Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selam canım ;

Semra Hoca ile görüştüm. İyiyim şükür. Kan verdik. İlaçları aldık. Başladık . Bakalım hayırlısı.. :31: Sen nasılsın ? Ne zaman geliyorsun ?

akasya ben inşallah bir aksilik olmazsa çarşamba günü 3 te memorialdayım,sen çarşamba gelecek misin?karşılaşırız belki:)

Canım bence çok fazla bitkisel ürünü birbirne karıştırma. :20: Faydadan çok zarar getirirsin vücuduna. Düzenli dengeli beslen, bol su iç yeter. Arada hurma yiyebilirsin. O kadar. :31:

haklısında canım valla çaresiz olunca insan ne yapcağını şaşırıyor yaaa :50::50:

zaten dün akşam akıllandım bi tatlı kaşığı yerine 1 çay kaşığı yutmaya başladım :40:

hurma aklımda olsun evde yok ama alayım en iyisi zaten ramazanda geldi sayılır :34: tşk ederimm :16::16::16:

Çok sağolun arkadaşlar kısa protokoldü benimki hep 10 kadar yumurta toplanırdı bu defa 4 yumurta toplandı :nazar: ağrım sızım yok çok şükür iyim dua ediyorum sadece döllensinler de büyüsünler diye az olsun bizim oldun inşallah, ne diyim,... Anadolu sağlık merkezinde yaptırıyorum ben trkuazcım, drum üzgün olduğumu görünce iyi geçti üzülme falan dedi. Çıktık bakalım bi kez daha bu yola ve biliyosunuz bu 6. Allahım hayırlısıyla yumurtalarımın sağlıklı bebekler olarak bize nasip etsin inşallah.

Akasyacım trkuazcım sizlerin ki de hayırlı olsun arkadaslarım inşallah hakkımızda güzel şeyler olsun :nazar:

İskopitcim senin yasın gençti yanlış hatırlamıyosam hiç telaş etme o yuzden hayırlı zamanda olsun ağustos olsun kasım olsun kısmetten ziyadesi olmuyor ne yapsak ne etsek sırayala hepimiz basarıcaz inşallah Allahın izniyle....

İncicim sen nasılsın haraketlenme basladı mı :nazar:

Umarım Sümeyye de iyidir. Bi mucize olsun diye geçiyor hep gönlümden ....

fazlada genç değilim armancım 29 yaşındayım :50::50: şu yaşa bir dur diyemedik :34: alıp başını gidiyor yaa :20::20::19::1:

çok sabırsızlanıyorum yaa ... olmayıncada sinirleniyorummm :23::23::50:

artık başka hastane arayışına girmiş bulunmaktayım eşimede söyledim hatta.. eşimde ee onca tahlil yaptık şimdi sil baştan mı yapıcaz hem özelde malum kim ne kadar ödücez dedi haklı olarak... malum çalışmıyorum henüz :50:b enimde maaşım olsaydı eşim bana bu cümleleri sarfetmezdi zaten.

biz dosyalarımızı istesek bize veririlermi acaba veee en öenmli soru özelde yaptıracağımız hastane kabul edecek mi acaba benim ve eşimin tahlillerini... özel hastane kabul etmeyiz biz sil baştan yapıcaz derse ne olacak?? bu riske gireceğime beklemeyi göze alıcam galiba :50: 2014te kurum sınavları için kpsye giricem malum sınava hazırlık kitapları bi dünya para... sınavların(yds+kpss+kurum sınavları) başvuru paraları keza öyle.. üstüne tüp bebek+pgtnin masrafı ... ev kira..aylık aboneler(su,doğalgazvb.)

çok paragöz gibi gözükmüş olabilirim size göre ama vaziyet bu her açıdan düşünmek gerekiyor..

eşime dedimki sağlıklı olacağını bilsem çatır çatır doğururum :52::9::9:

beklemek ,,,sabırla beklemek gibi bir eziyet yok şuan..

doğru söylüyorsun armancım hayırlısı olsun en başta.. kısmetımızde olsun ınsallah ,vardır insallah :25::25:

off bi yandan bunları düşünüyorum bi yandan diyorum acaba kazen verdimi tüp bebekte değişiklik için maddeleri içeren talepleri..

zaten bizden geçer sanırım bu yasa çıkana kadar da en azından bizden sonrakiler için faydalı olsun yaa :31:

Çok sağolun arkadaşlar kısa protokoldü benimki hep 10 kadar yumurta toplanırdı bu defa 4 yumurta toplandı :nazar: ağrım sızım yok çok şükür iyim dua ediyorum sadece döllensinler de büyüsünler diye az olsun bizim oldun inşallah, ne diyim,... Anadolu sağlık merkezinde yaptırıyorum ben trkuazcım, drum üzgün olduğumu görünce iyi geçti üzülme falan dedi. Çıktık bakalım bi kez daha bu yola ve biliyosunuz bu 6. Allahım hayırlısıyla yumurtalarımın sağlıklı bebekler olarak bize nasip etsin inşallah.

maşallah suphanallah canım :nazar::nazar::nazar:

az olsun ama senin olsun bencede hayırlısıyla bu sefer bebişlerin seninle olacak insallah :49::nazar::16::16:

diğer 5 denemede hep uzun protokolmuydu senın?
yidiğin incirler sana can olarak geri dönsünnnnnn insalllaaaahhhh :49::49::49::nazar::nazar::nazar:

Rabbim hayırlısını versin,işlerin rast gitsin canımcımmm :nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar opum oldu bugün dualarınızı gönderir misinin bana...

hayırlı olsun armaancığım. yumoşların bebiş olaak dönsün sana inşallah.

Selam canım ;

Semra Hoca ile görüştüm. İyiyim şükür. Kan verdik. İlaçları aldık. Başladık . Bakalım hayırlısı.. :31: Sen nasılsın ? Ne zaman geliyorsun ?

mrb akasya.seninde tedavin hayırlı olsun. bu topik bana olduğu gibi sana da uğurlu gelsin inşallah. beni ilk karşılayanlardan biri sendin burda.

fazlada genç değilim armancım 29 yaşındayım :50::50: şu yaşa bir dur diyemedik :34: alıp başını gidiyor yaa :20::20::19::1:

çok sabırsızlanıyorum yaa ... olmayıncada sinirleniyorummm :23::23::50:

artık başka hastane arayışına girmiş bulunmaktayım eşimede söyledim hatta.. eşimde ee onca tahlil yaptık şimdi sil baştan mı yapıcaz hem özelde malum kim ne kadar ödücez dedi haklı olarak... malum çalışmıyorum henüz :50:b enimde maaşım olsaydı eşim bana bu cümleleri sarfetmezdi zaten.

biz dosyalarımızı istesek bize veririlermi acaba veee en öenmli soru özelde yaptıracağımız hastane kabul edecek mi acaba benim ve eşimin tahlillerini... özel hastane kabul etmeyiz biz sil baştan yapıcaz derse ne olacak?? bu riske gireceğime beklemeyi göze alıcam galiba :50: 2014te kurum sınavları için kpsye giricem malum sınava hazırlık kitapları bi dünya para... sınavların(yds+kpss+kurum sınavları) başvuru paraları keza öyle.. üstüne tüp bebek+pgtnin masrafı ... ev kira..aylık aboneler(su,doğalgazvb.)

çok paragöz gibi gözükmüş olabilirim size göre ama vaziyet bu her açıdan düşünmek gerekiyor..

eşime dedimki sağlıklı olacağını bilsem çatır çatır doğururum :52::9::9:

beklemek ,,,sabırla beklemek gibi bir eziyet yok şuan..

doğru söylüyorsun armancım hayırlısı olsun en başta.. kısmetımızde olsun ınsallah ,vardır insallah :25::25:

off bi yandan bunları düşünüyorum bi yandan diyorum acaba kazen verdimi tüp bebekte değişiklik için maddeleri içeren talepleri..

zaten bizden geçer sanırım bu yasa çıkana kadar da en azından bizden sonrakiler için faydalı olsun yaa :31:

İskorpitcim hem maddi hem manevi seni çok çok iyi anlıyorum ben 3 senedir dr lara çok masraf yapıyorum diye kendime bişey alırken yüz kere düşünüyorum hiç kolay işler değil hem maddi hem manevi ... Özel merkezlerin ilk görüşmeleri ücretsiz oluyor benim bildiğim gittiğim yerlerde öyleydi diğer arkadaslar da kendi gittikleri yerleri söyleyebilirler ücretsiz miydi??? Eğer evinin oralardakiler de ücretsizse bi araştır tel et gidin eşinle durumunuzu tahlillerinizi gösterin sizin önerilerinizi fikriniz almak istiyoruz falan diye görüşün birisylr konusmak hem adım atıyor hissiyatı insana iyi hissetirir hem de durumunuzu daha iyi değerlendirirsiniz, farklı kişilerin gnörüşlerini de almak önemli... Gecen sene acıbadem hastanesi kampanya yapmıştı mesela ücretsiz kaç kişiye belki öyle biyer de bulabilirsin

Çok sağol canım iyi dileklerin için duaların için

hayırlı olsun armaancığım. yumoşların bebiş olaak dönsün sana inşallah.

mrb akasya.seninde tedavin hayırlı olsun. bu topik bana olduğu gibi sana da uğurlu gelsin inşallah. beni ilk karşılayanlardan biri sendin burda.

Tuliprosa çok sağol canım inşallah biz de senin gibi bebeklerimize ulaşırız... Sen nasılsın bebeğin nasıl

İskorpitcim hem maddi hem manevi seni çok çok iyi anlıyorum ben 3 senedir dr lara çok masraf yapıyorum diye kendime bişey alırken yüz kere düşünüyorum hiç kolay işler değil hem maddi hem manevi ... Özel merkezlerin ilk görüşmeleri ücretsiz oluyor benim bildiğim gittiğim yerlerde öyleydi diğer arkadaslar da kendi gittikleri yerleri söyleyebilirler ücretsiz miydi??? Eğer evinin oralardakiler de ücretsizse bi araştır tel et gidin eşinle durumunuzu tahlillerinizi gösterin sizin önerilerinizi fikriniz almak istiyoruz falan diye görüşün birisylr konusmak hem adım atıyor hissiyatı insana iyi hissetirir hem de durumunuzu daha iyi değerlendirirsiniz, farklı kişilerin gnörüşlerini de almak önemli... Gecen sene acıbadem hastanesi kampanya yapmıştı mesela ücretsiz kaç kişiye belki öyle biyer de bulabilirsin

Çok sağol canım iyi dileklerin için duaların için

sağol canımcımmm ben izmirin ilçesindeyim ama bana yakın ilçelerde bi tane var sanırım ona bi arastırayım diyorum..yakın olsun istiyorum aslında..git gel yollara telef oluyorumyaa .. oyuzden yol mesafesi kısa olan bir hastane merkez bulabilirsem çok iyi olacak bana.. fiyatta önemli tabiki işte dediğin gibi bi ön görüşme yaparız olmazsa..eşimi bekliyorum tek gitmek istemıyorum.. eşim gelecek bi kaç gune insallah .. özledimde bayadır 1 ay oldu nerdeyse.. sadece yanıma tüp bebekte prokol oluyoya onu imzalamak için geldi haz 4ünde okadar..günü birlik geldi ve gitti :(

bide şöyle bi durum var bu ilçelerdeki tıp merkezleri birazcık bize muhtaç nasılsa havası takınmışlar bide sinir oluyorum bu hareketlerine ama tabiki bi gidip konusmakta fayda var..

benım perşembe günü kist kontrolüm var ,ozaman dahada netleşir kafamdakiler işte ;)

herşeyin hayırlısı olsun

Çok sağol canım iyi dileklerin için duaların için[/Qankarada genartın ilk görüşmesi ücretsiz. sadece önceden yapılmıs olan tahlıllere rahım fılmıne fılan bakıyolar...gürgan da ılk görusme ücretli.250 tl. anatolıada ilk görüşme 300 tl. bunlar benım ankarada gorustuklerımmmm

