Platoniklerin de bir buluma noktas olsun artk

3 senedir her yaz tatilinde ailemle gittiğimiz bir otelde çalışan bir çocuk var yıllardır kimseye aşık olmama rağmen her sene gittiğimde bir etkilenme bir platoniklik oluyor yine bende :) Önümüzdeki çarşamba yine gidiyoruz aynı otele ( orda aynı zamanda üniversiteye gidiyordu bu sene bitmişti sanırım hiç bir konuşma geçmedi şimdiye kadar aaramızda sadece kaçamak bakışmalar oluyordu ya da bana öyle geliyordu bakalım bu hafta yine gidiyoruz orda mı değil mi bilmiyorum bir yanım orda olmamasını diliyor bir yanım orda olmasını eğer ordaysa ne hissedeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum çok dertliyim şu sıraaa

Offf öyle bir platonik oldum ki anlatamam. Seneler önce tanımıştım. Ozaman da sokaktan geçince herkes dönüp bakar, kimse korkusundan yanaşamazdı. Seneler sonra onu tekrar internette buldum. Onunla olmam imkansız. Çoook yakışıklı (model), zengin, başarılı ve efendi bir tip. Kimbilir peşinden neleri koşuyor. Tam hayalimdeki erkek ama imkansız işte! Onu eklediğimden beri ilk kez bugün konuştuk elim ayağım birbirine girdi. Of berbattı..Bu işin üstesinden nasıl geleceğim bilmiyorum!:44:

arkadaşlar 25 yaşındayım daha önce de birkaç arkadaşlığım oldu ama ya aldatıldım ya başka şeyler olmadı.. sonra iş dolayısıyla bu sene doğuya atandım.. başta her şey çok sıkıcıydı büyükşehirden küçük bir yere git vs... 6ay geçti böyle yalnız....birgün evde küçük bir kaza geldi başıma ve doktora gittim doktoru gördüğüm gibi aşık oldum hem de nasıl.. aslında her gün karşılaştığım ama fark etmediğim biriydi...baya şaşkınlıklar yaptım zaten güldü baya... neyse o günden sonra bir hafta görmedim bi kere karşılaştık samımı erkek arkadasımla konusuyormuş gibi yaptım konusamadım deken 1ay gectı goremıyorum gorsem de gecıp gıdıyor selam da veremedım... iş geregı bırını hastaneye goturdum yıne o var bu sefer baya hazrlıksızdım siz neyi oluyorsunuz bile dedi..ustunden 15gun gectı ve benyıne hastalandım gıttım o vardı acilde baya bı sacmaladım yıne bana ne işle mesguldunuz demez mı soyledım oyle tanısmıs olduk.. bu bıle bana yettii..ablam zorla ekletti facete annda kabul etti netteymıs konusmaya basladı ben dıyorum sımdı soracak nıye ekledın sormuyor tabii. diyo ki ben de diyorum verdıgımız ılac mı dokundu ne:) baya konstuk hatta dıger gun bıseyler yıcem gelın sızde falan yok dedım her gun nette yolunu gözler oldum ama her gece konusuyorduk sonra ben telımı de verdım telden de msjlasıyoruz .... bı kere araya sogkluk gırdı ben de trıp attım konusmadım falan bızım bı etkınlıgımıze geldı ben de sunucuydum bılıyordu orda sadece selam verdım aksam sordu ne bu sogukluk dıye.. oyle bı sevndım kı senın davetın onemlıydı deyince... ama gel gelelım bız dıger gun bulustuk ev arkadasımı da götrdum ayrılrken guzel bı geceydi teşekkurler falan dıyor,ben ucuyorum havada... gece de msj attı.. ama sonra uzaklastıı.. yavas yavas telde konusuyorduk bundan sonra ben de msjjına gec cevap veririm dedim bundan sonra dıye bırsey yok dedi.. nasıl dedım cevap vermedı...ustune cok uzuldum agladım falan samımı erkk arkdslarım uzulme bos ver falan dıyorlar ama ben yıkıldım.. bır gun sonra gordu nette selam verdı soguk dvrandım cıktım netten ustune 3gun dayandım ben sordum napıosun dıe konstuk gdıyorm dedm ona bıle tepkı yok...amelıyt oldum 3 hafta once onda bıle aramadı...ben msj attm soguk msjlar ustune kıznca tek sen yoksun hayatta derdı olabılıyor ınsanların dedi. yakını ölmüş gidememiş.. ama yakın dvrandım bu sefer de o kadar da kotu degılım sagol dedı ama o gunden sonra ne arıyo ne soruyor... ben de gormuyorum nette ne yapmalıyım?

