Pimanm ama kendimi durduramyorum=((

• Konu Sahibi Konu Sahibi qiss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boşluktasınız ve tutunacak bi dal arıyosunuz bence hemen aldanmayın iltifatlara 3 yılın basında da duymustursunuz eminim

kesinliklee... herşey kusursuz başlar zaten , sorunlar kawgalar genelde zamanla çıkar ortaya, çokta normaldir, 5 parmağın 5i birmiki iki farklı kanı canı taşıyan insan kusursuz sorunsuz fikir çatışmasız bi ilişki yaşasın..

önemli olan sorunların arkasına saklanarak hatalara sığınmamak..

ben sadece iltifatlar için konuşmadım zaten..konuşma tarzı sohbetiydi beni çeken.onlar ayrıntı

Canımm benimm bak kendin söylüyorsun konuşma tarzı sohbeti falandı diyee arkadaş sitelerindekilerin en büyük kozu budurr tatlı sözz güler yüzz haa nerden biliyorsunuz dersenn
aslaa girmedim bu tür sitelere fakat çevremde çok duydumm.Sakın ilk evvela okuyunca kızdım sana amaa gençliğine veriyorum daha çok gençsinn kesin iyiyi kötüyü bilen birisindir ama sakın bir daha açma msn + kamera şeytana uyma o insanların içinden tek tük aklı selim biri belki çıkar belki çıkmazz yaptığın hata ama hatanı hatayla aslaa telafi etmee bir ilişkiyi bitirmeden bir başkasına ümit verme inan sonunda onlar değil üzülen sen olursun..

3yıllık emege yazık...ne olursa olsun haketmiyor bunu sevgilin...
onlara degil kendine yalan söylüyorsun bence...ne istediginizi iyi düşünün

ben sadece iltifatlar için konuşmadım zaten..konuşma tarzı sohbetiydi beni çeken.onlar ayrıntı

bence seni çeken şey sadece o kişinin sana yasak olması, hani hep derler ya yasaklar tatlı gelir insana die..

lütfen alınma yadırgamak için sölemiorum, hepimiz bigün bu hatayı yapabliriz, şu dünyada hatalarda sewaplarda günahlarda iyilikte kötülükte herşey insanlar için sonuçta..

belki duymuşssundur sende, bi hikaye okumuştum bigün (bu sıralar hep böle örnekli cwplar weriorum kafamçokkarıştı)

çok ama çok sewerek ewlenen bi karı-koca ewlendikten bikaç yıl sonra çok kawga etmeye başlıolar, sewgileri aynı ama paylaşamıolar bişeleri, sohbet kalmıo aralarında, aşağlayıcı kawgalar hergeçen gün artıo..

bigün kadın internet adresinde konuşurken tanımadığı birinden arkadaşlık daweti gelio, kadın merak edip kabul edio we "slm" die başlayan konuşma çok sıcak çok güzel bi muhabbete dönüşüo,kadın eşinde bulamadığı herşeyi o kişide bulduğunu sölüo kendi kendine, bu böyle 2 ay kadar sürüo we en sonunda buluşmaya kara weriolar, kadın en güzel kıyfetini giyip buluşmaya gidio we beklemeye başlıo, we beklediği kişi gelio :kocası

aralarındaki iletişim kopukluğuna dayanamayan eşi bi adres alıp kawgadan gürültüden fırsat bulupta söleyemediklerini eşine bu yolla sölüo we karısını kendisine yeniden aşık edio farklı bi isim adı altında ama aynı kalple..

aslında çok uç bi örnek, bu dewirde kim ister karısı netteki biriyle böle konuşşsun buluşssun,kendi bile olsa:1ninca:

ama aynı zamanda çokta anlamlı bi hikaye, umarım mesaj alınmıştıryerimseniben

bende duymustum harika bi ornek
bi insanla karsılıklı oturup konusmadıktan sonra samımıyetini durustluğunu nasıl anlayabilirsiniz ki aklım sasıyor yani

bu bir süreç
kafa karışıklığını ikisi ile yaşayarak görecekesin
aşklı meşkli konuşmuyorsan sorun yok
uzun süreli ilişkilerde birkez de olsa aynı şey yaşanır

bende duymustum harika bi ornek
bi insanla karsılıklı oturup konusmadıktan sonra samımıyetini durustluğunu nasıl anlayabilirsiniz ki aklım sasıyor yani

Karşılıklı yüzyüze gelip konuşsanız da bir insanın samimiyetini anlamak öyle hemen kolay değil tatlım..