sağol canımcımmm ben izmirin ilçesindeyim ama bana yakın ilçelerde bi tane var sanırım ona bi arastırayım diyorum..yakın olsun istiyorum aslında..git gel yollara telef oluyorumyaa .. oyuzden yol mesafesi kısa olan bir hastane merkez bulabilirsem çok iyi olacak bana.. fiyatta önemli tabiki işte dediğin gibi bi ön görüşme yaparız olmazsa..eşimi bekliyorum tek gitmek istemıyorum.. eşim gelecek bi kaç gune insallah .. özledimde bayadır 1 ay oldu nerdeyse.. sadece yanıma tüp bebekte prokol oluyoya onu imzalamak için geldi haz 4ünde okadar..günü birlik geldi ve gitti :(

bide şöyle bi durum var bu ilçelerdeki tıp merkezleri birazcık bize muhtaç nasılsa havası takınmışlar bide sinir oluyorum bu hareketlerine ama tabiki bi gidip konusmakta fayda var..

benım perşembe günü kist kontrolüm var ,ozaman dahada netleşir kafamdakiler işte ;)

herşeyin hayırlısı olsun

izmirde irenbe nın iyi oldugunu duymustum. amcamlar orda yaptırmamızı ıstedıler bızde kalın dedıler. ma ben ankara yakın oldugu ıcın anatolıa yı sectım

Daha dune kadar 2014 subat anneleri linkindeydim ama suan burdayım ... Kısaca kendimden bahsetmek sonra teker tekerr lınklerı gerıye dogru okumak ıstıyorum ve en onemlısı BANA YOL GOSTERMENIZI ISTIYORUM PGT ILE ILGILI

6 yıldır evlıyım ve bebek ozlemıyle son ıkı yıldır yanıp duruyorum .. Yarın kurtaj olucam:((( buzamana kadar 5 kaybım oldu 4 tanesı kurtajla alınmak zorunda kaldı tekı ekım aynda gecen sene kendı dustu... Hepsı 6. Haftayı gecınce kalp atısını duymaya gıttıgımızde ya kesesı buzusuyoo yada seklı bozuluyor aynı haftalarda .. Bu arada hepsı normal gebelık sadece 4. Sunde asılama yapmıstık

Tum testler yapıldı bakıldı temız sebebsız tekrarlayan dusuk dendı .. Yılmadan denemeye devam etceksınız dendı ama boylede olmuyor en son dun umutlarım yıkıldı ıyıce gec dollenmeyle gebe kaldım hersey guzel olcak mucızem geldı dedım ama yok yıne gıttıı suan ruhsuzumm ınsan bu acıya boylemı alısır bıktım sıkıldım aaglayamıyorum su durumda bıle kurtaj parası ıcın sıkıntı cekıyorum GENETIK TEST YAPTIRCAZ ESIMLE BEBEGEDE GENETIK ...baya pahalı uzuntumu yasayamıyorum suan:(sızlerın KAC DUSUGU OLDUUU VE KACINCI DENEMENIZDE PGT BASARILI OLDU???

1-Ogrenmek ıstedıgım pgt fıyatlarını arastırdım MEDICAL PARK TUP BEBEKTE .... FLORANS NIGHTINGAL ...EUROFERTIL HEPSI UC ASAGI BES YUKARI AYNI 7000-8500 arası ama karar veremıyorum sızlerrr arasında varmı buralarda yaptıran????

2-Ayrıca pgt ılkkez yaptırcam hıc bı asamayı bılmıyorum tup bebek yolunuda bılmıyorum?? Anlatırsanız sevınırım

3-ılk sefer tutmayada bılıyomuss ıkıncıyede gerek kalabılıyo sayı duruma gore artıyomus?? Nmecbur ılk regl oldugumda bunlardan bırıne gıtcem regl olasayıa kadarda 40 gun gecer benım ... Agustos sonu eylul gıbı KREDI CEKICEZ MCBUR ELDE AVUCTA YOK ... E cok korkutugm sey ıkımızınde kromozomlarında sorun cıkarsaa netten okudum neler varmıss ya rabbım ... Ben cok endıselıyım esım dun aksam umıdım azaldı ıyıce sankı hıc cocugumuz olmıcak gıbı gelıyor dedı oda kotu durumda etrafındakı arkadaslarının ıkıncı cocoukları oldu benım desen sulalade ben kaldım sadece cevrem desen komsularım bebek kaynıyo

