Pijamalarinla gelme!!

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
Kızlar erkek arkadaşımla 2 ay önce ayrılik. Daha sonra tekrar görüşmeye başladık. Ama eskisi gibi değiliz . Her neyse ben memurum haftada 3 gün bosum oluyor o sa polis yaşadığımız iller yakın bana gel dedi konuşalım ben dedi tamam dedim çünkü o yoğun çalışıyor. Ben sandım ki aramizda ki sorunları haletcez beyefendi dediki pijamalarla gelme gecelik giy gel . Yani resmen seviselim dedi

Sende boş gelme kırbaç getir de. Çok değişik fantezim var de. Adam coşsun Sonra vur kırbacı dötüne dötüne tekme at dicem de ayağına yazık sonra ayrıl gitsin bu tür erkekler iflah olmaz çünkü kalpleri uçkurunda canım

Bu adam size "kalçaların çok güzel" diyen adam mı? Eğer oysa bir değişiklik olmamış hala aynı. Değilse ve ilk defa böyle bir davranış sergiliyorsa da size kalmış. Hayat sizin, gecelik sizin :)

Ay bir an kaldım ne yazacağımı şaşırdım aranız daki bağ nasıl ? Kaç yıldır birliktesiniz ? Belki seni kızdırmak için söylemiştir olamaz mı?? Fenaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…