• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ama hamile kalmaklada bitmiyor ki..her aşaması stres.. Doktordan çıktım şimdi çok şükür herşeyi iyi .. Bu da 8 hafta üç günlük dedi çok şükür bugünlerede ..
Canim ohhh hersey yolunda bak cok sukur;) ne guzel masallah . Kizlar sizlere de dualar ediyorum allah ugrasan isteyen herkesi duasina kavustursun insallah. Guzel haberler alalim insallah surekli. Benim de kontrolum ptesi gunu bakalm cok heyecanliyimm ben de nasil olacak iyidir insallah.

İnşallah bizde o günleri görürüz Rabbim tamamına erdirsin hayırla bereketle sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlere dua edin bir embriyo cgh için gitti inşallah sağlıklı gelir artık rüyalarıma giriyor olumsuz geldiği daha önce iki kere olumsuz geldi inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır herkese dua ediyorum ve dua bekliyorum....
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah embriyon sağlıklı dönücek hayırlısıyla transferin olucak umudunu yitirme bilinçaltında bu düşünce olduğu için rüyanda da düşündüğünü görüyosun bunlara çok takılma..benimde bugün göğüslerimdeki şişlik indi acaba bir terslik mi var diye düşünüyorum, netten baktım olabiliyormuş sorun yok diye okudum ama yinede şüpheleniyorum...inş kötü birşey değildir...

Ama hamile kalmaklada bitmiyor ki..her aşaması stres.. Doktordan çıktım şimdi çok şükür herşeyi iyi .. Bu da 8 hafta üç günlük dedi çok şükür bugünlerede ..
ohh ne kadar güzel çok sevindim canım ne güzel 8 de geçmiş :) ben bugün biraz mutsuzum göğüslerimin şişi indi dşünüyorum sürekli ....

Sağol umut darısı başına inşallah:)niye alakasız olsun canım insan herşeyi merak ediyor doğal olarak.. Ben crinone jel kullandım sabah akşam hala daha kullanıyorum ayrıca haftada bi tane proloton depot diye bir iğne verdi Dr .. Estrofem tablet günde üç tane folbiol kullanıyorum canm
amin inşallah rabbim umarım banada nasip eder. banada jel vermişlerdi.busefer bende iğne istemeyi düşünüyorum.iğne verselerdi düşmezdi diye kendi kendimi yiyorum.Alakası yoktur belki ama bi umut işte...düşükten sonra tahliller istediler benden kromozomlarda bi problem çıkmadı ama trombofili panelinde mthfr a1298c heterozigot paı-1 çıktıkendi doktorum kan sulandırıcıya gerek yok normal yolla bi çocuğun olmuş diyo danıştığım başka doktor tedbir amaçlı kullanmalısın diyor.kararsız kaldım bende

Çalışkuşu hepimizin aklı aynı Çalışıyor vallahi :))bende hep göğüslerimi kontrol ediyorum.. Ara ara iniyor gibi oluyor normal canım kafana takma ama sonra yine şişiyor .. Düşünmekten Kafayı yicez heralde .. Allah beterinden korusun

Umutcum unuttum sen hangi aşamadasın bir çocuğun var problem ne sizde ..hiç denedin mi pgt .. Zaten Dr lar kendileri veriyorlar canım iğne yi jeli her hastanenin tedavi Şekli farklı ..

amin inşallah rabbim umarım banada nasip eder. banada jel vermişlerdi.busefer bende iğne istemeyi düşünüyorum.iğne verselerdi düşmezdi diye kendi kendimi yiyorum.Alakası yoktur belki ama bi umut işte...düşükten sonra tahliller istediler benden kromozomlarda bi problem çıkmadı ama trombofili panelinde mthfr a1298c heterozigot paı-1 çıktıkendi doktorum kan sulandırıcıya gerek yok normal yolla bi çocuğun olmuş diyo danıştığım başka doktor tedbir amaçlı kullanmalısın diyor.kararsız kaldım bende
herkesin vücudu aynı ilaçlara aynı tepkiyi vermez, senin vücudunun ihtiyacı olan ilacı doktorun zaten bilir ve onu verir.zaten düşündüğümüz, korktuğumuz o kadar çok şey var ki birde ilaç faktörüne takılırsak nasıl sağlıklı hamilelik geçirebiliriz ki.panikli evet korkular da hep ortak aynı yolda yürüyoruz , benim korkumun bir nedeni de (çünkü kolay kolay evham yapmam) bundan önceki düşüğümde de üstelik aynı haftalarda göğüslerimdeki şişliğin inmesiydi.:KK42: bebeğimi kaybetmek onu böyle şeylerle etkilemek istemiyorum:KK43: ama şu zaman çok ağır ve çetrefilli geçiyor.

Umutcum unuttum sen hangi aşamadasın bir çocuğun var problem ne sizde ..hiç denedin mi pgt .. Zaten Dr lar kendileri veriyorlar canım iğne yi jeli her hastanenin tedavi Şekli farklı ..
canım benim çocuğum genetik hastalıkla doğdu.nakil olması gerek. donör bulamadık maalesef çocuğumla hla uyumlu embriyo seçilip transfer yapılıyo.4.tedaviye başlıycam mayısta. beni de dualarına ekle lütfen yavrumun ilaç kardeşi çabuk gelsin

merhaba arkadaşlar genetik araştırmamım son testleri aşağıdaki gibi bunları yaptıran var mı ?

