- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
e durust davranmisKızlar erkek arkadaşımla 2 ay önce ayrılik. Daha sonra tekrar görüşmeye başladık. Ama eskisi gibi değiliz . Her neyse ben memurum haftada 3 gün bosum oluyor o sa polis yaşadığımız iller yakın bana gel dedi konuşalım ben dedi tamam dedim çünkü o yoğun çalışıyor. Ben sandım ki aramizda ki sorunları haletcez beyefendi dediki pijamalarla gelme gecelik giy gel . Yani resmen seviselim dedi
Hic normal bi sevgilin olmuyor canim nerden buluyorsun bunlariKızlar erkek arkadaşımla 2 ay önce ayrılik. Daha sonra tekrar görüşmeye başladık. Ama eskisi gibi değiliz . Her neyse ben memurum haftada 3 gün bosum oluyor o sa polis yaşadığımız iller yakın bana gel dedi konuşalım ben dedi tamam dedim çünkü o yoğun çalışıyor. Ben sandım ki aramizda ki sorunları haletcez beyefendi dediki pijamalarla gelme gecelik giy gel . Yani resmen seviselim dedi
En güzel yorumduŞimdi bizden ne dememizi bekliyorsunuz? Sevişmek istiyorsanız gidin, istemiyorsanız terk edin adamı. Sorun mu bu? :=)
ya normalde sevişiyorsanız adamın istemesi normal değil mi, ben niye garip bulmadım bu durumu diye düşünüyorum şuan.
Geceliği giyin. Pipiye dönüp "sen mı büyüksün ben mı Beeen beeen yaşar usta. Dokunma namusuma dokunma hormonlarima" diye bağırıp geri dönün. Bir daha sevisme isteğini böyle bayağı bir şekilde ifade edecek gücü kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?