Piknik, araba ve ben

Konu sahibini tanimiyorsunuz belli ki
Ailesiyle cok daha buyuk dertleri var
Evet bu en kucugu , eski konularina bakarsaniz anlarsiniz
Evet diğer başlıklari okumadim. Bu konu icin yorum yazmistim. Ama malesef tum diger konulari okumamis olabiliriz. Konuya ithafen yazip bayagi hakaret isittim ne yazikki

Evet diğer başlıklari okumadim. Bu konu icin yorum yazmistim. Ama malesef tum diger konulari okumamis olabiliriz. Konuya ithafen yazip bayagi hakaret isittim ne yazikki
Konuda muhalif yorum yapan tek siz oldugunuz icindir :)
Olur boyle polemikler takilmayin
Hepimiz kendi bakis acimizla yapiyoruz yorumlari , ama uye tanidik olunca farkli degerlendirebiliyoruz bilmeyene basit gibi gelen konulari bile

Konuda muhalif yorum yapan tek siz oldugunuz icindir :)
Olur boyle polemikler takilmayin
Hepimiz kendi bakis acimizla yapiyoruz yorumlari , ama uye tanidik olunca farkli degerlendirebiliyoruz bilmeyene basit gibi gelen konulari bile
Koyun değilim:) herkesle aynı düşüncede olmak zorunda değilim. Konu sahibinin başlıklarini bir ara okuyacagim. Yalniz kuserek hak alinmaz onu biliyorum. Neyse dedigim gibi bir ara okuyup bilgi sahibi olursam belki yorum yapabilirim.

Aynı zamanda hakaret ettiniz..

Konuya ponçik ponçik girip muhalif ve mantıklı cevaplar alınca nasıl da 180 derece döndünüz..
Ama unuttuğunuz bir şey var. Saygı beklenmez kazanılır. Ve vakti de gelmişti..

Çok teşekkür ederim yorumlar için sinirim geçti biraz ama hala yapilanin sokunun etkisindeyim.
Ayni durumda ben olsam teklif dahi etmem bende gideyim diye misafir gider once, oncelik misafirin olmalı. Dusunuyorum da halamin kizi gelmis eve piknige gidecekler ben gidicem annem de gelsin diye tutturuyorum annem babam ben gidiyoruz kizi da indiriyoruz. Yok yani boyle bir terbiyesizlik.
Gerekirse taksi tutarım gerekirse bir kere daha git gel yaparım oyle bir durumda birakmam kimseyi.
Ama bu olaydan sonra dayımın eski yeri kalmadı bende ona eminim. Ne dayım ne yengem .
Derdim kıytırık bi piknik k.çı kırık bi havuz ya da mangal falan degil tamamen düştüğüm durum yanlis anlasilmasin.
Ne dayim ne yengem umarim birbirimizden bir sey rica edecek duruma dahi dusmeyiz artik.

Annem anneannem ise bir sey diyemiyorum ya.
Annemin bu sessizligi artik beni canımdan bezdirdi.

Çok tesekkur ederim daha yeni sinirimi yenebildim dogrusunu soylemek gerekirse.
Çok sinirlenince sinirden uyuşma durumu oluyor bende onu atlatabildim yeni cok sukur
Cok haklisin cokk olcak sey degil cünkü ... birde yag gibi üste cikma cabalari nerdeyse sen ayip ettin onlar kirildi küsdü falan yapcaklar .... o kadar iyi anliyorum ki seni

Cok haklisin cokk olcak sey degil cünkü ... birde yag gibi üste cikma cabalari nerdeyse sen ayip ettin onlar kirildi küsdü falan yapcaklar .... o kadar iyi anliyorum ki seni
Aynen öyle..
Bugune kadar ne yaparsa yapsın anneme küsmedim hiç 1 2 saat konusmadik yine gonlunu aldim ama bu sefer cidden kirildim.
Kucuklugumden bu yana hicbir zaman beni savunmadi, kuzenlerimle kavga ederdim halam gelir bana çıkışırdı annem sesini cikarmazdi ben hakli olsam dahi beni savunamazdi.
Hiçbir zaman annem babam gelir beni savunur diyemedim ne okulda ne arkadaş ortaminda. Yuzde yuz hakli olsam dahi sonuc hep ayni olurdu ama sanirim uzun suredir boyle bi durum yasamadigim icin bu cok zoruma gitti.
Anne de olsa sanirım kimse icin kendini yipratmaya degmiyor

kırılmakta çok haklısınız eve dönmenizde mantıklı ve bence cesurca bir karr çünkü ben sanırım dönme eylemini gerçekleştiremezdim ayıp olur diye ama takdir ettim davranışınızı
babanız niye döndün demedi mi ve dayınız falan aramadı mı evedöndükten sonra

