- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #26.201
Kızlar benim gözler kapanmaya başladı
Öpüyorum sizi. Hayırlı geceler 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazarlığa bak
Oooo benimkini görsen, ortada çocuk yok ama mesleği bile şimdiden hazır, kız olursa
Göndermem bir yere diyor![]()
Kızlar benim gözler kapanmaya başladıÖpüyorum sizi. Hayırlı geceler
![]()
HahaaAy çok hoşuma gitti
Eee meslekleri ne canım:26:merak ettim
Bak çoğul konuşuyorum dikkatini çektimi ikizlere hazırlıklı ol:):)
Şimdiden koruma içgüdüsü sarmış eşini ne güzle işte
devir kötü canım valla![]()
Ama işte iş sende bitiyor. Namazda ya da Kur'an okurken ya da başka bir ibadet esnasında dünyadan tamamen sıyrılmalı insan.
Dünyayı düşünmek zorundayız ama kendimizi çok kaptırmadan. Bilmeliyiz ki (inanıyorum buradaki herkes çok iyi biliyor) burası bir geçiş yeri. Allah'tan geldik, O'na döndürüleceğiz. Her anımız bir imtihan. İnsanlarla çok konuşmak değil boş konuşmak kalbi katılaştırır. Sana Allah'ı, ahireti, imanı konuşmayan insandan zaten uzak dur.
Yoo yeri geldik konuştuk işte ne güzel![]()
Kız olursa eczacı olacakmış. Kendisi de kasada duracakmış![]()
Harika bayıldım ne denirkii![]()
Ticarete atılacaklar babalı kızlı demekki![]()
mrb kızlar. sonucumu iki doktora gösterdim. çok önemsemediler. normalin biraz üzerinde. perşembe günü ayrıntılı ultrason için randevu aldım bişey varsa da o zaman gözükür.
akşam sormuştum ama gözden kaçtı galiba 18 haftalık hamileyim ama bebeğin hareketlerini pek hissedemiyorum. sizin nasıldı hatırlıyor musunuz?
Aslında ben sizin ikinizede biraz kırıldım doğruyu söylemek gerekirse
O kadar endişe yaşadım minnoşumla iligli detaylıya gireceğim dedi
Sağlıksız olabilirmiş amniyo istedi doktorlar yazdım durumum riskli yazdım
Hiç demedinizki gözün aydın merve diye çok gördünüz demekkiMinnoşumda kırgın size
Üzüldüm aslında ama neyse sizlerin canı sağolsun....
Ay mervem kiyamam ben sana. Kizlarin bebekler dogdu ya dunyadan koptu onlar simdi.
Minnosunu yerim ben senin saglikli o allahin izniyle annesini duygusallastirmis tabi.
Hele dogsun ben de acip acip bakicam fotograflarina.
Ama seni anliyorum oyle faceden gorduk yaziyosunuz ben goremedim diye uzulmustum burasi ailemzden yakin oldu cunku
Tesekkur edrim adacim her firsatta opuyorum ikisinide senin yerinede operim canim
Tulipcim sevindim. İnş. ayrıntılıda da bir şey çıkmayacak.
inşallah canım. ilk gebeliğimde o haftalarda hissetmiştim. oğlumun hastalığının tek belirtisi hareketlerinin yavaş ve kuvvetsiz olması. o yüzden bu aralar hareketlere takmış durumdayım.
Insallah ayrintili ultrasonda guzel cikar canim bu arada bende 20 haftalik felanken cok hafif hafif hissetmistim
ikinci gebelikte daha erken hissedilebilirmiş. aslında 13. haftada hisseder gibi oldum ama şimdi pek birşey anlamıyorum. özelikle kendimi hiç dinlemedim ama günün akışı içerisinde de pek hissedemedim.
