- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #30.641
ruya tedavi için geleceksin türkiyeye galiba.tedavi yerlerini araştırdın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, bende anatoliada biri dondurulmuş olmak üzere iki kez transfer yaptirdim, anatolidan çok memnundum ancak ankara dişinda oturduğu dan tedavi çok masrafli oluyo diye son tedavimi memlekette yaptirdim, maalesef 3.de tutmadi,simdi tekrar anatoliaya gitmeyi düşünüyorum.orda dondurulmuş 2 embriyom var, 2 de burada. 3 basari siz transfer sonra si sanirim artik pgt ve histereskopi yapilacak diye düşünüyorum.dondurulmuş lara pgt yapiliyomu acaba bilginiz var mi?, anatolia da pgt fiyati ne kadardi?, size neden yapildi ve ilk denememiydi? Sormak istedikleri bunlar, tesekkurlerbende 2012 nisan ayında anatolia tüp bebek merkezinde pgt li tüp bebek yaptırdım.çok şükür şimdi dünya tatlısı bir kızım var.bence anatolia bu işte 1 numara.emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.en başta çok kıymetli hakan hocama.bence alanında 1 numara.herşeyin para olmadığını düşünen ender doktorlardan.minnettarız hocama.arkadaşlar pgt ile ilgili sormak istediğiniz bişey varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
İnciii çok teşekkür ederim iyi geçti çok şükür, yine yüzünü pek göstermedi iyi olduğunu öğrendik ya o da yetti
Sen nasılsın artık hazırlıklar hızlanmıştır
inci senin gebelik belli olduktan sonraki takiplerini nur hanım mı yapıyor? memorial gebelikten sonra normal takipleri tüp bebek dışındaki diğer kadın doğum doktorlarına mı devrediyor? gebelik olursa memorialden takip etmeyi düşünüyorum.muayene ücretleri ne kadar acaba?
Merhaba, bende anatoliada biri dondurulmuş olmak üzere iki kez transfer yaptirdim, anatolidan çok memnundum ancak ankara dişinda oturduğu dan tedavi çok masrafli oluyo diye son tedavimi memlekette yaptirdim, maalesef 3.de tutmadi,simdi tekrar anatoliaya gitmeyi düşünüyorum.orda dondurulmuş 2 embriyom var, 2 de burada. 3 basari siz transfer sonra si sanirim artik pgt ve histereskopi yapilacak diye düşünüyorum.dondurulmuş lara pgt yapiliyomu acaba bilginiz var mi?, anatolia da pgt fiyati ne kadardi?, size neden yapildi ve ilk denememiydi? Sormak istedikleri bunlar, tesekkurler
Sağol İncimİncim sen kaç doz yapıyordun ? Bu arada hastanede bir bayan var. Tam kan alma odasının karşısında. Bizi yanına çağırdı. Dedi ki size yardımcı olacağım. Reçeteyi alın gelin. Neyse biz gidemedik. Ateş eczanesinden aldık .Sonra bizi çağırdı niye aldınız kazıklandınız dedi
Biz dee eee şeyy kem küm
Neyse. Fiyatı sordu. Hesapladı. Yok dedi kazıklanmamışsınız. Ben de dedim iyi bari onu öğrendik.
Yani hastanede halen ilaç muhabbeti var sanırım
![]()
Rica ederim tatlım
Canım ben puregon kullandım, ilkinde 137,5 ikincisinde 175 yaptım. Evet o kadın hesap yapıyor, adamı çağırıp ilaçları getirtiyorDemek hala devam ediyor.
Galiba yanlis kisiye yazdim biraz onceki mesaji. Puregon'da 137.5 nasil ayarladin diye soracaktim. 125-150 arasinda tam ortasi yokda. Sadece iki centik var. Birincisi mi ikincisimi 137.5 denk geliyor? Bu ilaci hic kullanmadigimdan bilemedim. Bir fikri olan lutfen cevap?
Puregonu en son 2012 nisanda kullanmıştım. Kalemi atmamışım şimdi sizin için baktım. Tam ayarlanmıyor ve hangi çizgiye geleceğine doktorunuz karar veriyor.
