- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ya misal gecenlerde yasandi bu olaybende kardeşimle tartışınca annem kızım nolur sen büyüksün derdi ablamla tartişınca da nolur sen küçüksün der beni sustururdu 39 yaşındayım hala rüyalarıma girer.
geçen yıllarda bunu söyleyince anneme çok üzüldü bilinçli değildi böyle yapmam hata etmişim sadece sen laftan anlıyordun dedi.
seni anlıyorum bence kendini ezdirme ama kırıcı yıpratıcı olma insan belli bir yaşa gelince farkediyor bazı şeyleri sygını muhafaza ederekte hakkını savunabilirsin ki zaten öyle olmasa seni orda bırakma cesaretini gösteremezlerdi
Ona ragmen asla kiymet bilinmiyor ki. Gercekten insanlar oyle garip ki el uatunde tutuldugu sevildigi yere daha sert davranabiliyorlar.ya ben bir kac aydir konusmuyorum annemle babamla .... komsulardan duydumki camasir nakinesi almislar komsulara yardim sormus babam iki sokak arkada oglu varken bizde annem gile daha yakinda yasiyan bir enistem varken babamin sirti zaten hep agriyor dizleride agirzali icim o kadar yandi ki duydugumda allahim kimseyi kimseye muhtac etmesin.... ben bir torba tasitmazdim canim babama ... ay sinirlerim o kadar bozuldu ki suan
Ona ragmen asla kiymet bilinmiyor ki. Gercekten insanlar oyle garip ki el uatunde tutuldugu sevildigi yere daha sert davranabiliyorlar.
Yanlis mi verecegim fikir bilmiuorum ama siz yine de gidin konusun az gorusun ama kus olmayin siz de benim gibisiniz anladigim kadariyla icinize dert oluyordur o kusluk
Ona ragmen asla kiymet bilinmiyor ki. Gercekten insanlar oyle garip ki el uatunde tutuldugu sevildigi yere daha sert davranabiliyorlar.
Yanlis mi verecegim fikir bilmiuorum ama siz yine de gidin konusun az gorusun ama kus olmayin siz de benim gibisiniz anladigim kadariyla icinize dert oluyordur o kusluk
Çok teşekkur ederim anlamaya anlamazlar da akıl sağlığımı kaybetmem umarım. Destek oldunuz cok tesekkur ederim tekrardanSenik icinde en hayirlisini diliyorum umarim birinden biri bari hatasini anlar
Aynen öyle sadece bana geçiyor nazı. Sadece bana karşı boyle davraniyor baskasi kirilmasin diye ugraşan annem sadece bana boyle umursamazUzulmekte, kizmakta sonuna kadar haklisiniz. Ama onceki konulardan hatirladigim kadariyla anneniz pek bir seye sesini cikaramayan biri. Kendisi ses cikaramadigi gibi sizi de kendine kader ortagi bellemis. Yaninda sakin durmanizi, ona destek olmanizi istiyor. Oyle yapin demeyecegim, sakin ha! Ama ekmegini eline almis, kocaman kadin olmussunuz. Artik annenizin anneannenizin sizi korumasina ihtiyaciniz yok. Kendi hakkinizi kendiniz koruyacaksiniz. Bu sefer boyle olmus, daha fazla uzulup bilenmetin. Bir daha da kimsenin sizi cocuk gibi arabadan falan indirmesine izin vermeyin. Annenize de cok yuklenmeyin yazik, oyle gelmis oyle gider o artik. Hayatta nazi bir size geciyor gibi...
Geri adim da atmadim 180 derece de donmedim daha cevabini almadim, sustu hepsi iyi oku.
Ohhh suyundan da koy tabi ki terbiyesiz olmak beraberinde kafasız olmayı da gerektirirVuhuu mu:) kisisel hak kuserek alinmaz:) bunu mu öğretiyorsunuz genclere:) sana yapilan haksiz davranisa karsi kizim, oglum kus git diyorsaniz hak aramis olmuyorsunuz. Biraz beyninizi calistirsaniz keske:) tabi isinize gelmedi kafamiza etmeyin gibi yazdiginiz laubali yorum icin demistim ama ona cevap vermemissiniz:)
Ya misal gecenlerde yasandi bu olay
Ben kucukken yavas yemek yermisim ben dondurmamin yarisina gelmeden kardeslerim bitirir benimkini yemek isterlerdi bende yalardim dondurmayi almasinlar diye 7 8 yasindayim.
Gecen haftalarda kardesim tatli koyuyor tabaga eliyle koydu spatula cekmecede elinle koyma dedim. Dedigim tek sey bu kardesim sanane istedigimi yaparim yeme sende dsdi tatliyi yaladi bende terbiyesiz drdim onuma dondum annem basladi senden ogrenmis sende oyle yapiyorsun (25 yasindayim) sen yapmasan ogrenmezdi o demeye. Boyle kaldim. Ki annemon en nefret ettigi seydir ortak yenen seylere dokunulmasi. Buna ragmen bu durumda dahi bana akesit yorum yapti.
Bu ve bunun gibi binlerce olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?