Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

"Seni uzaktan sevmeek aşkların en güzeliiiii" der şarkıda bir bayan.Güzelde der,doğruda der o'nu uzaktan sevmek güzeldir bir bakıma.Ama onu yakından sevmek,hemen yanıbaşında olmak,ona sarılarak,öperek,koklayarak,sımsıcak nefesini içine çekerek sevmek her şeyden daha güzeldir.Ne yazık ki olmaz bu..Uzaktan sevmekle yetinirsin.Aslında yakından olması için elinden geleni yaparsın.Ona, kendisine duyduğun sevginden bile söz edersin.Tepkisi olumsuz olsa bile.Olmaz ama,olmaz.Bir şeyler vardır.Bir olumsuzluklar,engeller.Sen vazgeçmezsin ama.Seversin..Dünde sevdin,bugünde seviyorsun,yarında seveceksin.Kendine ve ona söz verdin çünkü.Bu küçük kalbin bir tek onun için atıcaktır.Beklersin,beklersin,beklersin...'Platonik aşık' olup çıkar adın.Ama şu acı dolu geçen zaman içerisinde dilinde dönüp duran tek bir cümle vardır sadece...: 'Elbet bir gün bizde kavuşacağız'......

hayatimda bir defa a$ik oldum, bundan 9 yil önce, hiç konu$madigim ve tanimadigim birine, hala seviyorum halada konu$madim konu$amamda, konu$amiyacagim ömür boyu, tam unuttum derken kar$ila$iyoruz tekrar a$ik oluyorum yilda ancak 2-3 kere görüyorum her seferinde a$ik olmaktan biktim bu yüzdende unutamiyorum, ne olacak halim kizlar
dedigim gibi yilda 2-3 kere görünce bu kadar kötü olmuyordum ama son 2 aydir 4 kere gördüm ve maalesef bu sefer sirilsiklam a$ik oldum ona...

9 yıl mı???? Ohhaaa demek istiyorum izninle.

Eğer konuşmazsan hep böyle içinde kalacak ve boş yere kendine eziyet etmeye devam edeceksin. Kendimden biliyorum. Oysa bir yolunu bulup iletişim kursan belki de gözünde büyüttüğün gibi biri olmadığını göreceksin. Daha kaç yıl böyle uzaktan sevmeye devam edebilirsin ki? Kendini düşünmelisin biraz... Normal değil bence yaptığın. Sonuçta yıllar geçip gidiyor ve sen sadece bir adama takılı kalmışsın. Tek kelime etmediğin, hiç bilmediğin bir adama... Belki sevgilisi var, belki deli gibi aşık olduğu biri var, belki psikopat biri... Her şey muamma. Facebooktan iletişime geç bari. Hadi taş çatlasa 2 yıl sürer bu uzaktan sevme işi, ama seninki abartı olmuş biraz. Umarım kendine gelirsin bir an önce.

Son düzenleme:
5 yıl sevdim onu ..
Sesini sevdim .. gülüşünü sevdim ..
Adımı söyleyişini sevdim..
Bana bir seslense canımı verecektım ..

Ak'la kara gbydik .. anlaşabıldıgımız hıcbır ortak noktamız yoktu ama Aşk için ortak noktaya da gerek yoktu..

Bilmem ki zerre kadar sevdımı hoşlandımı benden ..
Bazen tamam dedim oda benı sevıyor, bazen ıkı dunya bır araya gelse sevmez benı dedim ..
Ve 5 yıl gitti ömrümden ..
Parmağımda yuzuk vardı sırf kımse bakmasın aşkıma leke gelmesin dıye .. öyle sevmiştim ..
Ama hiçbişey karşılıksız sonsuza kadar surmuyor .. Aşkta insan gibi aslında .. ekmek istiyor su istiyor vermezseniz ölüyor..

evet canim tam 9 yil, çünkü o benim çocukluk a$kimdi, yani 13 ya$indaydim, facebookta buldum onu hatta onu 2 ay önce gördükten sonra facebook açtim ara$tirdim ve buldum onu, ne mi yaptim? tek söz edemedim, çok tuhaf biriyim ben arkada$ olarakta eklemedim, ne olacak sonum bilmiyorum, onun sevgilileri olmu$ ama $u anda 1 yildir sevgilisi yokmu$, facebookta herkes çok güzel $eyler diyor ona, aslinda haklisin belkide tanisam sogurdum ondan, ama nafile yapamam bir$ey beni engelliyor, ama ne oldugunu bilmiyorum bu 9 yil içinde sokakta gezerken bile hiçbir erkegin yüzüne bakmadim, hiçbir teklifi kabul etmedim hatta ciddiye bile almadim, sanki onun teklifini bekliyor gibiyim nasil edecekse, yanimdan geçerken o kadar titriyorumki yüzüne bakmak orda kalsin arkasindan bile bakamiyorum.....

