Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

Kızlar burada yazılanları okudum birden cesaret geldi :)) bende platonik bir karmaşanın içindeyimkaydirigubbakcemile3 anlatmak istiyorum ve fikirlerinizide almak.. Çünkü 2 şey seçmem gerekiyor ya onun için savaşıp bekliceğim yada tamamen unutmam..

Meçhul kişi bana bir yakın bir uzak..
Nasıl anlatsam bilemiyorum ki..
Aslında geçen seneden beri tnıyorum bir kere aynı ortamda takıldık ozamanlar ikimizinde sevgilisi vardı .. ama hiç aklıma gelirmiydi kalbimin bigün onun için atcağıkaydirigubbakcemile3 gönül işte bu hep mantıksız şeylere odaklanıyor
Herneyse okullar başlamadan 1 ay önce msnde falan knştuk birden nsl içten nsl samimi nasıl yakın geldi anlatamam ve günler ilerleyince daha yakın olduk diyebilirim..
Tam anlamıyla konuyu pek aşktan açmadık ama eskiden bi kere tkılmştık dedim ya o sevgilisiyle nsl ayrıldıgını fln anlatmıştı sadece okdr aşkla ilgili bir konu olmştu..Ama bn çok etkilenmiştim hoşlantı gibi birşey oldu bende..Herneyse bigün sabahlamıştık telefonda ozaman ilk defa ciddi anlamda aşktan knştuk .. yine benim hoşlantım devam ediyordu tbi..
Okullar açıldı ve onu gördm ama nsl bir görme kalbim deli gibi çarptı ..
Oda beni gördü ama ben yanına gitmedim 5 dkka sonra arkamdan geldi öptü bni konuştuık muhabbet ettik fln giderken bide yanagımdan makas aldı ahh almaz olaydı.. zaten konuşunca kalbim yerinden fırlıcaktı.. Onun bana dokundugunda gönlümde ne fırtınalar koptu bilemezsiniz.. Anlatamam o duyguyu istesemde ogün okadar mutluydumki çevremdeki herkz şaşırdı..
O gün bi umut msnni açtım hni belki konuşuruz bişey der diye..Gizemlim benim hiç agzını açmadı ..Bende ogünden snra karar aldım unutmak için onu ..Hiç konuşmadım 4 gün boyunca snra bu sefer o konuşmaya başlamazmı hemde ne konuşmak çıkma teklifi etse yeridir yani.. CADIARZU ben ama biraz soğuk davrandım ve laf soktumm :)) o anladı anlamadımı bilemem artık..
Daha buraya kadar da değil..
İşin ilginç kısmı sınıf arkadaşım bana çıktıgım olup olmadıgını sordu.. bende yok dedm ozmn sevgilimin arkadaşlarından birini ayarlıyım tam gerek yok dicektimki agzından bizim gizemli çoçuguımuzun ismi döküldükaydirigubbakcemile3 Olurmuki falan dedim neyse 1 hafta geçince bn bu aramzdaki knşmaları anlattım oda onun ne yapmaya çlştıugını anlamadım anlam weremedi.. :s
Sana birini ayarlıyalım diye sormuş arkadaşım..Oda henüz bir ilişkiye hazır değilim..şimdi biriyle çıkarsam bağlanır büyük sorumluluk fln fln.. demiş..
Şimdi neyapmalıyım bilmiyorum..
Onu aklımdan çıkarayım mı yoksa biraz daha bekliyeyim mi..? :/
Yardımınıza ihtiyacım var canlar..:asigim:

niye aklından çıkarasın ki
biraz geri çekil sadece, seviyorsa boş değilse göstersin sevgisini
ufak tefek kıskandırmalar da yapabilirsin, sen de biraz esrarengiz takılabilirsin yerimseniben
etekleri tutuşsun az beyimizin

Ondan beklediğim ilgiyi alamayınca üzülüyorum ondan aklımdan çıkarmayı düşündüm
Dediğini bu saaten itibaren denicem canımm =)
Tşk.ederim önerin için..
Bakalım neler olucak

canım üzülmekten korkma, kendini koru, bile bile ateşe atma tabi ama
birşeyi sonuçlandırmadan şansını elinden alma
sonra o içine attıkların pişmanlık yumağı oluşturuyor içinde
keşke diyeceğine iyi ki de
ne olursa olsun iyiki yapmışım iyiki denemişim diye düşün
üzüleceğin şeyler olursa da arabesk pencereden bakma
espiriye vur, deliliğe vur, deliyim ben de kurtul... :1hug:

İlk önce biraz sırra kadem basmayı düşünüyorum
Bişiler hissediyorsa belli eder sanırım..
Hissetmiosada ypcak bişeyim yok..
Sağol canım iyi moral verdin opuyorumnanaktan

rica ederim canım, çok da kaptırma kendini, kendi hayatın devam etsin bi yandan
aman ha saplanıp kalma bi noktaya
bizi de haberdar et, ben merak ederim kaydirigubbakcemile3

benımkıde platonık ben acıldım karsılık gorur gıbı oldum sonra ne oldu hıc bılmıorum benden bı anda uzaklastı ve arkadas olarak gorduugnu söledı hala bı umıd beklıorum ama ımkansız sanırım benımkısı uff ne yapcam ya :1no2:

canım benim gözlemim erkekler genel olarak kendilerine açılınmasını pek sevmiyorlar
bizim toplumumuzda onları hep söz sahibi yapmaya alıştırdığımızdan olsa gerek
bunda da kendileri kazanmış olmak istiyorlar
sen de ondan ümidini kes, emin ol zor değil
bu kararı aldıktan sonra herşey çok kolay olacak bak gör
sadece karar al ve uygula, çok rahatlayacaksın...

bende simdi platonik olarak birinden hoslaniyorum :kedi: ya cok garip seyler yasiyorum kendi icimde ayri duygular .Disarda olan bitenler farkli .Kendi kendimede gelin güvey oluyorumdur belki diyorum ben ona karsi böyle duygular hissettigimden belki hareketlerini öyle sanmisimdir diyorum off .Arkadasim degil , hic bi muhabbetim yok ve garip garip bisiler oluyor mafoldumben

ooy canım kıyamam ben :1hug:

inşallah karşılıksız değildir, inşallah yanılmıyorsundur :1hug:

yakınlaşmaya çalış, ortak birşeyler araştır yerimseniben

evet canım çok doğru, bu işi fazla uzattın mı hastalığa doğru gidiyor
bir yerde durup netleştirmek lazım, sonra da yoluna bir şekilde devam etmek lazım yerimseniben

canım hep şuna inandım, bu kadar çekim gücü asla boşuna olamaz
biz tesadüf deriz, kader güler bence bize...
yaşadığın her şeyin sebebi var bence, ama olumlu ama olumsuz hepsinin...
sonu ya mutluluk ya mutsuzluk olacak, hayırlısı olsun de
bazen olmaması bizi çok üzer belki ama hiç düşünmeyiz hayırlısı buymuş diye
o yüzden yaşamaya bak, zamanla netleştirmeye çalış, yaşa ve gör :1hug:

biz söz var hoşuma gidiyor..dibini görmediğin denize dalmadığın gibi sonunu bilmediğin sevgiye emanet etme kendini gibi bir şeydi :) karşılık alamamk çok zor.. ama şu sihirli cümle yardım edebilir '' eğer olmuyorsa vardır bir hayır'' ... bende çok acı çektim ama takmamayı öğrendim... karşımızdaki kişi biz onu sevdiğimiz için bu kadar büyük gözümüzde... biz olmasak o bir hiç ... :)

eliracım çok güzel söylemişsin, üstüne söylenecek bir şey yok
zaten insan mutsuz olmaya programlanmadığından er geç kendini mutsuz eden sebepten uzaklaşır...
hepinize o uyanışı çok geçmeden, kendinize çok hasar vermeden yaşamanızı umarım

ben uyandım bir gün, o cümleyi söyledim, ben onda daha değerliyim, nedir onun peşinde kendimi günden güne değersizleştirmek ve bitti o an...
sonradan yaptıkları da öfkemi büyüttü, şu an öfke de yok
o aklıma gelince hiçbirşey hissetmiyorum, ne üzüntü, ne iç cızlaması, ne öfke, hiçbir şey...

En en en platonik benim.. oO
7-8 senedir (kendimi bildim) abimin arkadaşına aşığım.. Üstelik aramızdaki yaş farkı fazla.. Yaş farkımız belli olmuyor gerçi, kısa o biraz ve abimle artık arkadaş olmamasının yanı sıra zaten bunu bilmiyor.. Aynı mahalledeyiz sürekli karşılaşıyoruz ve hep bakıyor.. Ne kadar imkansız olduğunu bilsem de saf saf umutlanıyorum.. :kedi: Seneye taşınacağını öğrendim çok üzüldüm.. Onca yıldır elimin altındaydı, gözümün önündeydi.. O kadar alışmışım ki varlığına.. Beni sevmesi önemli değil ben hissetsem yeterdi, gitmese keşke.. mafoldumben

ayy canınm, ne kadar masum aşkın varmış senin.
allah gönlüne göre versin inşallah kuzum ya, mutlu ol hep emi :1hug:

amin tatlım :1hug:

ne demiş şebnem ablamız dibe vurduysak ne olmuş elbet çıkarız :lepi:
hatta dibe vurmuşken bari kum çıkaralım :lepi:
unutmayalım ki dibe vuran herşey dipten aldığı kuvvetle daha hızlı yükselir yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…