• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pişmanlık.. :S

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
yorum için teşekkürler.. zamanınızı ayırıp okduuğunuz için sağolun konu kapatılmışştır :)

Son düzenleme:
Canim anlamadim gerçek hayatta bi erkekle el ele bile tutusmadin ama gecmisin kirli.

Bu nasil bu kadar utanilacak bi kir biraz daha acsan?

Canim anlamadim gerçek hayatta bi erkekle el ele bile tutusmadin ama gecmisin kirli.

Bu nasil bu kadar utanilacak bi kir biraz daha acsan?

anlatması uzun hikaye :( ama onu anlatmadan bana yardımcı olamazsınız galiba :( yazıyı yeniledim okuyabilirsin :(

Son düzenleme:
gecmısım kırlı derken?hayat kadınımıydınız:44:
kımseyle el ele bıle tutusmadım dedınız heralde nedıye boyle yalanlar soyluyosunuz kı gercek er gec ortaya cıkar

Erkek arkadaşının geçmişi nasıl peki?

gerçekte sevgilim filan olmadı... sanaldakiylede gerçekte buluşmak nasip olmadı çok şükür...

asıl canımı yakan da oo ben onun ilkiiyim :(:(:( konuştuğumu filan biliyo biriyle ama o ayrıtıyı söyleyemedim söylesem hakkımda kim bilir ne düşüncek bana olan güveni bitcekkk :(

Sen tövbe ettiysen rabbine yakarip af dilediysen belki de o affetmistir seni. Rabbim affediyorda kullara ne oluyor ki. Kim hatasız şu yer yüzünde. Ama onun merhameti oyle büyük ki.. Mevlana ne diyor ister putperest ol ister yahudi gel..

Gecmiste boyle bi gunahin var diye neden mutlu bi iliskin mutlu bi yuvan olmayacak ki. Hic oyle dusunme sadece tovbeni et. Ona bu konuyu acmak zorunda falan degilsin. Sen rabbine ac konuyu ondan af dile sevgilinden degil...

Anlatmasan daha iyi gibi.Anlattıktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayabilir.Şahsen erkek arkadaşımın bile geçmişinde kötü bi şi yaşadığını bilsem sürekli aklıma gelirdi yani kabul etmiş bile olsa unutamaz:ssz:

Sen tövbe ettiysen rabbine yakarip af dilediysen belki de o affetmistir seni. Rabbim affediyorda kullara ne oluyor ki. Kim hatasız şu yer yüzünde. Ama onun merhameti oyle büyük ki.. Mevlana ne diyor ister putperest ol ister yahudi gel..

Gecmiste boyle bi gunahin var diye neden mutlu bi iliskin mutlu bi yuvan olmayacak ki. Hic oyle dusunme sadece tovbeni et. Ona bu konuyu acmak zorunda falan degilsin. Sen rabbine ac konuyu ondan af dile sevgilinden degil...
çok pişmanım yaptıklarıma... birrde alışınca bırakmak çok zor oldu... ama şükür 3 yıldır öyle birşey yapmıyorum...
Rabbim inşşaallah affetmiştir..

Bence bundan bu kadar emin olma.
Eğer ki vicdanın seni rahat bırakmıyorsa, gerçekten pişman olduysan tövbe et, Allaha yalvar.
yalan söylemeyi beceremiyorki o :S ama yinede haklısınız tabi ummadık taş baş yarar..

Nerden biliyosun?
Sen de kirli değilsin ayrıca.
Kendi kendini küçük düşürme bu kadar.

peki teşekkür ederim cevaplarınız içinn ona anlatmama gerek yok ...

Sakın sakın bahsetme..:45:
Yapmışsın bir hata içinde sırrın olarak kalsın..
ALLAHa tövbe et, kulların bilmesne gerek yok..
Rahat ol geçmişi unutmaya çalış canım..:34:

Sakın anlatma.. Zaten 16 yaşındayken diyosun.. Çocukluk hatasıı.. Geçmiş gitmiş birşey.. Asıl önemli olan şimdiden sonra böyle şeylere çok çok dikkat etmennn :20:

Sen gerçekten bundan dolayı pişmansan ve bir daha böyle bir şey yapmaya niyetin yoksa - ki öyle gözüküyor - kendini suçlama, boş yere üzülme, "geçmişim kirli" diye dert edinme. Bir çocukluk hatası olmuş, seni daha çok üzecek şeyler olmamış iyi ki.

Söylememek daha doğru gözüküyor ama söylenmeyen sırları da insan sırtında bir kambur gibi taşır. İçin içini yer. Seni korkutmak istemem ama görüntülerin kayıt edilmiş olabilir. Bunu da göz önüne almak lazım.

Ben olsam hemen olmasa da sevdiğin adamın bana anlayış göstereceğini düşündüğüm bir zamanda konuyu açar, fazla detaya girmeden anlatırdım.

Back
X