Pıhtılaşma sorunu ve Tüp bebek kan sulandiri hakkında

Gelde bozulma 😞 bu sene birlikte tüp bebek tedavisine başladığımız öğretmen arkadaşım hamile kaldı. Benim kistlerim oldu, rahim duvarım ince çıktı aksilikler oldu benim tedavim geriden geldi. Progestan iğneleri kalçadandı hep ben yaptım. Sonra beni zorbalamaya başladı ahlaksız.. İnşallah bol bol embriyon olur dener dener durursun diyor bana🤦‍♀️ en son sabrımı taşıran arkdaşlığımı bitirmeme sebep olacak bir şey söyledi bana. Bir çocuk annesi tüp bebek tedavisi gören bana evlat edinmeyi düşünür müsün dedi 🥲 hala aklıma geldikçe deliriyorum. Saygısız. Hiç evladı olmayana bile söylenmez kimin haddine düşmüş. Demem o ki insanlar çok anlayışsız hatta bildiğin kötü 😞
Yaa bu nasıl insan ! arkadaş demeye dilim bile varmıyor Allah iyiki yolunuzu ayırmış
Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi 🤲

Herkese iyi akşamlar 🌸
Bende pıhtılaşma testi yaptırmıştım mhftr 2 gende heterezigot çıktı doktor bunun pek bi önemi yok demişti, yine de kan sulandırıcı iğne ve hap kullanmıştım.. tedaviyle 3 düşüğüm oldu 😔 en son Mayıs ayında transfer oldum tutmadı malesef 😕
Donmuş 1 embriyom kaldı ne zaman yapacam bilmiyorum 🥺🥺
Allah hepimize güç kuvvet versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Kuzum başın sağolsun çok zor aynı dönemden geçiyorm bende son gebelikte iğneye rağmen kalbi durdu. Rahimde küçük bir perde varmış ayrıca bir tüp sıvıyla doluymuş. Ama bunlarin yanında çok hastalanmıştm enfeksiyon geçirmiştim. Sende rahim filmi çekil hatta histerskopi de yap çünkü benm perdem hsg de çıkmadı sadece histerskopi de göründü

Coraspirin zaten kullanıyordum, Transferden 1 hafta öncesine kadar iğnenin 4000 ml ilk olanına başladım, transferin olduğu günde 6000 ml ilk ile devam ediyorum muhtemelen doğuma kadar diyecek fakat dahiliye doktorum sen bunu ömür boyu kullanırsın genetiğinde sorun var dedi. Benim tavsiyem hemen bir dahiliye doktoruna elinizdeki genetik testle birlikte gidin, ayrıca hemotoloji bölümüne sevk açabilir, her akşam 21:00 gibi yapıyorum iğnemi. Yine de bence bir görüş almak çok önemli doktordan hemen dahiliye doktoruna gidin ya da bir kadın doğumcuya durumu anlatın
Canm seni acaba neden 1 hafta öncesinde başlattı doktorun merak ettim bişey dedimi genlerin neler ? Ve nerde tüp Bebek yaptırdığını merak ediyorum dr un kim memnun musun:)

Kuzum başın sağolsun çok zor aynı dönemden geçiyorm bende son gebelikte iğneye rağmen kalbi durdu. Rahimde küçük bir perde varmış ayrıca bir tüp sıvıyla doluymuş. Ama bunlarin yanında çok hastalanmıştm enfeksiyon geçirmiştim. Sende rahim filmi çekil hatta histerskopi de yap çünkü benm perdem hsg de çıkmadı sadece histerskopi de göründü
Benimde 6 haftalık düşük, 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum geçen yıl 😔 diğeri ise 7 haftalıktı boş gebelik oldu düşük oldu 😔

Ben doğuştan yarım rahimliyim 2 defa hsg çektirdim, laparoskopi ameliyatı oldm doğuştan tek tüpüm var o da kapalı açılmadı malesef 😕
Pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım hepsinde yine de düşük oldu nasip demekten başka bir şey elimden gelmiyor 🥹
Allah bu yolda emek veren herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲

Transferden ne kadar önce kan sulandırıcı hap kullanmaya başladınız ??

Bana bi doktor kullanmana gerek yok transfer sonrası rahime kan akışı sağlansın diye veriyoruz demişti
Başka bir doktor hafif pıhtılaşmaya yatkınlık var transfer öncesi 2 günde 1 defa coraspirin kullan transfer sonrası kan sulandırıcı iğneye başlariz demişti
Hematolojiye gidip görüştüm o da gerekli görmedi ama transfer sürecinde doktorun nasıl uygun görürse öyle yap demişti

Benimde 6 haftalık düşük, 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum geçen yıl 😔 diğeri ise 7 haftalıktı boş gebelik oldu düşük oldu 😔

Ben doğuştan yarım rahimliyim 2 defa hsg çektirdim, laparoskopi ameliyatı oldm doğuştan tek tüpüm var o da kapalı açılmadı malesef 😕
Pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım hepsinde yine de düşük oldu nasip demekten başka bir şey elimden gelmiyor 🥹
Allah bu yolda emek veren herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Amiin inşallah 🤲🤲🤲 bende tek tüplü kaldım amh de düşük olduğu için tüp bebeğe başlıyorum inşallah hayırla guzelliklerle sonuçlanır isteyen herkese nasip etsin rabbim

