Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

yine uyku tutmadı bugun nasıl geçeçek bilmiyorum eşime telofonlara sen bak dedim.kotu bi haber gelcek diye korkuyorum hayırlısı artık inşallah herşey yolunda gider.
canım çok okuyamıyorum geçmişi sanırım tedavidesin inşallah gzel gelişmeler yaşarsın müjdeni alırız :49::nazar::emir_bebek::38: dualarımdasın :16:

Dün gittiler İncim. Mesaj atmışsın ama sana cevap veremedim canım :17: Eve gittiğimde onlar gelmişti harala gürele başlamıştı. Çocuklar hastaydı. Ateşleri vardı. Kendilerini oradan oraya atıyorlardı. Cumartesi işte birz üsküdara götürdük. Ama arabada da durmadılar. :31: Dün çocukların hastalığı eşime de geçmiş. Gece ateşi çok yükseldi. Ben de bugün hasta gibiyim. :25: Anlayacağın şifayı kaptık :1:
canım çok geçmiş olsun sabrın zorlanmış hafta sonu :5: neyseki geçti gitti diyelim :34::54:

Allah razı olsun Sümeyyeciğim.. Operasyonunda sana kolaylıklar diliyorum. Yokluğun fark ediliyor :34: Güzel haberlerini bekliyoruz canım.. :16:

Şifamm canımm.. Dua et bizim için.. Ben de kızçeni sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum.:16: Nasipse doğum tarihi belli mi canım ? :26:
canım inanki çok ama çok duam var sık-sık yazamıyorum ama kalbim sizlerle dualarımla :54::38: kabataslak konuştuk cumartesi günü dr. la :40: normal doğum da yapabilirsin :28: ama bebeğim tüp bebek , kıymetli ve riske atamam dersen sezeryan yaparım dedi düşün haftaya kadar dedi :37: ( cumartesi çatı muayenemde tam netleşecek tarih ) ha sezeryan onaylarsan 38 haftanı çok geçirtmem dedi :46: dediğim gibi tam tarihi önümüzdeki cumartesi alacağım inşallah :52: heyecan sitres panik filan karmakarışığımm şu sıralar duaların için ALLAH razı olsun canım benim o güzel gönlüne sağlık :29::54:

ben de 45 günlük rapor aldım ...bugün...
oğlanın da kontrolü vardı şükür iyi...

canım çok okuyamıyorum geçmişi sanırım tedavidesin inşallah gzel gelişmeler yaşarsın müjdeni alırız :49::nazar::emir_bebek::38: dualarımdasın :16:

canım çok geçmiş olsun sabrın zorlanmış hafta sonu :5: neyseki geçti gitti diyelim :34::54:

canım inanki çok ama çok duam var sık-sık yazamıyorum ama kalbim sizlerle dualarımla :54::38: kabataslak konuştuk cumartesi günü dr. la :40: normal doğum da yapabilirsin :28: ama bebeğim tüp bebek , kıymetli ve riske atamam dersen sezeryan yaparım dedi düşün haftaya kadar dedi :37: ( cumartesi çatı muayenemde tam netleşecek tarih ) ha sezeryan onaylarsan 38 haftanı çok geçirtmem dedi :46: dediğim gibi tam tarihi önümüzdeki cumartesi alacağım inşallah :52: heyecan sitres panik filan karmakarışığımm şu sıralar duaların için ALLAH razı olsun canım benim o güzel gönlüne sağlık :29::54:

Oyy maşallah arkadaşıma :nazar: Daha dün gibi bebişim olur mu diye hayıflandığın günler.. Rabbim çok büyük.Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına da alacaksın. Benim normal doğum imkanım olsaydı, bebek için riski yok deselerdi hiç düşünmeden normal doğum yapardım. Belki ağrısı çok ama sonradan dikiş acısı çekmekten iyidir diye düşünüyorum. Ama tabii bebeği riske atacak bir durum varsa sezeryan en güzeli. Hakkında hayırlısı olsun şifam.. :16:

Oyy maşallah arkadaşıma :nazar: Daha dün gibi bebişim olur mu diye hayıflandığın günler.. Rabbim çok büyük.Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına da alacaksın. Benim normal doğum imkanım olsaydı, bebek için riski yok deselerdi hiç düşünmeden normal doğum yapardım. Belki ağrısı çok ama sonradan dikiş acısı çekmekten iyidir diye düşünüyorum. Ama tabii bebeği riske atacak bir durum varsa sezeryan en güzeli. Hakkında hayırlısı olsun şifam.. :16:
evet canım bir yanım normal doğum diğer yanım sezeryan diyor :28: çatı muayenemde de herşey normal doğuma uygunsa kimbilir bende cesaretimi toplayıp normali onaylarım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah :29::38: de mi her şey dün gibi neler neler yazdık çizdik bu topik çok kahrımızı çekti artık bundan sonra güzellikler müjdeler konuşulacak inşallahhhhhh :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38::38:

evet canım bir yanım normal doğum diğer yanım sezeryan diyor :28: çatı muayenemde de herşey normal doğuma uygunsa kimbilir bende cesaretimi toplayıp normali onaylarım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah :29::38: de mi her şey dün gibi neler neler yazdık çizdik bu topik çok kahrımızı çekti artık bundan sonra güzellikler müjdeler konuşulacak inşallahhhhhh :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38::38:

İnşallah öyle olur canım... :16:

suskunada sen ne zamandır deniyorsun ivf i, yaşımız aynı olduğu için merak ettim benim serüven 3 yılı bulacak yakında, önceki yazılarımdan birinde de değim gibi 2 dondurulmus 3 taze ivf oldu bize. sizin kaç kez denediniz?

canım 2011 den beri 4 kez denedim
bir ıvf ardından 1 dondurulmuş
sonra kromozom translokasyonu saptandı 2 kez pgt li deneme
birinde sağlıklı bulunamadı birinde 1 tane bulundu transfer sonucu negatif

Dün gittiler İncim. Mesaj atmışsın ama sana cevap veremedim canım :17: Eve gittiğimde onlar gelmişti harala gürele başlamıştı. Çocuklar hastaydı. Ateşleri vardı. Kendilerini oradan oraya atıyorlardı. Cumartesi işte birz üsküdara götürdük. Ama arabada da durmadılar. :31: Dün çocukların hastalığı eşime de geçmiş. Gece ateşi çok yükseldi. Ben de bugün hasta gibiyim. :25: Anlayacağın şifayı kaptık :1:

ayy akasyam ya nedir bunlardan çektiğin seninde
mervenin kaynanası
nazın kayınbabası
senin de yeğenler
çok geçmiş olsun canım
eşine de ders olsun

şans işe dediğin ğibi tulip inşallah ikiside saglıklı çıkar pazartesi 4 e kadar embriyolar pgt ye gircek canım genetik prof inşallah saglıklı cıkar salı transfer yapılır dedi daha iyi olur dedi inşallah saglıklı cıkarda beklemeye razıyım hayırlısı olsun.

sevdann inşallah eşinin içine doğduğu gibi ikisi de sağlıklı çıkar canım
dualarım seninle
lütfen habersiz bırakma bizi

Günaydınn canlarımmmm:16:
Dün annem gitti moralimiz çok bozuldu alışmıştım iyice çok zor geldi,sütümüde direk etkiledi:5:

Mervem agrılarınmı var kuzumm?? Öyle bişey okudum son 3 sayfada ,kasılmaların varsa normal canımm kafana takma az kaldı zaten kuzucum..

İncimmm senn iki tane dondurulmuşun mu vardı daha yeni gördüm kuzum?

Chnb bizde bi 3 aylık olsakta rahatlasak kuzumm ne uykumuz var ne gazımız bitiyor,tam bir gazman dogurmuşum:52:

Adamm canımm benmm çok saol rabbim sanada nasip etsin kuzucumm..