çok kötü bir gündüüüüüüüüüüü
oku oku bitmedi kızlar ya gerçekten fena kaynatmışsınız
cuma günü doktora gittim başka birine bu sefer
kesin sende birşey var dedi adetten sonra gel laparoskopi yazım ama şimdilik yapmıycam birşeyden şüpheleniyorum dedi
şudur demedi bakalım bu aralar olursam gidicem sonrasında
sen hamile kalmalıydın diyor translokasyon buna engel değil diyor yani benim beynimi kemiren soru buydu
ama cevap hala yok
inşallah birşey bulur da ben de doğal yolla hamile kalırım
pgt ye gerek kalmaz
özlem kızlarına bayıldım tatlım kocaman öpüyorum onları
hazade allah nazarlardan saklasın seni ve kızını inşallah en kısa zamanda buluşup sana geliriz
akasyam ailenle güzel bir haftasonu geçirmişsindir umarım iyi geliyorlar
incim hemşire lakabı yakıştı sana cuk oturmuş aslında 20 . haftadan sonra demek süpersin ya
mervem kusurumuza bakma sen bizim okuyoruz ama yazmak zor geliyor bazen
haklısın kızmakta ama sağlıkla kucağına alıcaksın sen bebeğini buna eminim
o kadar güçlüsün o kadar tevekkül ediyorsun ki allahım yanınızda olsun
tulipp ayrıntılı ultrasonda birşey çıkmaz canım meraklanma bizim süreç böyle işte
insanlar hamileliğin başında sezaryen mi normal mi adı ne olsun odası nasıl olsun derler
biz gene böyle bir gün bir hafta bir ay daha atlatsak diye dualarla geçiririz
bu da bizim sınavımız allah beterinden korusun
chnb mattika delikız lave trkuaz ...
herkese iyi haftalar diliyorum
sağol canım. bazen her işte bir hayır vardır derlerya belkide bu senin durumun içinde geçerlidir. belkide öyle birşey çıkacak ki bu kendiliğinden bebeğin olmasını sağlayacak. öğrenince bize de yaz. merak ettim.
Eki Görüntüle 624618 Eki Görüntüle 624613
Kızlar eylülünnn yeni hali acıcık büyüdükkk yarı kırkımız çıktı
Ergenlik sivilcelerimi çıkıyor ne yüzümüz sivilce döktü ,doktor sütün yaglı ondan olur dedi![]()
maşallah yaa kırkınızda çıkmış. bide bakmışsın ergenlik sizilcelerinin çıktığı yaşa gelmişsiniz. biz o günleri oğlumla doğru düzgün yaşayamadık bile. hastalığını öğrendiğimizde 35 günlüktü.
Tulipcim sevindim. İnş. ayrıntılıda da bir şey çıkmayacak.
inşallah canım. ilk gebeliğimde o haftalarda hissetmiştim. oğlumun hastalığının tek belirtisi hareketlerinin yavaş ve kuvvetsiz olması. o yüzden bu aralar hareketlere takmış durumdayım.
ikinci gebelikte daha erken hissedilebilirmiş. aslında 13. haftada hisseder gibi oldum ama şimdi pek birşey anlamıyorum. özelikle kendimi hiç dinlemedim ama günün akışı içerisinde de pek hissedemedim.
sağol canım. bazen her işte bir hayır vardır derlerya belkide bu senin durumun içinde geçerlidir. belkide öyle birşey çıkacak ki bu kendiliğinden bebeğin olmasını sağlayacak. öğrenince bize de yaz. merak ettim.
maşallah yaa kırkınızda çıkmış. bide bakmışsın ergenlik sizilcelerinin çıktığı yaşa gelmişsiniz. biz o günleri oğlumla doğru düzgün yaşayamadık bile. hastalığını öğrendiğimizde 35 günlüktü.
Rosa canım dualarım seninle.. Duygularını anlayabiliyorum. İnsanın sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yiyor. Başına olumsuzluklar gelince o olumsuzluklar devam edecek gibi düşünüyor. Muhtemelen ben de senin gibi olacağım. Ama sen çok güçlü bir kadınsın. Hepimiz güçlü kadınlarız. Allah'ın izniyle oğluşun sapasağlam doğacak.. Rabbim bu sefer seni üzmeyecek..![]()
evet canim gelen giden basladi ama cabuk biter fazla kalabalik degiliz
buyuk kizda kirkini okutmustum herkes toptan gelmisti bitirmistim
ama hala buyuk kizi gormeye gelmeyen birkac kisi daha var onlarda ikinciyi duyunca beklediler
nasilsa bidaha gidicez ikisini bir gorelim diye
burada yabancilar geliyorlar ziyarete gelen oyuncak getiriyor veya gelmeyen kart yolluyor
cikolata degilde canim kuru biskuvi var onun uzerina yag suruyorlar kiz olursa pembe
erkek olursa mavi sekerler var pasta uzerinede koyuluyor yuvarlak minik sekerler
onlardan dokuyorlar gelene ikram ediliyor da ben hic yapmadim bizimkiler pek sevmez
ama hastanede dogar dogmaz getiriyorlar sana ve yanindakilere
canım büyükte 18 gibi arda da 16 gibi kelebek kanat çırpması göz atması gibi hissettm. bu ayda çok kuvvetli tekme bekleme sonraki dönemde olur... büyük oğlum hareketliydi karnımda bu daha az hareketliydi ama dr ultrasonda çok hareketli diyordu bazen bebeğin sıvı miktarı filan da hissin derecesini etkiliyor...kızlar bişey soracağım. şu an 18 haftalık oldum ama bebeğin hareketlerini çok net hissedemiyorum. bir an bişey oluyor bebek miydi acaba diyorum. onun dışında net bir hareket hissetmedim. sizin nasıldı?
