Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

Hiçbirine karşılık alamayınca fena alışkanlık yapıyor. Hep uzaktan uzaktan seviyorsun. Tanımak bile istemiyor insan.

Hiç ümide kapılmadan aylarca devam ediyor bende. Öyle uzaktan..

kimse kalmamış buralarda ne alemdesiniz gelişmeler varmıı ? bende pek bişey yazmasamda takip ediyodum burayı bi bakim dedim kimsecikler yok :80:

Aski buldular heralde yani umarim öyledir :)

hic yok sekerim, karsilastigimizda adamin yüzünde güller aciyor ama yinede yok bi adim... sende durum ne ?

Aski buldular heralde yani umarim öyledir :)

hic yok sekerim, karsilastigimizda adamin yüzünde güller aciyor ama yinede yok bi adim... sende durum ne ?

bendeki durumda tamamen bitti :) sahte faceden ekledim konuştum gerçek yüzünü gösterdi kendisi :) iyikide ekleyip konuşmuşum diyorum yani yavaş yavaş soğudum :)

ne yapti ki ? merak ettim..

biraz geç gördüm ama şimdi verim cevabı :)
ben uzun ilişkilere gelemiyorum peşimde çok kız varda onlarla uğraşılmıyor herkes bana bakıyor falan diyor ama böyle kendini beğenmiş böyle ukala olduğunu tipi hiç belli etmiyor bende tipine aldanmışım meğer :90: konuşalı 15 gün falan oldu konuşmanın sonunda dedim çok kendini beğenmiş ukalasın tabi bu benim kim olduğumu bilmiyordu o laflara gelemedi sildi faceden bende sildim o faceyi dondurdum şimdi arada sırada hatırlarsam kendi profilimden bi profil resmine bakıyorum :) ama eskisi gibi çarpan o kalbim yok artık iyikide konuşmuşum diyorum halada :90:

kızlar vardı 2 aydır aşık olduğum biri ve bu kişiyle her gün burun burunaydım son zamanlarda aramız iyiydi bunun yakın bir arkadaşı benden hoşlanıyordu ama
ben pas vermiyordum neyse en sonunda söyledim msj attım herşeyi anlattım en baştan beri ondan hoşlandığımı fakat ne dedi dersiniz? sevgilim var benim
sen ne diyosun.bunu duyunca şok geçirdim.bu kadar kaba bir üslüp kullandı evet söylediği tek şey buydu.ve o zaman gerçek yüzünü gördüm.siz siz olun asla itiraf etmeyin ben okul bitti artık ne zaman görcem diyerek bu itirafı yaptım ne diyebilirki en fazla kibarca benimle aynı hisleri paylaşmadığını söylerdi ve olur biterdi diye düşünmüştüm ama bu cümleyle karşılaşmak tokat gibi oldu:/

benimki platonik başlamadı aslında, bundan 7 sene önce onunla beraberdik 4 ay sonra ayrıldık...aradan zaman geçti barışıp ayrıldık 2 3 kez ve şimdi benden sonra çıktığı kıza geri döndü, kız da arkadaşım...ve onu seviyor,biliyorum...ama şunu bilsin ki bu hayatta kimse onu benim gibi sevemez iddia ediyorum ki benim sevgim o kadar büyük ki benim ona olan aşkım o kadar değerli ki ama bunu onun kendisi bile haketmiyor biliyorum...!! geçen sene onları yanyana gördüm içimde fırtınalar koptu elim ayağım titredi...onunla son konuşmamda bana "s.ktir git" demişti o böyle bi insan işte, ona olan duygularımı haketmiyor ona verdiğim değeri haketmiyor benim kalbimin hiçbir köşesine layık değil...!!her sabah ve her gece dua ediyorum artık aklıma gelmesin diye,istemiyorum onun adını anmayı onu görmeyi ondan haber almayı ama birden ansızın adı geçiyor hiç ummadığım birinden duyuyorum..onun adını söylüyolar,Esat diyolar o an paramparça oluyorum kalbim duruyor...önceden beraber gezdiğimiz o yollarda ben şimdi tek başıma yürüyorum, birden karşıma çıksa nefesim kesiliyor...onun yanına koşmak istiyorum ona sarılmak seni özledim seni seviyorum demek istiyorum ama diyemiyorum o artık benim erkeğim değil, o artık benim HAKKIM DEĞİL......

