Pıhtılaşma sorunu ve Tüp bebek kan sulandiri hakkında

Yok canım ağrı falan olmadı kanamada olmadı. Transfer ile ilgili beni en zorlayan şey idrara sıkışık olmak. Benim böbrek rahatsızlığım var hiç idrara sıkışamam. Ama mecbur tuttum. Transfer esnasındada göbekten baskı yapıyorlar ultrason cihazıyla rahmi daha iyi görüntülemek için. O biraz sıkıntılı yani ben zorlandım ha yaptım ha yapacam derken bitti şükür🤭 wc de gitmedim çıktıktan sonra. Hırs yaptım eve kadar tuttum.
He anladım canım ben de acaba acıyor mu diye düşünüyordum o kız anestezi isteyince 😃

Kizlar merhabalar
Benimde genetik testim gorseldeki gibi çıkmıştı. Coraspin ve transfer sonrası kan sulandırıcı iğne kullanıyordum ama 6. Haftada 3 gün süren lekelenme oldu Drum kalp atışını duyduktan sonra lekelenme sebebiyle ikisinide kesti kanamayı kotulestirebilir kullanma artık dedi 2 kere sordum genetik pıhtılaşma sorun olmaz mı diye hayır kanama daha sorun dedi bu durumda napmaliyim sizce

Eklentiler

• 1000046321.webp
    1000046321.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar lütfen yardımcı olur musunuzz mtfhr homozigot ve 4G 4G pai homozigot genler mevcut. Üc tane doğal Gebelik kaybım var pıhtılasma yüzünden şimdi amh çok düşük çıktı. O yüzden tüp bebeğe başlıyoruz ama dr um bu genlerin asla gebelik kaybına yol acmayacagini söylüyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla yumurta büyütücü iğneler kan pıhtılaşmasini arttirabiliyormus. Bu da tutunmayı engelleyebiliyormuş. Moralm çok bozuldu sürece de başladık. Transfer den sonra ecopirin veriyomus bana kan sulandirici gerek yok diyor. Benim gibi pıhtılaşma sorunu olanlar ne zaman dan itibaren kullandilar acaba ben gebe kalırsam inşallah kendi perinatologumla devam etmeyi düşünüyorum kendisi zaten benim için şart olduğunu söylemişti. Ama transferde tutunmayı engellerse diye çok korkuyorum yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba benim mthfrc677t heterozigot , pai 4g/4g homozigot. İlk gebeliğimde keseyi görünce oksapar iğne başladık 8.hafta kalp durması kürtaj oldum. Şimdi 7ağustosta tüp bebek transferi oldum doktorum direk o gün oksapar iğne başlattı. Pai homozigotun önemli ve tehlikeli olduğunu söyledi bilginiz olsun 🌸

Merhaba benim mthfrc677t heterozigot , pai 4g/4g homozigot. İlk gebeliğimde keseyi görünce oksapar iğne başladık 8.hafta kalp durması kürtaj oldum. Şimdi 7ağustosta tüp bebek transferi oldum doktorum direk o gün oksapar iğne başlattı. Pai homozigotun önemli ve tehlikeli olduğunu söyledi bilginiz olsun 🌸
Canım çok geçmiş olsun, inşallah bu sefer hayırlısıyla gebe kalıp sağlıkla kucağına alırsın 🌸 çok teşekkür ederim bilgilendirme için, dr mu çok zorlandım tamm yazacam dedi. Transfer öncesi herhangi aspirin falan kullandınız mı veya kan sulandirici olarak herhangi bişey? Taze transfer mi dondurulmuş transfer mi bu arada ? Bu arada daha gebelik testi yapıldı mi

Bnm de o değer heterezigot ve iki değerim daha heterezigot diğerinde iğne kullanmamıştım 9.haftada kalbi durdu bu sefer bana da transfer öncesi iğne başlandı devam ediyorum rapor çıkartıldı

Canım çok geçmiş olsun, inşallah bu sefer hayırlısıyla gebe kalıp sağlıkla kucağına alırsın 🌸 çok teşekkür ederim bilgilendirme için, dr mu çok zorlandım tamm yazacam dedi. Transfer öncesi herhangi aspirin falan kullandınız mı veya kan sulandirici olarak herhangi bişey? Taze transfer mi dondurulmuş transfer mi bu arada ? Bu arada daha gebelik testi yapıldı mi
Yok direk oksapar 0.4 lük transfer günü. Hapa gerek yok fazla gelirse bu seferde kanamayla bebeğini kaybedebilirsin dedi doktorum. Sebepsiz infert.bizim taze transfer oldum 5.gün baya iyi kalitede sanırım şuanda pozitif :)

coraspine transferden 15 gün önce başladım. oksapar akşam coraspin öğlen alıyorum . Oksapar biraz ağrılı bir iğne. Yan etkisi olanları duydum . O yüzden dikkatli olun.
Merhaba Oksapari hızlı bir şekilde yaparsanız morarma ve yakma olmaz.Batirirkende aynı şekilde hızlı yapilmaliymis hemsirem.soyledi uyguladım ve çok rahat yapıyorum

Back
X