- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #38.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 tup bebegide burda yaptirdim ilk sevgi hastanesi aptalca bi deneyimdiMerhabalar Kayseri'de hangi hastahaneye gidiyorsunuz
Ben hamileyken acibadem elif hanima gidiyordum cok tatli sessiz bi doktor cok hanim hanim hacettepe mezunu zaten basarili bence
ilki 4 ikinci 8 hayırlısı inşallahKac taneydi canim.uzulmek yok yola devammm
sizinki cgh mi neden o kadar uzun sürüyorCanım bir şey sorucam, senin cgh den gelir gelmez transfer mi edildi o ay? Yoksa dondurulup bir sonraki ay mı transfer ettiler? Benim geçen hafta cuma günü cgh için incelemeye alındı ama 10 iş günü içinde sonuç çıkacak dediler. Çok heyecanlıyım da sonuç içinNe zaman çıkar acabaaa
![]()
Hangi krmznlardaydi canm sorun.seninmi esininmiilki 4 ikinci 8 hayırlısı inşallah
Teşekkür ederim cevap için genetik ile ilgili problemler i genelde ankara ve İstanbul da belli drlar ve özel hastaneler buluyor malesef diğer illerde imkanlar kısıtlıBen hamileyken acibadem elif hanima gidiyordum cok tatli sessiz bi doktor cok hanim hanim hacettepe mezunu zaten basarili bence
Oyle ama iste isimleri prof olup yuklu parayi almayi biliyorlar sonucu negatif olabilecegini bile bile 5 yil once bile vardi sanirsam genetik burda imkanlar kisitli buyuk sehre git diyebilirler ama iste para tatli geliyo insanlaraTeşekkür ederim cevap için genetik ile ilgili problemler i genelde ankara ve İstanbul da belli drlar ve özel hastaneler buluyor malesef diğer illerde imkanlar kısıtlı
Evet cgh yapıldı. Bize 10 is günü demişlerdi ama 5 günde çıktı. Normalde aynı ay içinde transfer edilecek olsa hemen çıkıyormuş ama bizim bir sonraki ay transfer edilecek olduğundan bu kadar uzun sürdü.sizinki cgh mi neden o kadar uzun sürüyor
Selam canim cok sukur bebisimiz de iyi ben de iyiyim. Bulantim falan olmadi hic o yuzden cok uykulu olmaktan baska bur sıkıntim yok sukur ki. Bebis cinsiyetini gizledi bu hafta ici yine gormeye gidicem insallah. Sen de biraz kendinden haber ver napiyosun ne asamadasin?KıZlar masallah topigimiz kalabalik oldu artik kim ne ne sorunu var kacinci deneme aklimda tutamiyorum :)) hamişlerinde sesi cikmiyo @kocisimikizannesi2016 @milat27 vee
mollify nasilsiniz bebisler iyimi
Masallah sevindim iyi olmaniza yaa ..prenses mi geliyo acaba kendini gizlemis ya hayirlisi olsun..canim ben bekliyorum ya daha baslamadim tedavi felan yok sizlerden umut bekliyorum diyeyimSelam canim cok sukur bebisimiz de iyi ben de iyiyim. Bulantim falan olmadi hic o yuzden cok uykulu olmaktan baska bur sıkıntim yok sukur ki. Bebis cinsiyetini gizledi bu hafta ici yine gormeye gidicem insallah. Sen de biraz kendinden haber ver napiyosun ne asamadasin?
ben polıklıstık overım. zamanında yumurtlamayan, yumurtlayıncada sayırsız yumurtası olan dengesız bır vücuda sahıbım ne yazıkkı. ılacla uyarılıncada amalesef ohhs sonuçlanıyor. bu arada 31 yasında 3. tedavime başlıyorum ve ızmırdeyım. ya sen?Mrb hosgeldin canm.hayrli olsun tedavn.senin problemn neydi biraz bahsetsen.
Kızlar yazdiklarinizi okuyorum da ne cok tedavi yöntemi var ya bide bu pgt sonuclari bazilarinin iki gun bazilarinin on gun bazilari onbeş gun suruyo ne nasil hangisi iyi araştirmaktan bi hal oldum valla..galiba en mantiklisi emriyo kalitesi icin etkili vitamin kullanmak kullananlar memnun cunki haa bide bu kadar bilmislikle hangi doktor kabul eder ki beni :)))
ben balık yağı kullanıyorum kapsül,ferrum fort folik asit bal arısütü polen karışımı aldım mayısta tedaviye kadar vücut kendini toparlasın ha bide civanperçemi içiyorum her gün kist içinKızlar yazdiklarinizi okuyorum da ne cok tedavi yöntemi var ya bide bu pgt sonuclari bazilarinin iki gun bazilarinin on gun bazilari onbeş gun suruyo ne nasil hangisi iyi araştirmaktan bi hal oldum valla..galiba en mantiklisi emriyo kalitesi icin etkili vitamin kullanmak kullananlar memnun cunki haa bide bu kadar bilmislikle hangi doktor kabul eder ki beni :)))
Masallah baya biseyler kullaniyosun hadi bakalim sonuc iyi olur insallah merkla bekliyorum takiptesinben balık yağı kullanıyorum kapsül,ferrum fort folik asit bal arısütü polen karışımı aldım mayısta tedaviye kadar vücut kendini toparlasın ha bide civanperçemi içiyorum her gün kist için
:) umarım sonuç iyi olurMasallah baya biseyler kullaniyosun hadi bakalim sonuc iyi olur insallah merkla bekliyorum takiptesin![]()
Embriyo kalitesini artırmak için hangi vitaminler kullaniliyorKızlar yazdiklarinizi okuyorum da ne cok tedavi yöntemi var ya bide bu pgt sonuclari bazilarinin iki gun bazilarinin on gun bazilari onbeş gun suruyo ne nasil hangisi iyi araştirmaktan bi hal oldum valla..galiba en mantiklisi emriyo kalitesi icin etkili vitamin kullanmak kullananlar memnun cunki haa bide bu kadar bilmislikle hangi doktor kabul eder ki beni :)))