üzüldüm iliskinin gerceklesmemesinden cok senin kendini yipratmana , insan birazda gözünde büyütüyor sanki kahraman oluyor oysa gercek yüzü belki bambaska ama hayirlisi olsun her zaman icin
Ben acilamam ortam dedikodu yuvasi gibi ayrica samimi arkadas falan degiliz beni taniyor bende onu taniyorum o konuda sorun yokta acilamam ya cok gururluyum gururuma yediremem bi erkege acilmayi daha öncedende cok ask dencek bisi yasamadim ztn her zmn erkek acilmali diye düsünüyorum . Baska seylerde var karmasik olan aklim soru isaretleriyle dolu........... Bilmiyorum bu isin sonunu
benim açılmama hiç gerek kalmadı üniversitede labaratuarda aynı gruba düşünce bir dönem boyunca kızarıp durdum , eşek değilse anlamıştır zaten :)) anladığını da belli ediyordu gerçi,, o kadar sosyal çocuk benden çekiniyor birşey sorduğumda kafasını eğerek cevap veriyordu , geçen yıl derste yapamadığı birşeye yardım ettim kafasını kaldırıp teşekkür bile edemedi :) çok kırılmıştım ama şimdi hatırldıkca gülüyorum ,
ah ahh o busene mezun oluyor benim 1 sene daha uzadı( ..artık onu hiç görmem herhalde
ilişki gerçekleşmeyince doğal olarak yıpranıyorsun.( ben de herkes gibi gözümde büyütmüştüm :) çok değişik yönleriyle karşılaştım ve daha da çok hayran oldum tahmin edemeyeceğim kadar harika bir erkekti.:'( berbat yönleri de vardı tabi ama aşık insan onları görmez tabi. :/
ben de senin gibi düşünüyorum. ilk adımı erkek atmalı bizim yapmamız gereken kendimizi göstermek gösterdiğimiz halde bir atak yoksa bırakmak lazım.ben de tesadüfen açılmış oldum herkese nasip olmayacak cinsten. bir şeyler olacaksa hiçbir şey onun önüne geçemez sen bekle bakalım. ebnim hç ummadığım anda gelişmişti her şey ve feci şekilde afallamıştım. sende de olabilir böyle bir şey. yerimseniben
ilişki gerçekleşmeyince doğal olarak yıpranıyorsun.( ben de herkes gibi gözümde büyütmüştüm :) çok değişik yönleriyle karşılaştım ve daha da çok hayran oldum tahmin edemeyeceğim kadar harika bir erkekti.:'( berbat yönleri de vardı tabi ama aşık insan onları görmez tabi. :/
ben de senin gibi düşünüyorum. ilk adımı erkek atmalı bizim yapmamız gereken kendimizi göstermek gösterdiğimiz halde bir atak yoksa bırakmak lazım.ben de tesadüfen açılmış oldum herkese nasip olmayacak cinsten. bir şeyler olacaksa hiçbir şey onun önüne geçemez sen bekle bakalım. ebnim hç ummadığım anda gelişmişti her şey ve feci şekilde afallamıştım. sende de olabilir böyle bir şey. yerimseniben
Kismet canim Allah hepimizin gönlüne göre versin Iyi insanlarla karsilasmayi nasip etsin. Dedigin gibi bisi olcaksa biz bile engel olamayabiliriz su aralar tek istedigim düsünmemek .... rüyalarima dahi giriyor artik cok rahatsizim. Sizi hic mi sansiniz yok cok mu umutsuz ?
vazgectim ben bu islerden bi daha asık olan nolsun naniknanik
öyle bi havada gelsinki vazgecmek mümkün olmasin :kedi:
kizlar umudunuzu yitirmeyin herseyde bi hayir vardir bir gün eminimki sizi yürekten seven insanlar karsiniza cikicak ve asik olacaksiniz su an kalbiniz halen yarali o yüzden böyle konusuyorsunuz:1no2: haklisinizda erkek milleti iste yasakkelime amaaaa bir gün olacak :)
Bisi oldugu yok canimmm Aska geldim bi an zemuszemus,
Gelisme pek yok belki olabilirde ilerleyen günlerde öyle bi his geliyor bana sanki
Cokkk Sevindim senin adina daha iyi olacak bence ... birgün bir bakmissin aklina bile gelmemis .Bence bu iyiye isaret kaydirigubbakcemile5
Spora baslamayi düsünürmüsün ? eger yapmiyosan ?? tüm kötü enerjini atar kendini daha iyi hissedersin ne dersin?
Zor dönemlerde farkli seylerle ilgilenmek caba harcamak ne düsüncegini bile unutturuyor gerci senin okulun varmi zaten basli basina kafa dagitici :1closedeyes:
walk at home yapiyorum bende düsünürsen link atarim. metitasyonuda incelerim ilginc olur neden olmasinyerimseniben
internette dolaşırken bir şiir buldum platonik aşk böyle güzel mi anlatılır
eksik
gördüm ama bilmedim
bilmek istemedim
yapboz gibi çözdüm seni
eksik parçaları kendim yaptım
en kusursuz haliyle
baktıkça kendimden geçtim
kendi eserim olduğunu bilmeden
hayranlıkla seyrettim istedim
eksik parçalar bulundukça sonradan
ortaya çıktı bu bozuk resim
attım öz parçaları
kendi parçalarımı yapıştırdım
daha çok sevdim
[ nilufercicegim.blogspot.com/ ]
platonik aşkın tek kusuru karşınızdakinin kusurlarını görememek , ama bir gün karşınıza öyle biri çıkacak ki herşeyi unutacaksınız , ben öyle inanıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?