Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

maalesef aynı şeyi bende yaşadım , yaşıyorumm
hemde 3 yıldır seviyorum onu , cesaretimi toplayıp bi şekilde anlattım hislerimi ama maalesef karşılık alamadım (((

nişanlandığını duymuştum , geçen hafta sonu da evlenmiş , elbette mutlu olmasını istiyorum tabiiki ama öğrendiğimde resmen dünyam başıma yıkıldı , umarım unuturum , unutmak zorundayım zaten ....

çok kötü bişey ya , Allah kimseye yaşatmasın ((

Bir gün kendime güleceğim hiç aklıma gelmezdi

Platonikseniz bir şekilde irtibata geçin, açılın, karşısına çıkın.
Cesur bir kız erkekleri her zaman etkiler.
Ha baktınız bir şey hissetmedi önünüze bakarsınız.

Aşkınızı ilan etmekle kaybedeceğiniz hiçbir şey yok bence.
Bunu ifade ettiğiniz erkek "aa şu salağaa baakk beni seviyormuş zuhahahah" demeyecektir sonuçta.

Böyle bilinmez içinde yaşamaktansa harekete geçmek en doğrusu.

Aslında o uzaktan sevmek durumu da çok tatlı bir şey.
Herkesin başına gelmez. Özel bir durum. Gayet hoş. Mutluluk verici çoğu zaman.

Ama bir yere kadar. Yıllar boyu platonik kalmayı, birine uzaktan bakıp takılı kalmayı kim ister ki!

bnde platoniktim buraya yazmıştım hatta :)

yılmadım pes etmedim sevdiğimi ondan sklamadm acıkca söyledim. onunda bana ilgisi vardı ama bana aşık değildi. sürekli buluşma ayarladım kçük sürprzler yaptım ona.
şimdi çok mutluyuz :) allah bozmasın. kendide söylüyor zaten ne yptın ettin kendine bağladın beni diyor. bnm onu sevdiğim kadar sevmesede .şu an benim yanımda benimle ya bu bana yetiyor.

platoniklere belki yol gösterir diye yazmak istedm

Yaa ne güzeel.. Çok özendim.. Benim de var bir platoniğim ama imkansız gibi bir şey. Konum var hatta burada..

Ne olur yine nabzımı ölçsen be doktor...Rüyanda beni gör diye yapmadığım duu,uğur totem ne varsa artık kalmadı işte...of of...

hahaha aynen ya
benim durumumda muhtemelen sadece sempatik davranmaya çalışıyordu... o zaman birinin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız ki?
kendisi doktor olduğu için açılma kısmı epey cesaret istiyor, rahatsız olabilir

Son düzenleme:
Ahh ahh bende o deli aşıklardanım ama harbiden imkansız benimkisi :/

bende eski yazdıklarımı okudukça gülüyorum ama başka kişiye karşı birşeyler hissediyorum ve de imkansızın da imkansızı yani o derece şu haftayı nasıl anlattım onu bile hatırlayamıyorum çok kötü bi durum çook.

ay gencim güzelim başarılıyım ama yinede hep platonik hep platonik ya.değişmedi şu kör talihim ortaokulda lisede üniversitede gittim hep aşırı populer ve aşırı serseri tiplere vuruldum

Bende platoniğim işte karşımdaki insanla tam 1.5 senedir bakışıyoruz gözüm ondan başka hiç kimseyi görmüyor.Bakamıyorum kimseye.Sadece bakışıyoruz tanışmıyoruz o benim farkımda bende onun bu ortada.Benide beğeniyor onada eminim.Ama gelip konuşmuyor bir kere konştuk sadece.Hiç ortak arkadşımızda yok..Belki yardımcı olursunuz aşığım ben ona ama karşısına geçip konuşamamki.Ezilemem ona daha fazla yenik düşemem ona.Nasıl kavuşacağız biz bir akıl verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…