Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

hiç bişi yok minacım ya tık yok tıkk -tatlicadiarzu-

şaka şaka vaçgeçtim ben korkma yazıcam neredeyse..en son 2008 yılında resim koymuş sanırım uzun zamandır girmio...bilemiyorum... :bbo:

ewet ya pufff :S

onu da içime attım bakalım...

Son düzenleme:
hım arada bende okuyayım bari onun şiirlerini genelde ben can yüceli okurum en çokta yalnızlığa alışmalı

selam kızlar bu aralar giremedim..

şiir çok güzelmiş.. bayılırım ben şiirlere yazarım da ayrıca..offoff ilham geceleri sık ugruo bana yada mutsuzken..

Merhaba kızlar bu gece benı uyku tutmuyo ıcım sıkılıyo, yazılanların hepsını okudum ve sıze ozendıgımı soylemelıyım. Yasanmıslıklar var ortada ben sızın yasadıklarınızın hıc bırını yasamadım. Platonık rekoru sıtenın bana aıt olmalı 5 yıldır gozum ondan baskasını gormuyo....

Bızım hıkayemız;
unıverste1 de ortak bı ders alıyoduk farklı bolumlerdeydık o benden bı yas buyuktu ama gec baslamıs unıversteye ortak aldıgımız derslerde gozum kayıyo sureklı, sonra merhabalasmalar basladı bı gun ben (dusununce kendıme bıle sasıyorum nasıl cesaret etmısım) derste yanımdakı sandalyedeyken kucucuk bı kagıt uzerıne "keske benım sevgılım olsaydın" yazdım. cevap vermedı. sakladı kagıdı cıkarkende cope attı. bı sure karsılasmamak ıcın derslere gıtmedık ıkımızde ne konusucamızı bılemedık. Sonra bıraz zaman gecınce aradan cok sıradan seyler konustuk hıcbısey olmamıs gıbı yaptık. Mezun olana kadar defalarca karsılastık bı kac ortak dersımız daha oldu bu sırada o baskalarıyla cıktı uzun surelı olmadı hıc bı ılıskısı ama onu baska kızlarla el ele gormek benı öldürdü ne gozyasları doktum anlatamam. Bu donemde bıle kavga edıp barısıyoduk bız sevgılı dıılken bıle. Bana cok kotu davranıyodu ama yınede vazgecemıyordum ondan. Keske baska bırı benımle ılgılendıgını soyleseydı yada bellı etseydı hala dusunuyorum onu aklımdan cıkarmanın tek yolu baska bırıyle olmak. Mezun olduk ama restoranda , alısverıs merkezınde o kadar sık karsılasıyoruz kı hatta 3 4 ayda bır benı yemege cagırıyo bazen ben onu davet edıyorum konusuyoruz ıcıyoruz tv seyredıyoruz dans edıyoruz bırbırını cok ıyı anlayan cok ıyı ıkı dost gıbı ama asla ılıskıden bahsetmıyo. ben bı kac gun boyle ıyı gecınırken konuyu terkar ılıskıye getırıyorum kavga edıp aylarca konusmuyoruz sonra yıne karsılasıyoruz bırbırımızı arıyoruz bulusuyoruz.
Bazen yemek yerken mesela elımı masanın baya ortasına getırıyorum kı tutar belkı dıye ama tutmuyo, bende hıc yasamadıgım seylerı yasamak ıstıyorum onunla bırı elımı tutsun, normal bırı ıcın sıradan ama benım duymak ıcın can attıgım seylerı bana "askım, canım , hayatım, bıtanem" dıye seslensın ıstıyorum. Mesela dun mesaj attı bulusalım dıye uygun dııldım bugunde attı dııldım benı ıkı kere reddettın vs. mesaj attı bende ona eger ıstersen cuma gunu (14 subat) ozel bı gun rezervasyon yaptırıyım bı yemek yıyelım dısarda dedım ses soluk cıkmıyo.. Bu benı elının altında tutuyo heralde sordugumda yıllar once ben cok sorunluyum senı bu problemlerın arasına cekmek ıstemıyorum, sorun bende sende dııl, ben kımseyle cıkabılıcek bırı dıılım dedı. anlasılan bı tek benımle cıkamıyomus baskaları oldu onun hayatında cunku..Bıde bana ne dedı bılıyomusunuz o cıktıgım kızlar hayatımı mahvettı sureklı benden bıseyler ıstedıler dedı. Somurmusler resmen benı kımse senın bana baktıgın gıbı bakmadı, kımse senın sevdıgın gıbı benı sevmedı dedı.
Cok acı ama kımseye anlatamadım bunları dertleselım dıye yazdım sızde bana onerılerde bulunun. Yapmam gerekenlerı bılıyorum bıtırmek kafamdan atmak ama mantıgımı kalbım dınlemıyo

ah bu arada soylemeyı unuttum adam benı hıc umursamıyo normalde ama yanındayken telefonumu bı sekılde ele gecırıp karıstırıyo , yok su kım bu kım dıye soruyo. Benım ıctıgım bardaktan ıcıyo, gıyınmeme karısıyo, kılo almıssın oran cıkmıs vs. hanı ılgılenmeyen adamda bunları yapmaz soylemez gıbı gelıyor bana. Ama ıstemedıgı zamanda ne mesajıma cevap yazıyo ne arıyorum acıyo ...
dengesız