erkek milletine güvenmeyeceksin. hemcinslerim yani bizler çok safız.neden derseniz bir bakışa, bir selama ya da sıradan br 'nasılsın' a tav oluyoruz. bu kadar basit olmamalı..insan hayatta herşeyi- doktor-pilot-hakim vs.- olabilir, önemli olan insan olma vasfına nail olmaktır bence. faziletli- erdemli olmak...doktor olmuş fakat insan olamamış ne yazık ki..bence sonu olmayan birşey, farzet bir rüyaydı, bitti.geç te olsa uyandın.günaydınnnn

Saflığınız size ait. Siz safsınız diye herkesi aynı kefeye koyamazsınız.
Benim çevremdeki kadınlar çok akıllı ve asla bir iki lafa kanacak düzeyde gözleri kapalı değiller.
Safı da mevcut insanların, akıllı davrananı da. Hemcinslerim yani bizler çok safız gibi bir saçmalık yok yani.
Sizin gibiler böyle kendilerini ezik göre göre eziliyorlar zaten.
Bu arada karşınıza güvenilmez erkekler çıktıysa o da sizin derdiniz. Siz güvenmeyebilirsiniz de başkalarına güvenmeyeceksin demek ne oluyor ?? Umarım insanlar bu tarz negatif düşünceleri dikkate almaz. Herkes kendine güvensin. Kendini sevsin önce.

Ben bu adamı 5 yıl önce tanıdığımda direk kendisine hayran oldum ama o zaman imkansızdı çünkü sevgilisi vardı. Bu yıl sevgilisi terk edip gidince ben de harekete geçeyim dedim. İş dolayısıyla haftada zaten 2 kez bunu görüyordum, göreceğim her günü ayna karşısında geçirirdim. Bu günlere ek olarak bir bahane uydurup bunu haftada bir gün de ziyaret ederdim. Ziyaret ettiğimde uzunca sohbet eder güzel vakit geçirirdim, bazen çikolata , şeker , seveceğini düşündüğüm kitap(kitap okumayı çok sever) alıp götürürdüm, morali bozuksa dertlerini dinlerdim. O da benden hoşlanıyor mu diye falcı falcı gezdim bu yıl boyunca...neyse eylülden başlayıp ocağa kadar böyle alttan alttan gittim , sonra baktım olmuyor sevdiğimi söyledim ve bolca alay ve hakaretle karşılaştım...ocaktan mayısa kadar her gün üzülüp ağladım , ben bu adamı gerçekten seviyordum ve yokluğu ölümden beterdi. Şimdi üzülmeyi bıraktım , ama bazen düşünüyroum ben bu adam başka biriyle evlenip mutlu olsa ben ne yaparım? Benim zavallı , aptal aşk hikayem de budur.

Üzüldüm. (
Peki gittiğin falcılar o süreçte ne diyordu sana whattodonow?:26:
O da senden hoşlanıyor,sana aşık,cesur ol, birlikte olacaksınız falan mı?

Son düzenleme:
Üzüldüm. (
Peki gittiğin falcılar o süreçte ne diyordu sana whattodonow?:26:
O da senden hoşlanıyor,sana aşık,cesur ol, birlikte olacaksınız falan mı?
Hofff Tryamour, ben son 1 yılı sıkça üzülerek geçirdim. Karşılıksız aşk rezil bir şey, allah düşmanımın başına vermesin. Her işte bir hayır vardır derler ama ben bu işteki hayırı bir türlü göremedim :)) üzüldüm , üzüldüm. üzüldüm ama bir sonuç yok...boş yere üzüldüğümle kaldım.

