illegalcim belki de karşılıksız değildir, bir ışık ver dene, değilse geri çekersin yerimseniben
illegalcim belki de karşılıksız değildir, bir ışık ver dene, değilse geri çekersin yerimseniben
benim de var bir platoniğim boshayallersmile (kod adı öküz ) ama sanırım bir tık ileri bi durumdayız. guclubacismile bakışıyoruz konuşuyoruz aynı mekanda birbirimizi kesiyoruz ama bi türlü açılmıyoruz.
hey ki hey. nelerine yol verdim ama benden 3 yaş küçük öküzüme platonik oldum. beklicem o açılmazsa ya Allah Bismillah diyip ben açılcam :lepi:
birçok sayfayı okudum , çok tatlısınız hepiniz ,
benim hikayem şöyle : ilk görüşte aşık olduğum kişiye hiç yaklaşamadım nasıl bilmiyorum ama aklında biri olduğunu sezdim gercekten de bir süre sonra nişanlandı ,nişanlandığını öğrendiğim gün ölüyorum sandım , ,kendimi derslere vermedim hiç,bu nedenle telafisi olmayan hatalar yaptım ..,onu o kadar yükseklerde görmüştüm ki kendimi yanına yakıştıramamıştım hiç,, ama nişanlısını görünce çok şaşırdım , bana göre çok bakımsız çirkin , kültürsüz birşeydi ,nasıl o kızla nişanlandı bilemedim hiç, zaten bikaç ay sonra durup dururken çocuk bunu terketmiş, bu bana fırsat olmadı malesef , bu arada onu unutmak için başkasıyla çıkmaya başlamıştım. . erkek arkadaşım tek kelimeyle mükemmel biri ama insanın içinde bir yara kalıyor işte , hiçbirşey yaşanmamış ,onun hiçbirşeyden haberi olmamış olsa da,,
belki de en iyisi platonik kalması , bir arkadaşı çok ayran gönüllüdür kızlara çok düşkündür (acık olmak gerekirse uckuru düşükmüş :$ )
inanır mısınız bir konuşmada uzun saçlı kızlardan hoşlanırım dedi diye saçımı hiç kestirmedim 5 yıl , nişanlısını göründe çok tuhaf hissetmiştim asker gibiydi saçları :):) ben çözemedim bu platonik aşkın mantığını , onda ne buluyorsun diye sordum kendi kendime, cevap bulamıyorum ,ama hep aklımda ..dünyanın en kötü duygusudur herhalde ..
cok üzüldüm Tryamour ve misspinky Belkide hayirlisi böyleymis kimbilir. siz acilmis olsaniz iliski degerli olmayabilirdide:sinifsinif: ama cok tatlisiniz bende ekimden beri görüyorum onu her hafta ....ilk baslarda o kadar hoslandim desem yalan olur ama zamanla nasil olduysa ona bakarken kizarmaya basladigimi hissettim. Sonralari hoslantiya birakti.Ama su an eminim ben ona asigim mafoldumben o baskasiyla sakalasinca canim cok aciyor...Keske hic karsilasmasaydik dedigim cok oldu Onu unutmak zorunda kalicagimida biliyorum bi gün görememeye basliycam ve biticek peki benim hergün kanayan kalbimin acisida biticekmi :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?