Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

arkadaşlarına karşı seni koruması güzel bişey...
en azından sana kıymet verdiği ortada, umarım hayırlısı olur canım a.s.

çok iyi tanıdığımı sanıp hiç tanımamışım çok fazla değer vermişim ona:tomato:
bu platoniklik durumdan kurtuldum
Allah'ım inşallah tek taraflı değil gerçek bir aşk verir bana:Saruboceq:

çok iyi tanıdığımı sanıp hiç tanımamışım çok fazla değer vermişim ona:tomato:
bu platoniklik durumdan kurtuldum
Allah'ım inşallah tek taraflı değil gerçek bir aşk verir bana:Saruboceq:

işte genel sonuç...
aynı ben kaydirigubbakcemile2 boşver şekerim elbet olur, bu aşamayı geçtiğine göre daha güzeli geliyor yerimseniben

Valla kendimi bildim bileli hep platonik takildim baska türlüsü acmiyor mu beni nedir
kaydirigubbakcemile3

Eglenceli ama ayarlayana kadar canim cikiyor, ikinci bulusmadan sonra dam kaciyor nasil birsey anlamadim yaaa :umursamaz:

siz eğlendiğinize göre demekki fazla kapılmıyosunuz ben kendimi çok inandırmıştım onunda beni sevdiğine çünkü beni öyle düşündürecek çok fazla hareketi vardı ama güzel bi oyuncuymuş kendisi:tomato:fazla kafaya takılcak bi kişilik değil zaten gelsin yenileri:teytey:

benım ılışkımde böyle başladı resmını görup ınanılmaz bı sekılde heyecenlanmıştım kısa süre sonra tanıstık ve cıkıyoruz :d

kızlarrr 1 ay önce böyle yazmıştım. süre doldu malum, ama gelişmeler oldu :lepi:
biz görüşmeye başladık :dance: ama çıkıyo sayılmayız, yani özel duygusal konuşmalar hiç olmadı, 1 haftadır görüşüryoruz çok mutluyuuumopuyorumnanaktan
onu çok ii tanımıyorum ama en azından içim rahatladı böyle uzaktan sevmek çok zor kızlar yaa, size şunu söyleyim, eğer karşınında ilgisi varsa açık kapı bırakın ki o size adım atabilsin. bazı erkekler benimki gibi ağırdan alıyorlar, kız yüz vermiyosa hemen pes ediyolar ben başta öyle yaptım sonra çok acı çektim. sonra benden o elektiriği aldı ve yine görüşmek istedi bende koşa koşa gittim kaydirigubbakcemile3
biz ne zaman sevgili olcaz acaba :kedi:

nazimsin gözün aydın canım kaydirigubbakcemile5
inşallah hayırlısı olsun, hayırlıysa sevgilin olsun yerimseniben

merhaba öncelikle herkes kendi hikayesinden bahsetmiş bundan cesaret alarak bende biraz içimi açmak istedim . benim sevdiğim beni tanımıyor 4 yaş var aramızda . benden çok uzaklarda mükemmel bir kariyere sahip ve mükemmel bir olgunluga .bense ona ulaşmak için çabalıyorum önce kariyer yapmaktan başladım . birine söylesem benimle dalgamı geçiyorsun der ama ben olaya hiç bu açıdan bakmıyorum ben onu çok seviyorum bakmaya kıyamayacak kadar ve asla inancımı kaybetmiyorum . her gün dahada inançla uyanıp büyük bir arzuyla koyulurum herşeye ona ulaşmak için atıyorum tüm adımları her gün elimi açıp dua ediyorum beni ondan başkasına nasip etme rabbim diye . bazen ya olmassa diyorum işte o zaman onsuzluk değilde onun mutsuz olma hitimali üzer beni diyorum başka biriyle mutlu olacaksa eğer ben onsuzluğu kabul ederim çünkü ben onunla olmayı değil onu seviyorum onun gümseyişini seviyorum . işte böyle bakalım olacak mı benim sevdiğim kalkıp gelecek mi çok uzaklardan bana ...

hayatım şu anda yaşadığın ulaşılmazın cazibesi
ama seni olumlu yönde tetiklediği için bu durum yararına olabilir...
yine de kendini koru saplantı haline getirmekten
karşısına çıktığında akıl sağlığını yitirmiş olmak istemezsin demi yerimseniben
madem öyle bir hedef belirledin kendine, karşısına çıktığında çok güçlü bir kadın ol
kaybetmek istemeyeceği kadar güçlü...

teşekür ederim söylediklerin için umarım çok güçlü olurum elimden geleni yapacağım onunla geçirecek anlar için yerimseniben

ben 2 sene evvel yazin bizim yazligin orda annem ve kiz kardesimle pazara gitmistim orda dolasirken bi pazarci gözüme takildi oda bana bakiyordu .. yürürken geri dönüp baktim oda bana bakiyormus..sonra biz baska bi tezgahtaydik oda ellerinle posetlerle (heralde birsey almaya gitmisti) ara sokaktan geliyordu yine bakistik yine geri dönüp baktim oda yürürken geri dönmüs bana bakiyormus. Öyle etkilenmistimki ondan süper gözleri vardi okadar hostuki tam benim begendigim ömür boyu sevecegim birisi...
ertesi pazar yine gittik annemlerle yine onu gördüm yine bakistik falan... hatta o gün sesinide duydum... annem sattigi tshirtun fiyatini sormustu... neyse tabi ben deli gibi asik oldum adini bile bilmedigim birsine.
Sonra aksam birdaha gittim pazara onca yollu yürüdüm onu birdaha görmek icin. gittigimde tezgahi topluyordu arkadasiyla önce beni farketmedi bende baska bir tezgahin orda oyalandim sonra yine geri döndüm onun tezgahin önünden gectim ozaman isini birakti bana bakti.... geri döndümki hala bakiyormus.... :)
ama bukdarla kaldi
sallak kafam onunda benden hoslandigini sandim kesin kim bu sallak kiz hep bana bakiyor diye bakmisti
ertesi pazar yine gittim ama yoktu nekadar cok dolandim aradim bulamadim...
okadar cok korkuyordumki onun güzel yüzünü unutacam diye ve ne yazikki unuttumda artik
2 yaz gecti aradan hep her pazar oldugu gün gitip baktim ama onu birdaha hic göremedim.
ben zaten almanyada yasiyorum butün sene yaz gelsinde ins orda olur diye dua ettim ama göremedimmm kayboldu
onun yerine iki yasli cift satiyor hatta düsündüm acaba annesi falanmi, sorayim dedim icimden, ama cesaret edemedim zaten belki evlenmistir nisanlidir artik. bende sans olsa. neyse o sene nasil gecti bi ben bilirim adini bile bimliyorum ama okadar cok hoslandimki. gerci azaldi artik biraz ama hala icimde bi umut var., onu birdaha görürsem kesin deli gibi cildiririm. okadar cok tanismak isterdimki onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…