- 9 Nisan 2021
- 182
- 60
- 48
- 40
- Konu Sahibi Bluegreenworld
merhaba aynı durum bende de var gebelik öncesi kullanabiliyot muyuz?Evet öyle ama asla konusturmuyo Allah'ın bir olduğuna inandığın kadar 1+1 in 2 olduğuna inandığın kadar inan ki pıhtılasma ilk 3 ay düşüklerine sebep olmuyor diyor. Ama etrafımda bir sürü insan var 3 ayda düşükler kurtajlar boş gebelikler ve genlerimizin ayni olanlar dahil. Hepsi kan sulandirici kullanarak bebeklerini kucaklarına aldılar. Benim üç düşüğüm var yumurta sayım çok az ve bu tüp Bebek süreci için maddi olarak çok borçlandık her zaman deneme gibi şansımız mi var sanki bizim. eğer transfer sürecine gelirsek ben bu sefer bunun stresini yasiycam sabahtan beri ağlıyorum ama aglamamin nedeni ne biliyomusun neden benim karşıma beni anlayan doktor çıkmıyor o kadar araştırarak gitmiştim bu doktora ama bu dönemi stressiz geçirmem gerekirken nasıl streslendim boşa kanat çırpıyor gibi hissediyorum her seferinde. Kontrol e gittiğim gün dediğin gibi soylicem eğer kabul etmezse kendi kendime kan sulandırıcı kullancam evde var zaten. Artık cidden yoruldum doktorların düşünmesi gereken şeyi ben düşünmek istemiyorum neredeyse her tüp Bebek doktoru riski azaltmak için her türlü 12. Haftaya kadar kullandirtiyor ben kullansam ne olacak sanki ve iki genim homozigot 3 düşük öyküsü. İçim rahat etmiyor bı kere istediği kadar bana ansiklopedi kaynağı sunsun. Ben çok doktor ihmali yüzünden mahvoldum maalesef. Sen tüp Bebek mi yaptın canım yani transfer den itibaren mi kullandın yoksa gebe kaldıktan sonra mı eğer transfer ile birlikteyse transfer sabahı mi başladın nasıl oldu