Pimanm ama kendimi durduramyorum=((

• Konu Sahibi Konu Sahibi qiss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aslında olaylara söyle bir dıştan baktın mı sevgilinle aranda saygı bile kalmamış. kavgalar sizi yormuş .. ama bu hakaretlere yer vermemeliydikötükedihüso
bu yaptıkları onu aldatmanı gerktirmezdi, yakışmamış sana:1shok:

bilgisayar başından uzak dur, netteki yalancılara kapılma başın yanarakannehir
hazır duygusal bir boşluktasın,sevgiye ilgiye açsın ,netteki adama kapılman kolay olur
bu yüzden uzak durkafamçokkarıştı

son birşey seviyor musun alışkanlık olmasın?fisfisfis

suanda MSN de yasadigin olay yani bir iki günlük heyecan bunu unutma..deger mı uç yıllık bir iliskiyi bitirmeye bir anlık heves için onu duşun..bazen insan bencil olabiliyor suan hasadigin heycan artık iliskinde yok çünkü..bir insanı tanıma heycani,beni begencek mı heycani,merak..vs bunlar suan heycanli daha snr yine bir şey ifade etmiycek sana olan uç yıllık iliskine olucak..bende yapmıştım buna benzerini ayriydik gerçi ama yine de tlfnlasiyoduk ve ben MSN de başkalarıyla konuşup arkadaşlarımla kizli erkekli dışarıya çıkıp egleniyodum..icim de rahatti ayriydik diye snr bı anda kafama resmen dank etti!kızım napiyosun bu görüştüğün insanlarla nasıl bı gelecek olur,bı anlık heves,deger mı iliskini bitirmeye vs diye düşündüm ve o gün erkek arkadaşımla barisip msni sildim tlfn numaramı değiştirdim..dicegim su; eskiden erkekler derdi sağlam bı kız böylesini nerde bulucam diye şimdi ben aynı şeyi düşünüyorum sağlam bı erkek bı daha nerde bulurum boylesini hem seviyorum da..bu devirde artık doğru dürüst erkek te yok..hazır rayında giden bı iliskin var gecmisi duşun onu sevdiğini duşun ona göre karar ver..yalnız gercekten seviyormusun yoksa o senin için artik bı alışkanlık mı oldu?bazen alışkanlık oluyo sevdiğimizi saniyoruz ama ayrılınca bı bakıyoruz ztn coktan bitmiş..
yani bence sakın kafayla bı süre otur duşun bı süre MSN de açma karar ver..suan erkek arkadasinla uzak ve kavgalı olmanızı katma ama çünkü bu geçici bı durum..iyi günlerinizi duşun ve sevip sevmediğini duşun..karar senin hayat senin..umarım doğru bir karar verirsin pişman olmazsın..

hakaretlerden bahsetmişsin,kavga sebebinizi bilmiyorum ama hakaret eğer çok gurur kırıcı degilse ben takmam..bizde kavga ederken hakaret ediyoruz birbirimize ama snr unutup geçiyoruz kavga çünkü adı üstünde sinirliyken insan ne dediğini bilmiyo bazen..tabii bu benim düşüncem benim iliskim sen eğer slk kelimesini bile kaldıramam diyosam konus erkek arkadasinla agirima gidiyo diye dikkat etsin..hiiiiii küfür etti bitsin vs demek yalnis burda 3 yıldan bahsediyoruz 3 aydan değil.her insan hata yapabilir bu çok doğal..

Ben değişik bi açıdan yaklaşıcam.Bu yaptığın dolayısıyla duyduğun vicdan azabı ilişkine belki çok daha iyi yansıyacak.Daha bi düşkün olacaksın sevgiline ve aranız belki de daha iyi olacak.Hatanın neresinden dönsen kardır.O nedenle o çocukla msnden konuşmayı kesmelisin öncelikle.Sonra ilişkine yoğunlaş sevgiline karşı hislerin nasıl seviyo musun yoksa duyguların bitti mi?Ona göre ilişkini sürdürüp sürdürmeme kararı al bence

Canım 3 yıllık ılıskım demıssın ama bna kalrsa o kısıyı cok sevmedıgını dusnuyorum arada sevgi olsa sen bu hareketi ypamazdın ..

ya bilmiyorum sizde de aynı seyler oldu mu ama bende ve cevrem de iliskilerin 1. 3. senelerinde sanki böyle dönüm noktaları oluyo..tamam mı devam mı gibi..böyle krizler yaşanıyor saniri
arkadasın ki öyle bir donem..ayırt edemiyoruz bazen seviyormuyuz yoksa alışkanlık mı bu dönemlerde bu cikiyo ortaya ona göre devam ediyosun ya da bitiriyosun..