Akasyamm bende senn gibiyim kafamın yorgun oldugu zamanlarda çocuklu ve anlayışsız misafirleri çekemiyorum..Sen canını sıkma kuzummm günler su gibi akıp geçiyor..Avatarındaki kıza bayıdım vallahi çok tatlı

Mattika canım senn ne yapıyorsun ahmet barışımız nasılll??

Eylül şimdi teyzesinin kucagında uyuyor,gecede kucakta yatmak istiyor bi bu eksikti:1:Sizlerle sohbet etmeyide çok özledim annem gitti artık bol bol girerim:1:

nazım kendini üzme sütüne dikkat et tatlım
sana ihtiyacı olan bir eylülün var canım
kucak olayı geçer bir süre sonra daha çok yeni gelen giden bitince kendi düzenine geçersin inşallah
biz de seni çok özlüyoruz ben de iş arasında yazmaya çalışıyorum işte
çok takılamıyorum kızlara ama :50:

Ben robertson tipi taşıyıcı olduğumu öğrendim ve şuan istanbul taraflarında tüp bebek merkezi arıyorum lütfen böyle durumda olupta çoçuk sahibi olan varmı böyle birileriyle tanışırsam bana daha iyi gelecek çünkü taşıyıcı olduğumu yeni öğrendim.

geçmiş olsun akasyacığım. sen de öylemisin bilmiyorum ama bazen insanların yanımda çocuklarını ısrarla sevmelerine ya da onların basit problemlerinde abartarak bahsetmelerine katlanamıyorum. kayıtsız kalıyorum bende. onların beklediği ilgiyi göstermiyorum.

Ben robertson tipi taşıyıcı olduğumu öğrendim ve şuan istanbul taraflarında tüp bebek merkezi arıyorum lütfen böyle durumda olupta çoçuk sahibi olan varmı böyle birileriyle tanışırsam bana daha iyi gelecek çünkü taşıyıcı olduğumu yeni öğrendim.

geçmiş olsun canım. benim problemim daha farklı ama topikte senin probleminden olanlar var. görünce cevap yazarlar.

Nazz chnb ye katiliyorum ikinciler ilk gibi olmuyor insallah gecicek
Ikincide sende rahat edeceksin Allah yardimcin olsun
Ben yanlizim canim ilk dede yalnizdim simdi ikisi birden
Yine yalniz esimden baska yardimcim yok ben idare ediyorsam boyle yabanci memlekette
Siz dahada idare edersiniz alisirsiniz canim ama kucaga alistirmamaya calis
Tez vakitteyken yatagina alistir zorlada olsa aglasi aglasin esonunda onlar yorulup pes ediyorlar
ayy kıyamıyorum ki kuzucum,içini çeke çeke aglıyor çokta yufka yürekliyimdir:1:Yanlız olmak çok kötü bişey özlemim:50:
nazefsa 2.ler ilk gibi olmuyor inşallah 2. de rahat edersin...:1:
Ayy inşalllahh kuzummm..Gerçi ben 2.çocugu düşünebilirmiyim bilmiyorum artık:1:
evet canım ağrılarım var baya mecburen çekeceğiz ne yapalım
Annen gitti demek ha senle ben yalnızların kadınıyız:1:
Amaann Eylülcük kucakçı oldu desene işin var valla yandınız:50:
He valla kuzummm :52:
Keşke aynı şehirde otursaydık kuzumm yanlızlıgımızı doldururduk:52:
Sumeyyecim inş. iyi geçer işlem ve bebeğine bir adım daha yaklaşırsın. Memorial topiğinden mikro olmuştu aynısından.

Selam canım. Ana kız başbaşa kaldınız demek. Üzme kendini bak sütün de etkilenmiş. Alışacaksınız yavaş yavaş birbirinize.

Benim 5 tane dondiriğim var canım :nazar: Bakalım nasıl çıkacaklar...

