Pimanm ama kendimi durduramyorum=((

• Konu Sahibi Konu Sahibi qiss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkek arkadaşını sevmiyorsun,yeterince bağlı değilsin..
ayrıl bari.........:sinifsinif:

hyr kolay kapılmam zaten ilk defa böyle birşey yaşadım..benim ilişkim bitmedi sadece tartışmalarımız çok arttı ve hakaretler başladı ben de o anki sinirle bunu yaptım..çok pişmanım.bu ilişkinin bitmesi de onu çok üzecek biliyorum.aslında o çok iyi biri sadece biraz ilgisiz çok değil.o da bana sürekli iltifat eder ama heyecan yok..ben heyecan istiyorum sanırım.çok kötü birşey biliyorum

heyacanı ondan mı bekliyorsun ? ya da sen ilişkiye heyacan katmak için çaba sarfediyormusun ? Sözlerimden cinsellik çıkarılmasın lütfen.......

heyecan arıyorsan bize neyi soruyosun anlamadımki..
kötü olduğunda farkındayım diyosun??

ayrılık sinyalleri veriyorsun belli erkek arkadaşından sıkılmışsın

Ayrıl 3-4 ay sonra buraya erkek arkadaşımla tekrar nasıl barışabilirm fikir verin

diye konu açarsın garanti

heyacanı ondan mı bekliyorsun ? ya da sen ilişkiye heyacan katmak için çaba sarfediyormusun ? Sözlerimden cinsellik çıkarılmasın lütfen.......

evet ilişkide azıcık olsun heyecan varsa bunu yapan hep benim.bi gün olsun bana şuraya gidelim şunu yapalım demedi.hep ben sürükledim biyerlere bişeyler yapmaya..dış görünüşüme de çok dikkat ederim.kendimi yenilerim sürekli..her gün karşısına farklı çıkmaya çalışırım.

her ne kadar heyecan yok hakaret arttı diyorsan da eğer erkek arkadaşın seni şimdi terkederse bunu kabullenebileceğini sanmıyorum canım.sinirle yaptıysan sürdürmenin bir anlamı yok geçici bir heyecan yaşıyorsun şu anda.bence tamamen ilişkine odaklan ve ne yapman gerektiğine sakin kafayla karar ver.sonuçta o bunu haketmiyordur,aynı şeyin sana yapılmasını istemezdin değil mi?

e heyecanı sen oluştur.ondan neden bekliyorsun..
hem pişmanım diyorsun hemde
şu an kalbim küt küt atıyor birazdan msne gelcek diye.yemeden içmeden kesildim sabahtan beri diyorsun
bu nasıl iş:uhm:
ilişkin madem bitmedi şu an yaptığınla sevgilini aldatıyorsun güzelim
sanal manal elin adamıyla ne muhabbetin olabilir.

22 yaşındasın özel hayatın burdaki çoğu kişiyi bağlamaz
ama herkes sana yanlış yaptığını söylüyor,sende bunun fakındasın
o zaman neden bunu paylaştın burda ne dememizi bekliyorsun?

sadece msn den kamerayla görüp sohbet ettiğin kişi için sakın ha sakın erkek arkadaşını terk etme
bu şekilde çok örnek gördüm ben
hepsi de pişman oldu...

heyecan arıyorsan bize neyi soruyosun anlamadımki..
kötü olduğunda farkındayım diyosun??

onu seviyorum yanlış anlamayın sevmiyo değilim.sadece böyle bişeyi bikere yapmışken onunla devam edebilir mi bilmiyorum..bu şeyi durdurucam ama nasıl onun yüzüne bakıcam ona söylesem nasıl bi tepki verir.söylesem mi söylemesem mi bilemiyorum ben böyle bişi yaptım ama çok pişmanım desem tepkisi ne olur..bunları merak ediyorum..beni çok seviyor dediğim gibi.2 3 kere ayrıldık ve sürekli ağlayarak dizlerime çöktü bensiz yaşayamadığını söyledi.bunu açıklasam ne der bilmiyorumm

Son düzenleyen: Moderatör:
birkaç olasılık söylemek istiyorum sana.
düşündürmek istiyorum.

mesela o msnde konuştuğun şahısı erkek arkadaşın bir yerden öğrense?
ne hissedersin?
tam olarak bunu hisset ama.
erkek arkadaşını mı ararsın? özür mü dilersin?
ya da tamam bitti mi dersin pişman mı olursun?

evet heyecan ve tutku yok.
şuan erkek arkadaşın için netteki konuştuğundan vazgeçersen canın da yanıcak.
ya ben bu hikayenin sonunu biliyorum.
ama dilerim iyi olan sonu yaşarsın sen.

pişman olduğumu söyler özür dilerdim onu çok sevdiğimi söylerdim nerde olursa olsun yanına gider beni affetmesi için dizlerine kapanırdım

pişman olduğumu söyler özür dilerdim onu çok sevdiğimi söylerdim nerde olursa olsun yanına gider beni affetmesi için dizlerine kapanırdım

iraden sınanıyor..
3 senelik ilişkini riske atma derim ben.

elbette söylemiyeceksin!
erkek arkadaşın herşeyi bilmek zorunda değil.
yaptığın hatanın farkındaysan sorun yok
senin bilmen yeterli ilişkinizin sağlığı açısından

ona söylesem tepkisi çok kötü olbilir söylemezsem bu konu içimi yer bitirir.napıcağımı bilemiyorum

yapma, bukadar zayıf olma lütfen :umursamaz:

ondan duyduğun şeylerin seni mutlu ettiğini sölüyorsun, peki gerçekten inanıomusun dediklerine

bisürü yalan konuştum kendimle ilgili dosun, ama onun kendisiyle ilgili anlattığı şeylerden bahsediosun, belkide gerçek olmayan şeyler..

senin bi sewgilin war bunu hatırla we ona göre hareket et...

sewdiğimden duyacağım bir kötü lafı bile sanalda duyacağım binlerce iltifata değişmezdim...

söylemeyeceksin tabii..
şu dakikadan sonra böyle bir şey söylesen rezillik olur.
ilişkinizin de canına okursun.
dürüstlük değil bu zaten.

biraz önce erkek akadaşım msj attı "söylediğim sözler için özür dilerim aşkım dikkat edicem davranışlarıma"diye
off kendimi şu an daha da kötü hissediyorum.naptım ben????keşke zamanı 24 saat geri alabilseydimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…