Ne Talihsiz Bir Yorum..
Başlığa Not Düşseydin Bari Konularının %90 ı Aşk Meşk Olanlar Yazmasın, Anlayamazlar Diye.. !
Herkes Hayatında Neyi Sorun Olarak Görüyorsa Onunla İlgili Paylaşımda Bulunur. Sana Toz Tanesi Gibi Gelen, Başkasının Sırtında Geçmeyen Bir Kambur Olabilir.
İnsanlara Çatmak , Onların Olumsuz Yorumlarına Cevap Vermek İçin Açılan Konuların Şeceresine Bakmak Da kk ' da Yeni Moda Oldu Sanırım..
ben acıklamamı muhattabıma yaparım.avukatlıkta moda oldu bu kk da. ve lutfen benım konumu saptırmayın nerelere getirdiniz yazık
Avukatlık Değil.. Bugün Sana Yarın Bana Derler.. Ben Ne Düşünüyorsam, Neyi Yanlış Görüyorsam Onu Yazarım. Bana Göre Yazdığındı Yanlış. Konunu Saptırmıyorum Elbette. Güzel Birşeye Değindin Konunda Diye, Yazdığın Talihsiz Yoruma Seyirci Mi Kalınmalı Aman Konu Sapmasın Diye ?
ha bu arada siznn actıgınz konuların %90 ı sevgilisyle ilgili sorunları olan biri olarak bu konuyu anlamamanz normal.ben abuk sabuk sevgili muhabbetlerinin yerine boyle bi konuyla insanların gercekleri gormesini sagladım.baslıktan videonun icerigi anlasılıyo zaten cesareti olmayan ızlemedı .bundan ne cıkarım olabilir ki ? sz once sorunlarınızı halledin, sevgilinz psikolojiniz baya bozmus anlasılan .bu konu sizi aşar ..
dikkat boyle çekilir işte sz taktigi bilmiyo sunuz...
Ne Talihsiz Bir Yorum..
Başlığa Not Düşseydin Bari Konularının %90 ı Aşk Meşk Olanlar Yazmasın, Anlayamazlar Diye.. !
Herkes Hayatında Neyi Sorun Olarak Görüyorsa Onunla İlgili Paylaşımda Bulunur. Sana Toz Tanesi Gibi Gelen, Başkasının Sırtında Geçmeyen Bir Kambur Olabilir.
İnsanlara Çatmak , Onların Olumsuz Yorumlarına Cevap Vermek İçin Açılan Konuların Şeceresine Bakmak Da kk ' da Yeni Moda Oldu Sanırım..
lutfen ne sıkıntınız varsa gidin baska konularda cozun . amacınız o kadar bellıkı yanı .hiç yabancı gelmiyo sizin gibi tipler.kavga ıstıyosunuz ama aradıgınız kişi ben degilim.. konum hakkında bi fikriniz olursa yazın ama mumkunse burda kımseye muhalefetlik taslamayın.artık sıkıcı olmaya basladı szin gibi bi anda cıkıp ortalıgı karıstırmaya calısan tipler.
ha bu arada siznn actıgınz konuların %90 ı sevgilisyle ilgili sorunları olan biri olarak bu konuyu anlamamanz normal.ben abuk sabuk sevgili muhabbetlerinin yerine boyle bi konuyla insanların gercekleri gormesini sagladım.baslıktan videonun icerigi anlasılıyo zaten cesareti olmayan ızlemedı .bundan ne cıkarım olabilir ki ? sz once sorunlarınızı halledin, sevgilinz psikolojiniz baya bozmus anlasılan .bu konu sizi aşar ..
dikkat boyle çekilir işte sz taktigi bilmiyo sunuz...
hey Allahım ya konu pitbulların öldürülmesi değil miydi.
Biri senin sevgilinle sorunların var der diğeri sen kendini bilmem kimden güzel buluyormuşsun der.