Sevdacım nasıl zordur bu bekleyiş en iyi biz anlarız seni. Allah yardımcın olsun. İnş. güzel haber vermek nasip olur.

İncimm ben bilmiyordum valla sevindimm şimdi kuzummm 5 tanenin içinde kesin saglıklı vardır..Bak görümcemin biz 8 tane pgtye gitti diye biliyorduk meger 5 tane gitmiş 3 ü saglıklı gelmiş..Bugün 6.günü bakalım nolacak onun sonucuda.

Şifammm çok gerekli olmadıkça bence normal dogum yap kuzummm,bak ben sezeryandan dolayı mahvoldum,3 gün çocugumun yüzüne bakamadım..Eger sezeryan olacaksanda spinal olma derim kuzum baş agrısı oluyor çok şiddetli ve omurga agrısı..Epidural yada gene ol derim kuzum..Saglıcakla al kuzunı kucagınaa..

mervenin kaynanası
nazın kayınbabası
senin de yeğenler
çok geçmiş olsun canım
eşine de ders olsun

dualarım seninle

kucak olayı geçer bir süre sonra daha çok yeni gelen giden bitince kendi düzenine geçersin inşallah

Haklısın canımmm kızımı düşünmem gerek şimdi..Bankacı olupta internette takılmak mümkünmü kuzum haklısınn..Kucak olayı zor oldu inşallah geçer valla sürekli gögsümde uyumak istiyor..:1:

Kızlar şu ilk ay yapılan hepapit b aşısı zormu oluyor?Çocugun sora çok agrısı oluyormu?Ayın 16.da ilk aşımız varda korkuyorum canı çok yanacak diye..

Şifammm çok gerekli olmadıkça bence normal dogum yap kuzummm,bak ben sezeryandan dolayı mahvoldum,3 gün çocugumun yüzüne bakamadım..Eger sezeryan olacaksanda spinal olma derim kuzum baş agrısı oluyor çok şiddetli ve omurga agrısı..Epidural yada gene ol derim kuzum..Saglıcakla al kuzunı kucagınaa..
canım evet haklısın risk olmadığı sürece normal düşünmek lazım :28::15: bakalım çatı muayenemde çatım dar değilse aklımda :28: epidural ve spinal arasındaki farkı bile bilmiyorum :26: ama epidural düşüneceğim tavsiyeni dikkate alacağım :29: geçmiş olsun yaşadıkların da ameliyat sıkıntıların neyseki geçti toparlandın değil mi :nazar::38: cici kızını ve seni öptük :54:

mervenin kaynanası
nazın kayınbabası
senin de yeğenler
çok geçmiş olsun canım
eşine de ders olsun

dualarım seninle

Ayy yok adacığım benim koca akıllanmaz. :1: Çocukları otobüse bindirdik. Eve dönüyoruz. Gözleri dolmuş. Burulmuş. Şimdiden çok özlemiş onları. Öyle diyordu.:31: Ben yorum yapmadım :27:

geçmiş olsun akasyacığım. sen de öylemisin bilmiyorum ama bazen insanların yanımda çocuklarını ısrarla sevmelerine ya da onların basit problemlerinde abartarak bahsetmelerine katlanamıyorum. kayıtsız kalıyorum bende. onların beklediği ilgiyi göstermiyorum.

geçmiş olsun canım. benim problemim daha farklı ama topikte senin probleminden olanlar var. görünce cevap yazarlar.

Sağol canım. Rosa artık o aşamaları geçtim ben :1:. Çevremdeki tüm arkadaşlarımın çocuğu var. Çocuklarını abartılı seven olursa , ya da çocuğunu anlatan olursa suçlamıyorum. Belki benim de olsa ben de öyle severim. Sürekli çocuğumdan bahsetmek isterim. Ama şunu biliyorum ki , yanımda çocuk hasreti çeken biri varsa bu konuda çok daha dikkatli olurum. Onu incitmek, yarasını kanatmak istemem. :31:

:50:

oldukça benzer bir maceramız olmuş...ben de karar verdiğimizde hemen bebeğimizin olacağını düşünürken 2010 da yaşadığım şoklardan sonra, 2011 yılında başlamıştım. O süre içinde etrafımda bir bebek patlaması oldu:) herkes geliyo hamile haberi veriyordu, algıda seçicilik belki... hem manevi hem fiziksel çok yıprandım ama çok şey de öğrendim, yaşadıklarıma ilk günlerdeki gibi neden ben, bir yerlerde kötü birşey yapmış olmalıyım diye bakmıyorum artık...Sizlerle de paylaşmak insanın yalnızlığını alıyor...Şimdi tek duam emeklerimizin karşılığını bebeksiz bırakmasın Allahım. Umarım hepimizin son denemesi mutlu son olur

oğullarımın 2 si de akrep burcu... bebeklik özellikleri benzemiyor. hayırlı evlat olsunlar inşallah...
zaman geçiyor hızla... biz de 3 aylık olduk...

canım söylenenler dua yerine geçermiş bulantı filan deme:)) ben 23 hafta çektim 7 kilo verdim hastanede yattım bulantılardan. rahat geçireyim de:))

36 yaşındayım 12.5 yıllık evliyim:)) şükür 2 oğlum var Allah benim yıldönümüme geldiğinizde en az benim sayım kadar evlat verir inşallah amin...

canım eşin yine de uyarsın böyle durumlarda uyarı iyi oluyor gerçi gelmişlerdir şimdi...

inşallah 2 si de sağlıklıdır ikizin olur:))

canım rahim yaralaması nedir nasıl yapılır neden sana yapılıyor geçmiş olsun şimdiden...

Ah kızlar uyku tutmuyor beni türk kahvesi ve nescafe fazla geldi:))
kalabalık misafir vardı şükür herkes servisini kendi yaptı açık büfe. Ahmet Arda da uslu durdu yorulmadım şükür bu gece de var ama bir aile...

Rabbim sanada kolaylık versin. Rahim yaralaması rahime atılan minik çiziktir ki, (bir az ağrılı oluyor. Allahtan çok kısa sürüyor) tutunmayı artırdığı düşünülüyormuş.

Sumeyyecim inş. iyi geçer işlem ve bebeğine bir adım daha yaklaşırsın. Memorial topiğinden mikro olmuştu aynısından.

Selam canım. Ana kız başbaşa kaldınız demek. Üzme kendini bak sütün de etkilenmiş. Alışacaksınız yavaş yavaş birbirinize.

Benim 5 tane dondiriğim var canım :nazar: Bakalım nasıl çıkacaklar...

Sevdacım nasıl zordur bu bekleyiş en iyi biz anlarız seni. Allah yardımcın olsun. İnş. güzel haber vermek nasip olur.

Teşekkürler incim. Ben geçen sefer de olmuşdum. Nasip artık. Bu sefer sonuncu ola bilir diye bir az korkuyorum. İnşeAllah bu sefer olur. Eşimin burdakı işi bite bilir. Bir az tedirginim. Ben tutana kadar durmadan yaptırırdım amma, bunun da bir yere kadar yolu var işte :26::26::26:

Dondurulmuşunun olması çok iyi. Rabbim hepsini saglam çıkarsın . Seninde yüzün gülsün.

Allah razı olsun Sümeyyeciğim.. Operasyonunda sana kolaylıklar diliyorum. Yokluğun fark ediliyor :34: Güzel haberlerini bekliyoruz canım.. :16:

Teşekkürler Akasyacım. Bu gün hastaneye gittim, operasyon oldu ElhamduLillah. Bir az acıttı amma çabuk geçdi. Bakalım artık sonu nasıl olucak. Hayırlısı olsun.