Yıldız, Rukiye ve Ykm'nin arkasındaki Nur üçlüsü bu adam sana bir şey hissetmiyor dedi.Allah razı olsun çıkıp doğruyu söylediler ama ben bunlar bilemiyor diyip kendimi avutmuştum. Süheyla kart açtı , konuşacak gibi oldu ama sonra bir vazgeçti, bu iş senin kafanda geride kalmış o yüzden yoruma gerek yok geleceğe bakalım dedi, zannımca o da aynı şeyleri söylicekti ama beni üzmemek için söylemedi. D'angelo kafede bir Bahar var ona gitmiştim, diğer şeyleri çok güzel bilmişti ama bu adam senin alnına yazılmış, sen bununla evleniceksin dedi. Geriye kalan falcılar genelde sana çıkma teklif edicek, bekle dediler. Onlar dedi diye değil ama yine de bekledim, kafadaki umutların ölmesi için iyice beklemek gerekiyor galiba.
Hepsinin ortak olduğu nokta bu adam bencil zırtonun teki , bundan adam olmaz dediler. Rukiye bu adam ev adamı , evlilik adamı değil dedi, gayet haklı. Yıldız bu adam başka biriyle evlilik hayatı yaşamış ama evlenmeye hiç niyeti yok dedi. Leyla sen bu adamı s..tir et dedi :)
Yani ben hiç anlamıyorum , kendisi evinde yalnız ve kedisiyle yaşıyor, benim elimi tutmak yalnız olmaktan daha mı zormuş? Ben bu kadar çekilmez bir insan mıymışım? Yalnızlık mı daha çekilmez ben mi yarışında rakibim yalnızlığa fark atarak ben kazandım. İşin kötü yanı, ben artık üzülmesem bile başka birinden hoşlanmaktan fena korkuyorum. Yine karşılıksız kalırsa böyle bir şeye tekrar dayanamam gibime geliyor.

Komsunun ogluna feci taktim bu aralar posta kutularina kalpler atiyorum eve geldigi saatleri bekliyorum. Aynimasansordeysek utancimdan terliyorum vs. Posta kutularndan sadece soyisimlerini bulabildik ne yazik ki sonum nolcaksa boyle...

ay salla gitsin erkekmi yok yaa. :)) uyumayın yaa devir iletişim devri. herkesn secenekleri arttı artık. erkekler ortalıkta cok kız var biri olmadı öbürü diyor. ama bı kızlar içinde gecerli... bizimde bisürü alternatifimiz var. okadar insan içinden sen birini seçip ona deger verme sansını zaten vermissn oda deger bilmemiş. s.ktr et gitsn yaaa ukala şey. erkeklere güvenmeyiiiinnnnn...kimseye güvenmeyiiinnnn gerçi sadece erkeklere degil.. :)))

bende platonoğimi yazmısım gecen sayfalarda..şimdi bişey hissetmiyorum.. okudum gülmekten yarıldımmmmmmm :)))) kendimi tanıyamadımm :)

her ne kadar genelleme yapmak istemesem de doğal doktor modeli yani. ilgilenir ilgilenir sonra sanki tüm bunları yapan o değilmiş gibi sıyrılır gider. çünkü o doktordur tüm kızlar ona tav olur(!) ki sizinle doğrudürüst ilgilenmemiş bile kaçan kovalanır bi doktor için bunu asla unutmayın. burdan da bişey çıkmaz ancak kabusa dönüşür unutmaya çalışın

Kızlar bende mi sorun var, aşk acısı çekmeden duramıyorum herhalde eski konularımdan da belli. Boş duramayıp platonik edindim kendime yine acı çektiriyorum

bu konu tam bana göreymiş platonikligin dibine vurmus durumdayım hazır konu açmısken burayada yazayım işte benim platonik hikayem

hikaye biraz uzun ve karısık sıkılmadan dinlemenizi umuyoırum her birinizin düşüncesine ihtiyacım var çünkü içinden çıkamıyorum durumun

