arkadaşlar platonikleri ve vaktiyle platonik takılmışları bekliyorum, lütfen anlatın, niye platonik ??? imkansızmı, niye söyleyemiyoruz, yada belkide söylenmemelidir ??? peki napmalı, hep beraber dertleşelim...
Bende platonik olarak sevenlerdenim ne yazık ki....
bizden hemen sonra taşındılar apartmana arkadaşımla birgün merdivenlerden inerken
bir sürü ayakkabı kutusu vardı bir kapının önünde nedendir bilmiyorum arkadaşım durdu
ve şu cümleyi kurdu birde buraya yakışıklı bir çocuk taşınmış siz ilerde sevgili olurmuşsunuz güldüm bir ayakkabı kutusundan bunu mu çıkardın dedim öyle kapandı gitti konu aylar sonra farkettim onu ama o zamanlar gıcık oluodum daha sonra bu beğenmeye daha sonra aşka dönüştü sürekli camda onun gelmesini bekler oldum karşılaşmak için fırsatlar yarattım müzik sesi duyduğumda onun geldiğini anlayıp deli gibi balkona koşuyodum böyle yıllarca devam etti bu aylar sonra adını öğrenme fırsatım oldu ama hiç bir zaman günaydın iyi akşamlardan ileri gitmedi belki benim farkımda bile değildi beş koskoca beş yıl sonra facede buldum ekledim bir kaç mesajlaşma o kadar ama artık yoruldum kurtulmak istiyorum tek başıma bu yükü taşımaktan yoruldum hemde çok
Kalp ağrısı çok zormuş.
Son bir umudum kaldı..
biz tanisiyoruz ve ailesini de biliyorum. bence erkek kiza acilmalidir, ama o cekingen. ne hissettigiyle ilgili hic fikrim yok. bi cikma teklifi yapiyor, bi geri cekiliyor. benim bir adim atmam bence yanlis olur cünkü onu yeterince tanimiyorum, anlatir mi birilerine sonra ya reddederse .. kafam cok karisik.
slm arkadaşlar bu başlık tam bana göre bende şimdiye kadar hiç aşık olmamıştım aşkada inanmazdım ama şimdide hiç olmayacak birine aşık oldum ama o kadar imkansız biri ki ne yapcam billmiyorum çok kötüyüm
Reddetse ne oloacak sanki? Bence dünyanın sonu değil. Daha sonradan yapmadıkların için pişman olmaktan iyidir.
İmkansızsa aklından çıkarmaya çalışacaksın ki aklından atmayıp kendi kendine acı çekmeye devam etsen bile birgün hepsi bitecek, o yüzden rahat ol bence.
............ ............
kızlaar şimdi ben faceden bi okul arkadaşımla tanıştım. birbirimizi tanımıyoruz ama ortak arkadaşlarımız var. biraz sohbet ettik ordan mı burdan mı derken, ben onun resimlerinden gülüşünden karizmasından kültüründen aile yapısından kısaca herşeyinden çok etkilendim ::::::::::::
buluşalım dedi, belki elektrik alırız birbirimizden dedi. ama internetten tanışıp buluşmak gibi oluyo, garip geliyo biraz. buluşmalımıyımm sizcee?? yada öyle bi haldeyimki niyetimi belli etmelimiyim önce veya sonra??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?