Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım bende hafıza kaybı başladı...:1: Sen pgt yaptırdığın halde mi trizomi21 çıkmıştı unutmuşum ben ya da normal hamile kalmıştın taramalarda sorun çıkp amniyo sonucunda mı belli olmuştu? Üzmek istemem ama hatırlayamadım :(( Perinatolog daha iyi yönlendirir tabi. Şayet cvs nin riski fazlaysa amniyosentez daha mantıklı bence... Tek fark sonuç Allah korusun olumsuz olursa annede travma belki daha fazla olabilir:(( Ben sanki trizomi için 100 de 100 okumuştum. Onu bu işlemi kim yapıyorsa sor bence. şayet cvs amniyo özelde yaptıracaksan çok ucuz değil diğeri 100 de 100 se kanda baktırabilirsin...

Canım ilki de tüp bebekti pgtli yapılmıştı tutmuştu 2,5 ay donra kalbi durdu genetik incelemede kromozom hatası çıktı yani hatalı pgt idi ne yazıkki herseyde bi hayır vardır

kızlar tesekkur ederim gecmıs olsun dilekleriniz icin
annem dun gıttı gene yalnız kaldım :( neyşe

hazade ile gorustm o gun gtmis doktora
cok sukur bos gebelık degilmis yolk kesesı gorulmus
kalp atısı henuz duyulmamıs.6 haftalık hamıleymıs
mıdesi cok kotuymus haberler boyle
allah tamamına erdırsın ınsallah

merve kızın için çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin tez zamanda insallah :25::16: işleriniz rast gitsin insallah :nazar:

o konuşanlarada takılma lütfen he he de geç :34: onların amacı zaten köstek olmak :20: destek olmak değilki :19::23:

Rabbimede ne olur bana dayanma gücü ver bana yardım et diye dua et canım :34:

sabır ver bana dersen hep sabretmek zorunda kalacağın durumların olacaktır,olabilir.. :34:

Canım ilki de tüp bebekti pgtli yapılmıştı tutmuştu 2,5 ay donra kalbi durdu genetik incelemede kromozom hatası çıktı yani hatalı pgt idi ne yazıkki herseyde bi hayır vardır

Hay Allah pgt yapılıyor hata oluyor yine bizler de tedbir alıp da böyle olunca daha da üzülüyoruz. İnşalah bu bebeğin sağlıklıdır. Ben kk da birinde daha okumuştum pgt olduğu halde bayandaki sorun bebekte çıkmış bir de akasyayı biliyorum. Benim büyük oğlan 46 xy ama ardaya baktırmadım 47 xyy mi 46 xy mi. Sen bu sefer kime yaptırdın pgt ni?

Hay Allah pgt yapılıyor hata oluyor yine bizler de tedbir alıp da böyle olunca daha da üzülüyoruz. İnşalah bu bebeğin sağlıklıdır. Ben kk da birinde daha okumuştum pgt olduğu halde bayandaki sorun bebekte çıkmış bir de akasyayı biliyorum. Benim büyük oğlan 46 xy ama ardaya baktırmadım 47 xyy mi 46 xy mi. Sen bu sefer kime yaptırdın pgt ni?

Bu sefer pgt yapılamadı canım :nazar: amin inşallah
Allah evlatlarına sağlıklı mutlu ömürler versin

Son düzenleme:
canım,

uzundur giremiyordum siteye.
girdim bir baktım ki şok şok şok !!!!:)
senin kalbin temiz, yuregin kocamannnnn.
allahım sana nasıp etmıs bu guzelliği , ne guzel...
haklısın , beklenmedık bır anda gelmıs , sızı de sasırtmıs.
saglıklı , hayırlı bır gebelık olsun tatlım.
tebrık edıyorum pek çok .

