Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

herkes için herşeyin hayırlısı canım, sen de dua ederken olsun diye dua etme
kaç defa gördüm ki olmasını çok istediğin şeyler olmuyorsa da vardır bir hayır...
hayırlısı de yerimseniben

future görmemişim canım, hoşgelmişsin platonikler alemine :)
thalix size de hayırlı kandiller canım opuyorumnanaktan

Açıldıktan sonra neler yaşadığını yazarsan sevinirim.
Bende de aynı durum var. Aşık değilim ama çok fazla hoşlanıyorum.
Sanırım benden 2 yaş küçük belki de 1 yaş onu da bilemiyorum. Nasıl davranmalıyım neler yapmalıyım bunları düşünüyorum ve umarım ki ben de faaliyete geçiricem düşündüklerimi. Tabi önce arkadaşça yaklaşırım galiba. Bakalım inşallah güzel olur hepimiz için sonuçlar.
:Saruboceq:

birçok sayfayı okudum , çok tatlısınız hepiniz ,
benim hikayem şöyle : ilk görüşte aşık olduğum kişiye hiç yaklaşamadım nasıl bilmiyorum ama aklında biri olduğunu sezdim gercekten de bir süre sonra nişanlandı ,nişanlandığını öğrendiğim gün ölüyorum sandım , ,kendimi derslere vermedim hiç,bu nedenle telafisi olmayan hatalar yaptım ..,onu o kadar yükseklerde görmüştüm ki kendimi yanına yakıştıramamıştım hiç,, ama nişanlısını görünce çok şaşırdım , bana göre çok bakımsız çirkin , kültürsüz birşeydi ,nasıl o kızla nişanlandı bilemedim hiç, zaten bikaç ay sonra durup dururken çocuk bunu terketmiş, bu bana fırsat olmadı malesef , bu arada onu unutmak için başkasıyla çıkmaya başlamıştım. . erkek arkadaşım tek kelimeyle mükemmel biri ama insanın içinde bir yara kalıyor işte , hiçbirşey yaşanmamış ,onun hiçbirşeyden haberi olmamış olsa da,,

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de birine feci şekilde vurulmuştum. Onun kız arkadaşı fln da yoktu. Gidip tek kelime bile etmedim, edemedim kimse de önermedi böyle bir şey yapmamı. Bir kez bile dönüp etrafına bakmayan bir tipti haliyle beni de hiç göremedi. Bu böyle aylarca devam etti. Önce sandım ki öylesine bir hoşlantıdır. mafoldumben Ama sonra başka bir şehre taşındık aradan aylar geçmişti üniversiteye başlamıştım fakat ne fayda ki hiç kimse onun gibi gelmiyordu gözüme, asla unutamıyordum.mafoldumben Ve onu en son görüşümün 9 ay sonrasında bir arkadaş vasıtasıyla iletişime geçme fırsatı buldum. Şaşkına döndüm tabi.(O zaman bir sevgilim vardı hatta ama ayrıldım.) Sonra tanımaya başladım onu ayrı şehirlerde olduğumuz için msnden konuşuyorduk sadece.mafoldumben O bile benim için mucizeydi. Çok mutluydum. Beni anlayışla karşıladı kırmamaya özen gösterdi. Dışardan ne kadar havalı görünürse görünsün ruhunu çok sevdim. Ama sonucu gel sor bi de..mafoldumben İletişimi kopardık ve ben mahvoldum artık hayatım ve ben asla eskisi gibi olamıcak. :1no2:
Kötü ayrılmadık ama nasıl acılar çektiğimi bir ben bilirim.Bazen keşke bu sadece bir platonik aşk olarak kalsaydı diyorum bir yandan da ama o zaman da acaba nasıl biri tanısam nasıl olurdu diye düşünüp daha beter olacaktım. İki ucu da keskin bu işlerin. Tanışsan bir türlü tanışmasan bir türlü. Ama sonuç olarak her iki durumda da büyük acılar çekiyorsun. Onu çoookkk ama ççoookkk seviyordum.Belki bir gün bir yerde karşılaşırız yeniden. mafoldumben

belki de en iyisi platonik kalması , bir arkadaşı çok ayran gönüllüdür kızlara çok düşkündür (acık olmak gerekirse uckuru düşükmüş :$ )
inanır mısınız bir konuşmada uzun saçlı kızlardan hoşlanırım dedi diye saçımı hiç kestirmedim 5 yıl , nişanlısını göründe çok tuhaf hissetmiştim asker gibiydi saçları :):) ben çözemedim bu platonik aşkın mantığını , onda ne buluyorsun diye sordum kendi kendime, cevap bulamıyorum ,ama hep aklımda ..dünyanın en kötü duygusudur herhalde ..

Çok kötü bir duygu ama inan ki tanışsan ve bitse daha da beter olurdu. Ben daha yeni toparlandım diyebilirim 8 ay olmasına rağmen.(Her ne kadar arada feci şekilde karamsar olmama sebep olsa da bu durum.) Yani sendeki acı en tatlı acılardan biri.. :|

cok üzüldüm Tryamour ve misspinky Belkide hayirlisi böyleymis kimbilir. siz acilmis olsaniz iliski degerli olmayabilirdide:sinifsinif: ama cok tatlisiniz bende ekimden beri görüyorum onu her hafta ....ilk baslarda o kadar hoslandim desem yalan olur ama zamanla nasil olduysa ona bakarken kizarmaya basladigimi hissettim. Sonralari hoslantiya birakti.Ama su an eminim ben ona asigim mafoldumben o baskasiyla sakalasinca canim cok aciyor...Keske hic karsilasmasaydik dedigim cok oldu Onu unutmak zorunda kalicagimida biliyorum bi gün görememeye basliycam ve biticek peki benim hergün kanayan kalbimin acisida biticekmi :1no2:

Son düzenleme:

Ben açıldım canım yaaa. Bir arkadaş vesilesiyle tesadüfen oldu. Beni incitmemeye özen gösterdi hatta çok güzel şeyler söyledi ama bazı sebepler yüzünden olmadı. O sebepler de tamamen bu nasıl bir kader dedirtecek cinsten. Yani elden bir şey gelmezdi. mafoldumben
Evet yıkıldım çok zor günler yaşadım ama olması gerekiyormuş demek ki.
Çok yıprandım, aynı zamanda da çok güçlendim. Hem çok fazla şey alıp götürdü benden hem de güç kattı.
Eğer açılabiliyorsan açıl. Koşullar uygunsa dene bunu. Sonra hep aklında kalacak. Ben onu görmeyeli aylar geçmiş ve yepyeni bir ortama girmiş olmama rağmen aklımdan çıkaramıyordum bir saniye bile. Ve sonunda iletişim kurdum. Belki sen benim yaşadığım bu ilginç tesadüfü yaşamazsın bu yüzden söyleyebiliyorsan söyle. Sonra pişman olabilirsin. benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…