Yarın sabah son kez bakıcak dok bebege oglene dogru alınacak hala korkuyorum pat dıye geldı pat dıye gıdıyor bebegım halbukı clexane ıgnede kullanmıstım gunde bır tane folıdoc bebe aspırını ama yınede dustu .. Pıhtılasma testlerım bı tanesı mthrf 1298 homozıgot cıkmıstı dıgerlerı guzeldı onun ıcınde once coraspın ıctım sonra bebe aspırıne dondum ama yokk OLACAGIN ONUNE GECILMIYOR:(((( :43::43::43::43: ınsanlar bes dusuk yasadıgımı duyunca sende kesın bısey var subyan felan neler anlatıpp canımı sıkıyolarr .. Yda hocaya gıt kırkın karısmıstırr

ankarada genartın ilk görüşmesi ücretsiz. sadece önceden yapılmıs olan tahlıllere rahım fılmıne fılan bakıyolar...gürgan da ılk görusme ücretli.250 tl. anatolıada ilk görüşme 300 tl. bunlar benım ankarada gorustuklerımmmm

off.. ön görüşme bile paralımı yaaa :53::53: çok tşk ederim ilgin için öncelikle :16: ben şuan devlette olduğum için gerçekten özeldeki fiyatlardan bi haberim :26::53: ve sanki ege üniv beni sürekli oyalıyormus hissine kapıldım son zamanlarda oyuzden yeni merkez aramaya koyuldum.. eşim bi gelsin yüzyüze konuşayım.. irenbe aklımın bi kenarında kalsın ama çooookkk tşkk ederim canım benimm :16::16::16:
izmirde irenbe nın iyi oldugunu duymustum. amcamlar orda yaptırmamızı ıstedıler bızde kalın dedıler. ma ben ankara yakın oldugu ıcın anatolıa yı sectım
irenbe yi çok duydum bi arastırma yapmak lazım :28: perşembe günü kist muayenem var bakalım o zaman herşey netleşecek :34:
Daha dune kadar 2014 subat anneleri linkindeydim ama suan burdayım ... Kısaca kendimden bahsetmek sonra teker tekerr lınklerı gerıye dogru okumak ıstıyorum ve en onemlısı BANA YOL GOSTERMENIZI ISTIYORUM PGT ILE ILGILI

6 yıldır evlıyım ve bebek ozlemıyle son ıkı yıldır yanıp duruyorum .. Yarın kurtaj olucam:((( buzamana kadar 5 kaybım oldu 4 tanesı kurtajla alınmak zorunda kaldı tekı ekım aynda gecen sene kendı dustu... Hepsı 6. Haftayı gecınce kalp atısını duymaya gıttıgımızde ya kesesı buzusuyoo yada seklı bozuluyor aynı haftalarda .. Bu arada hepsı normal gebelık sadece 4. Sunde asılama yapmıstık

Tum testler yapıldı bakıldı temız sebebsız tekrarlayan dusuk dendı .. Yılmadan denemeye devam etceksınız dendı ama boylede olmuyor en son dun umutlarım yıkıldı ıyıce gec dollenmeyle gebe kaldım hersey guzel olcak mucızem geldı dedım ama yok yıne gıttıı suan ruhsuzumm ınsan bu acıya boylemı alısır bıktım sıkıldım aaglayamıyorum su durumda bıle kurtaj parası ıcın sıkıntı cekıyorum GENETIK TEST YAPTIRCAZ ESIMLE BEBEGEDE GENETIK ...baya pahalı uzuntumu yasayamıyorum suan:(sızlerın KAC DUSUGU OLDUUU VE KACINCI DENEMENIZDE PGT BASARILI OLDU???

1-Ogrenmek ıstedıgım pgt fıyatlarını arastırdım MEDICAL PARK TUP BEBEKTE .... FLORANS NIGHTINGAL ...EUROFERTIL HEPSI UC ASAGI BES YUKARI AYNI 7000-8500 arası ama karar veremıyorum sızlerrr arasında varmı buralarda yaptıran????

