E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi qiss
-
katılıyorum kesinlikle
ayrıca qiss senin ilişkin zaten bitmiş niye ipleri koparmıyorsun
hem sevgiline acı çektiriyorsun hem de vicdan yapıyorsun
netten biri olsa da olmasada sen sevgilini istemiyorsun ben bunu anladım
önce ilişkini bitir derim ben.
2.si boşlukta olduğun için bu kadar rahatsın o yüzden sana söyledikleri
hoşuna gidiyor.Cam açtın,sana çok güzelsin dedi,senin kalbin küt küt gidiyo.
eeeeee?Napcan şimdi kendini kaptırıp gitcen mi
yada bu kadar kolay mı kapılırsın erkeklere?
hyr kolay kapılmam zaten ilk defa böyle birşey yaşadım..benim ilişkim bitmedi sadece tartışmalarımız çok arttı ve hakaretler başladı ben de o anki sinirle bunu yaptım..çok pişmanım.bu ilişkinin bitmesi de onu çok üzecek biliyorum.aslında o çok iyi biri sadece biraz ilgisiz çok değil.o da bana sürekli iltifat eder ama heyecan yok..ben heyecan istiyorum sanırım.çok kötü birşey biliyorum
hyr kolay kapılmam zaten ilk defa böyle birşey yaşadım..benim ilişkim bitmedi sadece tartışmalarımız çok arttı ve hakaretler başladı ben de o anki sinirle bunu yaptım..çok pişmanım.bu ilişkinin bitmesi de onu çok üzecek biliyorum.aslında o çok iyi biri sadece biraz ilgisiz çok değil.o da bana sürekli iltifat eder ama heyecan yok..ben heyecan istiyorum sanırım.çok kötü birşey biliyorum
heyacanı ondan mı bekliyorsun ? ya da sen ilişkiye heyacan katmak için çaba sarfediyormusun ? Sözlerimden cinsellik çıkarılmasın lütfen.......
heyecan arıyorsan bize neyi soruyosun anlamadımki..
kötü olduğunda farkındayım diyosun??
onu seviyorum yanlış anlamayın sevmiyo değilim.sadece böyle bişeyi bikere yapmışken onunla devam edebilir mi bilmiyorum..bu şeyi durdurucam ama nasıl onun yüzüne bakıcam ona söylesem nasıl bi tepki verir.söylesem mi söylemesem mi bilemiyorum ben böyle bişi yaptım ama çok pişmanım desem tepkisi ne olur..bunları merak ediyorum..beni çoki dediğim gibi.2 3 kere ayrıldık ve sürekli ağlayarak dizlerime çöktü bensiz yaşayamadığını söyledi.bunu açıklasam ne der bilmiyorumm
birkaç olasılık söylemek istiyorum sana.
düşündürmek istiyorum.
mesela o msnde konuştuğun şahısı erkek arkadaşın bir yerden öğrense?
ne hissedersin?
tam olarak bunu hisset ama.
erkek arkadaşını mı ararsın? özür mü dilersin?
ya da tamam bitti mi dersin pişman mı olursun?
pişman olduğumu söyler özür dilerdim onu çok sevdiğimi söylerdim nerde olursa olsun yanına gider beni affetmesi için dizlerine kapanırdım
onu seviyorum yanlış anlamayın sevmiyo değilim.sadece böyle bişeyi bikere yapmışken onunla devam edebilir mi bilmiyorum..bu şeyi durdurucam ama nasıl onun yüzüne bakıcam ona söylesem nasıl bi tepki verir.söylesem mi söylemesem mi bilemiyorum ben böyle bişi yaptım ama çok pişmanım desem tepkisi ne olur..bunları merak ediyorum..beni çok seviyor dediğim gibi.2 3 kere ayrıldık ve sürekli ağlayarak dizlerime çöktü bensiz yaşayamadığını söyledi.bunu açıklasam ne der bilmiyorumm
elbette söylemiyeceksin!
erkek arkadaşın herşeyi bilmek zorunda değil.
yaptığın hatanın farkındaysan sorun yok
senin bilmen yeterli ilişkinizin sağlığı açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?