• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pkoluyum şeker hapıyla 3 ayda 15 kg verdim!...

Allah hepimize yardım etsin ve dualarımızı kabul etsin. ben daha yolun başındayım başındayken zararlarından kurtulmak istiyorum. inşallah en kısa zamanda hepimiz bu hastalığın zararlarından kurtuluruz ve başka bi sorunla karşılaşmayız.. hepinize çok teşekkür ediyorum bilgileriniz için deneyimleriniz için bana ışık tutuyorsunuz allah razı olsun :)

ben pcolu oldugumu bebek dusuncesiyle ogrendim.5-6 ay tedaviden sonra hamile kaldim ve elhamdullilah kizim simdi 2.5 yasinda.Pcolularda dusuk riski ve erken dogum riski daha fazla gorulur ben ikisinide yasadim.Zaten tedavi doneminde kilo aldim.4 ay dusuk sikintimizdan dolayi yattim ve bir suru ilac kullandim.6 aydan sonra da erken dogum basladi.Velhasil evlendigim zamanki kiloma gore cok fazla aldim.buyuk kismini verdim ama artik hep git gel yasiyorum.vermem gereken 15 kilom var.2. bebegi dusunuyoruz ve bu kiloyla hamile kalirsam yine ayni kilo sikintisini yasacagim icin once vermek istiyorum.Ilaci kullanmaya haftasonuna dogru baslayacagim

ipekyol51 cnm ben ilk 3 ayda 15 kg verdim baktım gitçikçe eriyorum doktorum günde 1'e düşür dedi..şimdide gebeyim diye içmiyorum 3 ay sabah akşam içtim hiç aksatmadan 70 kg 55'e sonrada 52-53 civarı olunca içmeyi bıraktım :34:

sizde diaformin mi kullandınız? isim söylemediniz de hiç merak ettim.

Benimki de diaformin 850 mg. isimleri farklı olsa da hepsi aynı arkadaşım.

evet arkadaşında dediği gibi isim farklı ama içerik aynıdır.. kutunun üzerinde ilacın adının altında yazan yere bak metformin yazar içeriği o ilacın :34: doktor başka bi isim yazdı ben eczanede ne bulursam onu kullandım isimleride matofin ve glifordu bu iki markayı kullandım 850mg sabah akşam..bi arkadaşımda diaformin kullanmıştı isimlerini öyle öğrendim cnm

ipekyol51 cnm ben ilk 3 ayda 15 kg verdim baktım gitçikçe eriyorum doktorum günde 1'e düşür dedi..şimdide gebeyim diye içmiyorum 3 ay sabah akşam içtim hiç aksatmadan 70 kg 55'e sonrada 52-53 civarı olunca içmeyi bıraktım :34:
Deryacim diyet yaptın mi ilacı kullanırken.Birde okuduğum Yazıların çoğunda hamilelik süresince de 3 ay kullandiriliyormus deniyor dr un seni nasıl yönlendirdi

Deryacim diyet yaptın mi ilacı kullanırken.Birde okuduğum Yazıların çoğunda hamilelik süresince de 3 ay kullandiriliyormus deniyor dr un seni nasıl yönlendirdi

cnm özellikle bi diyet yapmadım ama sürekli meyve-sebze yoğurtlu şeyler yedim..abur cuburu kestim onun yerine canım cips falan bişi istedikçe salatalık,havuç yedim :52: banada doktorum gebe kalırsan 3 ay kullanıcaksın dedi ama ben gebe kalmadan aşırı zayıflamaya başlayınca günde teke indirdim sonra hepten bıraktım gebeliktede kullanmıyorum folikplus ve progestan kullandığım için daha fazla kimyasal istemiyorum :34: doktorda önemli değil dedi kullanmasanda-kullansanda bi sakıncası yok dedi bende tercih etmedim :34:

cnm özellikle bi diyet yapmadım ama sürekli meyve-sebze yoğurtlu şeyler yedim..abur cuburu kestim onun yerine canım cips falan bişi istedikçe salatalık,havuç yedim :52: banada doktorum gebe kalırsan 3 ay kullanıcaksın dedi ama ben gebe kalmadan aşırı zayıflamaya başlayınca günde teke indirdim sonra hepten bıraktım gebeliktede kullanmıyorum folikplus ve progestan kullandığım için daha fazla kimyasal istemiyorum :34: doktorda önemli değil dedi kullanmasanda-kullansanda bi sakıncası yok dedi bende tercih etmedim :34:

Anladım canim bende 4 ay protestan kullandım.normalden biraz tüylü bir kızım var protestanlar dolayı :9: Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasib etsin

Anladım canim bende 4 ay protestan kullandım.normalden biraz tüylü bir kızım var protestanlar dolayı :9: Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasib etsin

amin.cnm sağolasın :53: neeeee tüymü yapıyo inş.bende aynısı olmaz :34: progestanın öyle bi özelliğimi var canım ilk defa duyuyorum

amin.cnm sağolasın :53: neeeee tüymü yapıyo inş.bende aynısı olmaz :34: progestanın öyle bi özelliğimi var canım ilk defa duyuyorum

Valla öyle canim galiba ablam ebe hemsire dr a beraber gitmiştik.dr 3.ayda bir ay daha kullanacaksınız deyince ablamda şakayla karışık tüylü kız olacak desene dedi ve de öyle oldu

arkadaslar bende pcosluyum yaklasık9 yıldır diane 35 kullandım kullanmayınca adet olmuyorum.bırakalı 5 ay oldu ve simdi tarlusal kullanıyorum.evlenmeyi düsünüyorum ve sözlüm hemen cocuk istiyor.bende sorun yasamak istemiyorum cok korkuyorum cünkü 2.evliliğim. sorun yasamak istemiyorum.kilo sorunum yok.organlarımdada sorun yok sadece adet görmüyorum tüylenme var.ilacı kullanınca adet oluyorum.vücudumu hamilekalmak için hazırlamak istiyorum ne yapmam gerek yardım edin lütfen :(

Back
X