pitbulllar ve ötenazi

ben acıklamamı muhattabıma yaparım.avukatlıkta moda oldu bu kk da. ve lutfen benım konumu saptırmayın nerelere getirdiniz yazık

ben acıklamamı muhattabıma yaparım.avukatlıkta moda oldu bu kk da. ve lutfen benım konumu saptırmayın nerelere getirdiniz yazık

Avukatlık Değil.. Bugün Sana Yarın Bana Derler.. Ben Ne Düşünüyorsam, Neyi Yanlış Görüyorsam Onu Yazarım. Bana Göre Yazdığındı Yanlış. Konunu Saptırmıyorum Elbette. Güzel Birşeye Değindin Konunda Diye, Yazdığın Talihsiz Yoruma Seyirci Mi Kalınmalı Aman Konu Sapmasın Diye ?

lutfen ne sıkıntınız varsa gidin baska konularda cozun . amacınız o kadar bellıkı yanı .hiç yabancı gelmiyo sizin gibi tipler.kavga ıstıyosunuz ama aradıgınız kişi ben degilim.. konum hakkında bi fikriniz olursa yazın ama mumkunse burda kımseye muhalefetlik taslamayın.artık sıkıcı olmaya basladı szin gibi bi anda cıkıp ortalıgı karıstırmaya calısan tipler.

benim sevgili muhabbetimiden sanane canım? işine gelmeyince eski konuları mı mı karıştırdın mahalledeki dedikoducu kadınlar gibi
kendini psikolog mu sanıyonun sevgilim psikolojimi bozmuş sende kkye psikolog kesildin yani konuna eleştiri yaptık diyee
bu konu beni aşarmışmış ya Allah aşkına sen kendini ne sanıyosun çok merak ettim üstün başarılı psikolog
insanların başka olayları yüzüne vurmak işine gelmediğinde, zavallı hayatında eziklik çeken insanlara yakışır veya kompleksli

aynen öyle tatlımmm konu sahibi hemen eski konularıma bakmış ona yakışırrrrrr
birde kendini psikolog sanıyor benim psikolojimi çözmüş zekaya hayran kaldım psikolog olsa yanında görmek ister ama bu süper zeki bişey yaaaa
önce nuraya konu açmanın gayesini anlasın insanlar hertürlü yorumu yapabilir...ha anlayacak kapasitesi yoksa bilemem sayın psikolog konu sahibi

senin konun diye yorum yapan senden mi izin alacak
sınıf başkanı mısın sen şu şöyle hmm bu böyle olsun diyebiliyosun değilsen bile kafan o günlerden kalma
konu açmışsın edebinle yorumları oku..ortalığı karıştırmaya çalışan tip sensn burdakiii
onaylanmandı fikrin diye hemen psikolog bile oldun bize

eski konularına baktım senin seviyene inerek
kendini sevgilinin ablasından daha güzel buluyomuşsun..ya bu ne kompleks yaa senin gibi duyarlı bir kızcağız böyle komplekslre girer mi demekki eksikliklerin baya varrr anladım kısa boylu ve çirkin olduğun için eksikliğini burda ego tatminiyle psikolog edasıyla kapatmak istiyorsun eğlenmene bak küçükkkk kızzzzz
bu konu beni boyumu aşmz ama senin boyunu bayaaaa bir aşarrrrrr

Son düzenleme:
hey Allahım ya konu pitbulların öldürülmesi değil miydi.
Biri senin sevgilinle sorunların var der diğeri sen kendini bilmem kimden güzel buluyormuşsun der.
Sabah sabah güldürdünüz beni ne yalan söyleyeyim
Ama konuyu hatırlatıyım : pitbull köpeklerinin öldürülmesi

canm konu sahibi işine gelmeyen yoruma seni aşarr sevgilinle sorunun varmışa getirdi ve normal hayatta dikkat çekemeyen kızcağız burda artislik tasliyor artık ciddiye almıyorum onu zaten :)

[................................

Eklentiler

• $190339_10150103023143915_1485309_a.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $199508_10150103021698915_6256991_n.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:

2 yıl önce dövüştürülmüş doğurtulduktan sonrada dışarı atılmış olan bir pitbull bulmuştum veterinere götürdüm..

Eki Görüntüle 516797 Eki Görüntüle 516798

İşte sonuç..

Aradaki mantığı anlayamayan insanlarada deliriyorum..

Katil bu canlı değil insan diye tabir edilen varlık..

Belki öyle gerekmişti diye bir ölüm bahanesi olamaz.. Bunu onaylayandada vicdan olamaz..

Son düzenleme:

cnm senı tebrik ederim .boyle ınsanlar hala var demekkı mutlu ettin benı .

