ayy kızlar yabnde hc ıstemyorm aslnda platonk olmak ama ..olmuyo ıste.soyleyemıyorum nasıl soylıyım..bundan 8ay once fıln bıdugunde gordm baya uzaktn akrbmz..8ayda 3-4 defa gormusumdr..feyste de aynı seklde 3-4 defa konusmusuzdr..ama hııccc aklımdan cıkmıyokı...oof off..ama artk beklememeye karr verdm bos umıt iste olmuyo ıns hepnz mutlu olrsnz kzlarr... :asigim:
evet kızlar bunu kafanıza kazıyın, onların umrunda değil...
umrunda olan erkek zaten yanında olur...
siz de umrunda olduğunuz insanların yanında olmaya çalışın, elbet mutluluk çıkacak biyerden yerimseniben
ya şu anda 4 aday birden var inanırmısın:uhm: ama hiçbirini istemiyorum hatamı yapıyorum acaba :uhm:
ayol iş başvurusu mu bu kız kaydirigubbakcemile3
adaylar cvlerini verdi mi :roflol:
kuzum benim ben onu demek istemedim, yarın birini yine seversin, o da seni sever geçinir gidersiniz güzel güzel
illa hemen bu adaylar içinden birini sevmek zorunda değilsin, hayatında biri olmak zorunda da değil
mutlaka yazılmış bi güzel ilişkin vardır opuyorumnanaktan
evet haklısın :teytey: hiçbirini istemiyorum zaten :1no2:
istemiyosan olmak zorunda değil, bi süre nadasa al kendini
dinlen kafanı topla, zaten daha küçümenciksin :1hug:
dershaneye gittim bugün oda ordaydı çok canımı yaktı onu görmek yaa :gitme::sinifsinif:senağlama
a.s. :)) evt aslnda ya ay bana bakıyo ay yanmdan gectı..ay kzlar gordnzmu baktı .. bıkeresnde selam verdı cok uzun zaman snra dıye nasıl sevnmstm.. yazk bnaa :)) ama artk oyle deglm gulup gecıyorum ve beklemıyorum baska seylere konsantre oluyorm iş okul fılan bylesi dhaa ıyı bncee :teytey:
Benimde artık canım yandı senelerdir acı çekip duruyorum onun haberi bile yok ama artık yeter yaşadığım şehri terk ediyorum kızlar((
pelincim gel buyur anlat canım...
hep beraber kafa yoralım, platonik mi değil mi diye
zaten onu anlayınca yavaş yavaş düğüm çözülüyo, ya tamamen bitiyor ya başlıyor yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?