şahsıma mnhsr canım bu aralar hasta oldugumdan pek nete gıremıorum süreki yatıp kalkıorum fırsat olmuo..bi gelişme yok canım başka bi konuda gelişme olabiir ama :jeyyar:

ankara 455
canım senin için üzüldüm yani çok kötü bişi tek tarflı yaşaması ben tutuamadım içimde direk bikaçgunde biyerlerden buldm vesöyledim..senınki de burdakı arklarım gibi yıllarca sürüomuş..

yanlız ona karşı zaafından doalyı oda faydalanmaya çalışıo gibi yani istedıgı gibi hareket edıo sana karısıo ıstedıgınden telıne bakıo bunalrı sen yapabılıomusun sanrm hayır peki ona nie müsade edıosun bence bıraz sınır koy veya bı kaç zaman ondan öyle bi uzaklaş ki teline cv verme yada verdıklerınde soguk ol fln bu böyle gitsn bi süre işte arada bir buluşursanız ona ılgılı gıbı davranma vs çünkü benm eskı sevglm de cok dengesızdı ve bız bırden ayrıldk askere gıttı sımdı enelr neelr yazıo pişma oldugunu byaşadıgı en buyuk en gercek aşkı oldugumu benı unutamadıgını benı sevdıgını bunları neden yazıo cunku ben ona karsı sustum ..ilgisizdim ondan uzaklasmaya unutmaya da çalışıodum çünkü..
herneyse beni geçelim sana gelınce cnm bı ara şey yazabılırsın mesela ne yapmaya çalıosun fln..sonrasından da uzaklasırsın ..bak bakalım sana birden dökülüomu ?ne dersin ...benim düşüncelerım böye ben olsam böyle yaparıdm ...

ya birde yanlış anlama beni skaın canım ama ben cok sorunluyum senı bu problemlerın arasına cekmek ıstemıyorum, sorun bende sende dııl, ben kımseyle cıkabılıcek bırı dıılım
bu cümleyi okuyunca aklıma ıssız adam geldi..yani ne bileyim umarım diildir..CADIARZU

kendini üzme ve dikkat et canım unutma hayata bi kere gelıoruz senınle ılgılenenlere bi gözunu aç onunla kısıtlama kendını derım..

ah ah dedıklerının hepsını bu 5 yıl ıcınde yaptım kendımı gerı cektım bana acıklama yap dedım yapmadı
daha 1 ay oncekı bulusmamızda soyle agzından duyuyım senı sevmıyorum bı gelecek dusunme benımle de agzından duyuyım bıtırıyım senı kafamda dedım ama bunu da soylemedı.

sımdı zayıflıcam amacım bu kıloma cok karısıyodu agzına bı daha bahane vermıcem. ama 14 subatta rezervasyon yaptırıyım dedım kacıyo bılıyo ılıskı konusunu acıcamın ama bı yandanda umıt verıyo ,yılbası aksamı tam 12 de "2009 u sadece ve hep benımle gecırmenı dılıyorum" yazmıstım cevap su "oda olur belkı bıgun"....
hep umut verıyo hep.

