Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

ayyy ne güzeeel yaa çok sevindim senin adına Allah ayırmasıın canıım benimm

ayyy ne güzeeel yaa çok sevindim senin adına Allah ayırmasıın canıım benimm

Bir Büyüğüm: seni evlendirelim mutlu olmanı isterim bizim seljan hakkında ne düşünüyorsun yakışırsınız iyi kızdır da
O: kriterlerime uygun değil

bu konuşmayı duyunca ki tepkim ''Hay ben senin kriterine ... ''
bu platonik gönül bağıda burda biter (inşallah)

Ahh ahh.Bende aşığım çok seviyorum herkese söylüyorum,yollarda bağıra bağıra söylediğim bile oluyor.Bi kez birinden hoşlandığımı söylemiştim ve bi sonuç alamamıştım.Bu hatayı hayatımda 1 defa yaptım bi daha yapmam ama yapacağımı bilsem o kişi için değilde şimdi sevdiğim kişi için yapsaydım.Bi adım atsam bi şeylerin olabileceğini hissediyorum bu sefer gerçekten olur diye düşünüyorum ama söylemem de çok imkansız konumumuz nedeniyle

evet canım benimde olmuştu platonik aşkım lise dönemindeydi tabi o yaşlarda aşkın ne olduğu pek anlaşılamıyor en son yaşadığım platonik aşk bir hocama olandı lisede benim dersime gelmemişti mezun olduğum yıl okula gelmişti yani pek öğrenci öğretmen ilişkimiz olmamıştı bende ondan olsa gerek çok etkilenmiştim ama o evliydi benden bir haylide yaşı büyüktü sanırım yirmi yaş kadar çok acı çekmiştim sanırım ona olan ilgimi anlamıştı ne zaman yanına gitsem bana soğuk davranırdı ama onun öyle davranması beni çok üzüyordu daha sonra unuttum gitti zaten artık kendisini görmüyorum gözden uzak olan gönülden de ırak olurmuş hesabı anlayacağınız görsemde etkilenmiyorum ama gerçekten çok zor birşey ben ona o dönemde her gece mektup yazıyordum onun karısıyla olması beni deli ediyordu her gece ona sarılıp uyuduğumu hayal ederdim bazen rüyamda görürdüm ertesi güne sanki onunla uyanmış gibi olurdum ama öyle değildi bu anlattıklarım olurken on dokuz yaşındaydım şu anda yirmi üç yaşındayım çok fark arasında ama genede güzel birşeydi peşinden çok koşmuştum o bana hiç yüz vermemişti kötü niyetli bir insan olsaydı benimle yatar kalkar hevesi geçince beni bırakırdı ama o öyle yapmadı o yüzden ben genede doğru insanı sevmişim diyorum

:) Bende platonik aşık olmak üzereyim galiba hocama. Fakat sanmayın ki liseli kız ve hocasına hayran. Neyse konu açıp fikirlerinizi isticem :)

ben de birine ilgi duyabilmek istiyorum artık...kendimden şüphe etmeye başladım

Neden şüphe edecekmişsin?!
Karşına hoşlanabileceğin biri çıkmadığı için bir şeyler hissedemiyorsundur.
Benim de kalbim kimse için atmıyor yıllardır.

of off diyorum.yillardir hep platonik sevdim ama benim sorunum farkli.evet size sacma komik gelebilir ama bende istemem böyle olmasini.ama elimde degil.sipsevdiyim galiba.yanlis anlasilmasin ama.sevgilim oldugu zaman baskalarinada bakmiyorum.ama bu aralar asik olmak sevilmek istiyorum.sevgilim olsun istiyorum. bana bakana bende bakiyorum.öyle yolda gördüklerime degil ama.kursta mesela arkadasa yada ordaki birine.dayanamiyorum.sadece ask istiyorum cok mu?