Bunu söylemek dogru mu bilmiyorum ama ben anneme karşı sesimi bugune kadar sesimi dahi yükseltmemişimdir değil terslemek kırmak. Tartissak ben hakli olsam dahi gonul alan hep ben olurum annem diye ama bakiyorum kardeslerim tersler bagirir biz tartisinca hakli olduguma emin olsa dahi onlarin tarafini tutar. Bana karsi bir cevap verir. Bizim evdeki durumu goren bi akraba şey demisti benim icin "her evde kenara itilen bir cocuk var anlıyorum halini" bu söz yankilandi bugun kulagimda resmen.
Gereksiz mi duygusalim bilmiyorum ama insan gucunun yettigini eziyor galiba. Cok cok kotuyum su an

Anneminde öyle bir tutumu var ... kuzenlerim hep annelerine sikayet ederdi gelen giden sacimi yolar kulagimi cekerdi ama ben asla gidemezdim anneme kardeslerimin arasinda bile her zaman ayrimcilik yapiyor (ne kadar inkar etsede) bu zamana kadar asla kin tutamadim küsemwdim anneme ta ki kendim anne olana kadar .... icimde bir dügüm patladi
Kücüktür unutur diyorlar ya asla unutulmuyor .... unutulsa bile o yara acildi bile
Bol sabir diliyorum sana ... cok zorr cokk heleki kin tutamiyorsan ve annene bagliysan ...iki derede bir arada kaliyor insan. Kiriliyorsun ama anneyide gözden cikaramiyorsun. Sen bu kadar severken onun bu kadar acimasiz olmasi dahada acitiyor ...

Annem mesaj atti az once ama cevao vermeyecegim sanirim.
Teyzem evde yoktu canım sıkıldı geldim dedim giderken tartistigimiz icin cok sorgulamadi babam Allahtan.

Yok öyle olmadı, yalnız bu poncik poncik falan laubali yorumlariniz canimi sıkmaya basladi. Kendi dusuncemi yazdim, ardından ailemle ilgili hakarete maruz kaldim. Burdaki tum uyeleri karsima alirim, aileme laf ettirmem kusura bakmayin.

Yok öyle olmadı, yalnız bu poncik poncik falan laubali yorumlariniz canimi sıkmaya basladi. Kendi dusuncemi yazdim, ardından ailemle ilgili hakarete maruz kaldim. Burdaki tum uyeleri karsima alirim, aileme laf ettirmem kusura bakmayin.
Geri adim da atmadim 180 derece de donmedim daha cevabini almadim, sustu hepsi iyi oku.

bende kardeşimle tartışınca annem kızım nolur sen büyüksün derdi ablamla tartişınca da nolur sen küçüksün der beni sustururdu 39 yaşındayım hala rüyalarıma girer.
geçen yıllarda bunu söyleyince anneme çok üzüldü bilinçli değildi böyle yapmam hata etmişim sadece sen laftan anlıyordun dedi.
seni anlıyorum bence kendini ezdirme ama kırıcı yıpratıcı olma insan belli bir yaşa gelince farkediyor bazı şeyleri sygını muhafaza ederekte hakkını savunabilirsin ki zaten öyle olmasa seni orda bırakma cesaretini gösteremezlerdi

Aynen oyle aynen o kadar dogru ki.
Ben kendimden fedakarlik yapardim annem icin hep ama annem daima kardeslerime fedakarlik yapan taraf oldu.
Asla kin tutamiyorum anneme ama bu heo var dillendirmek dahi istemiyorum bunu ama kardeslerim arasinda da daima yapiyor bu ayrimciligi.
Biliyor kimse benim anneme yaptiklarimi yapmaz ama hala ayni, hala onlar daha degerli.
Yukarida da yazdim bir akrabamiz demisti ebnim icin "her evde kenara itilen bir cocuk var anliyorum halini" onu duyunca icim resmen yanmisti.

ya ben bir kac aydir konusmuyorum annemle babamla .... komsulardan duydumki camasir nakinesi almislar komsulara yardim sormus babam iki sokak arkada oglu varken bizde annem gile daha yakinda yasiyan bir enistem varken babamin sirti zaten hep agriyor dizleride agirzali icim o kadar yandi ki duydugumda allahim kimseyi kimseye muhtac etmesin.... ben bir torba tasitmazdim canim babama ... ay sinirlerim o kadar bozuldu ki suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…