canım seni benden iyi anlayan yeryüzünde herhangi biri olacağını düşünmüyorum. tamam 5 sene gerçekten ciddi bir süre ama o da hep aynı ortamda bulunduğunuzdan ve karşındakinin dengesizliğinden de bukadar uzadı bence. dengesiz diyorum umarım kızmıyosundur, çünkü ben artık başka laf kullanmıyorum onlar için.
sen elinden geleni yapmışsın, hislerini biliyor. bi ilişkiniz olmadı madem çek git demek kolay, ama bunun hiç hiç kolay olmadığını ben biliyorum. hep acabalar, yaşanmamışlıklar insanın aklını kemirir durur. başkasıyla unutamazsın çünkü onunla hiçbişey yaşamadığın için herşeyin en mükemmeli o zannedersin, ulaşılmaz olduğu için kıymetlidir. emin ol o ilk başlarda karşılık alsaydın şimdi gözündeki insanın o olmadığını görecektin. ama olmuyo işte, hep diyosunki o olsa herşeye razıyım, gözüm kör kabul ederim ondan gelen herşeyi, herşeyini çekerim, hiçbişey sorun olamaz. tabiki böyle bi dünya yok. bi ilişki başlayınca peşinden sorunlar geliyo, mutlaka anlaşamadığın yönler çıkıyor, ve o masal kahramanı olmaktan çıkıyo artık, aa diyosun bunun da kusurları varmış, masaldan çıkıyosun yani.
ama böyle noluyor, hep bir masaldasın sanki ve o senin beyaz atlı prensin, herşey masallardaki gibi dört dörtlük.
neyse teşhis çok uzun sürdü, daha bıraksan akşama kadar anlatırım
biz en iyisi tedaviye geçelim.
hislerini bilmiyo olsaydı işin daha zordu, ama şu noktada ona şunu diyebilirsin
"ya şimdi tut elimden,herşeyle beraber mücadele edelim, yada görüşmeyelim, lütfen arama sorma, benim arkadaşa ihtiyacım yok, zaten yeterince var, ben böyle yaşayamıyorum"
ben hep bunları söylemek isterdim ama şartlar el vermedi.
bu durumda en kötü ihtimalle eğer çekip gitmeyi seçerse, üzüleceksin evet, ama budurumdan daha zor olmayacak, beni istemiyor diye üzüleceksin, biraz sürecek, ama kafandaki muallaklar, acabalar, keşkeler hepsi bitecek.
tabi umarım o elini tutmayı seçer, ne kadar isterim bunu bilemezsin...

bılıyomusun artık dısarı cıkmak ıstemıyorum bana onu hatırlatıyo hersey, surda yemek yedık burda oturduk vs.
ama dedıgını defalarca yaptım sana 2 secenek sunuyorum ya benı tamamen bırak yada artık bu benım sevgılım de dedım arkadaslarınla tanıstır gururla elımden tut dedım ama yok ne bırakıyo ne sahıp cıkıyo.Yanı ben bu restı daha once defalarca cektım artık cıddı olduguma bıle ınanmıyo bende senı unuttum dıyıp aylar sonra tekrar onu arayıp bulusalım dedım.
Boyle oluncada benım cıddı olmadıgımı gene onu arıcamdan emın oldugu ıcın dusunmuyo.
demınkı mesajımda yılbası mesajını yazdım okumussundur "oda olur belkı bıgun"
herseyı muallakta bırakıyo kı ne yardan ne serden hıcbıseyden vazgecmıyo ..su anda napıcamı bılmıyorum cuma ıcın hala mesaj atmadı muhtemelen cuma yı gecırıcek cmts yada pazar arıcak bugun son gunum yarın ıngıltereye gıdıyorum dıcek(kafasına estımı gıder cunku) son bı gunumu senle gecırıyorum bulusalım ama sonra benı arama anlamına gelıyo bu ..restı cekmek ıse yaramıyo cunku bunda
ay napıcam bılmıyorum benı anladıgını bılıyorum ama mantıgımı dınleyemıyorum kalbım bastırıyo her seferınde. Napıcam ben. Aklı basında bırıyım master yapıyorum ama onun yanında cocuklasıyorum ısteç

canım ya
aynen şu durum aslında kelin ilacı olsa demişler
bende tam bunla mücadele ediyorum, herşeyi denedim, başka insan da dahil, ama olmuyo
unutmanın yolunu bulmak için kafa patlatıyorum, herkese akıl veren ben kendime derman olamıyorum.

bırbırımıze fıkır verelım ozaman sen neler yasadın ?
demın demıssın ya
"ya şimdi tut elimden,herşeyle beraber mücadele edelim, yada görüşmeyelim, lütfen arama sorma, benim arkadaşa ihtiyacım yok, zaten yeterince var, ben böyle yaşayamıyorum"
dedıgımde tamam gorusmeyelım dedı. ama dayanamadık gene gorustuk. Bıde bunun arada cıktıgı kız arkadasına benım numaramı vermıs yada belkı kız ele gecırdı bılmıyorum aradı tehdıt ettı kendı capında sevgılımden uzak dur vs. ay neler yasadım ne zorluklar cektım ve hıc bı gun benı savunmadı ona karsı bılıyomusun
offffffff
tamamen cıkarmak ıstıyorum gercekten tum kalbımle onu unutmak ıstıyorum ama 1 ay dayansam daha fazla dayanamıyorum yada mesaj atıyo bulusalım dıye cvp vermıyorum gunlerce sonra telefonumda 50 tane mesaj bı suru cevapsız arama bırakıyo
tamamen gıtmesı ıcın napmalıyım sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…