Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

maalesef yine olmadı
2 gün önce 18 olan değerim bu gün 14 e düşmüş...

Turkuazcığım üzüldüm canım. :25:Her negatif haberi beni çok üzüyor. Hele ki pgt li tüp bebeklerde daha üzülüyorum :5: Biz bu yolda daha fazla uğraş veriyoruz. Ama Allah'ın takdiri.. Hepimiz bu duyguyu yaşadık. Rabbim nasip etmeden olmuyor. Benim de embiryo çok kaliteliydi. Daha önce hamile de kalmıştım. Ama olmadı. İnşallah bu son negatifin olur. Dondurulmuşun var mıydı ? :26:

Arkadaslar bugün ayrıntılı ultrasonda ense kalınlığı riskli çıktı ve hikayemle birlikte doktor cvs i önerdi ve bugün cvs yaptırdım
3 gün istirahat. Umarım test sonuçları sağlıklı çıkar Allahım sana emanetiz

maalesef yine olmadı
2 gün önce 18 olan değerim bu gün 14 e düşmüş...

Neqatif almak uğraşımızın daha devam ettiği anlamına geliyor. Toparlanıcaksın, iyi olucaksın. İnan bana sonucunda öğle bir mutluluk var ki ne kadar neqatif alırsan al asla onunla kıyaslanamaz. Bu kadar çaba fazla diyemezsin. Ben erken kayb ettim, ama anladım ki bu yolda pes etmek kayb etmek olur. O tat hiç bir şeye benzemiyor. Ne mutluluğu ne de acısı.

Dilerim en kısa zamanda maddi ve manevi yönden toparlanırsın ve mutluluğu sen de yakalarsın. Sadece umudunu kayb etme.

Arkadaslar bugün ayrıntılı ultrasonda ense kalınlığı riskli çıktı ve hikayemle birlikte doktor cvs i önerdi ve bugün cvs yaptırdım

Armaancım geçmiş olsun inşallah sağlıklı çıkar sonuç.Allah kolaylık versin beklerken

İnşallah bebeğin sağlıklıdır düşünmemeye çalış stres yapma güzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah bebeğin sağlıklıdır düşünmemeye çalış stres yapma güzel haberlerini bekliyoruz

Armaancım geçmiş olsun inşallah sağlıklı çıkar sonuç.Allah kolaylık versin beklerken

Arkadaslar çok sağolun bugün eşimle birlikteydik ultrasonda hayran hayran seyretti hareketlerini Allahım sağlık haberlerini almayı nasip eder inşallah

Mervecim nasılsın umarım sen ve güzel kızın Erva :nazar: çok çok iyisinizdşr

Selescim sen nasılsın bebiş nasıl :nazar:

kızlar bugun biraz araştırma yaptım da. ben estrofem diye bi ilaö kullanıyorum doktor verdi. günde 3 tane. bu ilaç (yani E2 yüksekliği) embriyoda genetik bozukluğa yol açabiliyormuş. benim de transferimin 5. günü ve hala kullanıyodum:( siz de kullandınız mı hiç bu ilacı?? şimdi çok moralim bozuk ne yapacağımı bilmiyorum:((((
bana bi akıl verin lütfen

kızlar bugun biraz araştırma yaptım da. ben estrofem diye bi ilaö kullanıyorum doktor verdi. günde 3 tane. bu ilaç (yani E2 yüksekliği) embriyoda genetik bozukluğa yol açabiliyormuş. benim de transferimin 5. günü ve hala kullanıyodum:( siz de kullandınız mı hiç bu ilacı?? şimdi çok moralim bozuk ne yapacağımı bilmiyorum:((((
bana bi akıl verin lütfen

Estrofem endometrium kalınlığımı arttırmak içim biçol tedavide kullanılıyo telaş etme

Canım dualarım seninle.. Cvs'yi de atlatmışsın çok şükür.. İnşallah bebeğinin sağlıklı olduğu haberini de alacağız.. Allah yardımcın olsun.. :16:

arkadaşlar nolur billyorsanız cvp yazın 4 kez düşük yaptım kese oluşmadan kanama başlıyordu.dr dr 2 yıldır mafoldum her biri farklı şey söyledi. En son düşük mayısın sonunda oldu bu seferde birden fsh 15 e fırladı amh yapıldı 0,2 çıktı düşükler için yumurta kalitesizliğ dediler bu seferde, fakat ben tek dr.la yetinmedim 3-4 farklı dr a da gittim onlarda bu testler yanlış olmalı nasıl ozaman hamile kaldın dedi. Neyse en son istanbula gittim testler yenilendi fsh 12 amh 0,6 çıktı. Daha önce genetik test yapılmış ve normal çıkmıştı. Ama bu dr daha detaylı genetik test olduğunu onun yapılması gerektiğini söyledi. Neyse dün dr aradı eşimin 9. Kromozomunda sorun olduğunu söyledi, latlnce kelimeler kullandı ama aklımda kalmadı.mutlaka pgt li tüp bebek dedi. Tahlili maillediler. Sonuçta şu yazıyor 46 x,y, 9qh. Duyan oldu muu mu anomaliyi kızlar ben de yumurta da azalıyor, pgt için çok mu yumurta lazım

arkadaşlar nolur billyorsanız cvp yazın 4 kez düşük yaptım kese oluşmadan kanama başlıyordu.dr dr 2 yıldır mafoldum her biri farklı şey söyledi. En son düşük mayısın sonunda oldu bu seferde birden fsh 15 e fırladı amh yapıldı 0,2 çıktı düşükler için yumurta kalitesizliğ dediler bu seferde, fakat ben tek dr.la yetinmedim 3-4 farklı dr a da gittim onlarda bu testler yanlış olmalı nasıl ozaman hamile kaldın dedi. Neyse en son istanbula gittim testler yenilendi fsh 12 amh 0,6 çıktı. Daha önce genetik test yapılmış ve normal çıkmıştı. Ama bu dr daha detaylı genetik test olduğunu onun yapılması gerektiğini söyledi. Neyse dün dr aradı eşimin 9. Kromozomunda sorun olduğunu söyledi, latlnce kelimeler kullandı ama aklımda kalmadı.mutlaka pgt li tüp bebek dedi. Tahlili maillediler. Sonuçta şu yazıyor 46 x,y, 9qh. Duyan oldu muu mu anomaliyi kızlar ben de yumurta da azalıyor, pgt için çok mu yumurta lazım

Bunu bir genetik uzmanıyla görüşmeni tavsiye ederim serozi.
Teoride çok yumurta istiyoruz pgt için ama pratikte öyle olmuyor.

tabi ki canım danışacağım. Ama dr a gidene kadar bilgisi olan arkadaşlardan fikir alayım dedim. Biraz önce bir sitede bir arkadaş aynı soruyu sormuş dr. Un birine bu önemli bir key değil demiş üff bakalım cvp için çok tşk ederim bebiş hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Akasyacım çok çok sağol öyle dondu kaldı zaman yine

Sen nasılsın sırtn daha iyidir inşallah

Ehh işte canım. Sırtım bazen iyi bazen ağrıyor. Tam olarak geçmedi :5: Havuza başladım. Bu akşam yine gideceğim. Ama açıkçası bu olay epey canımı sıkıyor. :31: Keşke bir ilacı olsa da şıp diye kesse.. Ama yok :50: Egzersizle de geçmezse tekrar doktora gideceğim. Ne yapılır bilmiyorum.

Back
X