• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kizlar yarın inş opu var.Bugün yarın benim ve eşimin yapması gereken bişey var mı? Ben sabah aç gidecem zaten.Eşim kahvalti yapsın mi?Beslenmesine dikkat etsin mi?

Kizlar yarın inş opu var.Bugün yarın benim ve eşimin yapması gereken bişey var mı? Ben sabah aç gidecem zaten.Eşim kahvalti yapsın mi?Beslenmesine dikkat etsin mi?
canım sen gece 12 den sonra bişey yiyip içmiyosun ama eşinde bi kısıtlama yok o sıkı bi kahvaltı edebilir canım hakkınızda hayırlısı olsun çok sayıda ve bol kaliteli yumoşların olsun :nazar:

canım sen gece 12 den sonra bişey yiyip içmiyosun ama eşinde bi kısıtlama yok o sıkı bi kahvaltı edebilir canım hakkınızda hayırlısı olsun çok sayıda ve bol kaliteli yumoşların olsun :nazar:
Normalde kahve içer aksamlari dünden beri icmiyor.Aksam icmesin yine değil mi?Bir de Opudan sonra aynı gün banyo yapabilir miyim canm?Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş.

Normalde kahve içer aksamlari dünden beri icmiyor.Aksam icmesin yine değil mi?Bir de Opudan sonra aynı gün banyo yapabilir miyim canm?Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş.
kahve içmeyebilir canım.opudan sonra duş alınmasında bi sakınca yok bildiğim kadarıyla bende almıştım.ilk denemen mi?

Esin kahvaltısını güzelce yapsin çünkü ondan da örnek alicaklar.bugün çok geç saate kadar kati şeyler yeme en geç 10 dan itibaren de şu içme.sakin ol stres yapmamaya çalış güzel düşün.Allah yardimcin olsun ben inanıyorum herşey güzel olacak:KK76::hamarat::dua::dua:

Esin kahvaltısını güzelce yapsin çünkü ondan da örnek alicaklar.bugün çok geç saate kadar kati şeyler yeme en geç 10 dan itibaren de şu içme.sakin ol stres yapmamaya çalış güzel düşün.Allah yardimcin olsun ben inanıyorum herşey güzel olacak:KK76::hamarat::dua::dua:
Saol canım benim inşallah güzel geçer. Hamilelik takvimin maşallah isminin altına çok yakışmış.Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inş canm..

Kahvalti yapsin esin canim sen ac gideceksin zaten hadi bakalimm yarisi bitti bile tedavinin :) hayirli olsunn :) guzel guzel yumoslarin toplansin insallahh;) eger calisiyorsan rapor alirsin bir kac gun evde dinlen. Kac yumurtan varmis toplanacsk olan ne dedi doktorun

Cok teşekkür ederim canım benim.Allah razi olsun.Görünürde 15 16 falan ama kaçı ise yarar toplanınca belli olacakmış. Opudan sonra istirahat etmek gerekiyor mu canm?
Kahvalti yapsin esin canim sen ac gideceksin zaten hadi bakalimm yarisi bitti bile tedavinin :) hayirli olsunn :) guzel guzel yumoslarin toplansin insallahh:KK66: eger calisiyorsan rapor alirsin bir kac gun evde dinlen. Kac yumurtan varmis toplanacsk olan ne dedi doktorun

Back
X