Incim nasilsin ugrayamaz oldum ben masallah sona gelmissiniz.
Tarih belli mi dogum icin
Herkesler iyidir ins.
uzun zamandır siteyi takip ediyorum insanın kendisi gibi olan insanların var olduğunu bilmek ne garip bişey.ben 26 yaşında 5 yıllık evliyim.2 kere tüp denedik birinde döllenme olmadı diğerinde hamillelik oldu ama düşükle sonuçlandı.benim 13 ve 14 kromozomlarda translokasyon varmış.şimdi 3.tüpbebeği düşünüyoruz ama merkez bakımından kararsızız ben iş dolayısıyla doğuda oturuyorum dr.um çok inanıyo bu sefer olacağına ama ne yapacağımızı bilmiyoruz sizce neyapmalıyım arkadaşlar.pgd den çok korkuyorum ya hiç sağlıklı çıkmazsa diye ALLAHIM yardım et.
çarşamba kan tahlili yaptıracağım gün. ilk kan tahlili için gidilen günde doktor ultrason yada herhangi bir muayene yapıyormu. yoksa sadece kan testine bakıp gebesin yada değilsin diyip gönderiyor mu.sen nur hanımı öneriyormusun. şimdi tek gen hastalığı yüzünden pgt yaptık. 2 sağlıklı transfer edildi.gebelik belirtileride var. normal bir kadın doğum doktoruna gidip az ücret mi ödesem yoksa nur hanıma randevu mu alsam. 280 tl yazdın değilmi.çok fazlaymış ya. bu kadar maddi ve manevi zahmetten sonrada riskede atmak istemiyorum.bana ayrıntılı anlatırmısın.sağlık sigortası var.hiç indirimi yok mu bunun.muayenede, tahlillerde filan
uzun zamandır siteyi takip ediyorum insanın kendisi gibi olan insanların var olduğunu bilmek ne garip bişey.ben 26 yaşında 5 yıllık evliyim.2 kere tüp denedik birinde döllenme olmadı diğerinde hamillelik oldu ama düşükle sonuçlandı.benim 13 ve 14 kromozomlarda translokasyon varmış.şimdi 3.tüpbebeği düşünüyoruz ama merkez bakımından kararsızız ben iş dolayısıyla doğuda oturuyorum dr.um çok inanıyo bu sefer olacağına ama ne yapacağımızı bilmiyoruz sizce neyapmalıyım arkadaşlar.pgd den çok korkuyorum ya hiç sağlıklı çıkmazsa diye ALLAHIM yardım et.
İyiyiz mattikam Allah'a şükür.
Sen nasılsın?
Ahmet nasıl?
Herşey yolunda mı?
Evet çok şükür bugünlere geldik.
Acil bir durum olmazsa 20 aralık gibi bekliyoruz kızımızı.
Doğumu önümüzdeki kontrolde konuşacağız doktorla inşaallah.
Biz de iyiyiz sukur. Okul bi yandan ahmet bi yandan :)
Tam hareketli zamanlari bilgisayari fln kaldirdik arada telefndan okuyorum takipteyim yine.
Hazade hamileydi ne kadarlik oldular ki
Ben de ikinciyi cok istiyorum ama hayirlisi allahtan.
Adi belli mi kızının
Allah guzel bi dogum rahat ve saglikli bir lohusalik nasip etsin az kalmis cidden
Sorunsuz gelmissiniz masallah bugune dikis atilmisti en son di mi
Cok bekledin incim doya doya yasa anneligi incim masallah size
İnsan görmek istiyor ama iyi olduğunu duyunca görmese de oluyor :) Ben de her kontrolde göreyim diyorum ama önce doktorun ağzından dökülecek sözlere odaklanıyorum :)
Ben iyiyim Allah'a şükür. Artık iyice ağırlaştık, zor hareket ediyorum. Hazırlıkları da sonlara bırakmıştım zor oluyor ama zevkli. Eşimle yapıyoruz daha doğrusu çoğunu o yapıyor sağolsun :)
Sen başladın mı hazırlıklara?
.