Pijamalarinla gelme!!

Bi Adama bunu deme cesareti verdiğim ıcib suçlu bnm

Ay sen niye goturuyorsun beraber secin begenmez simdi bu senin aldigini! Uzak dur boylesinden. Ne cirkin bir laf. Onun niyeti belli iliskiyi kurtarmak falan degil.

beni yanlış anlama, bozmak için yazmıyorum kesinlikle.. genel konularına bakınca bu tarz muamelelere cok maruz kalıyorsun sanki? yani destursuz heriflere mi denk geliyosun sürekli, bilemedim.. memursun ne güzel, cevreni degistirmelisin bence, varoş tiplerden başka bi yaklaşım beklenemez ne yazık ki..

ayy bende hemen hemen aynı şeyi ifade ettim
acaba arkadaş samimi, deli dolu bir insan mı ?
hani sürekli yanlış anlaşılıyor gibi kendi söylediğine göre

Kafalar uyuşmadıysa geceliğe gerek yok , gece anlaşıp gündüz kavga mı edeceksiniz , erkeğe göre , memeleri ve vajinası olsun
yeter mantığında , kendini değersiz hissetmene sebep olmadı mı? Bence bitermen için doğru zaman

ayy bende hemen hemen aynı şeyi ifade ettim
acaba arkadaş samimi, deli dolu bir insan mı ?
hani sürekli yanlış anlaşılıyor gibi kendi söylediğine göre
bilemiyorum ki, olabilir.. yazarken cekindim acıkcası, hani kendisine bi imada bulundugumu sanabilir diye.. bazen insana hep arıza tipler denk gelir, mumkun yani.. ama biraz kendini cekip dusunmesi lazım, gercekten fırsatci ve edepsiz tipler varsa cevresinde, cevresini degistirecek.. sorun kendinde ise de kendini.. cunku mutsuz oluyor, cok bariz..

bazı insanlar çok sıcakkanlıdır
belki arkadaşta böyledir ve karşısına çıkanlarda yanlış insanlar olduğu için hemen kötüye yoruyorlardır
zor valla Allah yardımcısı olsun

''al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
Kendini dedi
Al kendini dedi
Git dedi
Nerde yaşarsan yaşa dedi bana''

Yazı dilinize güldüm.

Bu arada sevgiliniz Sevişmek istiyormuş ne güzel işte. Daha ne? 17 yaşında mısınız?

Adam açık açık niyetini belli etmiş gerisi sana kalmış ...ya hormonları tavan yapmış bu adamı bırakacan yada seviyorum onsuz yapamam deyip yola devam edecen tabi sonunda beni kullandı ortada bıraktı diye konu açabilirsiniz burda ....seven adam ciddi düşünen adam bu şekilde yaklasmaz

Aman bacım kaç kaç ya ay ne edepsiz adam tobelerim olsun

ya normalde sevişiyorsanız adamın istemesi normal değil mi, ben niye garip bulmadım bu durumu diye düşünüyorum şuan.
ay benim aklımdan da direkt bu cümle geçti valla.
adamla aktif cinsel hayatınız varsa elbette isteğini dile getirir.
sorun ne zaten tam olarak onu da anlayamadım.

Bende bu tarz birşey yaşadım . Sevgilimle ayrıydık ama aramızda ki çekim çok iyiydi oda polis. Neyse , böyle tahrik edici birşey söyledi bana fotoğraf koymuştum açık hava düğününde kıskanacağı ortam ve kişiler vardı boynum açık omuzlarım açıktı fotoğrafa mesaj artı o boynunun için vampir olabilirim demişti :) allahım hem öfkeliyim hem nasıl hoşuma gidiyor etrafımda ki hiç bir erkek dikkatimi çekmiyor bir yandan sinir oldum hadsiz diye ! tartışmaya başladık buluşup konuşalım dedi kabul ettim gayet iyi konuştuk biraz tartışma şunu yapmıştın bunu yapmıştın vs sonra ileri olmamak şartı ile tabiki güzel şeyler olmadı desem yalan olur boynumun vampiri oldu beni yeniden yeniden aşık etti kıskançlığı bile böyleydi ahh ahh ama zaten sevgisinden Emimindim bu yüzden sordum konu sahibine aranızda ki bağ Nedir?? Sonrası mı ?? Ee kocam ayol :))) hala tutkumuz var tutkusuzçok zor korumak önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…