arkadaşlar benim hikayem 2.5 sene önce başladı..o zmanlar üniv. 1. sınıfın sonları arkadaşım malum kişiyi gösterdi bana bizim sınıftaydı ve hoşuma gitmişti..neyse 2. sınıf olduk tabii hoşlanıorum ama ben öyle kolay kolay duygularımı belli edemem.. sonra bu hoşlandığım kişi de sürekli benim oturduğum yerleri seçiyor yani bi şekilde bana yakın olmaya çalışıyor hissediyorumm ama ben konuşamıyorum kitleniorum ve utanıorum çok..sonra zaman geçti tabii onun çevresinde biizim sınıftan bi kız grubu var o musallat oldu,ben herşeyi içimde yaşıorum ama bu arada face den fln ekli değil ama açık herkese takip ediordum.kızlarla resim fln çekinip koyuyordu çıldırıyordum ben..sonra hadi sen biraz yakın ol dedim ama bu sefer o kızlarla fln samimi olan konuşkan çocuk bana gelince tutulup kalıyor konuşmuyordu..böyle böyle derken bigün benim çok üzgün olduğum gün bu beni eklemiş faceden.tabii bende de bi umut oldu ama 1 hafta sonra o kız grubundan bitiyle çıkmaya başladı.büyük hüsrana uğradım tabiiki ama bu kızla ilişkisi hiçbizaman samimi gelmedi bana ki 5 ay sonra ayrıldılar..nese bizim hikaye böylece kapanmıştı yani benim için öyleydi.beni sevdiğini sanırken başkasıyla çıkması gururumu çok incitmişti.arkadaşlerımda bana destek oldu ve soğutmaya çalıştılar.arada hala bakışlarını yakalıyordum ama içimde bitirmeye çalışıyordum.birde o bizim sınıftan çıktığı kızın yakın arkadaşıyla da samimi olmştu ve o kızla ayrıldıktan sonra bile onlar kopmadı ki hala samimiler..ben bu defteri kaptmıştım,kızlarla samimi olması hoşuma gitmeyen birşeydi zaten ve işte soğumuştum.ben bu yaşıma kadar bir kere 1 aylık bir sevgilisi olan kişyim yani bu konularda biraz acemi ve soğuğum.zaten sonra hiç sevgilim olmadı arkadaşlarım bana birisini gösterse yada biri bana açılsa bile kimseyi kabul etmiyordum.sonra geçenlerde bir arkadaşımla konuşurken yine ondan konu açıldı ve nereden çıktı bilmiyorumm.arkadaşımda sen hala onu seviyorsun sadece duygularını bastırmışsın ve o yüzden kimseye bakamıyorsun dedi ve ben de o gün bugündür yine onu düşünmeye başladım..tabii ilk baştaki kadar aşık değilim ama onu düşünüyorum ve facede fln bir kızla yazışmasını yada resmini görmeyim o an çıldırıyorum..artık son sınıfım ve 1 ay sonra mezun olucam.sorun şu ki aklıma son gece ona hissettiklerimi yazmak gelio.bidaha göremicem ya rahatlamak ve artık önüme bakmak için bunu yapmak istiyorumm.ama sonrası da beni endişelendirio.olsa bile ayrıldığı kızın yakın arkadaşı fln çevresinde olucak,herkes ne der, ben ne yapıcam die düşünüp durmaktan alamıorum kendimi.. böyle işte durumum çok uzun yazmışım ama yardıma ihtiyacım var.sizce msj atmalımıym yıllar sonra olsa bilee??:18:

ipek ongunun iste hayat isimli kitabini okurken hissetim kendimi.ordada buna benzer bi olay vardi.canim bence karsidan bir tepki gelmiyosa eger herseye hazirlikliyim diyorsan git söyle icinde ne varsa.ben icinde tutulmamasi gerektigini düsünüyorum.sonra ilerde icinde bir pismanlik olucak.ben söyle davransaydim yada böyle bisiler olucakti belki.evet bir kiz erkege acildiginda erkekler bayaa havalaniyor ama ona göre hareket ederim diyosan git söyle.ama etrafinda sürekli kizlarin oldugu,onlardan kopamayan,erkeklerle kurdugu samimiyeti kizlarlada kuran birinin iliskisi bana cok güvenilir gelmiyor.

