Canım benim İnşallah çok güzel ilerler sağlıkla kucağına alırsın

darısı da benim başıma inşallah

aynı şekilde iki iki gebeliğimde çok ağrım oluyordu halsizlik oluyordu elimi kaldırmaya halim yoktu zaten gebeliklerde kalp atışı oluşmamıştı kese sadece oluşmuştu. Sonra pıhtılaşma çıktı. Üçüncü gebeliğinde iğne kullandım gram halsizlik gram ağrım hiçbir şeyim yoktu gerçekten çok iyi gelmişti bana da dediğin gibi. Ama enfeksiyondan mı rahimde perde olduğu için mi bilmiyorum 10.haftada benimki bebeğimin kalbi durdu. Ondan sonra tüpüm sıvıyla şişti falan filan tekrardan gebe kalamadım şimdi Tüp bebek tedavisine başlıyoruz dediğim gibi doktor asla iğne verme taraftarı değil ama ben kendimi biliyorum ve benim 3 tane kaybım var ben riske atmak istemiyorum ve belki duymuşsundur pıhtılaşma sorunu olmayan insanlara bile tüp bebekler riske atmamak için iğne kullandırılıyor kan sulandırıcı iğnelerden... Benim doktorum benim pıhtılaşmam olmasına rağmen kayıplarım olmasına rağmen asla deyip duruyor sen de pıhtılaşma yok deyip duruyor halbuki iki tane genim homozigot ve pai geminin erken gebeliklerde düşüğe yol açtığı birçok araştırma sonucunda ortaya çıkmış. Ama beni asla konuşturtmüyor o yüzden ben mecbur olarak kendi kendime iğneye başlayacağım transfer öncesinde de Aspirin başlamayı düşünüyorum birkaç gün öncesi.
Senden ricam şu olacak birkaç soru soracağım ben kendiliğinden başlayacağım için açıkçası biraz endişeliyim O yüzden saatleri sormak istiyorum günleri sormak istiyorum sana. Acaba transferden birkaç gün öncesinde mi coraspin'e başladınız? Yoksa transferle birlikte mi? Transferden itibaren mi kan sulandırıcı iğne kullandınız? Kullandıysanız ilk iğneyi transferden kaç saat sonra yaptınız? Transferden sonra da aspirine devam ettiniz mi? Ve saatleri nasıldı? Şimdi benim doktorum transfer gününden itibaren sadece Aspirin veriyormuş. Ama ben transferden birkaç gün öncesinden Aspirin başlayıp transferle birlikte iğne ve Aspirin ile devam etmeyi düşünüyorum fakat ilk iğneyi transferden ne zaman sonra yapmam gerektiğini bilmiyorum ve transferden sonra iğne ve Aspirin konusunda içim rahat etmeli mi yani sizinki de o şekilde mi oldu bunları cevaplarsanız çok sevinirim çok teşekkürler:)