Ne bileyim incim ben onların haberleriyle hop kalktım hop oturdum yemin ederim onların yavruları sanki benim yavrummuş gibi
o derece benimsemiş bazen açıp fotoğraflarına bile bakıyorumminanın eylülün ahmet barışın komik ama ne yapayım seviyorum:)):
hep dualrımda benden önce sizler varsınız
Yani bunları söylemem iyi değil biliyorum ama bekledim açıkçası hani insan sevdiği kişilerden umar böyle şeyleri
Accukta hamile kaprisi yapayım dedim:76::86:
Ay mervem kiyamam ben sana. Kizlarin bebekler dogdu ya dunyadan koptu onlar simdi.
Minnosunu yerim ben senin saglikli o allahin izniyle annesini duygusallastirmis tabi.
Hele dogsun ben de acip acip bakicam fotograflarina.
Ama seni anliyorum oyle faceden gorduk yaziyosunuz ben goremedim diye uzulmustum burasi ailemzden yakin oldu cunku
Öyledir elbette canım...
Ayy ben hiç düşünemiyorum şimdi benim bebeğim olacak bende fotoğrafını koyacağım buraya
Sizlerde yorum yazacaksınız hayal gibi geliyor valla.Bak söz verdin açıp açıp bakacaksın
Bide şu aşı şeysi beni baya yıprattı duygusallaştım bugün babamgilide arayıp sataştım
Geçici durumlar bunlar![]()
mrb kızlar. sonucumu iki doktora gösterdim. çok önemsemediler. normalin biraz üzerinde. perşembe günü ayrıntılı ultrason için randevu aldım bişey varsa da o zaman gözükür.
akşam sormuştum ama gözden kaçtı galiba 18 haftalık hamileyim ama bebeğin hareketlerini pek hissedemiyorum. sizin nasıldı hatırlıyor musunuz?
çok kötü bir gündüüüüüüüüüüü
oku oku bitmedi kızlar ya gerçekten fena kaynatmışsınız
cuma günü doktora gittim başka birine bu sefer
kesin sende birşey var dedi adetten sonra gel laparoskopi yazım ama şimdilik yapmıycam birşeyden şüpheleniyorum dedi
şudur demedi bakalım bu aralar olursam gidicem sonrasında
sen hamile kalmalıydın diyor translokasyon buna engel değil diyor yani benim beynimi kemiren soru buydu
ama cevap hala yok
inşallah birşey bulur da ben de doğal yolla hamile kalırım
pgt ye gerek kalmaz
özlem kızlarına bayıldım tatlım kocaman öpüyorum onları
hazade allah nazarlardan saklasın seni ve kızını inşallah en kısa zamanda buluşup sana geliriz
akasyam ailenle güzel bir haftasonu geçirmişsindir umarım iyi geliyorlar
incim hemşire lakabı yakıştı sana cuk oturmuş aslında 20 . haftadan sonra demek süpersin ya
mervem kusurumuza bakma sen bizim okuyoruz ama yazmak zor geliyor bazen
haklısın kızmakta ama sağlıkla kucağına alıcaksın sen bebeğini buna eminim
o kadar güçlüsün o kadar tevekkül ediyorsun ki allahım yanınızda olsun
tulipp ayrıntılı ultrasonda birşey çıkmaz canım meraklanma bizim süreç böyle işte
insanlar hamileliğin başında sezaryen mi normal mi adı ne olsun odası nasıl olsun derler
biz gene böyle bir gün bir hafta bir ay daha atlatsak diye dualarla geçiririz
bu da bizim sınavımız allah beterinden korusun
chnb mattika delikız lave trkuaz ...
herkese iyi haftalar diliyorum
Eki Görüntüle 624618 Eki Görüntüle 624613
Kızlar eylülünnn yeni hali acıcık büyüdükkk yarı kırkımız çıktı
Ergenlik sivilcelerimi çıkıyor ne yüzümüz sivilce döktü ,doktor sütün yaglı ondan olur dedi![]()