Merhaba benimde tsh um yüksek 50 lik kullanıyorum normalde transferde 1.5 e düştü öyle transfer oldu zaten şimdi 7. Haftadayım 3.1 bana Endokrin doktorum 75 e çıkardı levitronu sizin doz biraz düşük geldi. Ya da benimki mi gereksiz yükseke merak ettim doktorunuz ne dedi
Tsh ilaç kullanmadan kaçtı siizin

Yaa bu nasıl insan ! arkadaş demeye dilim bile varmıyor Allah iyiki yolunuzu ayırmış
Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi 🤲
Amin inşallah cümlemizi🙏 bu anlattığım bardağı taşıran son damlaydı. Yaklaşık 3-4 aylık süre boyunca sürekli bana laf dokundurdu nisbet yaptı kime anlatsam sinirden deliriyor. Hayır kim yapsa insanın zoruna gider de, senin 3 ay öncesine kadar benden ne farkın vardı? Bu yolda yürümüş insanlarda birbirini anlamayacaksa vay halimize😞 kendisi de bu siteyi aktif kullanıyor umarım bir msja denk gelirde , ay bu benim galiba deyip hakkında yazılanları okur inşallah 😅

Şimdi okudum msjını rabbim yolunu bahtını açık etsin sende çok acılar çekmişsin çok emekler vermişsin🙏 şimdi tedavide hangi aşamadasın? Tekrarlayan kayıplar gözünü korkutmasın pes etmek yok bu site mucizelerle dolu. En kısa zamanda bebişini kucağına alman dileğiyle 🌸🙏

Amin inşallah cümlemizi🙏 bu anlattığım bardağı taşıran son damlaydı. Yaklaşık 3-4 aylık süre boyunca sürekli bana laf dokundurdu nisbet yaptı kime anlatsam sinirden deliriyor. Hayır kim yapsa insanın zoruna gider de, senin 3 ay öncesine kadar benden ne farkın vardı? Bu yolda yürümüş insanlarda birbirini anlamayacaksa vay halimize😞 kendisi de bu siteyi aktif kullanıyor umarım bir msja denk gelirde , ay bu benim galiba deyip hakkında yazılanları okur inşallah 😅
Yürekten amin diyorum 😄
Kendisi hamile kalınca sanırım bu olaylar başlamış yazık ya valla ne günlere kaldık

Şimdi okudum msjını rabbim yolunu bahtını açık etsin sende çok acılar çekmişsin çok emekler vermişsin🙏 şimdi tedavide hangi aşamadasın? Tekrarlayan kayıplar gözünü korkutmasın pes etmek yok bu site mucizelerle dolu. En kısa zamanda bebişini kucağına alman dileğiyle 🌸🙏
Çok teşekkür ediyorum ☺️ inşallah hayırlısı olur 🤲
Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲
Ben en son Mayıs ayında transfer oldum tutmadı, geriye 1 embriyom kaldı onu da ne zaman transfer olacağım bilmiyorum inanki 😕

Çok teşekkür ediyorum ☺️
Ben en son Mayıs ayında transfer oldum tutmadı, geriye 1 embriyom kaldı onu da ne zaman transfer olacağım bilmiyorum inanki 😕
İnşallah bu sefer olacak 🙏 2 kürtajım 3 kimyasalım var. Kim ne önerdiyse yaptım. Hangi tedaviyi uygulasalar kabul ettim. Hacı hocaya gittim, göbek çektirdim, abuk subuk macunlar yedim 🤭 ama pes etmedim. Bu ikinci tedavim ilki negatif oldu iki embriyo vardı ikisi transfer edildi tutmadı. Sil baştan yeniden başladım. Hiç bi doktor net olarak şu sorun var demedi. Bazen keşke sorun çıksada bilsem böyle belirsizlik daha zor diyordum. Dualarım seninle inşallah bu kez bebişini kucağına alacaksın 🙏

İlk daha opu dan sonra yapılan testte 5 ti beni endokrine yönlendirdi doktorum 2.5 in altında olması lazım dedi ilk transferimide hatta fazladan 1 ay bekletti çünkü bir ayda 2.5 in altına düşmedi
Benimde çok dalgalı bi 3.80 bir 3 11 ve hiçbir doktor bir şey demedi kadın doğuma söyledğm gebe kalınca bakarsın diyo

İnşallah bu sefer olacak 🙏 2 kürtajım 3 kimyasalım var. Kim ne önerdiyse yaptım. Hangi tedaviyi uygulasalar kabul ettim. Hacı hocaya gittim, göbek çektirdim, abuk subuk macunlar yedim 🤭 ama pes etmedim. Bu ikinci tedavim ilki negatif oldu iki embriyo vardı ikisi transfer edildi tutmadı. Sil baştan yeniden başladım. Hiç bi doktor net olarak şu sorun var demedi. Bazen keşke sorun çıksada bilsem böyle belirsizlik daha zor diyordum. Dualarım seninle inşallah bu kez bebişini kucağına alacaksın 🙏
Sağol canım Allah razı olsun Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 🥰
Bnde dediğin gibi her yolu denedim 5 yıldır kim ne dediyse yaptım ama olmayınca olmuyor nasip 🥺
İnşallah bu sefer sağlıkla olur 🤲
transfer olmaya bile korkuyorum olursa yine düşük olacak diye korkuyorum 🥺 😔

Back
X