• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

[QUOTEmerkeze _gun, post: 46285473, member: 477100"]Canim ayin biri ikisi gibi.Belli olmaz yarın da olabilirim,inşallah bir sorun çıkmazsa başlayacağız tedaviye.Eşimle benim gen haritamız çıkartıldi,tüp bebek için ön hazirligimiz tamamlandi drun dediğine göre.İnşallah gerisini de kolaylıkla başarıyla geceriz.
Hangi merkexe gidiyorsunuz Rabbim hayirli etsin tedavinizi inşallah güzel sonuclanir[/QUOTE]
Adana'da Başkent Hastanesi canm.İnşallah güzel sonuçlanır çok teşekkür ederim.Allah kimsenin emeğini araya vermesin.

Hangi merkexe gidiyorsunuz Rabbim hayirli etsin tedavinizi inşallah güzel sonuclanir
Adana'da Başkent Hastanesi canm.İnşallah güzel sonuçlanır çok teşekkür ederim.Allah kimsenin emeğini araya vermesin.[/QUOTE]
Canim adana baskent hangi doktora gidiyorsun peki . Ben de gitmistim oraya .doktorum Tayfun cok

Adana'da Başkent Hastanesi canm.İnşallah güzel sonuçlanır çok teşekkür ederim.Allah kimsenin emeğini araya vermesin.
Canim adana baskent hangi doktora gidiyorsun peki . Ben de gitmistim oraya .doktorum Tayfun cok[/QUOTE]
Canm benim drum Esra hanım,genelde iyi diyorlar.İnş adetimle başlayacağız tedaviye.

Kıs Çalıkuşu senin raporun varda alabildin dimi iğneleri fln sağlık Ocağı'ndan .. Şu tedavide kullanılan gonal f fln iğneler dimi .. Yoksa direk rapor çıkarmadan yazıyo mu sağlık Ocakları ..
Raporum Yok canım g onalf,decapeptyl gibi igneleri eczaneden indirimli aldim.diger ilaclarimi jel,bant,clexan bunlari aile hekimine yazdirip indirimli aldim,bittikce yazdiriyorum.

Panikli ve cemre_y kizlar,doktorunuz sizden toksoplazma igg igm serum,cmv igg igm serum,tam idrar tahlili ve kultur idrar (steril,spot) testlerini yaptirmanizi istedimi?sonuc ne cikti?benden istendi de eğitim ve araştırma hastaneleri yapıyormuş özel bayaaaa pahalı.kismetse pazartesi yada sali y aptiricam.

Panikli ve cemre_y kizlar,doktorunuz sizden toksoplazma igg igm serum,cmv igg igm serum,tam idrar tahlili ve kultur idrar (steril,spot) testlerini yaptirmanizi istedimi?sonuc ne cikti?benden istendi de eğitim ve araştırma hastaneleri yapıyormuş özel bayaaaa pahalı.kismetse pazartesi yada sali y aptiricam.

Bunlar rutin hamilelik başında alınan testler cnm. İhmal etme muhakkak yaptır. Önemli kalemler çünkü.

Kızlar pgt yaptirmaniz in sebebi düşük olması mi.
Morfoloji bozuk olunca pgt yaptırmalı mıyım sizce

Evet öyleymiş içeriklerini baktım da önemli testler.pzrts y aptiricam inşallah ihmal sözkonusu bile olamaz.eastnbull bu bulantı mahvetti beni hayattan sogudum su bile kotu geliyo:KK53::KK53:

Ah cnm ilk gebeliğimde ben ölüyordum resmen. Böyle bir işkence yok gerçekten :) ama sonu güzel olsun çekilir. Benim sonuda kötü olmuştu maalesef :( ben sakızla çözüm bulmuştum bu arada. Sakız çiğnemeye çalış burnundan nefes al ağzından ver. Tuzlu ve ekşi tüket. Biraz hafifletir inşallah.

Ah cnm ilk gebeliğimde ben ölüyordum resmen. Böyle bir işkence yok gerçekten :) ama sonu güzel olsun çekilir. Benim sonuda kötü olmuştu maalesef :KK43: ben sakızla çözüm bulmuştum bu arada. Sakız çiğnemeye çalış burnundan nefes al ağzından ver. Tuzlu ve ekşi tüket. Biraz hafifletir inşallah.
Tabiki sonu güzel olsun da raziyim:anne:demek bu gebelikte yasama din oh ne güzel.sakızı denicem.zaten tatlı ve yağlı mümkün değil yiyemiyorum:KK12:aynen tuzlu ve eksi azda olsa biraz daha cazip.bu arada kendi doktorum haricinde bugün başka doktora gittim kontrole, pit pit atıyordu kalbi:KK68::KK68:üç gün önden gidiyormuş.

Back
X