2 yıldır aşktan uzak kaldım bekledim bekledim en iyisi olsun diye
birgün cafede yemek yerken birini gördüm gözlerine bakınca sanki dünyada ikimiz varmısız gibi hissettim o anı anlatamam
ekim gibi oldu bu olay sonra her gün aynı saatte aynı cafeye gittim ama göremedim onu hep aklımdaydı o ama artık umudumu kesmiştim
aradan aylar geçti aralıkta tüm okulun katıldıgı bir etkinlikte bi baktım aramızda bi kaç kişi var çok büyük bi sürpriz oldu benim için hatta benim doğum günümdü ççok mutlu oldum
sonra onun ev arkadasıyla tanıstım şans eseri artık bunun bi tesadüf olmadıgına inandım
ev arkadasıyla samimiyeti artırdık ve ona arkadasına söylememesi sözü alarak durumu ev arkadasına anlattım bana tanıstırmak için elinden geleni yapacagını ama aşk işlerimize karısmayacagını söyledi aşktan uzak birisiymiş ve siyasi olayların içinde oldugu için aşk konusunda erkeklerle dahi konusmazmış
tamam dedim bi gün onlara davet etti karsılasmış gibi yapıp 5 dk oturacaktık ve açıkçası ben selam verir odasına gider ama en azından tanısırım diye düşündüm
gittik onlara yemek yapmıs yemek yedik çay içtik önceleri çok umursamaz davrandı sonra benim sohbetim ve düşüncelerim onu çok etkilemiş ki öyle söyledi çok rahat ve samimi konusmaya basladık
ev arkadası bizi yalnız bırakmak için fal bahanesi buldu güya ben ona fal bakıcaktım neyse az çok hakkında öğrendigim şeyleri söyledim az çokta fal bakarım zaten onu söyledim ben anlattıkça çocuk şaşırdı sonra bana bi sevgili oldugunu ve onu aldattıgını üni 4 te olmasına ragmen hiç sevgilisinin olmadıgını 1 deyken biriyle çıktıgını ve artık aşka inanmadıgını söyledi ben o an önemsememiş gibi davrandım siyasi konuda çok sıkıntı içndeymiş onu anlattı falan saatlerce konustuk saatte geç olmustu gitmemiz lazım dedik çıktık ama hiç gitmemizi istemedi ısrar etti yine gel dedi sonra duraga bıraktı numarasını verdi ama msj hakkım yok dedi
facede ekledim orda konustuk sonra yılbasında msjlastık yeni yıl msjları falan bilseydim dısarda oldugunu davet ederdim falan dedi bende kızkıza kutluycaz biz dedim neyse gece hatta sabah 4 te beni aradı içecegini söylemişti 9 bira içmiş sanırım sarhos gibiydi çok garip konustu benimle
bana ; daha önce güzel güzel konustu sonra böyle bi konu geçmemesine ragmen benim olursa bi gün bırakıp gidecegimi bu işin olmayacagını falan söyledi yine üzülücem tarzı seyler söyledi bende o zaman neden beni bu saatte arıyosun dedim bana cevaplaması zor şeyler sorma dedi yarın sabah buluşalım dedi kaçta dedim en erken kaç olursa 8 de dedi kapattık
ama ben gitmedim güvenemedim ya hatırlamıyorum derse gelmezse diye bi de geç uyudum zaten uyanamazdım
ertesi gün o konusma yasanmamıs gibi davrandı bende bi sey demedim
çok kırılmıstım ama bu duruma
hiç yazmadım bi gece gidiyorum diye bi şarkı paylastım facede
-nereye dedi
yüregimin götürdüğü yere dedim
-götür beni gittigin yere şarkısını yolladı
gel kaçırayım seni de dedim
-keşke unutturabilsen bana geçmişimi dedi
o şansı ver önce dedim
-bak sarkı ne diyor sensiz ben nefes alamam buralarda hiç duramam yazdı

konu yine yarım kaldı

finalleri yaklasmıstı bende memlekete ne zaman gidiyosun dedim su tarihlerde 1 ay dedi bende çokmus dedim ama bu ayrılık degil geri gelicem dedi

bi kaç gün sonrada facesini dondurdu
bi kaç kez msj attım toplu msj cvp vermedi

bi daha bende msj atmadım unuturum dedim ama olmadı günden güne daha çok aşık oldum
etrafımdakiler unut onu pesindekilerle ilgilen seni sevenn peşinden git sevdiginin degil bu iş olmaz diyorlar ama ben beni sevenlere karsı hiç bi şey hissetmiyorum ki

olayı uzun uzun anlattım işte durumum bu ben onu seviyorum o seviyormu hiç bilmiyorum sevdigimi söylemeye korkuyorum unutamıyorum da

sabırla okuduysanız bana yardımcı olmanızı umuyorum olumlu olumsuz fikrinizi yazamısınız ..

ona sevdigimi mi söyleyim yoksa böyle içim içimi yemeye devam etsede uzak mı kalayım

yakala yapış sakın bırakmadaha snra pısman olmamak ıcın elınden ne gekıosa yap derım ben..ılerde yapsam acaba olurmuydu demekten iyidir...

yapıcam söylücem artık en kötü karar karasızlıktan iyidir cevap hayır olacak ama ben söylemiş olucam da şöyle bi sıkıntı var ne diycem öyle bi şey söylemeliyim ki var be beni gercekten seviyor desin

