- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #39.341
Anladim canim masallah doguma az kalmis saglikla al kucagina insallah
amin canım inşallah.. sen karar verebildin mi ne zaman başlayacaksın kısmetse..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim masallah doguma az kalmis saglikla al kucagina insallah
Ben ankara gebartta karar verdim eylul gibi baslarim insallah canimamin canım inşallah.. sen karar verebildin mi ne zaman başlayacaksın kısmetse..
canım sen gece 12 den sonra bişey yiyip içmiyosun ama eşinde bi kısıtlama yok o sıkı bi kahvaltı edebilir canım hakkınızda hayırlısı olsun çok sayıda ve bol kaliteli yumoşların olsunKizlar yarın inş opu var.Bugün yarın benim ve eşimin yapması gereken bişey var mı? Ben sabah aç gidecem zaten.Eşim kahvalti yapsın mi?Beslenmesine dikkat etsin mi?
Normalde kahve içer aksamlari dünden beri icmiyor.Aksam icmesin yine değil mi?Bir de Opudan sonra aynı gün banyo yapabilir miyim canm?Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş.canım sen gece 12 den sonra bişey yiyip içmiyosun ama eşinde bi kısıtlama yok o sıkı bi kahvaltı edebilir canım hakkınızda hayırlısı olsun çok sayıda ve bol kaliteli yumoşların olsun![]()
Bana vitamin verdi drum ama eşime bişey vermemişti canm.Hayat canim sana ve esine bastan beri vitamin vermedimi yumoslarin kalitesi icin
kahve içmeyebilir canım.opudan sonra duş alınmasında bi sakınca yok bildiğim kadarıyla bende almıştım.ilk denemen mi?Normalde kahve içer aksamlari dünden beri icmiyor.Aksam icmesin yine değil mi?Bir de Opudan sonra aynı gün banyo yapabilir miyim canm?Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş.
Esin kahvaltısını güzelce yapsin çünkü ondan da örnek alicaklar.bugün çok geç saate kadar kati şeyler yeme en geç 10 dan itibaren de şu içme.sakin ol stres yapmamaya çalış güzel düşün.Allah yardimcin olsun ben inanıyorum herşey güzel olacakKizlar yarın inş opu var.Bugün yarın benim ve eşimin yapması gereken bişey var mı? Ben sabah aç gidecem zaten.Eşim kahvalti yapsın mi?Beslenmesine dikkat etsin mi?
Evet canm ilk denemem.Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin inşallah..kahve içmeyebilir canım.opudan sonra duş alınmasında bi sakınca yok bildiğim kadarıyla bende almıştım.ilk denemen mi?
Saol canım benim inşallah güzel geçer. Hamilelik takvimin maşallah isminin altına çok yakışmış.Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inş canm..Esin kahvaltısını güzelce yapsin çünkü ondan da örnek alicaklar.bugün çok geç saate kadar kati şeyler yeme en geç 10 dan itibaren de şu içme.sakin ol stres yapmamaya çalış güzel düşün.Allah yardimcin olsun ben inanıyorum herşey güzel olacak![]()
inşallah ilk ve son denemen olur.kavuşursun bebişine bende tedaviye başlıycam gün sayıyorum adetim gecikti birazEvet canm ilk denemem.Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin inşallah..
Inşallah sende transferinden sonra aramıza katilacaksin bunu kalpten soyluyor ve istiyorum.Saol canım benim inşallah güzel geçer. Hamilelik takvimin maşallah isminin altına çok yakışmış.Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inş canm..
Yeni baslican tedaviye değil mi canm?İnş senin için de hersey en güzel şekilde ilerler,işin rastgelsin canm.inşallah ilk ve son denemen olur.kavuşursun bebişine bende tedaviye başlıycam gün sayıyorum adetim gecikti biraz
Geç olsun güç olmasın insallah en kisa zamanda tedavinize başlarsınız.inşallah ilk ve son denemen olur.kavuşursun bebişine bende tedaviye başlıycam gün sayıyorum adetim gecikti biraz
İnşşalllah canm..Allah razı olsun..Inşallah sende transferinden sonra aramıza katilacaksin bunu kalpten soyluyor ve istiyorum.
Kahvalti yapsin esin canim sen ac gideceksin zaten hadi bakalimm yarisi bitti bile tedavinin :) hayirli olsunn :) guzel guzel yumoslarin toplansin insallahhKizlar yarın inş opu var.Bugün yarın benim ve eşimin yapması gereken bişey var mı? Ben sabah aç gidecem zaten.Eşim kahvalti yapsın mi?Beslenmesine dikkat etsin mi?
Kahvalti yapsin esin canim sen ac gideceksin zaten hadi bakalimm yarisi bitti bile tedavinin :) hayirli olsunn :) guzel guzel yumoslarin toplansin insallahheger calisiyorsan rapor alirsin bir kac gun evde dinlen. Kac yumurtan varmis toplanacsk olan ne dedi doktorun
Arkadaslar merhaba ben de cgh ile hamile kalmistim bilgilendirmek istedim durumum gayet iyi 17 haftaya ulastik simdilik her sey yolunda ikiz bebek bekliyorum