- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Arabayi kendi uzerine al, esini de tembihle bu arabayi benim boyle bilsinler diye. Biz gecen sene arabayi yeni aldigimizda esimin yengesi ve anneannesi surekli hayirli olsun oglum diye gezdi, simdi bir sey alirsak benim uzerime olmasa bile onlar benim diye bilecek. İllet oldum o gun sanki ogullari tek basina calisti aldi arabayi, kimse de gelip bana hayirli olsun demedi. Ha disaridan baktiginda ne var bunda denebilir ama birisi benim emegimi gormemek icin direniyorsa, burnunun dibinde olmama ragmen yok sayiyorsa... İs degisir.
Siz de boyle bir yola basvurabilirsiniz. Ha bir de ammesiz buyudu diye babasinin her dedigini yapmali diye bir sey yok. Sonucta esinizin annesi esinizi (afedersiniz ama) bakkaldan alip gelmedi, o yuzden bence oyle hissetmesini gerektirecek bir durum yok. Babasi sonucta, bakacak buyutecek tabii ki.
7 gün için 700-1000 lira arası birşey oluyor maddi olarak veremeyizAraba kiralayın günlüğü 100-150 dir max. Tatilinize de gidin düğüne de.
Hay ağzınızı öpeyim. Açıkça dile getiremiyorum içten içe biliyorum ama eşime bile diyemiyorumOnun derdi dugune araba ile gitmek bence. Hatunu otobuslerde rezil etmeyecek.
Hep onlarin istedigi oluypr deyince. Israr etmesinler simdi dedim :)Yok kesinlikle. 5 dklık bile yola gidecek olsak koltuğu olmadan bindirmiyorum arabaya
Dersem eşim üzülür demem de zaten. Küçücük bebeği oturtmaya çalışıyordu baba daha küçük oturamaz dedim diye evime geldiğinde yüzüme bakmaz oldu cins birazİletisiminiz nasil bilmiyorum ama, ben olsam kp'yi arayip araba kirala sen derdim yani 1 gunluk de istememis, sizin planinizi iptal ettirmiş...
Ben şuan bebekten dolayı çalışmıyorum o yüzden onların gözünde araba eşimin ben söz sahibi bile olamıyorum. Annesi küçükken terkedip gitmiş o yüzden babaya bağlılık daha fazla. Kadın hala yaşıyor ama eşim 20 seneden fazla süredir görmemiş.
Başta çok ettiler ikna olmadım şehir içinde bi yere gidileceği zaman 2 posta gidiyoruz :) eminim kızıyorlardır ama umrumda mı hayıırHep onlarin istedigi oluypr deyince. Israr etmesinler simdi dedim :)
eee sen söyle cnm kötü bilirse bilsin kusura bakmayın ben tatil planı yaptım ona parayı cöpe atamam de neden susuyosunkii2 senelik evliyim 2 senedir bu tarz olayları çok yaşadık bebek olmadan önce bakıyorduk başımızın çaresine hatta bi dönem arabayı sattık sırf bu durumdan kurtulalım diye ama bebek olacak lazım diye tekrar araba aldık. Şimdi yine başladı. Adama tatlı dil işe yaramıyor eşimde babasından çekindiği için başka türlü derdini anlatamıyor ama tatlı dil bu adamda işe yaramıyor
Az da olsa var tabi kiBen biraz bu konularda keskin dusunuyorum sanirim ama maddi durumum araba kiralamaya el vermese de kiralardim; esim vermesin o zaman o arabayi. Hic kimsenin rahati icin de rahatimi bozamam yani. Herkes ayagini yorganina gore uzatmali bence.
Sen bebekten dolayi calis ya da calisma fark etmez ki. Sonuc olarak calistigin donem olmus boyle dedigine gore. O donemde de maasinin hepsini kendi ozel zevkine gore harcadigini dusunmuyorum acikcasi. Yani gecmiste calismanin da su anki ekonomik durumunuza katkisi vardir elbet.
Dedik iptal edebiliyorsunuz paranız yanmadan dedi. Nasıl olsa bodruma gideceğiz düğüne 1 gün erken gideriz orda girersiniz denize dedieee sen söyle cnm kötü bilirse bilsin kusura bakmayın ben tatil planı yaptım ona parayı cöpe atamam de neden susuyosunkii
7 gün için 700-1000 lira arası birşey oluyor maddi olarak veremeyiz
eee edemiyorum diceksin cnm yada madem kaynatanı biliyosun her daim temkinli olucan bodruma gidicez demicektin baska tatil beldesi ordan bodruma gecicez dicektin lafın böyle insanlara her daim hazır olsunDedik iptal edebiliyorsunuz paranız yanmadan dedi. Nasıl olsa bodruma gideceğiz düğüne 1 gün erken gideriz orda girersiniz denize dedi
Öyle zaten tatilimiz alanya da bodrumda değileee edemiyorum diceksin cnm yada madem kaynatanı biliyosun her daim temkinli olucan bodruma gidicez demicektin baska tatil beldesi ordan bodruma gecicez dicektin lafın böyle insanlara her daim hazır olsun
Ee iyi de oto koltuğuyla sen, cici kaynana ve kızı, babası ve kocan. Zaten hepiniz uzun bir yol çekecek kadar sığmıyorsunuz ki arabaya?Yok kesinlikle. 5 dklık bile yola gidecek olsak koltuğu olmadan bindirmiyorum arabaya
Fikrinize saygı duyarım. Eşimim ailesine de şuan saygıdan susuyorum. Eşim beni ezemez evlilik otorite yarışı ya da kim kimi ezecek kavgası değil bizim gözümüzde. Evet babasına zaafı ve söylediği şeylere karşı çıkamaması eşimin suçu ama bunu beni ezdiği için yapmıyor
Fikrinize saygı duyarım. Eşimim ailesine de şuan saygıdan susuyorum. Eşim beni ezemez evlilik otorite yarışı ya da kim kimi ezecek kavgası değil bizim gözümüzde. Evet babasına zaafı ve söylediği şeylere karşı çıkamaması eşimin suçu ama bunu beni ezdiği için yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?