Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

canım siteye de topiğe de hoşgeldin a.s.
merak ettim kaç yaşındasın, sen de mi bıdıklardansın :)) burda benim çıtırlarım var da kaydirigubbakcemile3

ya şu anda 4 aday birden var inanırmısın:uhm: ama hiçbirini istemiyorum hatamı yapıyorum acaba :uhm:

ya şu anda 4 aday birden var inanırmısın:uhm: ama hiçbirini istemiyorum hatamı yapıyorum acaba :uhm:

ayol iş başvurusu mu bu kız kaydirigubbakcemile3
adaylar cvlerini verdi mi :roflol:
kuzum benim ben onu demek istemedim, yarın birini yine seversin, o da seni sever geçinir gidersiniz güzel güzel
illa hemen bu adaylar içinden birini sevmek zorunda değilsin, hayatında biri olmak zorunda da değil
mutlaka yazılmış bi güzel ilişkin vardır opuyorumnanaktan

evet haklısın :teytey: hiçbirini istemiyorum zaten :1no2:

ayy..platoniğin de ayrı bi zevki vardı ya.."selam verdi, ayy baktı gözünü çekti, görmemezden geldi" vs vs..her gün bi aksiyondu :) tek taraflı aşk çok fena ya..ama en sancılısı insanın iliğine işleyeni de o sanırım..kızlaaar biraz da işin eğlencesine bakın..emin olun sonra gülüp geçeceksiniz..24 yaşındayım ve 5sene platonik takıldığım bir çocuk vardı ortaokul-lise yıllarında..şimdi gülüp geçiyorum...ne garip o aşk hiç bitmiycek sanırdım kaydirigubbakcemile3

buycucum ben platonik değilim, artık değilim, ama ne demek olduğunu biliyorum :1hug:
topuklum evet hayatım sen de bıdıksın kaydirigubbakcemile3 gel büle :1hug:
sabracadabracım evet çok haklısın, ay geldi mi gitti mi, benim için mi geldi, baktı mı, bakmadı mı :roflol: eğlenceli aslında ya kaydirigubbakcemile3

dershaneye gittim bugün oda ordaydı çok canımı yaktı onu görmek yaa :gitme::sinifsinif:senağlama

a.s. :)) evt aslnda ya ay bana bakıyo ay yanmdan gectı..ay kzlar gordnzmu baktı .. bıkeresnde selam verdı cok uzun zaman snra dıye nasıl sevnmstm.. yazk bnaa :)) ama artk oyle deglm gulup gecıyorum ve beklemıyorum baska seylere konsantre oluyorm iş okul fılan bylesi dhaa ıyı bncee :teytey:

dershaneye gittim bugün oda ordaydı çok canımı yaktı onu görmek yaa :gitme::sinifsinif:senağlama

ooy kuzum ya kıyamam :teselli:

ben de gülüp geçiyorum herşeye kaydirigubbakcemile5
aman en güzeli valla yerimseniben

Benimde artık canım yandı senelerdir acı çekip duruyorum onun haberi bile yok ama artık yeter yaşadığım şehri terk ediyorum kızlar ((

inşallah canım inşallah dediğin gibi olur şuan hazırlık yapıyorum ve burdan bir an önce gitmek istiyorum
iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim :)

ne güzeldir o platonik aşklar...ve ne kadar zararsızdır,çünkü sen hayallerinde yaşatırın onu ve senin istediğin gibidir herşey..hayallerinde özü sözü bir tertemiz bi insandır,yalanı dolanı yoktur,karakteri düzgündür,sana çok aşıktır.sen öyle hayal edersin çünkü..ve sadece yanında olamaması canı yakar...bi süre sonrada çıkıp gider yüreğinden hayalin..çünkü imkansızlığına dayanamazsın...

pelincim gel buyur anlat canım...
hep beraber kafa yoralım, platonik mi değil mi diye
zaten onu anlayınca yavaş yavaş düğüm çözülüyo, ya tamamen bitiyor ya başlıyor yerimseniben

pelincim gel buyur anlat canım...
hep beraber kafa yoralım, platonik mi değil mi diye
zaten onu anlayınca yavaş yavaş düğüm çözülüyo, ya tamamen bitiyor ya başlıyor yerimseniben

anlatırdımda çok karışık çok uzun nasıl toparlayacağımıda bilemedim ki fisfisfis ama şunu söyliyim bu insanın yakın arkleri hep onu bana kötüledi benide ona bir araya gelmemizi istemediler bizde bunu farkettik konuştuk o kişilerede görüşmediğimizi söyledik mesafemizi koyduk hatta birisiyle büyük bi tartışma yaşadı benimle ilgili hep benim yanımda oldu bana herkesten çok güvendi başkası olsa arkadaşlarının laflarınada güvenebilirdi ona ilgimin büyük ihtimallede farkında bende ondan bişeyler beklemeye korkuyorum hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…