2-Ayrıca pgt ılkkez yaptırcam hıc bı asamayı bılmıyorum tup bebek yolunuda bılmıyorum?? Anlatırsanız sevınırım

3-ılk sefer tutmayada bılıyomuss ıkıncıyede gerek kalabılıyo sayı duruma gore artıyomus?? Nmecbur ılk regl oldugumda bunlardan bırıne gıtcem regl olasayıa kadarda 40 gun gecer benım ... Agustos sonu eylul gıbı KREDI CEKICEZ MCBUR ELDE AVUCTA YOK ... E cok korkutugm sey ıkımızınde kromozomlarında sorun cıkarsaa netten okudum neler varmıss ya rabbım ... Ben cok endıselıyım esım dun aksam umıdım azaldı ıyıce sankı hıc cocugumuz olmıcak gıbı gelıyor dedı oda kotu durumda etrafındakı arkadaslarının ıkıncı cocoukları oldu benım desen sulalade ben kaldım sadece cevrem desen komsularım bebek kaynıyo

Yarın sabah son kez bakıcak dok bebege oglene dogru alınacak hala korkuyorum pat dıye geldı pat dıye gıdıyor bebegım halbukı clexane ıgnede kullanmıstım gunde bır tane folıdoc bebe aspırını ama yınede dustu .. Pıhtılasma testlerım bı tanesı mthrf 1298 homozıgot cıkmıstı dıgerlerı guzeldı onun ıcınde once coraspın ıctım sonra bebe aspırıne dondum ama yokk OLACAGIN ONUNE GECILMIYOR:(((( :43::43::43::43: ınsanlar bes dusuk yasadıgımı duyunca sende kesın bısey var subyan felan neler anlatıpp canımı sıkıyolarr .. Yda hocaya gıt kırkın karısmıstırr

hoşgeldin doa :16::16: düşüklerin için geçmiş olsun :50:

şimdi ben sana kısaca pgtden bahsedeyım yanlısım eksığım varsa arkadaslarım gelince düzelteceklerdir..

normal tüp bebekten farkı pgtnin ;

yumurtaların toplanıp döllenme sayısı 5 olmalı

5 ten az olursa pgt yapılmaz..

(pgtye giden her bir döllenmiş ebryo için 2 farklı yöntem uygulanır birisi fish diğeri arraydır..gerçi şimdi heryerde array kullanılıyor sanırım(güvenilirliği daha yuksek) .ve bu döllenmiş embryo başına kimi merkez 300$-kimi merkez 350 $ kimiside 600 $ gibi bir fiyat isticek.. bak embryo başıan diyorum diyelimki 6 sağlıklı embryon var 6*350$ ödüceksiniz pgtye.. sağlıklı çıkanlar yaşınız 30-31 olduğu için yasalara göre 1 tane embryo konulacaktır..diğerleri dondurulacaktır.. )

pgt den sağlıklı embryo bulunmazsa transfer iptal edilir

birde doacım sen aşılama yaptırdıysan eğer düşünüyorsan devlette üniv hastanesinde tüp bebeği devlet öder ancak pgtyi devlet ödemiyormus aklında olsun...

bende 8500tl ödüycem raporzusum ben üni devlet hastanesindeyim ama bu aralar başka merkez arayışına girdim..sanki oyalıyorlar gibi gelmeye başladı ne bilim.. öyle bi his oluştu bende :44::26:

hakkımızda hayırlısı olsun....zor bi süreççç..çokk sabııırr istiyooooo amaaa meyvesideee çokkk tatlııııı :49::emir_bebek::nazar:

şuna katılıyorum sülalede herkesin hatta benden kucuklerin (çocukken kucagımda tasıdıklarımın bile) bebekleri oldu şimdi 2.ye hazırlanıyorlar kimisis 3.ye doğurdu...bi ben kaldım...

