daha buluşmadık ama sanki ilgisi azaldı. ne talihsizim. buluşma teklifi ettiğinde ben istemedim, hemen atladığımı düşünmesin diye. Şimdi teklif bekliyorum tık yok(
aynen öyle ben de düşünüyorum karşılıklı olanından hayır yok =) karşılıksız üzüyor... aşk acısını kendi kendine çektiriyor insan. aşk bir ruh hastalıymış biliyormuydunuz.v
plotanikti aşkım/ aşkımız... şimdi eviliyizkızlar biraz cesaret o edemezse siz edin..
bizim aşkımızı ben itiraf ettim hatta aynen sunu yazmıstım msjda ''biliyorum sen benı arkadas olarak goruyorsun olmazsa bıdaha gorusmeyelım'' oda tabı havalara ucmus..Aşkımmm bende seniii çok sevıyorum niye bu kadar bekledın diye msj cekmıstı
slm kızlar bn lise somdayım ve hocama asık oldum çok garip onun da bni sevdiğini nasıl anlarım ya çok sey oldu isterseniz yazarım yani uzun cok sizce onun beni sevme ihtimali nedir ve mezun plurken söyliyim mi aramızda iyi yani ve 8 yas farkı var burcu terazi yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar dertliyim anlatsam gülermisinz dinlermisniz? bana destek olun bi akıl verin lütfen
eskiden bende platonizmin öncülerindendim. sıkı takipçiydim yani. oda biliyordu benim onu sevdiğimi. aynı sizin aşık olduklarınız gibi olumlu sinyaller veriyordu bana. ama sonra birden bire benden bir alt sınıfta olan hem de çirkin mi çirkin bir kızla çıkmaya başladı. bu hayatımda yüzüme atılan aşkla ilgili ilk tokattı. onu 1 yıl daha sevmeye devam ettim. daha sonra hayatıma başkası girdi. o kişiye aşık oldum hatta çıkmaya başladık ve onu bu şekilde unuttum. söyleyeceğim o ki erkekler buna kesinlikle değmez. cesaretinizi toplayın gidin söyleyin söyleyemiyorsanız belli edin. hala bir teklif yok ise o zaman yolunuza başkası ile devam etmeye bakın. unutmayın kızlar, tecrübe konuşuyor. size en güzel tavsiyeyi tecrübeli biri verebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?