Laveque uzak kalma, yaz bize. seni merak ediyoruz.

turkuaz sen de yazmadın gelişmeleri ne yaptın opu ne zaman? oldu mu yoksa? nasıl gidiyor tedavin?

armaan eğer bebğini aldırmayı düşünmüyorsan cvs ve amniyosentez yapmana hiç gerek yok. sağlıksızsa zaten sonuna kadar çoğu devam edemiyor. sen iyi düşün inş sağlıklıdır ve sağlıkla kucağına almak nasip olur. o testleri yaptırmanın sana stresten başka bir yararı olmaz.ben de chnb ile aynı düşünüyorum bu konuda. diğer türlü de olsa elden gelen bir şey. Rabbim hiç birimizi böyle bir imtihanla sınavla sınamasın.

sevgilerimle...

Laveque uzak kalma, yaz bize. seni merak ediyoruz.

turkuaz sen de yazmadın gelişmeleri ne yaptın opu ne zaman? oldu mu yoksa? nasıl gidiyor tedavin?

armaan eğer bebğini aldırmayı düşünmüyorsan cvs ve amniyosentez yapmana hiç gerek yok. sağlıksızsa zaten sonuna kadar çoğu devam edemiyor. sen iyi düşün inş sağlıklıdır ve sağlıkla kucağına almak nasip olur. o testleri yaptırmanın sana stresten başka bir yararı olmaz.ben de chnb ile aynı düşünüyorum bu konuda. diğer türlü de olsa elden gelen bir şey. Rabbim hiç birimizi böyle bir imtihanla sınavla sınamasın.

sevgilerimle...

Ben 4 lü testi yaptırdığıma pişman oldum zaten anlamadan dr m 4 lü zamanı gelmiş dedi hemen kan aldılar ne olduğumu anlamadım 2 lim süper çıkmıştı halbuki. Boşuna stres yaşadım aylarca... Burada kriter sonuç ne çıkarsa ne tavır alırıma göre olmalı bence. Ama armann seni kötü bir tecrüben de olmuş. iyi bir yerde yaptırıp için de rahat edebilir. benim pgt de embriyolarda down da olunca 10 da 1 risk de çıkınca tabiri caizse üçbuçuk attım aylarca...:))

İskorpit nası geçti tatil nasılsın

sağol armancım iyi geçti dinlendim,,eğlendim..kendime geldim kısaca :21:

kendimi tamamen kpssye odakladım .ders çalışıyorum..
bebiş içinde ne olacak bilmiyorum ,kafam karmançorman :35::35::44: kısaca bebiş olayını askıya aldım , şimdilik bebeği düşünmemek daha iyi geliyor bana :34:
aslında eşim doğal yolla olana yanaşıyor bir kez daha deniyelim diyor.. riskleri var biliyorum ama sanırım bir kez daha denemeyi bende kabul edecek gibiyim , belki bu sefer düşmez kimbilir :25:

aslında şöyle bi düşüncem var bebişi olayını bu yıl tamamen askıya alayım (her ne kadar bebek diye delirsemde :1: ) kpssye hazırlanayım ve insallah kazanıp atanayım :25::25: sonra bebek işine girişeyim diyorum ?

hem bebek hem kpss ikisini aynı anda idare edememe gibi geliyor :18: yapabilirmiyim acaba :26::44:

sen nasılsın? :49::nazar::16: sende tatideymişsin sanırım :34: seninde tatilin iyi geçmiştir insallah :16:

mrb kızlar. oğlumun genetik testini yaptırmıştık. sonuç dün geldi. oğlumda babası ve annesi gibi taşıyıcı. bu beklediğimiz bir sonuçtu sadece teyit edilmiş oldu.
çok fazla yazmasamda yazılanları eksiksiz okuyorum. kendinize iyi bakın.

Merve cok gecmis olsun Allah acil sifa versin melek kizin Erva ya kuzum ne aci cekiyordur bir anne olarak da sana sabir versin yuce Rabbim
Cok konusan bos konusiyordur kimseyi kafana takma canim kizini dusun sen kim ne derse desin aldirma

Allah kavustursun annenle tekrar insallah

Günaydın kızlar :16:

Armaancım ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

Merve nasıl oldu kuzu?

Trkuaz nerelerdesin? Opu oldu mu?

Tulip size pgt yapılırken ben taşıyıcılık da belli oluyor sanıyordum. Bizde bakılmıştı. Oğlunun ileride kendi gibi taşıyıcı biriyle evlenme ihtimali dışında bir sorun yok ama değil mi?

İskorpit aldığınız karar hakkınızda hayırlı olur inşallah canım.

Lave sağol canım. Seni gördüğüme sevindim. Şimdilik herşey iyi çok şükür. İnşallah böyle devam eder.

Son düzenleme:
Gunaydin canim nasilsin ben de artik cok yogun yasiyorum gunlerimi artik yazamiyorum fazla ancak okuyabildigim kadar okuyorum

Nasil oldu rahatsiLigin kendiliginden gectimi insallah antibiyotik tedavisine gerek kalmamistir bu arada epey olmussunuz masallah hani resim yokmu merakla bekliyorum

Günaydın kızlar :16:

Armaancım ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

Merve nasıl oldu kuzu?

Trkuaz nerelerdesin? Opu oldu mu?

Tulip size pgt yapılırken ben taşıyıcılık da belli oluyor sanıyordum. Bizde bakılmıştı. Oğlunun ileride kendi gibi taşıyıcı biriyle evlenme ihtimali dışında bir sorun yok ama değil mi?

İskorpit aldığınız karar hakkınızda hayırlı olur inşallah canım.

Lave sağol canım. Seni gördüğüme sevindim. Şimdilik herşey iyi çok şükür. İnşallah böyle devam eder.

anlaşılmıştı canım. bana iki embriyo transfer edilmişti. biri normal biri taşıyıcı. ama oğlumun hangisi olduğunu bilmiyorduk.

gerçi çok yüksek ihtimalle tahmin ediyordum. hatırlarsan bizim kromozomlarada bakılmıştı ve orda biri kız biri erkek gözüküyordu. erkek olan taşıyıcıydı. bebeğin cinsiyetini öğrendiğimizde taşıyıcı olduğunu anlamıştım ama sonucu gösterdiğim genetik doktorları kesin bir şey demedi. bizde teyit için testi yaptırdık.
evet taşıyıcı biri ile evlenmediği sürece sorun yok. eğer evlenirsede bizim gibi pgt yaptıracak.

senin embriyolarda taşıyıcı çıkmış mıydı hiç?

Gunaydin canim nasilsin ben de artik cok yogun yasiyorum gunlerimi artik yazamiyorum fazla ancak okuyabildigim kadar okuyorum

Nasil oldu rahatsiLigin kendiliginden gectimi insallah antibiyotik tedavisine gerek kalmamistir bu arada epey olmussunuz masallah hani resim yokmu merakla bekliyorum

Sağol tatlım iyiyim şükür.
Cuma günü tekrarladım testi azalmış enfeksiyon, suyla atmaya çalışıyorum inşallah geçmiştir.
Kan değerlerim düşük çıktı biraz. Bir kaç kez serum alacağım onun için. Resim albüme koyarım bir ara çekileyim :)

Kızlar nasıl? Sen nasılsın?

anlaşılmıştı canım. bana iki embriyo transfer edilmişti. biri normal biri taşıyıcı. ama oğlumun hangisi olduğunu bilmiyorduk.

gerçi çok yüksek ihtimalle tahmin ediyordum. hatırlarsan bizim kromozomlarada bakılmıştı ve orda biri kız biri erkek gözüküyordu. erkek olan taşıyıcıydı. bebeğin cinsiyetini öğrendiğimizde taşıyıcı olduğunu anlamıştım ama sonucu gösterdiğim genetik doktorları kesin bir şey demedi. bizde teyit için testi yaptırdık.
evet taşıyıcı biri ile evlenmediği sürece sorun yok. eğer evlenirsede bizim gibi pgt yaptıracak.

senin embriyolarda taşıyıcı çıkmış mıydı hiç?

Anladım tulipcim.
Mesaj attım sana.

Back
X