çocuklarını benden kıskanıyorlar..sevemiyorumda...içim gidiyor aslında seveyim koynuma sokayım bebeklerini,3-5 yaşındaki bıcırık yiğenlerimi ama nazarım olurmuş...şimdi benim yokmuş..kıskanırmısım zarar veririmişim falan filan can yakıcı ,kalp kırıcı sözler duydum.. yaklaşmıyorum,,uzak duruyorum..şimdide diyorlarki kıskandığı için yaklaşmıyor...Allaha havale ettim bende hepsini napayım :50::50:

@ iskorpit

Tesekkur ederım gerı donus yaptıgın ıcın:) artık buraya gırerım sureklı guzel haberlerı takıp etmek benden onde olanların yazılarını okumak pgt oncesı moral olacak..hıc bı bılgım yok cunku etrafımdada tup bebek yaptıran yok:) Senın tedavın baslıyor sanırım heyecan varmı ılkkez mı??

Benım daha yarını atlatmam lazım :((( gucluyumm sabredıyorum ısyan etmıyorum ama ne zaman yuzum hulup saglıkla kucagıma alıcam merak ıcındeyım daha yarını tlatmadan pgt merak etmeye basladım bakalım yarın genetık bakılcak esımle bana daha sonuclar nasıl cıkcak !!!! Istanbuldayım bukadar kredı cekıp borca gırcegım ıcın feda olsun ayrıca bebebegımee ıyı bıyerde yaptırmak ıstıyorum regl olasaya kadar ıyı hatta ısının en ıyısı bı hastane bakıcam agustos asonu eylul gıbıde baslarım sanırımm

Sormak ıstedıgım baska seylerde var ... Ozel hastanelerde rapor gecıyormu mesela devletten rapor alsam gecrmı??
Ayrıca yasım 31 pgt den gecen saglıklı 3 tane kaldı dıyelım gerıye yas ıtıbarıyle mecbrlarmı 1 tane koymaya ben ıkız ıstesemm koyamazlarmı yada 1 tanesını koyup ıkısını donduramazlar mı ?? Bılgın var mı canım duydun mu hıc:16:

akasya ben inşallah bir aksilik olmazsa çarşamba günü 3 te memorialdayım,sen çarşamba gelecek misin?karşılaşırız belki:)

Selam kızlar memorialda mı yaptırcaksınızpgt?? Bn bugun aradım fıyat almak ıcın 2100 euro + ılaclar 1500 TL + pgt ıle ılgılı fıyat veremedı muhasebecı ızındeymıs .... Sızın bılgınız var mı embrıyo basına mı ucret yoksa paket ucret mı?

Buarada kacıncı gorusmenız bılmıyorum memorıalda ama memnunmusunuz kendı genetık tanı merkezlerı armıs sanırım pgtlere kendı bakıyolar ozaman demi? :26:

Selam canım ;

Bna soylermısın nekadar malıyet? Bende bugun aradım memorıalı pgt fıyatını ogrenemedım sadece semra hanımla sureklı muhattap olcaksın demı baska doktoruna yonlendırmıcek senı?? Bende ınsallah agustoss sonu gıbı gıtcem ınsallah yarın kurtajım var :(( 5. Kaybım hep 6. Hftada kalp atısı hıc duymadım suan pgt ıyı yapan hastanelerı arastırıyorum regl olasıya kadar ve bu lınkte olacam takıp edıcem sızı nasıl sureclerı gecırdınız dıye :16:

Armaan canım hastaneden bilgi aldın mı embriyolarla ilgili? İnşallah hepsi sağlıklı bir şekilde döllenmiştir...

Akasyam çok heyecanlıyım :)

Tulip mesajlarındaki huzuru, mutluluğu buradan hissedebiliyorum. Allah oğluna sağlıklı, uzun, hayırlı bir ömür nasip etsin...

İskorpitcim İrenbe'nin pgt işlerini Volkan Baltacı yapıyor diye duymuştum. Bir görüş istersen. Ege'ye vereceğin ücretten daha uyguna bile gelebilir.

Doa hoşgeldin... Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Önce bir testlerinizi yaptırın ona göre bir yol çizilir. Burada çok değişik merkezlerde tedaviler gördük, görüyoruz.
Memorial'ı aramışsın. Pgt'de iki yöntem var biri fish (sorunlu kromozomlar dahil 9 kromozom inceleniyor) embriyo başı 150 euro, diğeri array (tüm kromozomlar inceleniyor) embriyo başı 350 dolar. Evet yazdığın gibi hastanenin kendi genetik birimi var, tüm işlemler orada yapılıyor.

Son düzenleme:
Back
X