Kızlar burada yazılanları okudum birden cesaret geldi :)) bende platonik bir karmaşanın içindeyimkaydirigubbakcemile3 anlatmak istiyorum ve fikirlerinizide almak.. Çünkü 2 şey seçmem gerekiyor ya onun için savaşıp bekliceğim yada tamamen unutmam..
Meçhul kişi bana bir yakın bir uzak..
Nasıl anlatsam bilemiyorum ki..
Aslında geçen seneden beri tnıyorum bir kere aynı ortamda takıldık ozamanlar ikimizinde sevgilisi vardı .. ama hiç aklıma gelirmiydi kalbimin bigün onun için atcağıkaydirigubbakcemile3 gönül işte bu hep mantıksız şeylere odaklanıyor
Herneyse okullar başlamadan 1 ay önce msnde falan knştuk birden nsl içten nsl samimi nasıl yakın geldi anlatamam ve günler ilerleyince daha yakın olduk diyebilirim..
Tam anlamıyla konuyu pek aşktan açmadık ama eskiden bi kere tkılmştık dedim ya o sevgilisiyle nsl ayrıldıgını fln anlatmıştı sadece okdr aşkla ilgili bir konu olmştu..Ama bn çok etkilenmiştim hoşlantı gibi birşey oldu bende..Herneyse bigün sabahlamıştık telefonda ozaman ilk defa ciddi anlamda aşktan knştuk .. yine benim hoşlantım devam ediyordu tbi..
Okullar açıldı ve onu gördm ama nsl bir görme kalbim deli gibi çarptı ..
Oda beni gördü ama ben yanına gitmedim 5 dkka sonra arkamdan geldi öptü bni konuştuık muhabbet ettik fln giderken bide yanagımdan makas aldı ahh almaz olaydı.. zaten konuşunca kalbim yerinden fırlıcaktı.. Onun bana dokundugunda gönlümde ne fırtınalar koptu bilemezsiniz.. Anlatamam o duyguyu istesemde ogün okadar mutluydumki çevremdeki herkz şaşırdı..
O gün bi umut msnni açtım hni belki konuşuruz bişey der diye..Gizemlim benim hiç agzını açmadı ..Bende ogünden snra karar aldım unutmak için onu ..Hiç konuşmadım 4 gün boyunca snra bu sefer o konuşmaya başlamazmı hemde ne konuşmak çıkma teklifi etse yeridir yani.. CADIARZU ben ama biraz soğuk davrandım ve laf soktumm :)) o anladı anlamadımı bilemem artık..
Daha buraya kadar da değil..
İşin ilginç kısmı sınıf arkadaşım bana çıktıgım olup olmadıgını sordu.. bende yok dedm ozmn sevgilimin arkadaşlarından birini ayarlıyım tam gerek yok dicektimki agzından bizim gizemli çoçuguımuzun ismi döküldükaydirigubbakcemile3 Olurmuki falan dedim neyse 1 hafta geçince bn bu aramzdaki knşmaları anlattım oda onun ne yapmaya çlştıugını anlamadım anlam weremedi.. :s
Sana birini ayarlıyalım diye sormuş arkadaşım..Oda henüz bir ilişkiye hazır değilim..şimdi biriyle çıkarsam bağlanır büyük sorumluluk fln fln.. demiş..
Şimdi neyapmalıyım bilmiyorum..
Onu aklımdan çıkarayım mı yoksa biraz daha bekliyeyim mi..? :/
Yardımınıza ihtiyacım var canlar..:asigim: