- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Olur böyle seyler aile onlar hanımefendi. Anneannesi var büyüğü. Ben yazdım yazacağımı. Benim hayatta olsalardı, bırakıp gitselerdi.Haftada 2 kere çiftliğe giden insanlar, kırk yılda bir gidecek kızı arabadan indirmişler. Hiç kimse gıkını çıkarmamış. Büyükler sizi kuzenlerinizle bırakıp gitmişler. Bu konuda ise gitmek isteyen herkes, kuzeni dahil herkes gitmiş, bir tek konu sahibi gidememiş. Hem de arabaya binmişken indirmişler. Sizin örneğinizde siz tek kalmamışsınız ki.
Anladı m, anladım aptal değilim.Çiftlikte beraber değiller, çifliğe gideceklermiş konu sahibini arabadan indirmişler yer kalmadı sen gelme diye.
Olur böyle seyler aile onlar hanımefendi. Anneannesi var büyüğü. Ben yazdım yazacağımı. Benim hayatta olsalardı, bırakıp gitselerdi.
Büyük diye de kafamiza etsinler o zaman tövbe yarabbim mübarek akşam vakti. Konu sahibi çocuk değil yetişkin. Yapılan muamele ise çok ama çok çirkin. Biz memlekete tatile gidince aile etrafımızda dört dönüyor. Bu yaşıma kadar böyle muamele de görmedim hiç. Çocukluğumda bile. Ailede boyle şey olmamalı. Ne demek yani arabadan in demeler.Olur böyle seyler aile onlar hanımefendi. Anneannesi var büyüğü. Ben yazdım yazacağımı. Benim hayatta olsalardı, bırakıp gitselerdi.
Olur böyle seyler aile onlar hanımefendi. Anneannesi var büyüğü. Ben yazdım yazacağımı. Benim hayatta olsalardı, bırakıp gitselerdi.
Ayıp diyemezsin. Nokta. Ailesinden bahsediyorsun. Öz dayısı. En fazla düşüncesizliktir.Kendi ciftlik anilarinizi hatirlayip duygusala baglamissiniz aksam aksam.
Eger konu sahibi de cocuk olsaydi ve yasiti kuzenleriyle birakilsaydi zaten bu kadar dert olmazdi eminim.
Konu sahibi cocuk degil bu birincisi, ikincisi cocuklarin basina bakici niyetine birakiyorlar yasitlariyla orada kalmiyor benim anladigim.
Bastan plana dahil edilip sonra kadini arabadan indirmek buyuk ayip. Ustelik indiren kendi kizini goturuyorken.
Ayıp diyemezsin. Nokta. Ailesinden bahsediyorsun. Öz dayısı. En fazla düşüncesizliktir.
Ayıp diyemezsin. Nokta. Ailesinden bahsediyorsun. Öz dayısı. En fazla düşüncesizliktir.
ArtiKendi ciftlik anilarinizi hatirlayip duygusala baglamissiniz aksam aksam.
Eger konu sahibi de cocuk olsaydi ve yasiti kuzenleriyle birakilsaydi zaten bu kadar dert olmazdi eminim.
Konu sahibi cocuk degil bu birincisi, ikincisi cocuklarin basina bakici niyetine birakiyorlar yasitlariyla orada kalmiyor benim anladigim.
Bastan plana dahil edilip sonra kadini arabadan indirmek buyuk ayip. Ustelik indiren kendi kizini goturuyorken.
Kendi ciftlik anilarinizi hatirlayip duygusala baglamissiniz aksam aksam.
bir şey daha. Uzun uzun anılardan bahsetmedim bir cümlelik tek bir anı yazdım. Fakat senin yorumlarına rastlıyorumKendi ciftlik anilarinizi hatirlayip duygusala baglamissiniz aksam aksam.
Anlaşildi. Agresif yorumlarina, hanimlik edip cevap vermedikce kendini akilli sananlardansin. Birincisi sizli bizli konusmayi birakabilirsin benle bence. Aileme hakaret edecek kadar izansiz olduguna göre. Tanimadigin insanlarin aileleri hakkinda yorum yapamazsin bu bir. Boyle seviyesiz yorum yapmaya devam edersen o senin terbiyesizligindir. Seni terbiyeye davet ediyorum. Ikincisi yukarda tirnak icinde anilarimdan bahsetmedim. Bir cumlelik bir ani yazdim. Seni de yorumlarindan taniyorum cunku tek bir konu actim ilk yorum yazanlardansin ve yine agresiftin onemsemedim. Baskalarina yazdigin yorumlarda ve diger yazar bayanlarin yazdigi yorumlarda gayet ailelerinden esinden sen de dahil ornekler veriyorsunuz. Ben senin sıkıcı eşinin, komsularinin vs. Orneklerini okumaya maruz kaliyorsam sen de okursun.Bazi durumlar vardir aile icinde olursa ayip olmayabilir ama disaridan birine ayip olur.