merhaba arkadaşlar ben de ilkokul arkadaşına aşık olanlardanım
tanıştığımızda 7 yaşındaydık ve üniversite hayatımıza kadar ilkokul lise hep aynı sınıftaydık. ilkokul zamanında herkes bizi yakıştırırdı bilirsiniz çocukluk işte sınıfta hep yakıştırmalar olur. O zamanlar bizim aramızdaki şey rekabetti o sınıfın en çalışkanıydı ben de hep onu geçmek isterdim bu yüzden hep çatışırdık biz hatta 8. sınıfta o sınıf başkanlığına aday oldu diye sırf ona inat olsun diye hiç aklımda yokken ben de aday oldum ve o başkan ben de yardımcısı seçildim. O kadar güzeldi ki o günler çok safça duygulardı ki onunla konuşurken heyecanlanırdım yüzüm kızarırdı utanırdım. Lise zamanı gelince tamamen tesadüf (o zamanlar süper lise vardı ve tercihler arasında sistem yerleştirirdi bizi) biz koskoca Bursada aynı okula gitmiştik ve bizi aynı sınıfa koymuşlardı. Bilirsiniz bazı kişiler sevdiği belli olmasın diye tam tersi davranır ben de öyleydim hep terslerdim onu ama bir yandan da hep benle konuşsun isterdim hep yanımda olsun isterdim sonra lise son sınıfta o başka bir kızla çıkmaya başladı tabi ben yıkıldım hatta yıl sonu balosunda ilk dansı onlar yaptı hayatımda unutamadığım sahnelerden birisidir neyse lise bitti üniversiteye başladık ben artık görüşmeyiz unuturum derken beni faceden ekledi ben de kabul ettim. O kızla ayrılalı çok olmuş biz farklı şehirlerde olduğumuz için saatlerde nette konuştuk sabahlara kadar konuştuk hatta o yüzden sabah uykusuz uykusuz okula gittiğim çok oldu ama umrumda değildi. Her Bursaya gelişimizde buluşmak istedi ve buluştuk biz. Bir tarafım biz çocukluk arkadaşıyız o yüzden buluşuyoruz diyordu bir tarafımda( biz ilkokul arkadaşları olarak hala iletişim içindeyiz) o kadar arkadaşımız varken neden sadece benimle görüşüyor diyordu. Yaz aylarında ilkokul arkadaşları buluşması oluyor oraya ısrarla beni de çağırıyordu sen gelmezsen olmaz diyordu tabii ben iyice kendimi kaptırdım hatta askere gitti askerdeyken beni arardı hep. Son zamanlarda ben iyice duygularımı belli ettim fakat o hiç tepki vermedi ve beni sadece arkadaş olarak gördüğüne kanaat getirdim ondan uzak durmaya karar verdim artık onunla konuşmuyorum arkadaş toplantılarına gitmiyorum onu unutmaya çalışıyorum tam unuttum derken dün gece rüyamda bana evlenme teklifi etti o kadar güzeldi ki hayalimdeki evlenme teklifinden bile güzeldi hatta rüyamda lütfen rüya olmasın dedim ama rüyaydı:S hayatımda tek kişiyi sevdim o kadar saf duygularla sevdim ki ismini söylerken bile yüzüm kızarırdı fotoğraflarına heyecandan bakamıyorum bile hala o çocukluğumdaki hisler içimde bir daha bu duygularla birini sever miyim hiç sanmıyorum... işte benimki de böyle bir platonik aşk hikayesi

bu hikaye burda bitmez gibi geliyor bana. hadi hayırlısı bakalım

bana platonik takılan biri vardı. çok efendi biriydi ama sevemedim. olsun da istemedim. O adama kendi adıma üzüldüm. mutlu olması için dua etttim.

artık birileriyle konuşmak istiyorum yani anlatacak ve beni gerçekten anlayacak kimse yok siz anlayın ve bana cevap verin lütfen.. 3 yıl öncesinde yani lise 1. sınıfta yan sınıfımdan birisinden hoşlanmaya başladım ama karşılıksız değildi yüz yüze konuşamasam da (fazla çekingenim bu konularda).sanal ortamda gayet güzel konuşuyorduk bi gün okulda konuştuk tabi benim dilim tutuldu fazla bir şey söyleyemedim. kendisi de bana üstü kapalı söyledi hoşlandığını ama ne olduysa 1 hafta içinde ne normal ortamda ne de sanal ortamda hiç konuşmadık. kendisine nedenini sorduğum hep geçiştirdi. halada bilmiyorum sebebini. .s.s şuan hala aynı duygular içindeyim ama onun kız arkadaşı var. nasıl anlatsam hani sonuçta tüm gün aynı okul içindeyiz ve ister istemez karşılaşınca onu görünce aptal gibi gözünün içine bakıyorum aynı şekilde oda karşılık veriyor bana. belki size saçma ya da ergen duyguları gibi gelebilir ama 16 yaşındayım ve gerçekten 3 senedir seviyorum, her ne kadar unutmak istesem de onun bana karşı olan bakışlarını görünce boynuna atlamak istemiyorum değil.. size bi soru insan sevmediği insana her karşılaştığında içine düşecek gibi bakar mı? lütfen görüşlerinizi yazın..

Aşk için insan neler yapmıyor ki. Ben yaptıklarımı anlatsam traji-komik bir hikaye olur. Gerçi en ufak bir umut verdiği de yok ama. Biliyor mu onu da bilmiyorum. Neyse. Aşk yaşamaya yaşanmaya değer bir duygu olduğuna inanıyorum arkadaşlar...

şuan bir platoniğim var. arkadaşça konuşuyoruz . bunu ona söyleyemem çünkü bu benim 3. aşkım ve ilk ikisine söyledim ve red edildim açı çektim. hep ben üzerlerine düştüm artık yoruldum. korkuyorum açılmaya : ( yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ama bu 3. sü diğerlerinde daha iyi karakter olarak. : ( ama çok acı çekiyorum hala off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…