off kızlar offf platonikliğin salakçasını yaşayan bi ben varımdır eminim çalıştığım yerde güvenlik var. ilk başlarda muhabbet ederken ilginç geldi bana daha çok konuşmak istedim. belkide boşluğumun doruklarındaydım bi onu yakın gördüm kendime. bi gün (geceydi oda o gece mağazada çalışması lazımdı sabaha kadar) aradım mağazayı bu çıktı sanırım bişi unutmuştum ona bakması için aramıştım diye hatırlıyorum. sonra telefonumu kaydetmiş. sonradan ondan öğrendim. bigün ararsan vs. tanımadığım kişilere telefon amıyorum dedi. akşamcı olduğumuzda 22:30 da çıkıyoruz işten bu da çıkar çıkmaz dışarı gidiyomuş kız arklarıyla felan takılıyomuş. bi gün mesajlaşırken bi kızın o saatte dışarı çıkması hiç hoş değil dedim demez olaydım lanet olsun :/ sen beni yanlış tanımışsın onlar bnm kaç senelik arkşım annelerini babalarını tanıyorum felan fiştiman dedi. o günden sonra msjlaşmamaya başladık ben bişiler yazarsam devamı geliyor hâla. sonracıma bunun mahkemelik olduğunu öğrendim. sevgilisiyle aynı evde kalıyolarmış sonra kızın arkadaşları kıza bişiler demişler bu da soğuk davranmaya başlamış. bi gün hastaneye gitmiş kız bu da arabayla gitmiş hastaneye kızı çağırmış kolundan çekerek zorla bindirmiş arabaya tartışmak için sonra kız bunu mahkemeye vermiş babası felanda girmiş olaya durum biraz karışık. beni yanlış tanıyosun demişti ama sonradan terlikleri olduğunu söyledi (sevgilileri değilde vakit geçirdiği kızlar) bi tanesini anlattı bana kızla sırf ilişki için berabermiş ama herkese sevgilim yok diyo. kızla güzel bi gece geçirdikten sonra sabah bana çok güzel kahvaltı felan hazırlıyo dedi . eleştiri yaptığımdada zamanında adam gibiydik bak mahkemeyle uğraşıyorum dedi.sonra ordu ya gidip orda ki bi kızla konuşacağını söyledi.bugünde bi durum için kamera kayıtlarına bakarken firmacı bi kız vardı bu kızla tanışmak istiyorum tanıyo musun konuşuyo musunuz diye sordu yaaa iş yerinde dertleştiğim insanlar var onlara kızlarla ilişki durumunu bahsetmedim. sadece böle böle dedi bana yaaaa diye dert yanıyorum onlarda kızıyo bana belli etmiyosun diye hakikattende belli etmiyorum gizli gizli bakmıyorum çoğu zaman merhaba felan demiyorum. en garipsediğim olay telde msjlaşırken bi kaç kere tam sohbet başka bi konu üzerineyken ne zaman evleneceksin ya da manita var mı? diye sordu. bende yok saol terlik olmaya ihtiyacım yok diye espri katıyomuş havasında cvplar yazdım aslına bakarsanız kendime güvenim yok heeeep bu kilolarım yüzünden!

Canim sen o kisi ile bi iliskiye baslasan güvenebilecek misin? MUtlu olabilecek misin? Bana pek seni hakeden, mutlu edebilecek biri gibi gelmedi. Kilolarini da takma kafana, ne kizlar taniyorum 1 yilda 80 kilodan mankene dönüsen istersen icinde rahat ettigin fizige kavusursun. Hem kilolu olmak cirkin ya da özgüvensiz olmak anlamina gelmiyor ki. Sen yine de süslen püslen, o zaman geliyor o özgüven. :)

off senin durum da çok kötüymüş ya ne olacak bu halimiz bizim
kendine güvenin olmalı kilolu olman iyi bir insan olmmadıgın anlamına gelmez sakın öyle düşünme
msj falan atıyomus ne güzel bi süre bu şekilde devam et bence

güven konusunu bilmiyorum teklif etse belkide kabul etmem sadece bu durum mutsuz ediyo beni banane senin cinsel yaşamından yaniii. çirkin biri değilim sadece iş yerindekiler moralimi bozuyo bi ara çok zayıftın kilo aldın diyolar. haftaya cuma personel gecesi olacak şimdiye kadar hiiiiçç elbise giymedim. topuklu ayakkabı hevesim olmadı. yarın arkla alışverişe çıkıcaz ciciş alcam kendime popo ve basenleri nasıl kamufle ederim bilmiyorum. platform topuklu ayakkabı ve roberto carlos bacaklarımı gizleyecek opak çorap ha bide korse giycem:26: merak ediyorum ama sormam oda gelecek mi? acaba. gelmez diye düşünüyorum kimsenin kafa dengi olmadığını söylemişti bi kere. en önemlisi iş yerinden kalkacak otele servis. acaba beni görecek mii? :/ neden ulaşılması zor gelen insanlar çekici gelir ki bize?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…