FISH (24 bölgeye kadar) / Periferik kandan kromozom analizi bu iki testi yaptıran var mı ne olduğunu bilen var mı ?

herkesin vücudu aynı ilaçlara aynı tepkiyi vermez, senin vücudunun ihtiyacı olan ilacı doktorun zaten bilir ve onu verir.zaten düşündüğümüz, korktuğumuz o kadar çok şey var ki birde ilaç faktörüne takılırsak nasıl sağlıklı hamilelik geçirebiliriz ki.panikli evet korkular da hep ortak aynı yolda yürüyoruz , benim korkumun bir nedeni de (çünkü kolay kolay evham yapmam) bundan önceki düşüğümde de üstelik aynı haftalarda göğüslerimdeki şişliğin inmesiydi.:KK42: bebeğimi kaybetmek onu böyle şeylerle etkilemek istemiyorum:KK43: ama şu zaman çok ağır ve çetrefilli geçiyor.
haklısın çalıkuşu ben artık çok güvenemez oldum hekimlere. inşallah bu süreci rahat atlatırım.sende kötü şeyler düşünme yavrunu inşallah mis gibi kucağına alırsın. bi kadına en çok yakışan şey annelik

canım benim çocuğum genetik hastalıkla doğdu.nakil olması gerek. donör bulamadık maalesef çocuğumla hla uyumlu embriyo seçilip transfer yapılıyo.4.tedaviye başlıycam mayısta. beni de dualarına ekle lütfen yavrumun ilaç kardeşi çabuk gelsin
Allah yardımcın olsun inşallah minik yavrunu en kısa zamanda kucağına alırsın.

Nuffin burda nerdeyse hepimiz yaptırdık bu testi canım.. Sen buralara ilk mi geliyorsun.. Ismin yabancı gelmedi.. Bu testle hangi kromozomda bozukluk var ona bakıyorlar ona göre tedavi uyguluyorlar canım.. Emriyoların genetiğe gidiyor sağlıklı olanlar transfer ediliyor

Çalıkuşu Allah'a emanet artık canım elimizden de bişey gelmiyor dua etmekten başka.. Anlıyorum seni bende bugün Dr a girerken öldüm öldüm dirildim .. Atağım geliverdi .. Dr a dedim ben depresanı kestim ama zor duruyorum dedim aslında tüp yaptırdığım merkez devam et dedi ama dayanabildiğim kadar gidicem .. Bügünde Dr terapi al diyor.. Artık terapileri aştım dedim içimden.. 16.haftadan sonra başla dedi .. Allah beterinden korusun .. Hepimizi herkesi feraha çıkarsın inşallah

Çalıkuşu Allah'a emanet artık canım elimizden de bişey gelmiyor dua etmekten başka.. Anlıyorum seni bende bugün Dr a girerken öldüm öldüm dirildim .. Atağım geliverdi .. Dr a dedim ben depresanı kestim ama zor duruyorum dedim aslında tüp yaptırdığım merkez devam et dedi ama dayanabildiğim kadar gidicem .. Bügünde Dr terapi al diyor.. Artık terapileri aştım dedim içimden.. 16.haftadan sonra başla dedi .. Allah beterinden korusun .. Hepimizi herkesi feraha çıkarsın inşallah
amin canım Allah hepimize güç sabır versin..sende panik atakmı var yoksa başka birşeymi? ablamda da vardı geçti şimdi çok şükür.

Evt panik atak var benim ki geçmiyor ilaç kullandığım zaman iyiyim tüp bebeği bile ilaçla yaptım yoksa cesaretim yoktu Allah beterinden korusun da stresten fln iştahım gitti zor yiyorum yemeği ..

Allah hakkında hayırlısını versin inşallah embriyon sağlıklı dönücek hayırlısıyla transferin olucak umudunu yitirme bilinçaltında bu düşünce olduğu için rüyanda da düşündüğünü görüyosun bunlara çok takılma..benimde bugün göğüslerimdeki şişlik indi acaba bir terslik mi var diye düşünüyorum, netten baktım olabiliyormuş sorun yok diye okudum ama yinede şüpheleniyorum...inş kötü birşey değildir...

Allah razı olsun iyi dileklerin için inşaAllah Allah büyüktür deyip yaradana sığınıyoruz. Rabbim zengin biz fakir aciz ondan diliyoruz tez vakitte, sende bebeğinde Allaha emanet olun sağlıkla gelsin bebiş hayatınıza.... ve bizlerin hayatına..... Âmin

Evt panik atak var benim ki geçmiyor ilaç kullandığım zaman iyiyim tüp bebeği bile ilaçla yaptım yoksa cesaretim yoktu Allah beterinden korusun da stresten fln iştahım gitti zor yiyorum yemeği ..

Allah şifa versin inşaAllah bu bebekle hastalıktan kurtulursunuz ...

Allah kolaylık versin. Kardeşi şifa olsun tez vakitte inşaAllah maddi manevi yorulmadan tez vakitte kavuştursun Rabbim Aminnn. Sizlere de burada olan ve olamayıp mücadele veren herkese.....

Back
X