Evet kızlar bende aranızdayım benimki tam platonik aşk değil ama yinede öyle sanırım.Benimki bizim mahallede teyzesinde kalıyor.15 mart 2010'da aşık oldum ona farkettim o da bana bakıyordu ama ikimizde bişey söyleyemedik 28 martta arkadaşlarla gezmeğe gitmiştik 1 saat sonra o da arkadaşlarıyla geldi 6 kişiydik bir çift evliydi diğerleride hemen kaynaştı diğeri dediğim onun teyzesinin oğlu ve bizde ortamda muhabbet etmeye başladık gürültülü bir mekandaydık.O gece çok güzel geçti güldük eğlendik içtik oynadık ve gece bitti arabadada yanyana oturduk benden telefon numaramı istedi ama aklımda olmadığı için veremedim 1 gün geçtikten sonra ben msj attım slm ben gamze diye cevap vermedi neyse bende arkadaşa sordurdum neden aramıyomuş diye oda msjını geç gördüm uyuyodur diye rahatsız etmek istemedim demiş.Sonra bir daha aramadı.Bir kaç gün sonra evli arkadaşlarda mangal yaktık o da vardı ama ben hiç onunla konuşmadım o arasıra benimle konuştu soru sordu bende cevap verdim öyle.Sonra arkadaştan öğrendim benim için yaşı küçük ve aynı mahalledeyiz şu an olmaz demiş.Ben hiçbirşey diyemedim tabiki çünkü çoktan aşık olmuştum.Evli arkadaşımızda otururken teyzesinin oğlu biraz alkollüydü ve bana herşeyi anlattı..Burda misafir olduğu için korkuyormuş kimseye laf getirmemek için ve malesef benim aynı mahalleden çıktığım olduğu içinde çekiniyormuş.Bana sen ona yanaş dedi bende gurur yapıp yanaşmadım.Ve öyle konu kapandı bir kaç kez daha hepberaber gezmeğe gittik yine arkadaş gibiyiz öyle muhabbet ediyoruz ama ben ona aşık oldum ve seviyorum.Hep annem yanımdayken karşılaşıyorduk ve selamlaşmıyorduk.Geçen gün yolda karşılaştık ben onu görünce başımı eğdim konuşmayacaktım ama o üstüme doğru yürüdü bende ona gülümsedim o da naber Gamze dedi bende iyiyim senden nbr dedim iyiyim dedi ikimizde birbirimize dikkatlice baktık bana gülerek noldu yaa dedi bende yookbişey dedim ve hadi görüşürüz deyip yürüdüm ama kalbim gitti ya benden bişey söylememi bekledi yada bişey söylcekti bilmiyorum.Kızlar ne yapsam yaa şuan burda yok yurtdışında nolurr bana yardımcı olun ne yapmalıyım? :gitme:
Bir gün kendime güleceğim hiç aklıma gelmezdi
Bir gün kendime güleceğim hiç aklıma gelmezdi
bnde platoniktim buraya yazmıştım hatta :)
yılmadım pes etmedim sevdiğimi ondan sklamadm acıkca söyledim. onunda bana ilgisi vardı ama bana aşık değildi. sürekli buluşma ayarladım kçük sürprzler yaptım ona.
şimdi çok mutluyuz :) allah bozmasın. kendide söylüyor zaten ne yptın ettin kendine bağladın beni diyor. bnm onu sevdiğim kadar sevmesede .şu an benim yanımda benimle ya bu bana yetiyor.
platoniklere belki yol gösterir diye yazmak istedm
Yaa ne güzeel.. Çok özendim..Benim de var bir platoniğim ama imkansız gibi bir şey. Konum var hatta burada..
Ne olur yine nabzımı ölçsen be doktor...Rüyanda beni gör diye yapmadığım duu,uğur totem ne varsa artık kalmadı işte...of of...
bende platonik seviorum anlatsam roman olur derler ya aynen öylee...hatta durun topik acıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?