Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

7 aydır platonik mi takılıyosun, hiç hissettirmeyi denedinmi :teselli:

Aynı dershanedeydik bakışlarımdan anlamıştır eminim bişeyler ama dershane bitti malesef :çok üzgünüm: aynı sokakta oturuyoruz ailelerimiz tanışıyo ve sürekli görüşüyo bunun gibi iyi avantajlarım var ama dershane bittiğinden beri hiç göremedim onu..ben göremiyorum ama annem görüyo sürekli :dance: şans işte..

Çok saol cnm yaa inş. dediğin gibi biri çıkar karşıma...opuyorumnanaktan Ama işte benmki saplantı gibi bişey oldu başkasıyla olmayı düşünemiyorum..off neyse buda düzelir sonuçta unuturum ben...kaydirigubbakcemile3

pisces gel canım :)) anlat bakalım nasıl platonikmişsin :1hug:

buycucum şimdi yaz dönemi, ramazan falan geliyo, görürsün ne de olsa, eğer olacağı varsa mutlaka göreceksin, bi şekilde olacak zaten a.s.

mervecim neler neler çıkacak şekercim dur bakim sen daha :1hug:

kızlar bu arada hepinizin ablası gibi hissettim kendimi, yaşlarınız ne sizin bakim :CüvCüv:

dünyadaki en iğrenç en çaresiz hissettiren duygu platonik aşk... ya hoşuna giden bir bedene hayallerindeki ruhu koyup işte bu adam O diyorsun. halbuki alakası yok. 20 yaşındayım iki kere aşık oldum. ikisi de platonikti. ikisine de açıldım. ikisi de olmadı... ama 2. çok daha kötü.. arkadaşımdı. en azından konuşuyorduk arada bir. şimdi hiç. ne selam ne sabah. iğrenç şeyler öğrendim söyledikrten sonra. tüm hayatım değişti ve unutmama hiçbir faydası olmadı... hala deli gibi seviyorum. başkalarını sokmaya çalışıyor arkadaşlar hayatıma ama bir işe yarra mı bilmiyorum. ya ben kimseyi istemiyorum ben onu istiyorum !! :'(

evet olmuyor. ama başkası olmadan nasıl unutulacak o da ayrı mesele pfffsss allah bize yardım etsin erkeklerin hiç bu kadar dert ettiklerini sanmıyorum valla

evet kızlar bunu kafanıza kazıyın, onların umrunda değil...
umrunda olan erkek zaten yanında olur...
siz de umrunda olduğunuz insanların yanında olmaya çalışın, elbet mutluluk çıkacak biyerden yerimseniben

ayy kızlar ya bnde hc ıstemyorm aslnda platonk olmak ama ..olmuyo ıste.soyleyemıyorum nasıl soylıyım..bundan 8ay once fıln bıdugunde gordm baya uzaktn akrbmz..8ayda 3-4 defa gormusumdr..feyste de aynı seklde 3-4 defa konusmusuzdr..ama hııccc aklımdan cıkmıyokı...oof off..ama artk beklememeye karr verdm bos umıt iste olmuyo ıns hepnz mutlu olrsnz kzlarr... :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…