Planlarım elimde patladı :(

Kp gözüne soka soka araba kiralayan bence.Araba kiralama öyle çok pahalı değil şayet bodruma yakın iseniz dizel bir araba kiralar gidersiniz.
Paraya kıyın ama kendinize kıymayın kendinizden ödün vermeyin tatilinizi yapın derim.

Kim ne derse desin madem Kp arabamızı alıyor bende zorla araba kiralatıp masrafa sokarım eşimi.
Aklı başına gelsin arabamız varken gidip para verip araba kiralamak nasıl bir duyguymuş anlasın.
Babasına kıyamıyorsa parasına kıyacak o zaman.
Ve dediğim gibi araba kiralamak öyle çok masraflı da değil ayrıca.Geçen yıl biz 6 günlüğüne kiralamıştık yanlış hatırlamıyorsam 400 lira bile tutmamıştı.Benzin zaten size ait kendi arabanızla gitseniz yine vereceksiniz sonuçta.
Bence ne yapıp edip araba kiralatın eşinize.Tatilinizi de kiraladığınız arabayla gidip ailenizin yanında yapın.

Of içim şişiyor böyle şeyleri okuyunca.sizin yerinizde olsam çoktan cinnet geçirirdim.çook sabırlısınız

Eşiniz değişmedikçe daha çok çekersiniz malesef

Ne evlilik, ne hayat ama..
Kp arabayı aldı diye tatile gitmemek.
Benim için ütopik şeyleri yaşıyorsunuz. Verdiğim cevaplar da buradaki çoğu kadına uymuyor bu yüzden.

Valla böyle konularda suçu kv kp de bulmuyorum. Tüm suç erkekte oluyor. Eşler kendileri artik evli olduğunu anlayip ailelerine de kabullendirse hic de sorun çıkmaz. Kırılır diye bakmamali. Bir iki derken onlarda anlayacak artık. Ama erkeklerin cogunda o yürek yok malesef.

Limonsarisi anladigim kadariyla kayinpederiniz arabayi alisveris icin istiyor.
Bir kac ivir zivir alcak bir milyoncudan demissiniz, ufak tefek esyalar cok birikse bile 3-5 koca poset yapsa bile taksiyle de tasinir eve kadar.
Hadi oglunun arabasi var ortak kullaniyormussunuz ne gerek var taksiye dese bile, siz yola cikmadan once halledilecek bir is bu.
Yani 2 saatlik bir alisveris ve tasima icin koca tatil neden iptal oluyor anlayamadim ben.
Sizin yola cikma vaktiniz gelmeden yapardi alisverisini gorurdu isini birakirdi arabayi.

Reactions: anu
araba kiralayın madem baska fırsatınız yok gidin cok pahalı olmuo
veya ucakla gidin

Dinlemez ki. Kendinden başkası önemli değil onun için. Kendi işi herşeyden önemlidir. Anahtarı ver işim var dedi eşim ne kadar anlatmaya çalışsa da dinlemedi vermek zorunda kaldı

Onun dinlememesi önemli değil ki. Ne demek sizin tatil programınız varken arabanızı alması? Köle misiniz? Eşiniz de vermeseydi. Darp yoluyla almadı ya.

Ben olsam benim iyiliğimi, mutluluğumu gözetmeyen hatta bozan bir insanla bir daha çok gerekmedikçe görüşmezdim. Bayramdan seyrana mesafeli şekilde görüştüğümde de merhaba merhabadan ileri gitmezdim.

Reactions: anu

araba kiralayın madem baska fırsatınız yok gidin cok pahalı olmuo
veya ucakla gidin

Bu da mantıklı. Araba kiralayın, istediğiniz tatili yapın, oradan da ailenize gidin. Canınız ne istiyorsa yapın. Eşiniz madem babanıza boyun eğiyor, sizi mağdur etmesin, bu kadarını yapsın.

Bir de eşiniz babasına "ya araba kiralayacağım, ya da sana taksi parası bırakayım" diyebilir. Ona taksi parası bıraksanız daha az masraflı olur.

Sen cevap verme. Vu is esine duser. Konusmasi lazim kirmadan. Sen konusursan kotu gelin olursun. Esin bu konularda ağırlığını koymali yoksa by böyle surer gider. Icinde de patlar.

Tecrubeyle sabit sen kendi planini yapip uygulayacaksin. Onlarda sana uyacak. Bir iki mirin kirin ederler sonra alışırlar. Hemm sen daha degerli olursun.

Sen burda kayinpederini gömmüssun ama hiic kusurabakma butun hata senin esinde..

Ben tatile gidicem ve kp araba istegiyle tatilden vazgecicem
Esin bukadar mi pasiff yahuuu sozu gecmiyor
Bunu bana kimse yapamaz! Bende evliyim ve benimde cocugum var yani kimse bize engelleyemez. Emrivaki yapamaz!
Senin esin gozunde pek masum ama degil en guzel zamanlarinizi ne duruma dusuruyo
Ben senin yerinde olsam giderim ailemin yaninda bayram yaparim oda babasiyla ne yapiyosa yapsn
Bodrumada gitmem kimsenin keyfine gore yasayamam

Neee ben bodruma kendi arabamlaaaa gidicemm ama gorumcelerimden ondan bundan yer olmucak oylemii biz direk yer yok diyoruzzz bukadar olmaz yahuuuuu

Araba bize lazım diyin bitti.
Eşiniz sesini çıkarmıyorsa siz çıkarın.
Adam bencil ancak ayar vermekten anlar...

Araba kiralamalarını söylesin eşiniz, bize lazım araba, size de günlük araba kiralayalım desin. Bodruma da otobüs ya da uçakla gelsinler siz ordan alırsınız.

Kotu gelin olsam da ben arabami vermezdim diye dusunuyorum. Ha illaki o ara verilecekse evde de bircok gemiyi yakar oyle yollardim arabayi. Goze alabiliyorsa benle yuzlesmeyi o zaman versin arabayi. Bakalim o zaman kim kimin istemedigi seyleri yapiyor...

Araba kiralamak diye bisey var
Günlüğü 80 tl falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…