ben sadece iltifatlar için konuşmadım zaten..konuşma tarzı sohbetiydi beni çeken.onlar ayrıntı
bence seni çeken şey sadece o kişinin sana yasak olması, hani hep derler ya yasaklar tatlı gelir insana die..
lütfen alınma yadırgamak için sölemiorum, hepimiz bigün bu hatayı yapabliriz, şu dünyada hatalarda sewaplarda günahlarda iyilikte kötülükte herşey insanlar için sonuçta..
belki duymuşssundur sende, bi hikaye okumuştum bigün (bu sıralar hep böle örnekli cwplar weriorum kafamçokkarıştı)
çok ama çok sewerek ewlenen bi karı-koca ewlendikten bikaç yıl sonra çok kawga etmeye başlıolar, sewgileri aynı ama paylaşamıolar bişeleri, sohbet kalmıo aralarında, aşağlayıcı kawgalar hergeçen gün artıo..
bigün kadın internet adresinde konuşurken tanımadığı birinden arkadaşlık daweti gelio, kadın merak edip kabul edio we "slm" die başlayan konuşma çok sıcak çok güzel bi muhabbete dönüşüo,kadın eşinde bulamadığı herşeyi o kişide bulduğunu sölüo kendi kendine, bu böyle 2 ay kadar sürüo we en sonunda buluşmaya kara weriolar, kadın en güzel kıyfetini giyip buluşmaya gidio we beklemeye başlıo, we beklediği kişi gelio :kocası
aralarındaki iletişim kopukluğuna dayanamayan eşi bi adres alıp kawgadan gürültüden fırsat bulupta söleyemediklerini eşine bu yolla sölüo we karısını kendisine yeniden aşık edio farklı bi isim adı altında ama aynı kalple..
aslında çok uç bi örnek, bu dewirde kim ister karısı netteki biriyle böle konuşşsun buluşssun,kendi bile olsa:1ninca:
ama aynı zamanda çokta anlamlı bi hikaye, umarım mesaj alınmıştıryerimseniben