anlattıgında sanki kendimi buldum aynı şeyleri yaşıyorum bende hele o son kısımlar tıpatıp aynı yanii seni çook iyi anlıyorum git söyle yada arkadaş olarak ekle dicem hiçbirini bende yapamadım artık onun gelmesini bekliyorum

EKLEDIM!!!!

ama maalesef amasi var, kendi ismimde olmayan bir face açtim ve onu ekledim, dün konu$tuk görseydiniz kalbim yerinden çikacakti resmen, bayilacak gibi oldum :) neyse anlatayim, onunla konu$tum hayatinda biri yokmu$, sordumki peki sevipte demedigin biri olmadimi diye, cevabi beni üzdü çünkü dediki ho$landigi bir kiza, çekinmeden senden ho$laniyorum dermi$, yani bu demek oluyorki benden ho$lanmiyor ama nasil ho$lansinki yüzüne bile bakamiyorum zaten görüncede birkaç saniyeyi geçmiyor...ben onu utangaç saniyordum aslinda degilmi$ açik sözlüymü$, komik, $akaci, çokta iyi birine benziyor, ama ben kim oldugumu demedim, aslinda bu sorulari sorarken ona dedimki bir arkada$im senden ho$laniyordu...yani dogruyu söylemedim söyleyememde, çünkü yalani affetmedigini söyledi, yani anca bu kadar becerebildim, daha ileri gidipte kim oldugumu diyemem, elime nemi geçti? havalara uçtum, yemek yiyemedim onla konu$unca doydum, tüm gün agzim kulaklarimdaydi, hep onyu dü$ündüm, rüyamda bile onu gördüm uyandigimda rüyam devam etsin diye tekrar yattim ama olmadi, sizce ne yapabilirim ba$ka?

Platonik arkadaşlar bence hayal aleminden çıkmalısınız.
Ya sevdiğinizle irtibat kurmak için elinizden geleni yapın ya da bırakın artık.
Başka erkeklere bakmamak falan nedir yani? Dünyaya bir kere geliyorsunuz, hiç sesini duymadığınız, konuşmadığınız adamı düşünerek ne diye vakit öldüresiniz. Hayatın akışına bırakın kendinizi. Hiç sağlıklı şeyler okumuyorum burada.

Ha tabi ki kendi içinizde sevmeye devam edebilirsiniz ama kendinizi hayattan izole etmeniz tuhaf.

Son düzenleme:
Aşk öle bişey vki insan kendinden vazgeçiyo bende aşkımı kendi içinde yaşayanlardanım sevdiğim kişi benim için imkansız düşüncelerimiz çok farklı... ve galiba başkası var:2::2::2::2::2::2::2:

demesi kolay canim :) ne elimden bir$ey geliyor nede vazgeçebiliyorum, ke$ke unutabilsem, istedigimiz zaman unutabilsek ke$ke.. olmuyor kalbime söz anlatamiyorum vazgeç ondan diyorum ba$ka erkelere bak diyorum, olmuyor, ben birtek onu istiyorum, sadece onu.....