Şifamm canımm.. Dua et bizim için.. Ben de kızçeni sağlıkla kucağına alman için dua ediyorum.:16: Nasipse doğum tarihi belli mi canım ? :26:

Allah şifa versin. Geçmiş olsun. :2::2::2:

Senin yerine olsam ben kesinlikle normal doğum derdim. Doktorlar yükü hastaya brakıyolar. Sezeryan insanı çok zorluyor. Özlemini çektiyin bebeyini kucagına alman bile sakıncalı oluyor. Oysa dogum sancısı cook güçlü olsa da çabuk geçi veriyor. İnsan hemen toparlanıyor. Bir de sezeryan oldugunda süt verince çook fena agrı oluyor. Doktorun kesin sezeryan deseydi yaptır derdim. Sana brakmışsa sakın korkupta kendini ateşe atma derim. Yakınlarımdan bilirim.

Kızlar şu ilk ay yapılan hepapit b aşısı zormu oluyor?Çocugun sora çok agrısı oluyormu?Ayın 16.da ilk aşımız varda korkuyorum canı çok yanacak diye..

Yaa naz ben sana şu aşıyı yaptırma derim :19::20: . Bana kalırsa hiç bir aşıyı 1 yaşına kadar yaptırma. Teyzemin 7 aylık kızı aşı yüzünden özürlü gibi olmuşdu. Etkisi açıkca belli oluyor. Ben de 7 aylık doğulunca anneme sakın aşı yaptırma dedi. Bir yaşıma kadar hiç bir aşı olmadım ve ElhamduLillah qayet sağlıklı biriyim.

oldukça benzer bir maceramız olmuş...ben de karar verdiğimizde hemen bebeğimizin olacağını düşünürken 2010 da yaşadığım şoklardan sonra, 2011 yılında başlamıştım. O süre içinde etrafımda bir bebek patlaması oldu:) herkes geliyo hamile haberi veriyordu, algıda seçicilik belki... hem manevi hem fiziksel çok yıprandım ama çok şey de öğrendim, yaşadıklarıma ilk günlerdeki gibi neden ben, bir yerlerde kötü birşey yapmış olmalıyım diye bakmıyorum artık...Sizlerle de paylaşmak insanın yalnızlığını alıyor...Şimdi tek duam emeklerimizin karşılığını bebeksiz bırakmasın Allahım. Umarım hepimizin son denemesi mutlu son olur

Sakın böyle düşünme. Baksana eger bebeyin olmuyorsa demek ki sen de seçilmişlerdensin. Yani farkı bir imtihan bizimki. Rabbim diğerlerinden farklı kılmış bizi. Her kesin çocugu oluyor. Deyerli-değersiz, günahkar-mu'min, ahlaklı-ahlaksız her kesin. Sabırlı olmaya çalış. Her neqatifimi aldığımda ilk sözüm elhamduLillah oldu. Ardından da ağladım. Bunu çekicek yüreyimizin olması bile güzel bir şey. Ben hayatımda öyle bir insan görmedim ki bir derdi olmamış olsun. Bu da bizim imtihanımız işte. Aslında insan bu dünyada cenneti arzuluyor da haberi yok.

Nedense hiç bir zaman birinin başına kötü bir olay geldiğinde asla neden ben diyil diye düşünmüyoruz. Benim bazan aklımdan geçiyor aslında. Bazı insanlar o kadar kötü şeyler yaşıyolar ki, bizimki düyüne gidilesi bir dert onların yanında.

iyi geceler kızlar 7 hafta 5 gunluktum malesef bugunku kontrolde bebegın kalp atısını alamdık ve kesemınde bozuldugunu soledı drum tuple hamıle kaldım bu 2.denememdı ılkıde kımyasalla sonuclandı..kımyasalla sonuclandıgı zamn drum gentık test ıstedı kromozmlarda sorn cıkmadı fakat pıhtılaşma cıktı 2.sınde hergun ıgnemıde vuruldum gene sonu gelmedı benım sorunum bebek tutunuyo fakat ıcerde gelısmıyo..pgt yapıldıgı zmn bu sorun ortadan kalkarmı onu cok merak edıorum?drum 1 hafta sonra cagırdı sız tecrubelısınız bu konuda..hanı bu pgtnın faydası oluyomu bebegın gelısımıyle ılgılı bunu cok merak edyrm kromozom bozuklugu olanlaramı yapılıyor?

