Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

Bende platonik olarak sevenlerdenim ne yazık ki....
bizden hemen sonra taşındılar apartmana arkadaşımla birgün merdivenlerden inerken
bir sürü ayakkabı kutusu vardı bir kapının önünde nedendir bilmiyorum arkadaşım durdu
ve şu cümleyi kurdu birde buraya yakışıklı bir çocuk taşınmış siz ilerde sevgili olurmuşsunuz güldüm bir ayakkabı kutusundan bunu mu çıkardın dedim öyle kapandı gitti konu aylar sonra farkettim onu ama o zamanlar gıcık oluodum daha sonra bu beğenmeye daha sonra aşka dönüştü sürekli camda onun gelmesini bekler oldum karşılaşmak için fırsatlar yarattım müzik sesi duyduğumda onun geldiğini anlayıp deli gibi balkona koşuyodum böyle yıllarca devam etti bu aylar sonra adını öğrenme fırsatım oldu ama hiç bir zaman günaydın iyi akşamlardan ileri gitmedi belki benim farkımda bile değildi beş koskoca beş yıl sonra facede buldum ekledim bir kaç mesajlaşma o kadar ama artık yoruldum kurtulmak istiyorum tek başıma bu yükü taşımaktan yoruldum hemde çok

Merme_87 bu zamana kadar bir şey olmadıysa bundan sonra da olacağını düşünmüyorum ben.
Koskoca 5 yılına yazık olmuş. Neden kendini harap ediyorsun ki? Gözünü aç, başka erkekleri de gör.
Bu adamı tanımdağın, bilmediğin için sana büyülü gibi geliyor... Bir tür merak bu sadece.
Onu görünce için gidebilir bunu anlıyorum o ayrı mevzu...

Hiç sağlıklı bir durum değil bu kadar uzun olması sanırım. :44:
Hem bak karşılaşıyormuşsunuz, günaydın, iyi akşamlar diyormuşsunuz; eğer ki bu erkek senden hoşlanıyor
olsaydı mutlaka bir yolunu bulup olayı farklı noktaya çekerdi.
Daha ne kadar bekleyeceksin... Hiç değmez zamanını heba etmeye. Olmayınca olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok haklısın beş yıl boyunca deli gibi onu hayal etmedim onu düşlemedim zaten ama aklımda bulundu hep bunun tek nedeni sanırım ulaşılmaz geldiği için bu hastalıklı durumdan kurtulmak istiyorum artık

Limonkız ben nefret etmiyorum, aşkın her türlüsünün tadı ayrı, tadını çıkarmak gerek ama hastalık aşamasına getirmeden bence.
Merme Tryamour'a katılıyorum, saplantı durumundan kurtulmaya bak, duyarsızlaşma sürecine girebilmek için ilk etapta onun için yaptığın herşeyi çıkar hayatından.
Görmemeye çalış, müzik sesi duyduğunda gitme bakma artık

arkadaşlar hastalık boyutunda değil :) ama takıntı elde edememe duygusuna dönüştü artık sanırım sevgi falan değil bu herşeyin farkındayım ya olmuyosa zorlamanında alemi yok tabi ki bir beğeniydi o kadar şimdi tamamen aklımda soru işareti kalmadan kapatmak istiorum başlamadan bitiriceğim rüyam bu benim ileri boyutta değil hiç bişey aşığım deliriyorum o olmadan olmazda asla demedim demiyorum ben elimden geleni yaptım yıllar sonra buldum ekledim konuştum sohbet ettim bişeyler paylaştım ama bugün anladım ki hiç bişey olmicak aramızda sadece arkadaş olarak kalıcaz o halde daha fazla uzatmanın anlamı yok diyorum ve bu isimsiz sevdayı burda noktalıyorum yinede yaşadığım herşey çok güzeldi kendi çapımda canım yanmadı ruhum incinmedi pişmanlık hiç yaşamadım kendim sevdim kendim bitiriyorum onun hiç haberi olmadan ben bu tek kişilik aşkı terk ediyorum ve inanın mutluyum sabah ruh halim kötüydü birazcık öyle saplantılı hasta gibi konuşmuşum :))) şimdi başka aşklara başka zamanlara yelken açıyorum ilerde belki bir kitap yazarım beş yıla sığan çok şey var çünkü :)))) ehueheueh