slm kızlar bende platonik bir aşk yaşıyorum hemde 7 senedir ,ilk lise 1de gördüm onu,benden 1 yaş büyüktü ,her tenefüste bahçeye çıkıp turlardık arkadaşlarla sırf onu görebilmek için sonradan da benim onu sevdiğimi öğrenmiş tam ben yanlarından geçerken yanındaki arkadaşını dürtüp 'Erdal bu kız mı beni seviyo' deyip kahkaha atmıştı ne olduğunu sonradan kavradım herhalde beni beğenmemişti ama o günden sonra gözlük değil lens takmaya başladım ,kilo verdim,sivilcelerimden kurtuldum ve sonraları tenefüslerde onunda bana öküz gibi baktığını fark ettim,bir gün sınıfıma gelip benim adımı soyadımı falan öğrenmiş arkadaşlarımdan ve 1 sene sonra da ders kitabımda 'slm gülseker uzun zamandır bana bakışlarını fark ettim ve bende senden hoşlandığımı anladım ,tenefüste beni bekle mutlaka gelip seninle konuşucam' diye bi yazı gördüm ama arkadaşlarım bu konuda bana çok şaka yaptıkları için hiç kaile bile almadım yazıyı ,sonra öğrendim ki bu yazı ile arkadaşlarımın hiçbir alakası yokmuş ,tabi ben onu tenefüste sınıfta beklemediğim için gelip gelmediğini bilmiyorum ,ayrıca ben lise 2 deyken birgün ilk 2 dersimiz bedendi sabah arkadaşımla hiç törene katılmadan direk soyunma odasına gittik eşyalarımızı koymak için tam eşyalarımızı odaya bırakmıştık ve odadan çıkcaktık ki koridorda müdür yardımcısını ve sevdiğim çocuğu gördüm ,meğerse son anda arkadaşımla beni müdür yardımcısı görmüş törene katılmadan soyunma odasına gittiğimizi ee koskoca adam arkamızdan koşamayacağı için o gün okul nöbetçisi olan çocuğa bizi yakalaması için emir vermiş ve o gün okul nöbetçisi olan çocukta benim hoşlandığım çocuk oluyor, bu da bizim peşimizden gelmiş ve onun bizi çok net gördüğünü biliyorum çünkü okula girerken onunla göz göze geldim fakat müdür yardımcısına benim gözlerime baka baka o kızların kim olduklarını görmedim dedi bende oldum ve benim yüzümden müdür yardımcısından bir sürü hakaret işitti yani neyse ki beni ele vermemişti yoksa disipline gidecektik böylece lise bitti sonra msn adresimi bulup benle konuştu fakat annem onu onaylamadığı için ee tabi benide dolduruşa getirmesiyle birlikte bende salak gibi artık senden hoşlanmıyorum dedim ama bu ısrarla sürekli sordu beni seviyor musun diye ben de her seferinde hyr diye cvp verdim ve beni engelledi (böyle yapmamda anneminde birazcık etkisi varsa da yüzüme karşı hiç seni seviyorum gülseker dememesinin daha çok etkisi var) bende nasıl olsa lise bitti artık onu görmem ve böylece unuturum diyordum ama bizim sokaktaki kafeye takılmaya başladı arkadaşlarıyla hergün onu görüyorum malesef

gulseker, bence onun pe$ini birakma, firsat ayagina gelmi$ bence, kader sizi yillar sonra kar$ila$tirmi$ var bunda bir hayir

gulseker, bence onun pe$ini birakma, firsat ayagina gelmi$ bence, kader sizi yillar sonra kar$ila$tirmi$ var bunda bir hayir

cnm çok haklısın hatta dün bile karşılaştım eve gelirken ama beni görünce sadece bakıyo hiçbirşey yapmıyo ,ben ona baktığımda ise kafasını çeviriyo, eee ben mi gidip çıkma teklif etcem yani erkeklerin biraz bu konuda cesaretli olması lazım eğer ben teklif edersem biliyorsun ki erkekler ilerleyen zamanlarda kafana kakarlar bu durumu ,kafam çok karışık :44:

İyi de sen de bulmuşsun adamı, kaçırmışsın elinden ve hala nazlanıyorsun. Zaten seninle konuşmak istemiş çocuk. Annenin lafına bakıp hareket etmişsin. Normalde benim etrafımda gördüğüm kadarıyla, bir kıza uzaktan deli gibi aşık olan herhangi bir erkek bile yanaşamıyorken sen terslediğin adamın msnde engellediğin adamın hala gelip seni istediğini söylemesini mi bekliyorsun? İlginç. Bence senin aşkın burada yazan diğer arkadaşlarınki kadar güçlü değil. Sadece onu hiç bilmeden önce kafanda büyütmüşsün, sana adım atınca bu kez de sen uzaklaşmışsın. Olay bu. Şimdi o kendini geri çekmiş, sen yine ona yoğunlaşmaya başlamışsın.

Msnde ben onu değil o beni engellemiş cnm ,evet dediklerinde %100 haklısın bende çok pişmanım ona karşı söylediklerimden ötürü ama ona, onu sevmediğimi söylememin başka nedenide onun ailesinin ve benim ailemin özelliklerinin uyuşmaması ayrıca hiç bana benden hoşlandığını söylemedi sürekli benim duygularımı sorup durdu msnde,arkadaşlarıyla yanımdan geçerkende kıkırdayıp duruyorlar ,ben bu çocuğu anlamadım gitti

öyleyse zamana birak, konu$ma ama baki$larinla onu sevdigini belli et :)

benim gibi çok pi$man olursun sonra, bende artik karar verdim onu görünce gözlerine bakacagim diye, ama malesef onu göremiyorum ayda yilda bir kere anca....

kimse kalmamış buralarda ne alemdesiniz gelişmeler varmıı ? bende pek bişey yazmasamda takip ediyodum burayı bi bakim dedim kimsecikler yok :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…