hayatimda bir defa a$ik oldum, bundan 9 yil önce, hiç konu$madigim ve tanimadigim birine, hala seviyorum halada konu$madim konu$amamda, konu$amiyacagim ömür boyu, tam unuttum derken kar$ila$iyoruz tekrar a$ik oluyorum yilda ancak 2-3 kere görüyorum her seferinde a$ik olmaktan biktimbu yüzdende unutamiyorum, ne olacak halim kizlar
dedigim gibi yilda 2-3 kere görünce bu kadar kötü olmuyordum ama son 2 aydir 4 kere gördüm ve maalesef bu sefer sirilsiklam a$ik oldum ona...
9 yıl mı????Ohhaaa demek istiyorum izninle.
Eğer konuşmazsan hep böyle içinde kalacak ve boş yere kendine eziyet etmeye devam edeceksin. Kendimden biliyorum. Oysa bir yolunu bulup iletişim kursan belki de gözünde büyüttüğün gibi biri olmadığını göreceksin. Daha kaç yıl böyle uzaktan sevmeye devam edebilirsin ki? Kendini düşünmelisin biraz... Normal değil bence yaptığın. Sonuçta yıllar geçip gidiyor ve sen sadece bir adama takılı kalmışsın. Tek kelime etmediğin, hiç bilmediğin bir adama... Belki sevgilisi var, belki deli gibi aşık olduğu biri var, belki psikopat biri... Her şey muamma. Facebooktan iletişime geç bari. Hadi taş çatlasa 2 yıl sürer bu uzaktan sevme işi, ama seninki abartı olmuş biraz. Umarım kendine gelirsin bir an önce.
evet canim tam 9 yil, çünkü o benim çocukluk a$kimdi, yani 13 ya$indaydim, facebookta buldum onu hatta onu 2 ay önce gördükten sonra facebook açtim ara$tirdim ve buldum onu, ne mi yaptim? tek söz edemedim, çok tuhaf biriyim ben arkada$ olarakta eklemedim, ne olacak sonum bilmiyorum, onun sevgilileri olmu$ ama $u anda 1 yildir sevgilisi yokmu$, facebookta herkes çok güzel $eyler diyor ona, aslinda haklisin belkide tanisam sogurdum ondan, ama nafile yapamam bir$ey beni engelliyor, ama ne oldugunu bilmiyorumbu 9 yil içinde sokakta gezerken bile hiçbir erkegin yüzüne bakmadim, hiçbir teklifi kabul etmedim hatta ciddiye bile almadim, sanki onun teklifini bekliyor gibiyim nasil edecekse, yanimdan geçerken o kadar titriyorumki yüzüne bakmak orda kalsin arkasindan bile bakamiyorum.....
anlattıgında sanki kendimi buldum aynı şeyleri yaşıyorum bende hele o son kısımlar tıpatıp aynı yanii seni çook iyi anlıyorum git söyle yada arkadaş olarak ekle dicem hiçbirini bende yapamadım artık onun gelmesini bekliyorum
bu 9 yil içinde sokakta gezerken bile hiçbir erkegin yüzüne bakmadim.
Tryamor
Platonik arkadaşlar bence hayal aleminden çıkmalısınız.
Ya sevdiğinizle irtibat kurmak için elinizden geleni yapın ya da bırakın artık.
Başka erkeklere bakmamak falan nedir yani? Dünyaya bir kere geliyorsunuz, hiç sesini duymadığınız, konuşmadığınız adamı düşünerek ne diye vakit öldüresiniz. Hayatın akışına bırakın kendinizi. Hiç sağlıklı şeyler okumuyorum burada.
Ha tabi ki kendi içinizde sevmeye devam edebilirsiniz ama kendinizi hayattan izole etmeniz tuhaf.
gulseker, bence onun pe$ini birakma, firsat ayagina gelmi$ bence, kader sizi yillar sonra kar$ila$tirmi$ var bunda bir hayir
cnm çok haklısın hatta dün bile karşılaştım eve gelirken ama beni görünce sadece bakıyo hiçbirşey yapmıyo ,ben ona baktığımda ise kafasını çeviriyo, eee ben mi gidip çıkma teklif etcem yani erkeklerin biraz bu konuda cesaretli olması lazım eğer ben teklif edersem biliyorsun ki erkekler ilerleyen zamanlarda kafana kakarlar bu durumu ,kafam çok karışık :44:
İyi de sen de bulmuşsun adamı, kaçırmışsın elinden ve hala nazlanıyorsun. Zaten seninle konuşmak istemiş çocuk. Annenin lafına bakıp hareket etmişsin. Normalde benim etrafımda gördüğüm kadarıyla, bir kıza uzaktan deli gibi aşık olan herhangi bir erkek bile yanaşamıyorken sen terslediğin adamın msnde engellediğin adamın hala gelip seni istediğini söylemesini mi bekliyorsun? İlginç. Bence senin aşkın burada yazan diğer arkadaşlarınki kadar güçlü değil. Sadece onu hiç bilmeden önce kafanda büyütmüşsün, sana adım atınca bu kez de sen uzaklaşmışsın. Olay bu. Şimdi o kendini geri çekmiş, sen yine ona yoğunlaşmaya başlamışsın.
cnm çok haklısın hatta dün bile karşılaştım eve gelirken ama beni görünce sadece bakıyo hiçbirşey yapmıyo ,ben ona baktığımda ise kafasını çeviriyo, eee ben mi gidip çıkma teklif etcem yani erkeklerin biraz bu konuda cesaretli olması lazım eğer ben teklif edersem biliyorsun ki erkekler ilerleyen zamanlarda kafana kakarlar bu durumu ,kafam çok karışık :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?