Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar hiç keyfim yok. :5: Eşim ailesinin yanına gitmişti. Bizden farklı bir şehirde onlar. İki eltim ve çocukları da alıp geliyormuş:14: Offff yaaa . Bir haftasonu tatilim var. O da zehir oldu. 2 oğlan çocuğu var eltimin. Çok da hareketli çocuklar. Çocuklu misafir ağırlamak istemiyorum ya.. Dinlenip keyif yapmak istiyorum. :19: Bir de eltilerle çok farklıyız. Hiçbir ortak noktam yok. Ne konuşacağız ? Çocuk konusunu açmasalar bari. Onlara laf anlatmaya hiç gücüm yok. :50:

Amaaan seninde bu eşinin yiğenlerinden çektiğin nedir be akasyam valla ben burda illallah dedim:1:
Eee boşver evine ilk defa geliyorlar gelen misafire gelme denilmez sen kendine yakışanı yap
Güzelce ağırlamaya çalış genede.Ama çocuk konusunda duymamazlıktan gel
Mesela k.valideme ben öyle yapıyorum artık cinsiyet konsunda takmış ya kafaya erkek niye değil diye
Soruyor hala kız mı diyor.ben duymuyorum cevap bile vermiyorum o derece gereksiz ve değersiz gözümde
Sende öyle yap anacım ne yapacaksın başka bozma moralini

Kızlar hiç keyfim yok. :5: Eşim ailesinin yanına gitmişti. Bizden farklı bir şehirde onlar. İki eltim ve çocukları da alıp geliyormuş:14: Offff yaaa . Bir haftasonu tatilim var. O da zehir oldu. 2 oğlan çocuğu var eltimin. Çok da hareketli çocuklar. Çocuklu misafir ağırlamak istemiyorum ya.. Dinlenip keyif yapmak istiyorum. :19: Bir de eltilerle çok farklıyız. Hiçbir ortak noktam yok. Ne konuşacağız ? Çocuk konusunu açmasalar bari. Onlara laf anlatmaya hiç gücüm yok. :50:

sana hakvermemek elde değil Akasya, benim de yaklaşık 3 yıldır hiç misafir ağırlayasım yok ama en çok misafiri de bu süre içinde ağırladım. Hatta tedavi sürecindeyken ya da olmusuz sonucu almış ve kimseye söylemek istemiyorken yatılı misafirlerimiz bile oldu...
Öte yandan misafiler zamanın hızlı geçmesini sağlayabilirler kafan dağılır

Akasyam sakin :) Çocuk konusunu açacak kadar düşüncesiz olamazlar herhalde. Eşin evdeyse hafta sonu çıkın dolaşın, eve tıkılıp kalmayın.

Amaaan seninde bu eşinin yiğenlerinden çektiğin nedir be akasyam valla ben burda illallah dedim:1:
Eee boşver evine ilk defa geliyorlar gelen misafire gelme denilmez sen kendine yakışanı yap
Güzelce ağırlamaya çalış genede.Ama çocuk konusunda duymamazlıktan gel
Mesela k.valideme ben öyle yapıyorum artık cinsiyet konsunda takmış ya kafaya erkek niye değil diye
Soruyor hala kız mı diyor.ben duymuyorum cevap bile vermiyorum o derece gereksiz ve değersiz gözümde
Sende öyle yap anacım ne yapacaksın başka bozma moralini

Valla Mervem nedir bu çektiğim :ssz: Birşey de diyemiyorum. Daha gçen hafta benim ailem bizdeydi. Mırın kırın yapsam ben senin aileni ağırlıyorum diyecek. Haklı. Aslında benim misafir istememe gibi bir derdim yok. Sadece eltilerim dediğim kişilerle hiçbir ortak noktam yok. Yani ben anyaysam onlar Konya. Çok farklı hayatlarımız var. O yüzden misafir zul geliyor. Yoksa anlaştığım kafamın uyuşabildiği insanlar olsaydı bu karar gerilmezdim. Çocuklar da cabası :50:

sana hakvermemek elde değil Akasya, benim de yaklaşık 3 yıldır hiç misafir ağırlayasım yok ama en çok misafiri de bu süre içinde ağırladım. Hatta tedavi sürecindeyken ya da olmusuz sonucu almış ve kimseye söylemek istemiyorken yatılı misafirlerimiz bile oldu...
Öte yandan misafiler zamanın hızlı geçmesini sağlayabilirler kafan dağılır