Son düzenleme:

CANIM bendede aynı sorun var ve suan hamileyim :49::nazar:
Sana Memorial hastanesini tavsiye ediyorum pgt konusunda başarılılar
Başka sormak istediğin Bişey varsa seve seve yardımcı olurum CANIM

Sümeyye bu genetik sorun hicte düğüne gidilesi bir problem değil
Bununla uğraşmak çok çok zor ve yorucu kayıplar sıkıntılar endişeler ...

Akasyam com şükür kurtulmussun oh oh deli mı ayol bunlar
Hasta çocukla yatılı misafirlikte ne isleri var hey yareppim akıllısı bizi bulmaz

Tuliprosa bu cocuk konusunda ben farklı düşünüyorum
Bunu yaşayan anlar ancak gülüm ve ben vebaliyim gibi muamele yapılmasını istemem cocuğum yok diye
Bu eziklik eksiklik değil Allah'ın takdiri

iyi geceler kızlar 7 hafta 5 gunluktum malesef bugunku kontrolde bebegın kalp atısını alamdık ve kesemınde bozuldugunu soledı drum tuple hamıle kaldım bu 2.denememdı ılkıde kımyasalla sonuclandı..kımyasalla sonuclandıgı zamn drum gentık test ıstedı kromozmlarda sorn cıkmadı fakat pıhtılaşma cıktı 2.sınde hergun ıgnemıde vuruldum gene sonu gelmedı benım sorunum bebek tutunuyo fakat ıcerde gelısmıyo..pgt yapıldıgı zmn bu sorun ortadan kalkarmı onu cok merak edıorum?drum 1 hafta sonra cagırdı sız tecrubelısınız bu konuda..hanı bu pgtnın faydası oluyomu bebegın gelısımıyle ılgılı bunu cok merak edyrm kromozom bozuklugu olanlaramı yapılıyor?

Geçmiş olsun as. Allah başka acı yaşatmasın. Sanırım senin durumunda embiryoya genetik inceleme yaparak bir sorun var mı anlayabilirler. Pataloji sonuçlar önemli oluyor. Ama kromozomlarında sorun yoksa bir seferlik tesadüfen bebekte sorun olmuş da olabilir. PGT yapıldığı zaman 24 sure yöntemi ile 24 kromozoma da baktırabilirsin. Bebeğin hiçbir kromozomun da sorun yoksa düşük riski çok çok azalıyor.

Herkese günaydın :16:
Ama kimse yok :1:

Günaydın mervem.. Nasılsın ? Nasıl gidiyor ? Görüşemiyoruz artık :31:

Sümeyye bu genetik sorun hicte düğüne gidilesi bir problem değil
Bununla uğraşmak çok çok zor ve yorucu kayıplar sıkıntılar endişeler ...

Akasyam com şükür kurtulmussun oh oh deli mı ayol bunlar
Hasta çocukla yatılı misafirlikte ne isleri var hey yareppim akıllısı bizi bulmaz

Tuliprosa bu cocuk konusunda ben farklı düşünüyorum
Bunu yaşayan anlar ancak gülüm ve ben vebaliyim gibi muamele yapılmasını istemem cocuğum yok diye
Bu eziklik eksiklik değil Allah'ın takdiri

Bunlar da böyle bir tip işte. Çocuk günlerdir hastaymış. Yemek bile yemiyormuş. Doktora dahi götürmemişler. Diğer eLtimin de 10 aylık bir kızı var. Çok şeker birşey Allah bağışlasın. Diyor ki ; babası bundan çok şikayetçi. Doğdu doğalı hayatımın tadı tuzu kalmadı diyor. :41: İçimden dedim ki biz ne acılar çekiyoruz, kolayca sahip olanlar neler hissediyor. Heyyy büyük Allah'ım sen bilirsin:31:

Back
X