• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ay neguzelllll hangi ara cinsyet ksmna geldin sen yahuuuuuu alllahmmmm yirimmmm
Ayyyy ben her defasinda inanamiyorum yaa coo sukur bugunlerimize diyorum. Surekli umutsuzlukla bu kadar yol geldim sizlerin herkesin duasiyla oldu sanirim. Surekli dua ediyorum herkese sizlere tek tek allah her isteyene saglikli bebekler versin insallah

Kzlar bsey sorucagm.benim dogal yoldan geldi ya bebis,gnetik bozuklukta kac aylikken duser.yani iki seferki dusuklerm simdye kadar dusmustu.ama bazilarnzn daha uzun surmus skntilar cikms.bulantdan dolayi bu sefer saglkli dedi hemsre ama bu net bi teshs degil tabi.ortalama kacnci haftada belli olur
Canim benim cocukta genetik hasta ama dusmedi yani benimle cok sukur her hasta olan dusecek diye bisey yok..ama bulantiyi bende bi doktordan duydum görümcemin cok bulanirdi midesi doktoru sevinmelisin cocuk saglikli demekki dedi ve saglikli dogdu..ben hatirliyorumda benim hic bulanmazdi :((

Kzlar bsey sorucagm.benim dogal yoldan geldi ya bebis,gnetik bozuklukta kac aylikken duser.yani iki seferki dusuklerm simdye kadar dusmustu.ama bazilarnzn daha uzun surmus skntilar cikms.bulantdan dolayi bu sefer saglkli dedi hemsre ama bu net bi teshs degil tabi.ortalama kacnci haftada belli olur

Cnm moralini bozmak gibi olmasın ama benim 21. Hafta detaylıda belli olmuştı. O yüzden şimdiden perinatalojiye git. 4 gaftada bi detaylı ultrason yapsınlar sana. 16-17 dede amniyosentez yaptır. Ben öyle yapmıştım.

Bu arada ben hasta olan bebeğimde 4 ay kusmaktan ölmüştüm. Kilo vermiştim. Bunda sadece sabah kusmaları oldu. 3 aylıkken bitti. Bulantıylada ilgisi yok bence. Ben hamile kalmadan hergün ayna karşısına geçip, bedenime güveniyorum. Sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilirim, sağlıklı hamilelik geçirebilirim diye tekrarladım. Çok şükür öylede gidiyor.

Kötü kötü kabuslar görmeye devam ama o bitmedi :(

, post: 46217173, member: 502263"]Bende bu sefer hastanemi degistircem canim pgt icin sisli memoriali cok met ediyolar bendeoraya basliycam allahin izniyle insallah orada muradima ererim[/QUOTE]
Rabbim dogru karar almayi nasip etsin bende İstanbul tüp bebek memoriol bahçeci ucu arasında kalmis durumdayim sizin problem neydi memoriolle gorustunuzmu fiyat ne kadar diyorlar

Bu arada ben hasta olan bebeğimde 4 ay kusmaktan ölmüştüm. Kilo vermiştim. Bunda sadece sabah kusmaları oldu. 3 aylıkken bitti. Bulantıylada ilgisi yok bence. Ben hamile kalmadan hergün ayna karşısına geçip, bedenime güveniyorum. Sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilirim, sağlıklı hamilelik geçirebilirim diye tekrarladım. Çok şükür öylede gidiyor.

Kötü kötü kabuslar görmeye devam ama o bitmedi :KK43:
İstanbul valla yinede helal sana bacim cesaret ettin cok sukur kucagina almaya az kaldi bana doktorlar saglikli olur dedigi halde yapamiyorum her ay hamile kalma korkusuyla yasiyorum :((

Hoşbulduk canım benim eşim kanı hala düşük ama çok şükür hafif seyrediyo bizde. ben henüz hiç hamile kalmadım 3 yıl oldu evleneli. eşimini hormonları düşüktü iğne tedavisi oldu şimdi 300 bin sperm çıktı. temmuzda tüp bebek yaptırcaz. hastalık bebeğe geçer mi diye korkuyorum. eşimin iki kardesi aplastik anemi fankoniden vefat etmişler. eşim durumu onlar gibi ağır değil. anne baba taşıyıcı olduğu için çocuklar bu şekilde dünyaya gelmiş. senin eşin sonradan olmuş sanırım edinsel aplastik anemi sonradan olan. doğuştan olan aplastik anemi ömür boyu devam ediyormuş tamamen geçmiyor. pgt yaptırmam gerekiyor mu bilmiyorum