Evet canım. İnsanın keyfi yerindeyken bile bazen kimseyi görmek istemiyor. Ne bileyim evde dinlenip kitap okumak, film izlemek, sakince oturmak istiyor. Hafta içi çalışınca da haftasonunu sadece kendime ayırmak istiyorum. Bir de fikren ruhen hiçbir ortak noktanın olmadığı insanlar gelince daha da kötü oluyor. Hele ki keyfim hala yerinde değilken birilerine güler yüz göstermek zorunda olmak çok daha fazla kasıyor insanı. Ayy bu hafta sonu hemen bitsin lütfen. :31:

ankarada bugun yumurta toplama işlemim vardı ve 3tane yumurta toplandı az toplandı doktorumda öyle dedi ama biz zaten kaliteli saglıklı olanı arıyoruz bizim için önemli olan bu dedi yarın genetik doktorla görüşcez inşallah 3 döllenir.aranızda 3 yumurtası toplanan oldumu arkadaşlar.

geçmişi okdum bıraz ınternette arastırıyorum ama 3 yumurtası toplanan yok sanırım benım sansım cok az galiba yok gibi sankı cok moralım bozuldu o kadar iğnelere ragmen birçok folik oluşmasına ragmen nasıl 3 yumurta kaldı anlamıyorum her kontrole gıttıgımde sayılar hep düştü en son 4 tane vardı çatlatma iğnesi yaptırdım ankaraya geldim yumurta toplama işleminde 3 tane kalmış onlar toplandı çok zor bi süreç kaç gündür doğru düzgün uyuyamıyorum akrabalarım arıyor süreklı moral veriyolar.cok korkuyorum bu sureç nasıl geçeçek bilmiyorum eşim sitres atalım diye ankarayı gezdiriyor ama yok aklım hep hastanede neler olacak o kadar yol yorgunlugu narkozun etkisi var ama uyuyorum gece yarısı uyanıyorum 1 denemem olduğu için bu kadar sitresliyim acaba hakkımda hayırlısı bu arada adnadakı doktorum saglıklı embriyo bulunursa ancak 1 transfer olur demişti dün opu işlemini yapan ankaradakı doktorum sayın az ama saglıklı olanı arıyoruz sızın işinizin ne kadar sitreslı malıyetlı oldugunu biliyoruz saglıklı embriyo cıkarsa 2 transfer yapacagını söyledi.saglıklı bulunsunda 1tane bulunsun inşallah 3 embriyo oluşur 3 pgt ye girer en azındanda 1 tane sağlıklı cıksın bütün umudum bu kakkımda hayırlısı .

geçmişi okdum bıraz ınternette arastırıyorum ama 3 yumurtası toplanan yok sanırım benım sansım cok az galiba yok gibi sankı cok moralım bozuldu o kadar iğnelere ragmen birçok folik oluşmasına ragmen nasıl 3 yumurta kaldı anlamıyorum her kontrole gıttıgımde sayılar hep düştü en son 4 tane vardı çatlatma iğnesi yaptırdım ankaraya geldim yumurta toplama işleminde 3 tane kalmış onlar toplandı çok zor bi süreç kaç gündür doğru düzgün uyuyamıyorum akrabalarım arıyor süreklı moral veriyolar.cok korkuyorum bu sureç nasıl geçeçek bilmiyorum eşim sitres atalım diye ankarayı gezdiriyor ama yok aklım hep hastanede neler olacak o kadar yol yorgunlugu narkozun etkisi var ama uyuyorum gece yarısı uyanıyorum 1 denemem olduğu için bu kadar sitresliyim acaba hakkımda hayırlısı bu arada adnadakı doktorum saglıklı embriyo bulunursa ancak 1 transfer olur demişti dün opu işlemini yapan ankaradakı doktorum sayın az ama saglıklı olanı arıyoruz sızın işinizin ne kadar sitreslı malıyetlı oldugunu biliyoruz saglıklı embriyo cıkarsa 2 transfer yapacagını söyledi.saglıklı bulunsunda 1tane bulunsun inşallah 3 embriyo oluşur 3 pgt ye girer en azındanda 1 tane sağlıklı cıksın bütün umudum bu kakkımda hayırlısı .

