Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

bu da yenı ve komık bı yontem ama
bı daha karsılastıgımız zaman ona gulerek ve eglenerek sunları soylıcem
"eger tamamen gıtmemı yada senden vazgecmemı senı unutmamı ıstıyosan sana onerecegım bı yol var. Benımle gercekten sevgılım mıs gıbı bulus, yemege sınemaya vs bı kac gun gıdelım ozamanda boyle davran benı kendınden oyle bı sogut kı bı daha senı hıc dusunmıyım "
buna ne cevap verır acaba hayır der senınle boyle oynamak hosuma gıdıyo ne cık ne kal hayatımda boyle devam etsın hersey onun acısından harıka cunku .

gerçekten yaratıcı bi çözüm olmuş, senden soğumam için böyle davranmaya devam et
hakkaten dene bakalım, inşallah işe yarar ya

ah bı cevap verse su mesaja .. napıcama ona gore karar verıcem zaten haber verırım fıkrını almak ıcın

canım okudum bütün yazdıklarını
bu adamlar için üzülüyoruz ya
bisürü ziyan hayat, hepimizin hayatlarını enkaz haline getirip çekip gidiyolar
mahvolduğumuzla kalıyoruz

ne onlarla ne onlarsız...
hayatımı gercekten mahvettı daha bı ılıskımız yokken bıle ben gunlerce gecelerce agladıgımı bılırım. keske kıymetımı bıraz bılse. bı guzel soz bana yeter

hatta dıyorum kı bazen karsılık verseydı ben onu bu kadar sevmezdım heralde.

canım sana kısaca bi isim bulalım,
mesela anka güzelmi
bakalım ankacım, ankam, oldu galiba demi
sende şase diyebilirsin bana kısaca
neyse...
eminim karşılık verseydi şuanda ondan bahsetmiyo olacaktın, mışıl mışıl uyuyo olacaktın, hatta öfff sıkıyo beni daraltıyo dicektin. bisürü kusuru olacaktı gözünde
ama şimdi dediğim gibi masal prensi mübarekler
biz yaratıyoz, biz tapıyoz o prenslere

umutsuz olduğu biranda sevmek ister her insan
birazcık şanslıysan neden olmasın
kendinden emin değilsen sevme
bensiz mutluysan HEP ÖYLE KAL
eğer her gece yattığında
büyülü düşler sana benden bahsediyorsa
hemen tatlı uykundan uyan
çünkü ben hiç uyuyamam
seni düşündüğüm zaman
benki sevmekten hiç usanmam...

bılmem benımkını dusunuyorum. galıba bı psıkologla gorusucem. Benı rahatlatıcanı ıyı gelıcenı dusunuyorum

evet kesinlikle iyi olur,
biara bende düşündüm ama sonra olmadı.
ama bizde burda fahri psikoloğuz unutma canım, herşeyden önce yarenlik ederiz, dinleriz, beraber kafa patlatırız.. yeterki sen kendini üzme.
insan insanın zehrini alır. hele bi de aynı dertten muzdaripse...
ben yavaştan yatıyorum galiba :))) iyi geceler, sen de yat ayol düşünme onu, bazen yorgunluktan öyle diyorum kendi kendime, ayy diyorum öyle yorgunumki kimseyi düşünemem :)))

kendine dikkat et canım, esprili yönüyle bakmaya çalış, burda mesela aşk acısı çekenlerden çok geyik topiğinde vakit geçir :)))

sımdı mesaj attım nıye cevap vermıyosun gunlerdır senın cevabını beklıyorum dıye. cevap vermedı yarım saat oldu gozunde ne kadar degersız oldugumu bı kere daha anladım ...
aklımı basıma toplamam gerek bılıyorum. aramamam mesaj atmamam gerek bılıyorum ne yapmam gerektıgını cok ıyı bılıyorum ama yapamıyorum.

offf, zaten bikere şaşırsam
bikere biri de deseki msj attım hemen cevap verdi

canım yatarken dua edicem senin için... eminim bigün geçecek, ama işte bu avutmuyo

şimdi uyu mesela bence, bunları düşünmeyi ertele.

uyuyamıyodum uzun zamandır bu saatlerde uyuyamıyorum sımdı darmadagın oldum mesajıma cevap vermedı konusmamız gerek dedım onada yazmadı ama sımdı kızmıyorum saat gecenın 2 sı cok normal ama bıraz once calıstıgını ogrendım bana ıs aramıyorum demıstı megerse ıstanbulda eglence sektorunde ıs bulmus hatta calıstıgı yerın yılbası partısının vıdeosunu gordum facebookta yanında ınanılmaz guzel kızlar. Ben catlamıyım da kım catlasın. ıs bulamadıgımı master ım olmasına ragmen ıs bulamadıgımı bılıyo bulsamda benımkı takım elbıselı sabahtan aksama hatta bol fazla mesaili bi iş olucak (cok tarıf etmek ıstemedım ama benım alanım olan sektor boyle) bunun anlamı ıstanbula gunubırlık gelmıyo demekkı orda yasıyo ve bana sadece ıstanbulda bır gunum var dıye yalan soyluyo. bana zaten hıcbıseyını anlatmaz ama facebookta asla arkadas olarak eklemıyo benı demekkı orda onun ılıskısının oldugunu gorucem. Ay allahım o kız neydı yanındakı. Bu kadar uzulmeyı haketmıyorum ben.

bendee platoniklerdenimm ortaokuldayken kendimden çok yaşçaa büyük birisinee hayranlıklaa aşık olmuştumm her yaztatilinde onun memlekete gelmesini bekliyodum ama o hiç bilmedi kaydirigubbakcemile3

daha sonra lisedeyken birisine aşık oldumm oda benden yaşça büyüktü ama çok seviyodum onuu şimdi halimi düşçününce gülüyorum kendimee ona kaçkezx aşkımı anlatan mektup yazmıştımda verememiştim bigün evli olduğunu duydumm daha sonrada onu çarşıdaa bi bayan vee kucağında çocukla gördüm o günden sonraa hiçbişekilde onaa bakmamıştımmm :1no2:

platonik olmak kadar kötü birşey yokfisfisfis
insanın hayattan zevk almasını engelliyo:çok üzgünüm:

minacım merhaba

bana göre sevgilin çok büyük bi haksızlık yapmış sana. ama bunu hemen affetmen demek tekrar yapabilirsin ben seni affederim demektir. ve unutmaki bir yanlış cezalandırılmazsa tekrar edebilir.. bu nedenle madem onu kaybetmek istemiyosun şimdi bişeyleri anlama zamanıdır.

onu uzun süre affetme. kapına gelip yalvarsa dahi umurunda olmasın. bi müddet izle neler yaptığını. eğer kendini affettirmek için kendini üzmüyosa pek uğraşmıyosa bilki affetmemekle çok az şey kaybettin. ama gerçekten senin için sürünecek kadar berbat bi duruma gelmişse işte o zaman affet işte. ki bu hatayı tekrar etmez o zaman. bu yaşadıkları aklına gelir.

güçlü ol dimdik ol.. hatalı olan o... üzülmesi gereken de.. sen duruşunu bozma.. asıl dürüst olduğun için ve onun yaptığı sen yapmadığın için gururlan.... ve çok zor affet onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…