Planlarım elimde patladı :(

Ben şuan bebekten dolayı çalışmıyorum o yüzden onların gözünde araba eşimin ben söz sahibi bile olamıyorum. Annesi küçükken terkedip gitmiş o yüzden babaya bağlılık daha fazla. Kadın hala yaşıyor ama eşim 20 seneden fazla süredir görmemiş.

İletisiminiz nasil bilmiyorum ama, ben olsam kp'yi arayip araba kirala sen derdim yani 1 gunluk de istememis, sizin planinizi iptal ettirmiş...
Dersem eşim üzülür demem de zaten. Küçücük bebeği oturtmaya çalışıyordu baba daha küçük oturamaz dedim diye evime geldiğinde yüzüme bakmaz oldu cins biraz

Ben biraz bu konularda keskin dusunuyorum sanirim ama maddi durumum araba kiralamaya el vermese de kiralardim; esim vermesin o zaman o arabayi. Hic kimsenin rahati icin de rahatimi bozamam yani. Herkes ayagini yorganina gore uzatmali bence.
Sen bebekten dolayi calis ya da calisma fark etmez ki. Sonuc olarak calistigin donem olmus boyle dedigine gore. O donemde de maasinin hepsini kendi ozel zevkine gore harcadigini dusunmuyorum acikcasi. Yani gecmiste calismanin da su anki ekonomik durumunuza katkisi vardir elbet.

eee sen söyle cnm kötü bilirse bilsin kusura bakmayın ben tatil planı yaptım ona parayı cöpe atamam de neden susuyosunkii

Az da olsa var tabi ki

eee sen söyle cnm kötü bilirse bilsin kusura bakmayın ben tatil planı yaptım ona parayı cöpe atamam de neden susuyosunkii
Dedik iptal edebiliyorsunuz paranız yanmadan dedi. Nasıl olsa bodruma gideceğiz düğüne 1 gün erken gideriz orda girersiniz denize dedi

7 gün için 700-1000 lira arası birşey oluyor maddi olarak veremeyiz

Tatilde arabasız idare edebilseniz gidiş geliş için tek yönlü araç kiralayabilirsiniz çok şubeli firmalardan. Yaşadığınız şehirden alıp, bodrumdaki bayi'ye teslim edersiniz. 200 civarı olur gidiş masrafı, dönerken de düğün sonrası kendi arabanızla dönersiniz.

Dedik iptal edebiliyorsunuz paranız yanmadan dedi. Nasıl olsa bodruma gideceğiz düğüne 1 gün erken gideriz orda girersiniz denize dedi
eee edemiyorum diceksin cnm yada madem kaynatanı biliyosun her daim temkinli olucan bodruma gidicez demicektin baska tatil beldesi ordan bodruma gecicez dicektin lafın böyle insanlara her daim hazır olsun

Yok kesinlikle. 5 dklık bile yola gidecek olsak koltuğu olmadan bindirmiyorum arabaya
Ee iyi de oto koltuğuyla sen, cici kaynana ve kızı, babası ve kocan. Zaten hepiniz uzun bir yol çekecek kadar sığmıyorsunuz ki arabaya?

Ben olsam gitmem düğüne. Eşime git derim. Kp ağlanıp kim götürcek bizi derse karar esine ait. Ya gidicek ya sizin yanınızda kalıcak. Sizin yanınızda kalsa belki araba kp in işine yaramayacak ve kendi de gidemez. Senin planın bozuluyorsa onun da bozulsun. Bu da ders olsun

araba kiralayın yahu..
araba yok diye tatil iptal edilir mi ?
hatta gıcıklık olsun diye parasını da kp den isteyin..

Tabi ki kp büyütecekti eşini
komşu mu büyütecek?
...eşin kafasına göre gelmedi dünyaya
çocuğu terk etmek gibi bir seçenek olamaz zaten...
hiç bir çocuğun anneye babaya vefa borcu yoktur...istediği kadar ebeveyn fedakarlık yapsın bu çocuğu ilgilendirmez...

bu mesajım böyle çocuklara ve böyle ebeveynlere

Tabi ki evlilik otorite savasi degil karsilikli anlasma ve fikirlerle yuruyen bir muessese fakat sizin evliliginizde ne siz ne esiniz soz sahibi degilsiniz ve evet bence esiniz sizi ve beraber aldiginiz kararlari ezerek evliliginizi kayinpederinizin otoritesi altina sokuyor ben size bu zinciri kirin diyorum evet esiniz sizi birebir ezmiyor fakat birlikteliginizi evliliginizi eziyor umarim kendimi ifade edebilmisimdir, karar da hayat da sizin mutluluklar dilerim

Araba kiralamak gibi bir opsiyon düşündünüz mü? Kayın pedere yada size araba kiralayabilirsiniz.

Eşiniz babasıyla ilişkisini bir dengeye oturtamamış. Babası resmen eşinizi eziyor ve eşinize bu durum normal geliyor.Eğer bu kadar net bir durumda bile taviz verirseniz bir daha önünü almanız zor. Ya eninde sonunda eşiniz babasına resti çekecek ve arabanızı vermeyecek ya da bu tatilde araba kiralayacaksınız. Araba kiralamak bizi aşar demişsiniz, bırakın onu da sizin tatilinizi iptal ettiren eşiniz düşünsün. Eşiniz zorlansın, versin 1000 lirayı arabaya, bu sayede sizin artık fedakarlık yapmak istemediğinizi görsün. Siz sesinizi çıkarmadıkça bu devran böyle gider. Sonuçta cepten çıkan ekstra para olmazsa, evdeki eşle arasında sorun olmazsa kocanız niye babasına hayır desin ki.... Her şey süt liman zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…