• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba arkadaşlar.
Dondurulmuş embriyolarim var. Dondurmadan önce pgt yapılmadı. Transfer icin dondurulmuşlara pgt yapılır mı. ? Yoksa taze embriyolara mı pgt yapılıyor

Merhaba arkadaşlar.
Dondurulmuş embriyolarim var. Dondurmadan önce pgt yapılmadı. Transfer icin dondurulmuşlara pgt yapılır mı. ? Yoksa taze embriyolara mı pgt yapılıyor
merhaba bizimkilere 5.gündeyken biyopsi alındı pgt yapılmak için ve donduruldu dondurulduktan sonra çözüldüğü gün transfer yapılacağı için aynı gün hızlı bir şekilde yapabilirler mi bilmiyorum bakılacak sayıda önemli bizim bir hafta sürmüştü sonuç almamız senin kaç embriyon var birde neden pgt yapılmasını istiyorsun sorun varmıydı daha önce kayıp falan

merhaba bizimkilere 5.gündeyken biyopsi alındı pgt yapılmak için ve donduruldu dondurulduktan sonra çözüldüğü gün transfer yapılacağı için aynı gün hızlı bir şekilde yapabilirler mi bilmiyorum bakılacak sayıda önemli bizim bir hafta sürmüştü sonuç almamız senin kaç embriyon var birde neden pgt yapılmasını istiyorsun sorun varmıydı daha önce kayıp falan
Tüp bebek yoluyla hamileydim. Ama bebekte trizomi yani down sendromu vardi.

Gelişmedi ve 5 aylikken karnimda ölmüştü. Dondurulmuş embriyo var ama daha önce pgt yaptırmadik. Bebekte böyle problem olunca dondurulmuşlari kullanmaya korkuyorum

zor bir karar tabiki ne diyeyim hemşire bilmiyordur belki sen drunla konuş bakalım ne diyecek daha iyi bir merkez varsa bildiğin ara oraya sor bakalım yapılacak bişey var mı tekrar tedaviye başlamak da zor ama keşkelerle yaşamamak için sıfırdan başlamak da bi tercih öğrenince bizede haber et bakalım olabiliyor mu merak ettim Google a da sordum ama bişi bulamadım 3.gün ve 5.gün alınan hücrelerle bakılıyır diyo hep

Dondurulmusla denemicekmiy din taze transfer miydi seninki:110:yok sen dikkat etsen yeterli.esin için ancak spermiyogram yapılacaksa yediğine içtiğini dikkat etmeli diye biliyorum.kesinlikle sigara ve tutun tuketmemeli .
Yok canım ilk kez başlıyoruz en baştan yani..HoppaEşim örnek vermişti iyi çıkmış sonucu.Çok şükür sigara kullanmıyor.

Himmm toplama vs yapılacak daha şimdi okudum canım.o zaman esinde yediğine ictigine dikkat etsin.bizim dr muz çok gerekli değil sayı iyi kalite güzel ama yinede eşime bir ay kullanması için vitamin vermisti (argın max)diye bir urundu yalnış hatirlamiyorsam
Belki adetim başladığında gidince eşime de verir.

verilen sperm örnekleri 90 gün öncesine ait. O yüzden erkekler genelde üç aylık kürler yapıyor. Benim eşim geçen yıl domuz gribine yakalandı tedavi aşamasında ben çok üzüldüm nasıl olacak diye bu ateşle spermler ölmüştür diye. Dr 90 gün öncesine ait demişti.

verilen sperm örnekleri 90 gün öncesine ait. O yüzden erkekler genelde üç aylık kürler yapıyor. Benim eşim geçen yıl domuz gribine yakalandı tedavi aşamasında ben çok üzüldüm nasıl olacak diye bu ateşle spermler ölmüştür diye. Dr 90 gün öncesine ait demişti.
Canim nasil yani anlamadim.3 ay öncesinden mi dikkat etmesi gerekiyor?

Back
X