• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhabalar benim de 8. kromozom kopmuş 13. kromozoma yapışmış. 1. ve 2. transferde tutunma olmadı. 3. transfer de gebelik gerçekleşti ancak 9. haftada kalbi durdu. Dengeli veya dengesiz olduğu ile ilgili birşey söylemediler. Siz nerden öğrendiniz acaba?
Benimkide belli degil suan canm 7 haftalik.umarm hersey yolundadr

Merhabalar benim de 8. kromozom kopmuş 13. kromozoma yapışmış. 1. ve 2. transferde tutunma olmadı. 3. transfer de gebelik gerçekleşti ancak 9. haftada kalbi durdu. Dengeli veya dengesiz olduğu ile ilgili birşey söylemediler. Siz nerden öğrendiniz acaba?
Peki pgtlimi o transferler canim.yani saglikli koyduklari haldemi kalbi durdu

Benim smdye kadar hep 8 haftalik dusmustu ikisi hc kalp atsi duyamadik.smdiki 6 haftalik kalp atsi duyduk suan 7 haftalik.szce bi sorun varsa nezamn cikar meydana.

Fatma çok sevindim cnm ya, nazar değmesin topiğimize çok gzel haberler geliyor. İnşallah sağsağlim kucağımıza aldığımız günleride yazma şanşımız olur. :nazar:
Gerçekten dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden.
Evet canım tedbir kuldan takdir Allahtan dua edelim birbirimize başka çaremiz yok inşallah hepimiz mutlu haberler alacağız bu herkese dua ediyorum artık 20 gün sonra test sonucu gelir. Rabbim hepinizin sağlıkla her iki yanınızı doldursun Aminnn inşallah.

Dengeli derken benim dengeli ki saglikliym canm.dengesz olunca sagliksz oluyor.oyuzden bebekler dusuyor

Kayseri'de yaşıyorum. Acıbadem de tedavi görüyorum. Embriyo oluşturulup 5. gün beklenecek. 5. güne kalan embriyolar ile 2 tane dodurulmuş İstanbul'a gidecek. Son teknoloji uygulanacak dedi doktorumuz.
Mrb bende Kayseride yaşıorum acıbademde tedavi görüoruz.sizin 2.tedavi mi?

Çalıkuşu tek mi kese iki tanemi .. Evet canım hep sevincimiz yarım Allah korktuğumuzla sınamaz inşallah ..

Cemre o düşükler hiç belli olmuyo canım ya..benim ilk hamileliğim 12 haftalık olması gerekirken gelişmemiş ..hayırlısıyla 12 haftayı bitirsek rahatlarız en azından riski atlatmış olucaz. Genelde düşükler üç ayda oluyor çünkü

Çalıkuşu tek mi kese iki tanemi .. Evet canım hep sevincimiz yarım Allah korktuğumuzla sınamaz inşallah ..
Canım bir tane gördük,eğer iki taneyse 8.haftaya kadar çıkar dedi dr.bu kanda bakilan degerin yuksek ve dusuk olmasinin sebeplerinin olmasi lazim:110:Evet korkularimiz hep var maalesef ,:KK43:hamileliğin tadını cikartamiyoruz öyle ki ben hamile olduğumu bile unutuyorum bazen.:KK64:

Canım bir şey sorucam, senin cgh den gelir gelmez transfer mi edildi o ay? Yoksa dondurulup bir sonraki ay mı transfer ettiler? Benim geçen hafta cuma günü cgh için incelemeye alındı ama 10 iş günü içinde sonuç çıkacak dediler. Çok heyecanlıyım da sonuç için :KK22: Ne zaman çıkar acabaaa :KK43:
Benimkiler sağlıksız çıktı hetecanlı zor bir süreçti ama sağlıklı olsaydı zaten donduruladıkları için hemen transfer olacaktı Allah hepimizin yüzünü güldürsün size de hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah

ıyı geceler arkadaşlar. bu sayfayı yenı buldum oncelıkle herkeze sağlıklı sıhhatlı evlat nasıp etsın mevlam. ben de 3 deneme ıcın salı gunu doktor kontrolüm var nasıpse başlıyorum. 4 yıl kadar tedaviye ara verılınce son yapılan uygulamalardan pek fazla haberım yok. tedavı suresınce ekstra uygulanan hangı yöntemler var?

Benimkiler sağlıksız çıktı hetecanlı zor bir süreçti ama sağlıklı olsaydı zaten donduruladıkları için hemen transfer olacaktı Allah hepimizin yüzünü güldürsün size de hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah
Kac taneydi canim:KK14: .uzulmek yok yola devammm

ıyı geceler arkadaşlar. bu sayfayı yenı buldum oncelıkle herkeze sağlıklı sıhhatlı evlat nasıp etsın mevlam. ben de 3 deneme ıcın salı gunu doktor kontrolüm var nasıpse başlıyorum. 4 yıl kadar tedaviye ara verılınce son yapılan uygulamalardan pek fazla haberım yok. tedavı suresınce ekstra uygulanan hangı yöntemler var?
Mrb hosgeldin canm.hayrli olsun tedavn.senin problemn neydi biraz bahsetsen.

628127"]Anladm demkki 9 haftadada durablyor kalbi :KK61: cok korkuyorum yne kaybetmekten[/QUOTE]
Canim bu bir surec her an her sey olabilir ama sana pgt yapilmis sanirim o yuzden kromozom bozuklugu olmayan bir embriyo transfer edilmistir

Back
X