insan bir süre sonra herşeyi unutuyor.ama kendine yaptığı eziyet kalıyor bir tek. benimde şuan platoniğim var .özel bir kursa gidiyorum kişisel gelişim için.ordaki hocamdan hoşlanıyorum.oda derste hep benim iyi anlayıp anlamadığımı merak ederdi. hep espriler yapardı.çok neşeliydi. araya bayram girdi. ve gecen herkese soru sordu detaylı olarak bana çok az sorup es geçti.okadar moralim bozulduki. sinirden oturup ağlıcaktım.ödev vermiştik ona geçen hafta .ben ödeve parfüm sıkmıştım.sanırım evde farketti ve bana soğuk davranıyo gibi. şok oldum. ( kursun bitmesine daha 2 ay var. ve ben 2 ay daha katlanmak zorundayım. derste gözgöze gelmemek içinde konuşmamaya çalışıyorum . benden tam 12 yaş büyük. benmde yasım küçük değil. ama sevgilisi yok biliyorum.koca kız oldum akıllanamadım halaaaa :18::18::18::18::18::18:

insan bir süre sonra herşeyi unutuyor.ama kendine yaptığı eziyet kalıyor bir tek. benimde şuan platoniğim var .özel bir kursa gidiyorum kişisel gelişim için.ordaki hocamdan hoşlanıyorum.oda derste hep benim iyi anlayıp anlamadığımı merak ederdi. hep espriler yapardı.çok neşeliydi. araya bayram girdi. ve gecen herkese soru sordu detaylı olarak bana çok az sorup es geçti.okadar moralim bozulduki. sinirden oturup ağlıcaktım.ödev vermiştik ona geçen hafta .ben ödeve parfüm sıkmıştım.sanırım evde farketti ve bana soğuk davranıyo gibi. şok oldum. ( kursun bitmesine daha 2 ay var. ve ben 2 ay daha katlanmak zorundayım. derste gözgöze gelmemek içinde konuşmamaya çalışıyorum . benden tam 12 yaş büyük. benmde yasım küçük değil. ama sevgilisi yok biliyorum.koca kız oldum akıllanamadım halaaaa

Valla çocukluk aşkı demiyim de saplantısı diyim...Platonikti işte ..10 yıl bekledim hakaret etti sevgilisi falan da oldu her haltı yedi ...Ama nasıl gafil avladıysam şimdi de o beni seviyor ben istemiyorum... İşte ilahi adalet...
O beni tanıdıkça sevdi ben onu tanıdıkça boşa geçen yıllarıma acıdım... Boşvermek lazım bazen... :))))))))

Son düzenleme:
platoniğim bende hemde öyle bir çaresiz platoniğimki anlatamıyorum bile derdimi kimselere...Her şeyin onunla o kadar güzel olmasını isterdimki keşke o da beni böyle benm onu sevdiğim gibi sevebilse saf ve temiz duygularla çok isterdim.Her şeyin filmlerdeki gibi olmasını istiyorm gerçek bir aşk istiyorum onunlar çok mu sey istiyorm bir sene olacak neredeyse ona karşı platonikliğim.sadece bir hafta konşabildik ve sonrasını bilmiyorm bilemiyorm ne oldu ne onu vazgeçirdi anlayamıorm her şey o kadr güzeldiki 1 hafta değil 1 ömür gibiydi her şey çok güzeldi gerçekten..Hayırlısı böyleymiş demekki yapacak bi şey yok saf saf sevmekten başka.

Ne olur yine nabzımı ölçsen be doktor...Rüyanda beni gör diye yapmadığım duu,uğur totem ne varsa artık kalmadı işte...of of...

çok aşık oldm ben sürekli onunla konuşmak yanında olmak istiyorum ama bu çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…