Son düzenleyen: Moderatör:
evet o bile zaman alıyoki arkadaslık sitelerinde hiç mi hiç kimin ne olcağı anlasılamaz hiç girmediğim için bilemiycam ama benim fikrimdir ki zaten oraya herkez gonlunu hoş etmek için takılıyo yani tabiki tatlı tatlı konuscak gulcek

hyr aşklı meşkli bi konuşma cinsellikle ilgili en ufak bi ima olmadı..sadece ne kadar güzel olduğumu vurguladı okadar başka hiç bi cümle geçmedi bu konularda

Ne kadar güzel olduğunu duymak hoşuna gittiği için sohbeti hoşuna gidiyor anladığım kadarıyla..
Bu chat denen ortamlarda çok karşılaşılan bir şey bu tür adamlar herkese çok güzelsin,farklısın der,boşluktaysan kapılır gidersin..
Sevgilinden mutlu değilsen ayrılırsın başka yolu yok..
Sevdiğin bir adam olsa hayatındaki,başkası için heyecanla msn başında beklemezdin,ya da benim sevgi anlayışım farklı bilmiyorum..
Ne olursa olsun sevgiline bunu yapmaya hakkın yok bence
Kendini istersen pekala dizginleyebilirsin,iradeni sağlam tut ve boşlukta olduğundan ötürü seni üzebilecek adımlar atma..

Konu ile alakası var mı bilmem ama söyleyeyim.Ben eşimle bir arkadaşlık sitesinde tanıştım......Tanıştıktan 3 hafta sonra izmire geldi.3 ay sonra nişanlandık,4 ay sonra da evlendik..Mutluyuz..Yani netteki herkes yalancı vs değildir,ancak gözleri açık tutmak gerekir..Neyse konu bu değil ama değinmek istedim...

Canım ya sakın konuşma ne diyebilirim kii.Yaptığın tabiki çok yanlış gerçekten kelimelerimi seçerek konuşamaya çalışıyorum seninle.Senin gibi ilgiisizlikten yakınan çok insan var burda gerçekten.Heyecan bitti diyorsan ayrıl sevgilinden ama bu tür hatalara düşme bir arkadaşınla paylaşsaydın bunu olmazmıydı?

Hem için rahatlardı hemde fikir beyanında bulunurdu sana.Valla nedeyim ki?Şuan sevgilim beni aldattı deseydin ayrıl,şutla vs derdikk.Zaten vicdanın seni rahat bırakmayacağından altında ezileceğini düşünüyorum:çok üzgünüm:

Ama sevgilinden de ayrılmalısın sizin birbirinizden kopamamanız kesinlikle alışkanlık olmasından, ben başka birşeye bağlayamıyorum.Ve aynı oda senin gibi düşünüyor bence birbirinizi serbest bırakın.Karşılıklı bitirmişsiniz zaten ilişkinizi aslında:1closedeyes:

hatanın farkındasın..yanlış yapıyosun demiycem

boşluktasın şuan ne yapacağını bilemiyosun

karşındada sürekli iltifat eden biri var

e her bayanın hoşlandığı gibi sizede güzelsin demesi cicili bicili sözler kullanması sizi cezbediyor

ama malesef o sözlerin hiçbiri doğru değil bence

sevgilinizdende biran önce ayrılın onu sevmiyorsunuz yada 3yıl sizi fazlasıyla sıkmış

pişman olacaksınız fakat iş işten geçecek

Olayları tam tersinden değerlendir. Yani şuan yaptıklarını erkek arkadaşının yapıyor olduğunu düşün. Onunla kavga ettiniz oda bir sohbet kanalına girdi bir kıza konuştu kız için başka bi msn açtı sana da ben yatıyorum dedi ve sabaha kadar kızla konuştu ve kız onun hoşuna gitti bu arada sana da msj felan atıyor ama soguk. Sonra o kızla biğr daha konuşabimek için seni bile umursamadan msn de bekliyo heee bu arada kıza seni yok sayarak sevgilim yok diyor bunun anlamıda seninle olabiliriz...

Ne Hissederdin..?

canım hemen o yeni açtığın msni kapat ve bir daha konuşma o kişiyle.güzel sözleri hoş sohbeti güzel gelmiş olabilir ama bu sırf boşlukta olmandan kaynaklanıyo.eğer konuşmaya devam edersen vicdan azabın daha da artar kendi kendini huzursun edersin yapma bunu kendine ilk başta o msni kapat ve o geceyi yaşamamış varsay...
erkek arkadaşın konusunda da ilişkinizde tartışmalar,hakaretler olduğu için sürekli bi kırgınlık yaşıyosun bu yüzden de heyecan duyamıyosun ona karşı bu senin sevginle alakalı bi durum değil sana ne kadar iltifat etse de senin aklında sürekli tartışma anında ki hakaretleri geliyodur aklına şunu da unutma canım bi ilişkide hakaret başladıysa bitiş yakındır.sevgiden önce saygı önemli.son bişey daha sakın bu olayı erkek arkadaşna anlatma​

Bana geri zekalı dese sevdiceğim,onu aldatmam ama aldatmaktan beter ederim.
Üç yıllık sevgilisiniz..Ben sekiz yıllık evliyim,bir kere bile hakaret işitmedim.
Sen şimdi onunla barış,görüş,ileride hakaretin boyutları artarak devam edecek.
Diğer msn heyecanından bahsetmeye bile değmez,gün gibi ortada yaptığın yanlış
Özetle özgür kal az,22 yaşındasın,kayıp olmaz aşksız ve ikili ilişkisiz bir kaç ay..Dinle başını,kendinle ilgilen,tartışmasız,hakaretsiz,dingin bir süre sonunda mantıklı bir ilişkin olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…