herkese yorumları için teşekkür ediyorum..o gece yaşadıklarımı unutucam ki zaten bişi yaşamadım sadece bi sohbetti normal bi kız arkadaşımla konuşur gibi en ufak aşklı meşkli kelime geçmedi..biraz düşündüm ve bunun aslında bi aldatma olmadığını anladım ama dün kendimi tutmasaydım aldatma olucaktı..büyük bi zarardan döndüğüm içim şükrediyorum şu anda..sevgilimin değerini çok iyi anlıyorum ve o bunları hiç haketmiyor.tartışmalar ve hakaretler de devam ederse biraz bu ilişkiyi düşünmem gerekiyo sanırım.ama bi daha bu tarz bi olay yaşamıcam.yapmıcam.belki bu konuyu okuyan benim gibi şeyler yaşaynlar ya da düşünenler olabilir..bi kez daha düşünsünler tek gecelik bi konuşma bile benim kendimden nefret etmeme neden oldu. dün hayatımın en kötü günlerinden biriydi.bi daha allah göstermesin..

canım her ilşkide gel gitler olur ertesi gün bilemedin 1 hafta sonra kendiliğinden buzlar çözülür.
ama senin başka bir erkekle chatleşmen ve cam açman dogrusu hiçte hoş degil bunu sen kendinde söylemişsin seni anlıyorum insan sevdiğinden sıcak ilgi görmek istiyor 1 gün görmeyince üzülüyor olsun be canım 1 günden 1 haftadan bişey çıkmaz önemli olan onun ve senin birbirinize olan sadakatiniz olmalı insanlık hali her zaman iyi olmuyor ruh halimiz bide böyle düşün istersen.

senınle aynı sorunları yaşadım ve suan ayrıldık!! ama ben 6 ay olmasına ramen kımseyle onu aldatmadım(ki aldatmayada girmiyo) hala bıle bırısıne bı ışık yaksam ona ıhanet edıyo gıbı hıssedıyorum bence senınkı artık alışkanlığa dönüşmüş acı ama gercek sadece alışkanlık yoksa ondan başkası kalbını oyle nasıl çarptırabilirki!!!!!!!!!! bunu ıyı düşün!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bence tartışmalar sana bahane olmuş gerçekten seven birisi sinirlendiği için sevgilisine bunu yapmaz, konuşmaz küser fln..istemeden biranda olmuş gibi yansıtmaya çalışıyosun.kötü bi söz söylesen ağzından kaçmış affedilir deriz ama bu farklı.heyecan arıyosan bungee jumping yap insanları kandırma lmaz: :umursamaz:

yaa bu konu bana cok tandıık geldi bende aynı böyle biriyle konuşmuştum konuştugun kişi nereliydi aynı taktikleri bende de uyguladı da

sevmiyorsan ayril adami boynuzlamaya gerek yok, utanmadin mi hic yalan söylemeye ?
hem de nasil cesaret bulup ilk defa konustugun birine kamerayi aciyorsun ? ben bi kac senelik arkadaslarima bile zar zor aciyorum..
iletisim denen bir sey var eger duygularin azalmissa sevgilinle otur konus ..

ben bası kısları annamıorm yaa su an ne durumdasın peki knşuomsn hala yada sewglnden ayrldnmıı????

Ben başka bi açıdan bakıcam olaya, erkekler sevgilim,karım bana ilgisizdi onunla mutlu değildim deyip anında aldatıyolar ama kadınlarda da böyle bi eksikliğin olabileceğine hiç ihtimal vermiyolar.Beni seviyo nasıl olsa garanti gözüyle bakıyolar.ılişkisinde evliliğinde mutlu olan bi kadının böyle şeyler yapabileceğine ihtimal vermiyorum.Eğr erkek arkadaşı onun beklentilerine (yani bu msnde konuştuğu çocuğun söylediği gibi sözler vb.) cevap verseydi , biraz da kendini onun yerine koysaydı bunalrın hiçbiri olmazdı zaten.Olayı onaylamıyorum birisi varken başkasıyla görüşmek doğru değil tabiki,yalan söylemek de hoş değil.Ama mutlu değilsen ilişkinde boşa zamanını harcama , mutlu olacağın birisini bulursun belki daha sonra ya da bi orta yol bulup sorunlarınızı çözün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…