platonik aşk kesinlikle saplantı oluyo kızlar
bende sadece o olsun illa o olsun istiyordum
söyledim olmadı işte
Tryamour'a katılıyorum büyülü gibi geliyo
ve çok yakın olmadığımız içinde kötü yanlarını bilemiyoruz
biz aslında onu hayal ettiğimiz şekilde seviyoruz
belkide bambaşka birisi....
ben sıyrıldım ondan
biz kızlar aşkta tutkuyu daha çok severiz erkeklerden
bunuda ancak bize aşık olan bi erkekle yaşayabilirz
platoniklerle değil maalesef.....:97:

gecmis olsun kizlar hepinize aski saplanti yapmamak lazim icinden söküp atmak zor biliyorum ama birgün mutlaka unutulcak tozlu köselerde yerlerini alacaklar ve gelecekte bir gün dönerde bakarsak iyiki olmamis diyebilecegiz :)

İlk adım zaten iyileşmeyi istemek...
Sonra ne yapıyorum ben demek,
Sonra "beni sevenin 'ben de'siyim, beni sevmeyenin 'ben nesiyim?' " diyebilmek,
Sonra bulunduğun ortamın gereksizliğinin farkına varmak, farkındalık yaratmak,
Sonra da bir sabah bir uyanacaksın, umrunun köşesinde değil, öfke bile duymuyorsun düşünürken.
Sadece hoş bir anı...
Şimdi diyorsun yeni aşk zamanı

arkadaşlar platonikleri ve vaktiyle platonik takılmışları bekliyorum, lütfen anlatın, niye platonik ??? imkansızmı, niye söyleyemiyoruz, yada belkide söylenmemelidir ??? peki napmalı, hep beraber dertleşelim...

biz tanisiyoruz ve ailesini de biliyorum. bence erkek kiza acilmalidir, ama o cekingen. ne hissettigiyle ilgili hic fikrim yok. bi cikma teklifi yapiyor, bi geri cekiliyor. benim bir adim atmam bence yanlis olur cünkü onu yeterince tanimiyorum, anlatir mi birilerine sonra ya reddederse .. kafam cok karisik.

facede ekledikten sonra ne oldu ?

slm arkadaşlar bu başlık tam bana göre bende şimdiye kadar hiç aşık olmamıştım aşkada inanmazdım ama şimdide hiç olmayacak birine aşık oldum ama o kadar imkansız biri ki ne yapcam billmiyorum çok kötüyüm

Reddetse ne oloacak sanki? Bence dünyanın sonu değil. Daha sonradan yapmadıkların için pişman olmaktan iyidir.

İmkansızsa aklından çıkarmaya çalışacaksın ki aklından atmayıp kendi kendine acı çekmeye devam etsen bile birgün hepsi bitecek, o yüzden rahat ol bence.

Karsilacagim biri oldugu icin dünyanin sonu benim icin

kızlaar şimdi ben faceden bi okul arkadaşımla tanıştım. birbirimizi tanımıyoruz ama ortak arkadaşlarımız var. biraz sohbet ettik ordan mı burdan mı derken, ben onun resimlerinden gülüşünden karizmasından kültüründen aile yapısından kısaca herşeyinden çok etkilendim ::::::::::::

buluşalım dedi, belki elektrik alırız birbirimizden dedi. ama internetten tanışıp buluşmak gibi oluyo, garip geliyo biraz. buluşmalımıyımm sizcee?? yada öyle bi haldeyimki niyetimi belli etmelimiyim önce veya sonra??

tatlim benim durumun aynisi sayilir. zamanla degisime ugramis, birden hosuna gitmeye basladi dimi :)
bence bulus bu sansi kacirma cünkü biz hala bulusamadik ve sanki birden ilgisi azaldi gibi. ama bulusmada renk gösterme. heyecanini bakislarini cözecektir eger ki o da ayni hissediyorsa, niyetini belli etme, arkadasca davran. devami ondan gelsin

aşkın karşılıklı olanından bi hayır bulamadım ben platonik en güzeli.tekrar bi platonik aşk bulup salak salak dolaşmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…