sevdann ben yeni girdim bu foruma seninle henğz tanışmadık ama mesajını görünce yazmak istedim. Ne güzel yeni bir umut yolundasın hayırlı olsun Allah yolunu açık etsin. Bu süreçte endişeli olmamak elimizde olmuyor biliyorum ama rahat olursan hormonlar da o oranda düzenli olacaktır. Ne güzel 3 yumurta toplanmış işallah onlardan en az biri de transfer edilecek. Dünyda ne kolaylar olmuyor da, ne zorlar oluveriyor...Allah mücadelemizi mutlulukla sonuçlandırmayı nasip etsin.... Dualarımız seninle....

Sevdacım hakkında hayırlısı olsun. Benim ilk tedavimde üç yumurtam toplanmıştı, ikisi döllenmişti. Derin inceleme gerektiği için dondurulmuştu. Şu an beni bekliyorlar :)
İnş. en az 2 tane sağlıklı çıkar sende.

canım yazmıştım geçen bir prof a gittim
pek açıklama yapmadı ama adetten sonra gel dedi birşeye bakıcakmış
şüphelendi birşeylerden eşinin ve senin problemleriniz çakışmış dedi
rahimden şüphelendi dokusunda yapı bozukluğu olabilir yara olabilir laparoskopi gerekebilir ama şimdilik istemiycem dedi
ben de pek anlamadım canım rahim filmim histereskopim var zaten onlarda birşey çıkmamıştı
ama sende de var hamile kalamıyorsun diyor
bana da öyle geliyor o zaman bulun nedenini dedim
önümüzdeki hafta tekrar gidicem bitsin de benimki
pıhtılaşma çıktı 1298 homozigot önemsiz bu tutunmaya engel dedi hamile kalmana değil sen kalamıyorsun dedi
bilmem ki gülüm inşallah bulunur sebebi gerçi tüp bebeği etkilemez bu durumun
istersen başla dedi ama ben çok yoruldum galiba biraz zamana ihtiyacım var bu zamanı da normal deneyerek geçirmek istiyorum
sende de çok yumurta oluşturmaya çalışıcaklar o zaman
zamanı bellimi
nur hn ne zaman gelicek sen de inci gibi onu mu bekliycen yoksa

suskunada sen ne zamandır deniyorsun ivf i, yaşımız aynı olduğu için merak ettim benim serüven 3 yılı bulacak yakında, önceki yazılarımdan birinde de değim gibi 2 dondurulmus 3 taze ivf oldu bize. sizin kaç kez denediniz?

Son düzenleme:
Sevdacım hakkında hayırlısı olsun. Benim ilk tedavimde üç yumurtam toplanmıştı, ikisi döllenmişti. Derin inceleme gerektiği için dondurulmuştu. Şu an beni bekliyorlar :)
İnş. en az 2 tane sağlıklı çıkar sende.

teşekur edrim inci canım bugun ıkı embriyo olusmuş 1 yumurta döllenmemiş pazartesi herşey belli olacak inşallah saglıklı cıkarsada salı transfer yapılacak.

teşekur edrim inci canım bugun ıkı embriyo olusmuş 1 yumurta döllenmemiş pazartesi herşey belli olacak inşallah saglıklı cıkarsada salı transfer yapılacak.

Benimki gibi olmuş.
İnş. ikisinin gelişimi güzelce devam eder ve ikisi de sağlıklı çıkar.