Sabah sabah güldürdünüz beni ne yalan söyleyeyim
Ama konuyu hatırlatıyım : pitbull köpeklerinin öldürülmesi
bu pitbullar kaç çocuğa saldırdı,öldürdü.yani saldırgan bir köpek.kendi sahibini bile öldürebiliyor.bu kadar çok abartmaya gerek yok bence.öyle gerekmiştir belki.gerçi başka bir yol da seçilebilirdi.bir canın yok edilmesine elbette üzülürüz ama dediğim gibi belki öyle gerekmişti.belki tehlikeli olmuşlardı.bir insana bir çocuğa zarar vereceklerine,hatta diğer köpeklere de çok zarar veriyorlar.başka bir cana zarar geleceğine böyle olması gerektiyse yapacak birşey yok.büyük ihtimal böyle bir sebepledir diye düşünüyorum.ama bir pitbula bilerek zevk için işkence yapan bir insan görüntüsü falan olsaydı farklı düşünürdüm ben.
2 yıl önce dövüştürülmüş doğurtulduktan sonrada dışarı atılmış olan bir pitbull bulmuştum veterinere götürdüm..
Eki Görüntüle 516797 Eki Görüntüle 516798
İşte sonuç..
Aradaki mantığı anlayamayan insanlarada deliriyorum..
Katil bu canlı değil insan diye tabir edilen varlık..
Belki öyle gerekmişti diye bir ölüm bahanesi olamaz.. Bunu onaylayandada vicdan olamaz..
tabii ki video insanın içini sızlatan cinsten.
ama videoda bu hayvanların neden öldürüldüğü ile ilgili bir bilgi yok.
Kaldı ki bu işi yapan insanlar da çok keyif alıyor gibi görünmüyorlar.
pitbullara gelince..
bir kere bu tür (çok emin değilim ama rusyada) köpek dövüşlerinde kullanılmak üzere en saldırgan köpeklerin çiftleştirilmesiyle bulunmuş bir tür,yani doğal bir köpek türü değil.Çok güçlü,saldırgan ve sahiplenen kişilerin sadece bu özellikleri için besledikleri köpeklerden.Çene kasları ve dişleri çok kuvvetlidir ,tuttukları bir şeyi bırakmazlar ,havaya asılı bir ete sadece dişleriyle tutunup dakikalarca hatta belki saatlerce öyle durabilir.Bir insana saldırdıkları zaman insanın hiç şansı yoktur ayrıca kısıtlı bir gen havuzundan geldiklerinden hemen hemen hepsi saldırgandır .Avrupada birçok ülkede bu türün beslenmesi yasaklanmış.Ben de şahsen bulunduğum yerde bu cins bir köpek olmasını istemezdim.Bunun çözümü de bu köpekleri öldürmek değil hiç üretmemek olmalıydı.
Çocuk lafı geçmişken ;d eli oluyorum ortada çoluk çocuk var, hayvan olmasın diyen insanlara.
Çoluk çocuğunuza sahip çıkın, ortada dolaşmasınlar. Günümüzde başıboş çocuk diye bir kavram var; sabah sokağa salınıyorlar, gece yarısı eve çağrılıyorlar, etrafta gördükleri hayvanlara olmadık eziyeti yapıyorlar, sonra da haklı ve kıymetli oluyorlar.
Yaşam hakkı tüm canlılar için ortak bunu unutmayın, dünyaya gelmiş bir canlıyı bile isteye öldürmenin adı katilliktir. Keza hayvanların yaşam alanlarını zaten gasp etmiş durumdayız, pitbull dile düşmüş bir örnek, özel bir cinsi olmayan sokak hayvanının bile canını yakarsanız ya da korkutursanız saldırır. Çok korkuyorsanız, dokunmayın ve dokundurtmayın.
Bu yorumuma kızan çok üye olacaktır ancak artık sabrım taştı, herkesin rahatı yerinde olacak, hayvanlar çevre kirliliği ya da yaşam tehditi olarak görülecek, ay ay ay 100 metre öteden köpek geçiyor diye ayılıp bayılanlar yüzünden hayvanlar öldürülecek ve biz hep sakin sakin hayvan haklarını anlatacağız. Aman insanlar hayvan sevsin diye usanmadan anlatacağız, didineceğiz.
Yeter be yeter, korkan açıktan geçsin, sevmeyen uzak dursun, saldırganmış, olmamalıymış bik bik bik .... Sorumsuz sahiplere ses edemeyip, acısını aklı ermeyen hayvandan çıkarıyor herkes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?