hayatımdan cıkarmanın zorlugunu anlatıyorum ıste rekorumuz 1 bucuk ay zor dayandı mesajlar attı hıcbırıne cevap yazmadım sonra caldırmaya aramaya basladı hıcbırını acmadım.
ama her gun uyandıgımda 50 tane mesaj bı suru cevapsız oluyodu telefonumda sonra sızın evın onundeyım cıkmazsan herkesı uyandırırım dıye gecenın koru kapıya dayanıyo. bunu sevgılım olmayan bı adam nıe yapıyo yada yapıyosan nıye sevgılım dıılsın be adam
anladım canım.
sanada tavsiyem unutmayı başkasıyla değil kendi kendine başaracaksın, başkası sadece başka bi sorun oluyo, kendi kendine telkinle kendi içinde bitireceksin, en azından o aramadığı sürece sen arama, yine öyle bi konuşma yap arama beni de ve aramamaya çalış
bunun cevabını vermıyo susuyo
benden vazgec yada tamamen sevgılım ol dedım cevap vermıyo
agzından duyuyım senı tamamen unutucam cevap ver dedım ver mıyo
susuyo kı her an elının altında oluyım dıye
benı ne tamamen hayatından cıkarıyo ne hayatının ıcıne sokuyo
canım senin durumun cidden çok zormuş,
şöyle yap ozaman
bidaha tarih tekerrür edecek belki ama
bidaha derdin ne diye sor, cevap vermiyosan hayatımdan çık git de
yine arama, aramalarını açma, kapına gelirse gelsin, gerekirse polise haber ver,
böyle böyle vazgeçer, sen kararlı dur
o da ya varsın ya yok bunu yaşasın
içinde saf, gizemli, temiz şeyleri barındırır..ben evliyim ve eşime deli gibi aşığım ama zamanında eşimde ben de bunu yaşadık ve olması kaçınılmaz birşey bu...platonikler için dileyeceğim tek şey sevdiğiniz kişinin sizin onu sevdiğiniz saf duygularla sizi sevmesi ve değerinizi bilmesi....ayrıca birlikte olduğunuz zaman bu büyünün bozulmaması......
evet polisi aramak fazla olur doğru ama çok kızdım biran,
yani demek istediğim bunları yapar yapay kaç kere yapacak bigün vazgeçer ve derki
bu kız bensiz yaşayabiliyo,
eğer kaybetmekten korkuyosa kaybetmemek için elinden geleni yapar ozaman anlarsın
diğer şıkkı söylemek istemiyorum, o benim yaşadığım durum, zamanla alışılıyo karşındakinin umrunda olmamaya.
içinde saf, gizemli, temiz şeyleri barındırır..ben evliyim ve eşime deli gibi aşığım ama zamanında eşimde ben de bunu yaşadık ve olması kaçınılmaz birşey bu...platonikler için dileyeceğim tek şey sevdiğiniz kişinin sizin onu sevdiğiniz saf duygularla sizi sevmesi ve değerinizi bilmesi....ayrıca birlikte olduğunuz zaman bu büyünün bozulmaması......