Hoşbulduk canım benim eşim kanı hala düşük ama çok şükür hafif seyrediyo bizde. ben henüz hiç hamile kalmadım 3 yıl oldu evleneli. eşimini hormonları düşüktü iğne tedavisi oldu şimdi 300 bin sperm çıktı. temmuzda tüp bebek yaptırcaz. hastalık bebeğe geçer mi diye korkuyorum. eşimin iki kardesi aplastik anemi fankoniden vefat etmişler. eşim durumu onlar gibi ağır değil. anne baba taşıyıcı olduğu için çocuklar bu şekilde dünyaya gelmiş. senin eşin sonradan olmuş sanırım edinsel aplastik anemi sonradan olan. doğuştan olan aplastik anemi ömür boyu devam ediyormuş tamamen geçmiyor. pgt yaptırmam gerekiyor mu bilmiyorum
Allah şifalar versin inşallah .. Peki Taşıyıcı derken anne Babasıda mı aplastik anemi .. Eşinde doğuştan mı rahatsız .. Evet benim eşim yirmili yaşlarında geçirmiş .. Atlatmış çok şükür..fankoniden anemi ne demek miş canım .. Ay hep kardeşleremi geçmiş ..bende korkuyorum o yüzden soruyorum ilerde bişeyler yaşamaktan Allah korusun.. Inşallah gerekmez bu tedavi ama bilmiyorum ki canım Dr lar ne diyorlar aslında pgt herkes yapmalı aynı tedavi görüyorsun emriyoların sağlıklımı bakılıyor daha garanti hem için rahat olur canım Allah yardımcınız olsun

Allah şifalar versin inşallah .. Peki Taşıyıcı derken anne Babasıda mı aplastik anemi .. Eşinde doğuştan mı rahatsız .. Evet benim eşim yirmili yaşlarında geçirmiş .. Atlatmış çok şükür..fankoniden anemi ne demek miş canım .. Ay hep kardeşleremi geçmiş ..bende korkuyorum o yüzden soruyorum ilerde bişeyler yaşamaktan Allah korusun.. Inşallah gerekmez bu tedavi ama bilmiyorum ki canım Dr lar ne diyorlar aslında pgt herkes yapmalı aynı tedavi görüyorsun emriyoların sağlıklımı bakılıyor daha garanti hem için rahat olur canım Allah yardımcınız olsuN
Canım anne ve babası hasta değil aplastik anemi taşıyıcısıymış olan. ikiside taşıyıcı olduğu için bebekler hasta olmuş. biri taşıyıcı olmasaymış sadece taşıyıcı olma ihtimalleri varmış. kayın validem ve kayın pederim gayet sağlıklılar. sadece taşıyıcılar.

Allah şifalar versin inşallah .. Peki Taşıyıcı derken anne Babasıda mı aplastik anemi .. Eşinde doğuştan mı rahatsız .. Evet benim eşim yirmili yaşlarında geçirmiş .. Atlatmış çok şükür..fankoniden anemi ne demek miş canım .. Ay hep kardeşleremi geçmiş ..bende korkuyorum o yüzden soruyorum ilerde bişeyler yaşamaktan Allah korusun.. Inşallah gerekmez bu tedavi ama bilmiyorum ki canım Dr lar ne diyorlar aslında pgt herkes yapmalı aynı tedavi görüyorsun emriyoların sağlıklımı bakılıyor daha garanti hem için rahat olur canım Allah yardımcınız olsun
Canım anne ve babası hasta değil aplastik anemi taşıyıcısıymış olan. ikiside taşıyıcı olduğu için bebekler hasta olmuş. biri taşıyıcı olmasaymış sadece taşıyıcı olma ihtimalleri varmış. kayın validem ve kayın pederim gayet sağlıklılar. sadece taşıyıcılar.

Bence sorma bile kesinlikle pgt yaptirmalisin zaten tüp yapilacak ee yani bi testte girmelerimi sorun yaptir ki icin rahat etsin hem esinde var olan bisey yani yapmalisin benceee

Bence sorma bile kesinlikle pgt yaptirmalisin zaten tüp yapilacak ee yani bi testte girmelerimi sorun yaptir ki icin rahat etsin hem esinde var olan bisey yani yapmalisin benceee
bu pgt yi tüp bebek raporu karşılarmı peki madden çok zorlanacağız çünkü

İstanbul valla yinede helal sana bacim cesaret ettin cok sukur kucagina almaya az kaldi bana doktorlar saglikli olur dedigi halde yapamiyorum her ay hamile kalma korkusuyla yasiyorum :KK43:(

Sorma cnm tedavi olacak maddi gücüm ve tedavi süresince ilaç iğne muayne cesaretim gerçekten hiç yoktu. Eşim çok istedi.Allah yardımcımız oldu şükürler olsun ki. Ama gerçekten çok zor :( hep ağlamak geliyor içimden. Dün gece yine bu bebek hastaymış diyorlar rüyamda. Hala etkisindeyim. Korkularımızla sınanmayalım. Amin.
Sende haklısın ama , evde gözünün önünde hasta olması daha farklıdır belki. Biz onu yaşamadığımız için daha kolay verdik galiba.
Senin çocuğunun hayati riski var mı cnm? Bizim hastalığımızda yaşama şansı çok az. En fazla 6 aylar diyor doktorlar.

Bence yaptırmalısın. Çünkü bu gen olayları karışık. Sonuçta babane ve dede taşıyıcı.1. Derece aile yani. Ne olur ne olmaz. Ki zaten tüp yapacakmışsın hiç risk etme. Bn hiç bir sorunu olmayanlara bile chg olmasa bile pgt muhalkak öneriyprum etrafımdakilere. Senelerce tüple uğraşıp, düşük, sonlandırma yapanlar var. Allah korusun hepimizi.

Back
X