Bazi durumlar vardir aile icinde de, disardan birine de ayip olur. Bunlarin ayrimini yapamiyorsunuz belli ki.
Aileden diye karsimizdakine butun abuk davranislari yapmak normal olmuyor. Siz ailecek birbirinize bu sekilde davranip hic sorun etmiyorsaniz o sizin ailenizin tarzi.
Kımse ksfaniza etsinler demedi. Terbiyeli olun.Büyük diye de kafamiza etsinler o zaman tövbe yarabbim mübarek akşam vakti. Konu sahibi çocuk değil yetişkin. Yapılan muamele ise çok ama çok çirkin. Biz memlekete tatile gidince aile etrafımızda dört dönüyor. Bu yaşıma kadar böyle muamele de görmedim hiç. Çocukluğumda bile. Ailede boyle şey olmamalı. Ne demek yani arabadan in demeler.
Vuh huuu sonunda terbiyesiz de oldukKımse ksfaniza etsinler demedi. Terbiyeli olun.
Ayni benim annem ... sizin yerinize ben aglicam simdi yaEvdeyim. Annem aradi az once acmadim bir daha aradi.
Neden gittin dedi neden dursaydim yaptiklariniz cok buyuk ayip dedim.
Ne var bunda ne dediler ki sen hemen indin yoksa ben dayina taksiyle ya da otobusle git diyecektim hemen indin sen dedi. Arkamdan bagirmak zor muydu o orda kac dakika bekledi o zaman niye demedin diyorum hemen oldu abartmissin ne var bunda diyor. Olanlarin farkinda bile degil sinirlerim asiri bozuk
Arti
bir şey daha. Uzun uzun anılardan bahsetmedim bir cümlelik tek bir anı yazdım. Fakat senin yorumlarına rastlıyorum
Anlaşildi. Agresif yorumlarina, hanimlik edip cevap vermedikce kendini akilli sananlardansin. Birincisi sizli bizli konusmayi birakabilirsin benle bence. Aileme hakaret edecek kadar izansiz olduguna göre. Tanimadigin insanlarin aileleri hakkinda yorum yapamazsin bu bir. Boyle seviyesiz yorum yapmaya devam edersen o senin terbiyesizligindir. Seni terbiyeye davet ediyorum. Ikincisi yukarda tirnak icinde anilarimdan bahsetmedim. Bir cumlelik bir ani yazdim. Seni de yorumlarindan taniyorum cunku tek bir konu actim ilk yorum yazanlardansin ve yine agresiftin onemsemedim. Baskalarina yazdigin yorumlarda ve diger yazar bayanlarin yazdigi yorumlarda gayet ailelerinden esinden sen de dahil ornekler veriyorsunuz. Ben senin sıkıcı eşinin, komsularinin vs. Orneklerini okumaya maruz kaliyorsam sen de okurs
İşte görmüyorsun gör, ailecek abuk subuk davranislari benim ailemin yaptigini ve bunu ayip gormedigimizi iddia ediyorsan bu gayet izansiz ve terbiyesiz bir yorumdur. Tanimadigin insanlarin ailesi hakkinda boyle yapamazsin ögren. Tabi kapasiten alir mi bilmem.Cok ilginc. Yazdiklarima tekrar bakma geregi duydum resmen.anilarini anlatma, okumak zorunda degiliz diyen mi oldu? Nerede hangi cumle? Hakaret nerede? Agresiflik nerede?
Cevap vermiyorsun diye taciz mesajlari mi attim? Nerede? Yazdigim son sey bana yazdigin mesaja cevabimdi o kadar.
Bu nasil bir kafadan senaryo uretmektir yarabbi...
Vuhuu mu:) kisisel hak kuserek alinmaz:) bunu mu öğretiyorsunuz genclere:) sana yapilan haksiz davranisa karsi kizim, oglum kus git diyorsaniz hak aramis olmuyorsunuz. Biraz beyninizi calistirsaniz keske:) tabi isinize gelmedi kafamiza etmeyin gibi yazdiginiz laubali yorum icin demistim ama ona cevap vermemissiniz:)Vuh huuu sonunda terbiyesiz de oldukkimse büyük diye başkasına saygısızlık edemez. Tamam acınız varmış ama her koşul farklıdır. Muhalefet olacağım diye kasmaniza gerek yok. Annesi de olsa çocuğunun kişisel hakkını korumak zorunda. Başkasına ezdiremez.
Konu sahibini tanimiyorsunuz belli kiKonu sahibi konunu gulumseyerek okudum yani boyle isteyen istedigini yazsin. Umarim hayatinda hep boyle kucuk dertlerin olur. Birakip gitmen de gayet masumane. Siz ailesiniz olur boyle seyler. Allah baska dert vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?