Şu an böyle hissetmen çok çok normal. Hislerini bastırmaya da çalışma derim. Canın istiyorsa ağla, karamsar düşün ne bileyim en dibe kadar düş. Senin yaşadığın acı henüz çok çok yeni. Ben olaydan sonra 2 hafta raporluydum. 2 hafta hep senin gibi düşündüm. Durup durup ağladım. Çok farklı duygular, gel gitler yaşadım. Kimseyle görüşmedim. Her telefonda ağlamaya başlıyordum. Kendi ailem, eşimin ailesi, arkadaşlarım.. Doğru dürüst kimsenin teline cevap vermedim. Yanımda sadece eşim, annem ve kızkardeişm vardı. Eşim ,annem benim bu halimi görüp daha da kahroldular. Son zamanlarda eşim artık çaresizlikten bana kızmaya başlamıştı. Ben her ağladığımda eşim sinirleniyordu. 2 hafta geçti. İşe başladım. İşte de ilk bir haftam kötüydü. İnsanlar soruyordu. Tek tek laf anlatmak zorunda kaldım. Vs vs . Olayı yaşayalı 1 ayı geçti. Yeni yeni kendime geliyorum. O nedenle şu an böyle olman doğal süreç.. Emin ol 1 hafta sonra , hatta gün günden iyi olacaksın.. Zaman gerçekten ilaç..

Allah yardımcınız olsun.

Zaten gözyaşlarım kontrolsüz henüz ama dediğin gibi günden güne daha dayanıklı olduğumu hissediyorum. Seninki daha zor bir durum olmalı daha ileri bir dönem, umarım ben de senin gibi toparlanmış olucam kısa zamanda, iyi ki girmişim buraya desteğiniz iyi geldi gerçekten. günler geçmesin bir yandan yaşlanmıyım diyorum bi yandan çabucak geçsin iyileşiyim tekrar başlıyım diye dua ediyorum:)

Rabbim sabır versin. Çok zor bir süreç geçiriyorsun. Emin ol bu da geçicek. İnsan neleri atlatmıyor ki.... Rabbim her isteyene sağlıklı evlatlar nasıp eysin.

Her kese Selamlar.

Benim malesef şimdilik internetim yok. Eşimin iş yerine geldim. Yazılanları hızlıca okudum. Burdan yazıyorum. Aklım hep sizlerde.

Ben de pazar ertesi inşeAllah rahim yaralama için hastaneye gidicem :44::44::44:. Hakkımızda hayırlısı.

sevdann ben yeni girdim bu foruma seninle henğz tanışmadık ama mesajını görünce yazmak istedim. Ne güzel yeni bir umut yolundasın hayırlı olsun Allah yolunu açık etsin. Bu süreçte endişeli olmamak elimizde olmuyor biliyorum ama rahat olursan hormonlar da o oranda düzenli olacaktır. Ne güzel 3 yumurta toplanmış işallah onlardan en az biri de transfer edilecek. Dünyda ne kolaylar olmuyor da, ne zorlar oluveriyor...Allah mücadelemizi mutlulukla sonuçlandırmayı nasip etsin.... Dualarımız seninle....

teşekur ederim armaan canım evet umutlu sitresli bi yolmus canım bugün öglen aradı eşim ben arayamıyorum kötü birşey duyacam diye iki yumurta döllenebilmiş sadece inşallah pazartesiye kadar dayanabilirler pgt ye ikiside girer eşim ikiside saglıklı olcak diyo içine doguyormuş bende oyle olmasını cok istiyorum ama hayırlısı artık canım cok teşekur ederım armaan duaların için canım.

mrb canım insan ister istemez sayıya takılıp üzülüyor ama gerçekten tamamen şans işi. çok yumurta demek çok sağlıklı anlamına gelmiyor. benim 8 yumurta toplanmıştı. sadece 4 ü pgt aşamasına gelebildi ve 2 si sağlıklı çıktı. onlardan da 1 i tuttu. hiç belli olmaz ikiside sağlıklı çıkabilir. temennim bu yönde.

hadi hayırlısı canım. salı günü bize güzel haberi ver.

Back
X