anlatırdımda çok karışık çok uzun nasıl toparlayacağımıda bilemedim ki fisfisfis ama şunu söyliyim bu insanın yakın arkleri hep onu bana kötüledi benide ona bir araya gelmemizi istemediler bizde bunu farkettik konuştuk o kişilerede görüşmediğimizi söyledik mesafemizi koyduk hatta birisiyle büyük bi tartışma yaşadı benimle ilgili hep benim yanımda oldu bana herkesten çok güvendi başkası olsa arkadaşlarının laflarınada güvenebilirdi ona ilgimin büyük ihtimallede farkında bende ondan bişeyler beklemeye korkuyorum hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için
arkadaşlarına karşı seni koruması güzel bişey...
en azından sana kıymet verdiği ortada, umarım hayırlısı olur canım a.s.
çok iyi tanıdığımı sanıp hiç tanımamışım çok fazla değer vermişim ona:tomato:
bu platoniklik durumdan kurtuldum
Allah'ım inşallah tek taraflı değil gerçek bir aşk verir bana:Saruboceq:
Valla kendimi bildim bileli hep platonik takildim baska türlüsü acmiyor mu beni nedir
kaydirigubbakcemile3
kızlar bende varımmm...
yazılarınızı okumadım, işlerim yoğun, bi ara okur dertleşiriz..
bende birinden hoşlanıyorum, 8 aydır :sinifsinif: aynı kursa gidiyoduk, o da bana ilgili davranıyordu. 2 sefer bişeyler bahane etti görüşmek istedi ben kabul etmedim :mymeka: 1 ay önce benden hoşlandığını söyledi :kedi: ama çok üstü kapalı şeklide, geniş bir zamana yayarak senle herzaman görüşmek isterim.. gibi bişieyler söyledi, o söze ne denilebilir ki, tabi ben tepkisiz kaldım. şimdi kursuda bıraktım, görmüyorum. ondan sonra aramadı sormadı mafoldumben böyle sevgimi olur. ama kendi içimde ona 1 ay müddet verdim. eğer 1 aydada aramaz sormazsa, onu silcem içimden ebediyyen..:gitme:
ayşenurcum boşver sen de fazla kaptırma :teytey:
deli boncuk umarım herşey hep böyle rast gider a.s.
merhaba öncelikle herkes kendi hikayesinden bahsetmiş bundan cesaret alarak bende biraz içimi açmak istedim . benim sevdiğim beni tanımıyor 4 yaş var aramızda . benden çok uzaklarda mükemmel bir kariyere sahip ve mükemmel bir olgunluga .bense ona ulaşmak için çabalıyorum önce kariyer yapmaktan başladım . birine söylesem benimle dalgamı geçiyorsun der ama ben olaya hiç bu açıdan bakmıyorum ben onu çok seviyorum bakmaya kıyamayacak kadar ve asla inancımı kaybetmiyorum . her gün dahada inançla uyanıp büyük bir arzuyla koyulurum herşeye ona ulaşmak için atıyorum tüm adımları her gün elimi açıp dua ediyorum beni ondan başkasına nasip etme rabbim diye . bazen ya olmassa diyorum işte o zaman onsuzluk değilde onun mutsuz olma hitimali üzer beni diyorum başka biriyle mutlu olacaksa eğer ben onsuzluğu kabul ederim çünkü ben onunla olmayı değil onu seviyorum onun gümseyişini seviyorum . işte böyle bakalım olacak mı benim sevdiğim kalkıp gelecek mi çok uzaklardan bana ...
teşekür ederim söylediklerin için umarım çok güçlü olurum elimden geleni yapacağım onunla geçirecek anlar için yerimsenibenhayatım şu anda yaşadığın ulaşılmazın cazibesi
ama seni olumlu yönde tetiklediği için bu durum yararına olabilir...
yine de kendini koru saplantı haline getirmekten
karşısına çıktığında akıl sağlığını yitirmiş olmak istemezsin demi yerimseniben
madem öyle bir hedef belirledin kendine, karşısına çıktığında çok güçlü bir kadın ol
kaybetmek istemeyeceği kadar güçlü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?