- 18 Haziran 2015
- 4.551
- 45.139
- 708
ya adamın yapısı buysa senlik bir şey yokBi Adama bunu deme cesareti verdiğim ıcib suçlu bnm
ayy bende hemen hemen aynı şeyi ifade ettimbeni yanlış anlama, bozmak için yazmıyorum kesinlikle.. genel konularına bakınca bu tarz muamelelere cok maruz kalıyorsun sanki? yani destursuz heriflere mi denk geliyosun sürekli, bilemedim.. memursun ne güzel, cevreni degistirmelisin bence, varoş tiplerden başka bi yaklaşım beklenemez ne yazık ki..
bilemiyorum ki, olabilir.. yazarken cekindim acıkcası, hani kendisine bi imada bulundugumu sanabilir diye.. bazen insana hep arıza tipler denk gelir, mumkun yani.. ama biraz kendini cekip dusunmesi lazım, gercekten fırsatci ve edepsiz tipler varsa cevresinde, cevresini degistirecek.. sorun kendinde ise de kendini.. cunku mutsuz oluyor, cok bariz..ayy bende hemen hemen aynı şeyi ifade ettim
acaba arkadaş samimi, deli dolu bir insan mı ?
hani sürekli yanlış anlaşılıyor gibi kendi söylediğine göre
bazı insanlar çok sıcakkanlıdırbilemiyorum ki, olabilir.. yazarken cekindim acıkcası, hani kendisine bi imada bulundugumu sanabilir diye.. bazen insana hep arıza tipler denk gelir, mumkun yani.. ama biraz kendini cekip dusunmesi lazım, gercekten fırsatci ve edepsiz tipler varsa cevresinde, cevresini degistirecek.. sorun kendinde ise de kendini.. cunku mutsuz oluyor, cok bariz..
Aman bacım kaç kaç ya ay ne edepsiz adam tobelerim olsunKızlar erkek arkadaşımla 2 ay önce ayrılik. Daha sonra tekrar görüşmeye başladık. Ama eskisi gibi değiliz . Her neyse ben memurum haftada 3 gün bosum oluyor o sa polis yaşadığımız iller yakın bana gel dedi konuşalım ben dedi tamam dedim çünkü o yoğun çalışıyor. Ben sandım ki aramizda ki sorunları haletcez beyefendi dediki pijamalarla gelme gecelik giy gel . Yani resmen seviselim dedi
ay benim aklımdan da direkt bu cümle geçti valla.ya normalde sevişiyorsanız adamın istemesi normal değil mi, ben niye garip bulmadım bu durumu diye düşünüyorum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?