Yorumların tamamını okuyamadım ama bu yorum dikkatimi çekti. Siz bu yorumunu "Ben böyle düşünüyorum" diyerek belirtmeliydiniz bence. Çünkü yazdıklarınızda bilimsel gerçeklik yok. Sizi suçlamıyorum medyada ve halk arasında bu şekilde gösteriliyor. Ama doğrusunu okuyup öğrenmiyor kimse. Evet çene kasları güçlü, ama pitbull kadar güçlü başka ırklar da var ve gayet yaygın. Tuttukları bir şeyi bırakmamaları tamamen eğitimle ilgili. Havada asılı bir ete dişleriyle tutunup dakikalarca hatta saatlerce kalabilme özelliği pitbull dışında bir çok köpekte var. İLeri itaat eğitimi ve sonrasında koruma, bekçilik gibi eğitimleri profesyonel olarak almış Alman Çoban Köpeği, Rottweiler ya da herhangi bir Golden bile bunu yapabilir. Bu pitbull'un çene gücüyle alakalı değildir, normal güçlü bir köpek yapabilir. Ayrıca bu olayı saldırganlık diye adlandırmak da hata. Köpek havadaki bir oyuncağa da asılı saatlerce kalabilir, o oyuncağı almak için. Gen havuzu konusuna gelirsek; şu an günümüzdeki bir çok köpek ırkı farklı ırkların çiftleştirilmesi ile doğdu. Örneğin doğada Pug diye bir ırk yoktu. Çeşitli çaprazlamalarla üretildi çoğu zaten. Yani pitbull'u bununla suçlamanız da yanlış. Çözüm öldürmek değil, üretmemek hiç değil. Ne yani o zaman Saint Bernard'lar da üretilmeseydi, sonuçta onlar da kocaman ve güçlü bir ırk. Olay tamamen eğitimle ilgili. Saint Bernard gibi iri bir ırk da saldırgan yetiştirilse tehlikeli olabilirdi. Malesef Pitbull'lar saldırgan diye diye dövüş köpekleri haline getirildi, dövüş köpeği olarak yetiştirile yetiştirile de saldırgan oldular. Ben daha çevremde saldırgan Pitbull'a hiç rastlamadım. Saldırganlar tabi ki var fakat çoğu arkadaşın bahsettiği gibi aç susuz karanlıkta yetiştirilenlerdir. Malesef adı çıkmış bir kere. Burada söylediklerim benim görüşüm değil, çoğu bilimsel bilgidir. "Siz öyle düşünüyorsunuz, biz böyle düşünüyoruz" şeklinde tartışmaya da girilir fakat manası yok. Biz ne kadar bağırıp çağırsak da bilimsel bilgi kabul edilmiyor ve medyada şurada burada gösterilen şeyi kabul ediyor herkes.

Bir arkadaşımız bahsetmiş, 62 yaşındaki komşunun saldırgan olmayan Pitbull'u kedisini öldürmüş. Kediniz için gerçekten üzüldüm benim de kedim var hiçbirimiz bunu haketmiyoruz. Fakat sizin de dediğiniz gibi uysal bile olsa evden çıkmayan bir hayvanmış. Diğer hayvanlar ile sosyalleşmeyen her köpek bunu yapabilir. Komşumuzun Dalmaçyalı'sı vardı, o kadar uysaldı ki tüm çocuklar onunla oynardı, fakar kedilerler sosyalleşmediği için bir kedi öldürmüştü. Kimse "Dalmaçyalı çok saldırgan bir köpektir" şeklinde görüşlerle gelmedi, yapılan şey hoş olmasa da herkes bunu doğal karşıladı. Bunu yapan bir Pitbull olsaydı "Pitbull'lar kedi yiyor" şeklinde haber olurdu.

evet doğalrıdan dolayı saldırganlar ben ötenaziyi değil .üretilmelerin durdurulmasını isterdim vede eğitilebiliyorlar öldürmeye ne gerk var

ayrıca her hayvanda saldırganlık vardır bu köpeklerle uğraşarak saldırganlıklarını arttırıyorlar en minik kuş bile gagasıyla size zarar verebilir onlarada mı ötenazi yapılsın .insanların aklına ....

O kadar güzel açıklamışsınız ki, ne bir eksik ne bir fazla.

Dünyada her şey insanı odak alıyor, insan korkuyorsa köpek yok edilsin, insan korkuyorsa köpek orada yaşamasın, insan rahatsız oluyorsa köpek atılsın.
Yok öyle bir şey! Ben bu anlayışı bir türlü sindiremiyorum, sindiremeyeceğim. Doğan her canlı eşit yaşam hakkına sahiptir. Teknoloji insanın elinde diye koca dünyayı kendi isteğimize göre düzenlemeye hakkımız yok. Önce insan diye bir şey yok! Sen köpekten korkuyorsan yaklaşmayacaksın sokak köpeğine, korkan köpek kaçıyor ve sana yaklaşmıyor zaten. Bir çoğunuz karşı çıkacaktır ama söylemeden edemedim.

O zavallıları o hale getiren, saldırganlaştıran insanlar!
Daha doğrusu insan kılığındaki varlıklar...
Bu duruma göre onları hayatımızdan def etsek, imha etsek bütün sorun çözülecek.

sokakta bi şerefsiz köpeğini kedime saldırtmıştı felç oldu bir kaç ayda anca iyileşti kediyide ordan geçen polisler kurtarmış (buna çok şaşırmıştım) . bu yıl bir çocuk çocuk deidiğime bakmayın 18 yaşında falan köpeği kediyi kıstırmış oda izleyip eğleniyor .gittim köpeyi tuttum sakince uzaklaştırmaya çalıştım . sonra eve girip elime aldığım sopayla çocuğu biraz patakladım .hayvan bile anlıyor yapma diyince insan müsvettesinin umrunda değil .asıl sorun hayvanlar değil insanlarda . geçen altı kedi yavrusunu çuvala koyup boş bir arsaya atmışlar .birde gelip insanlar çocuklarımız zarar görüyor demesinler .ben kaç çocuğun elinden hayvan kurtardım sayısını hatırlamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…