tahmin edebiliyorum bende ayni dertten muzdaribim cunku hatta bina olarak muzdaribiz en ust katimizdaki bayana laf anlatamiyoruz artik kimse kendisiyle muhattap olmuyor toplantilara katilmiyor cunku bizim blokta gundemdeki tek konu kendisi oluyordışarı sarkan tip camasirligi yasadiklarimdan dolayı kullanmaya tövbe ettim ve çiçeklik yaptımsonra ayaklı çamaşır askısı dan aldım,klasik 3 li,katlananlardan. Kullanmadığım bir odaya asiyorum. Balkonda koltuklar var çünkü,yerim yok. Onu sorun etmiyorum artık da derdim milletin artıklarını görmek,midem bulanıyor valla, toza bile razıyım düşünün.
Oha bebek bezini nasıl sığdırdın o deliktenböyle bir dağ insanı da bizim oturduğumuz apartmanda var.
hanım abla bir kat aşağı inip çöpü atmak yerine balkondan apartman bahçesine salıveriyor haa bi de sonuna kadar inkar ediyor yapmıyorum diye.
geçenlerde de gider borularımız tıkandı kanalizasyon işleri geldi açtı bilin bakalım ne çıktı bebek bezi. çöpü atan komşumuzun 2 aylık bebeği var ondan şüpheleniyoruz. :/
bebek çok küçük bezi de küçüktür haliyle ama kabul etmiyorlar apartman bahçesinde karpuz kabuğu var günlerdir kimse almıyor onlar taşınana kadar böyle bir sorunumuz yoktuOha bebek bezini nasıl sığdırdın o delikten
Terbiyesizlikten başka bir şey değil bu ya. Çöp var evinde çöp zor mu atmak yanibebek çok küçük bezi de küçüktür haliyle ama kabul etmiyorlar apartman bahçesinde karpuz kabuğu var günlerdir kimse almıyor onlar taşınana kadar böyle bir sorunumuz yoktu
evindeki çöpe de atsa, çöpü de poşetle beraber yine bahçeye atıyormuş ama kesinlikle kabul etmiyorlar biz yapmıyoruz diyorlarTerbiyesizlikten başka bir şey değil bu ya. Çöp var evinde çöp zor mu atmak yani
Yuh yanievindeki çöpe de atsa, çöpü de poşetle beraber yine bahçeye atıyormuş ama kesinlikle kabul etmiyorlar biz yapmıyoruz diyorlar
Belediyeye şikayet edilebiliyor sanırım. Bir de bunu yaparken çekebilirseniz video çekip şikayet edeceginizi söyleyin. Belki korkarlar. Korkmazlarsa cidden uğraşın.Üst kattaki bazı komşularımız aşağı sürekli sofra bezlerini silkeliyorlar. Artık tozlu şeyleri geçtim,hatta sadece onlar olsa sukredicem. Ekmek kırıkları, zeytin çekirdekleri, artık o gün ne yedilerse. Bugün mesela kırık ve domates kabuğu hariç, kabak çekirdeği kabuğu da vardı. Söylene söylene temizledim. İlk geldiğimde çamaşır asmistim beyaz carsaflarim, üstüne sigara külleri ve ekmek kırıkları atmışlar,oturup aglamistim sinirimden. Yöneticiye söylemiş eşim, napsin nerden silksinler demiş yönetici de,o da aynı kafada yani. Sonraki asışımda da üstteki bı komşu ıslak çamaşırlarını asmış benimkiler asılı olmasına rağmen. Artık hijyen açısından sağlıklı olmasa da içerde kurutuyorum çamaşırlarımikonuşmak kar etmiyor laftan anlamıyorlar. He diyorlar 2 gün sonra aynı. Gorguden,toplumsal yaşamdan bı haberler. Apartmanın bahcesinde ateş yakıp semaverde çay keyfi yapıyorlar,perdeler leş ev is gibi, o sıcaklarda cam kapı kapadigimi biliyorum. Böyle tipler. Artık çok bunaldım. Bı yazı yazıp panoya mi assam ya da napayım. Böyle durumlar yaşayan var mı ,sizler nasıl bir yol izliyosunuz,nasıl bı çözüm bulabiliriz.
Üst kattaki bazı komşularımız aşağı sürekli sofra bezlerini silkeliyorlar. Artık tozlu şeyleri geçtim,hatta sadece onlar olsa sukredicem. Ekmek kırıkları, zeytin çekirdekleri, artık o gün ne yedilerse. Bugün mesela kırık ve domates kabuğu hariç, kabak çekirdeği kabuğu da vardı. Söylene söylene temizledim. İlk geldiğimde çamaşır asmistim beyaz carsaflarim, üstüne sigara külleri ve ekmek kırıkları atmışlar,oturup aglamistim sinirimden. Yöneticiye söylemiş eşim, napsin nerden silksinler demiş yönetici de,o da aynı kafada yani. Sonraki asışımda da üstteki bı komşu ıslak çamaşırlarını asmış benimkiler asılı olmasına rağmen. Artık hijyen açısından sağlıklı olmasa da içerde kurutuyorum çamaşırlarımikonuşmak kar etmiyor laftan anlamıyorlar. He diyorlar 2 gün sonra aynı. Gorguden,toplumsal yaşamdan bı haberler. Apartmanın bahcesinde ateş yakıp semaverde çay keyfi yapıyorlar,perdeler leş ev is gibi, o sıcaklarda cam kapı kapadigimi biliyorum. Böyle tipler. Artık çok bunaldım. Bı yazı yazıp panoya mi assam ya da napayım. Böyle durumlar yaşayan var mı ,sizler nasıl bir yol izliyosunuz,nasıl bı çözüm bulabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?